Cum să vizionezi MasterChef sezonul 10 online

Cum să vizionezi Masterchef Sezonul 10 online (1)


Bucatar sefCel de-al zecelea sezon începe la ora 17:00 PST (8:00 EST / 1 AM BST) pe 29 mai. De obicei, există aproximativ 20 de episoade cu unul lansat în fiecare săptămână, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta ca sezonul zece să se încheie cândva în această toamnă. Cu toate acestea, există multe de așteptat înainte, dar, și mai jos, vă vom anunța cum să urmăriți Bucatar sef sezonul zece în direct, oriunde te-ai afla pe lume.

Vom recomanda doar surse oficiale. În timp ce spectacolele populare ca. Bucatar sef sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming nelicențiat, vă sfătuim să le utilizați. Pentru început, videoclipurile lor sunt adesea cu rezoluție scăzută. În plus, nu există nicio garanție că aceste fluxuri nu vor fi eliminate offline pentru încălcarea drepturilor de autor în paralel, lăsându-vă în imposibilitatea de a termina un episod. Cu atât de multe moduri legitime de vizionat, nu există niciun motiv pentru a utiliza fluxuri neautorizate.

Prezentarea serviciilor de streaming Bucatar sef sezonul 10 este blocat în regiune, deci va trebui un VPN care să le poată utiliza din afara țărilor respective.

Cel mai bun VPN pentru MasterChef: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile criptează traficul dvs., împiedicând terțe părți precum Furnizorul de servicii Internet (ISP), angajatorul sau guvernul să vadă ce obțineți la online. Cu toate acestea, acestea vă permit, de asemenea, să accesați servicii geo-restricționate din orice parte a lumii. Iti recomandam ExpressVPN: este un serviciu rapid și fiabil, cu o capacitate excelentă de deblocare și peste 3.000 de servere din 94 de țări.

Noțiuni introductive cu ExpressVPN durează doar câteva minute; alege doar durata dorită a abonamentului (o lună, șase luni sau un an) și plătește. Puteți plăti chiar și în Bitcoin dacă doriți să rămâneți cât mai anonimi. ExpressVPN are o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți nevoie doar de o VPN pentru o perioadă scurtă de timp, trebuie doar să anulați pentru a primi o rambursare completă.

MAI BUN VPN PENTRU STREAMING: ExpressVPN este un VPN conștient de confidențialitate, cu caracteristici de securitate puternice, servere de mare viteză în peste 90 de țări și capacitatea de a debloca servicii de streaming populare precum Netflix, FOX și Amazon Prime Video din străinătate..

Cum să transmiteți MasterChef sezonul 10 în străinătate cu un VPN

Cu o VPN potrivită, este ușor să accesați platforme geo-restricționate în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a face flux Bucatar sef sezonul 10 de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN, dar dacă căutați o alternativă low-cost, NordVPN și CyberGhost sunt ambele alegeri solide.
  2. Descărcați și instalați versiunea corespunzătoare a software-ului pentru dispozitivul dvs..
  3. Alegeți care dintre serviciile de streaming de mai jos doriți să deblocați.
  4. Conectați-vă la un server din țara relevantă. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca FOX sau un server canadian pentru CTV.
  5. Redați un videoclip pe serviciul ales. De cele mai multe ori, va începe imediat. Dacă nu, ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului, apoi actualizați pagina.

Dacă doriți să faceți flux Bucatar sef live, vă recomandăm cu încredere să vă testați VPN cu pașii de mai sus înainte de începerea emisiunii. În acest fel, veți avea suficient timp pentru a obține ajutor din partea echipei de service client a VPN-ului, dacă ceva nu funcționează așa cum se aștepta.

Cum să vizionezi MasterChef sezonul 10 gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

Bucatar sef sezonul 10 va fi transmis exclusiv pe FOX. Deși puteți urmări gratuit până la o oră de conținut, va trebui să vă conectați la detaliile furnizorului de cablu pentru a transmite mai mult de un episod.

Dacă nu aveți cablu, puteți să vă înscrieți pur și simplu la DirecTV Now, Hulu cu Live TV, Sling TV, PlayStation Vue sau YouTube TV.. Toate aceste servicii oferă o perioadă de încercare gratuită (de obicei o săptămână), dar ca Bucatar sef rulează câteva luni, mai devreme sau mai târziu, va trebui să plătiți. La 15 dolari pe lună, Sling TV este cel mai puțin scump mod de a viziona Bucatar sef fără cablu.

Puteți reduce drastic costul transmisiei Bucatar sef sezonul 10 dacă sunteți dispus să așteptați câteva ore. Episoade noi vor fi adăugate în biblioteca la cerere a lui Hulu la scurt timp după ce vor fi difuzate, iar din moment ce nu veți viziona în direct, veți avea nevoie doar de abonamentul de bază al lui Hulu, care costă 5,99 USD pe lună (pentru comparație, Hulu cu costurile TV live) 44,99 USD lunar). Mai bine, Hulu include fiecare episod anterior Bucatar sef și vă permite să plătiți cu carduri cadou, astfel încât să vă puteți înscrie din orice punct de vedere tehnic.

Serviciile de mai sus sunt disponibile numai în SUA. În plus, Sling TV oferă FOX doar în anumite regiuni. Puteți evita aceste două probleme utilizând un VPN pentru a vă conecta la un server din SUA.

Pot transmite live versiunile internaționale ale MasterChef în direct?

Nu trebuie să fiți neapărat în SUA pentru a urmări Bucatar sef. Mai jos, vom explica ce rețele arată versiunea pentru țara dvs. Bucatar sef.

Canada

Steagul canadian

CTV arată în prezent al șaselea sezon din MasterChef Canada. Noile episoade se difuzează în fiecare luni, la ora 21:00 PST (11:00 EST), dar merită menționat că canadianul Bucatar sef are mult mai puține episoade pe sezon. Cu toate acestea, avem doar aproximativ jumătate de drum, așa că mai sunt multe de urmărit.

Din păcate, CTV cere utilizatorilor să se conecteze cu detaliile furnizorului de cablu înainte de a putea urmări orice. Cu un abonament disponibil doar online, această platformă este aproape imposibil de utilizat decât dacă trăiești în mod normal în Canada. Canadienii care sunt temporar în alte țări pot încă să se conecteze și să transmită conținut normal, conectându-se la un VPN.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Versiunea britanică a Bucatar sef a terminat recent cel de-al cincisprezecelea sezon, dar vor mai rămâne altele. Un alt sezon al Celebrity MasterChef se datorează aerului cândva în acest an și va prezenta apariții de la Adrian Edmondson (The Young Ones), Vicky Pattison (țărm Geordie), și boxerul Dillian Whyte, printre altele.

Desigur, detaliile sunt rare în acest moment, dar seriale noi vor fi difuzate pe BBC One, ceea ce înseamnă că îl vei putea urmări în direct pe BBC iPlayer ori de câte ori este lansat. Totuși, această platformă de streaming este blocată în regiune, deci va trebui să aveți o VPN pentru a o accesa din afara Regatului Unit.

Grecia

Grecia steagul _ Steagul Greciei

MasterChef Grecia sezonul șase aeruri zilnic la 9:00 EEST (18:00 PST / 8PM EST) pe Star. Această platformă este complet liberă de utilizat și nici nu trebuie să vă creați un cont. Merită menționat asta Star oferă numai conținut în limba greacă, cu toate acestea, și subtitrările nu sunt disponibile.

Steaua nu este restricționată geo, ceea ce înseamnă că o puteți accesa de oriunde. În ciuda acestui lucru, vă recomandăm în continuare să utilizați un VPN, deoarece unele ISP-uri au fost cunoscute pentru a limita viteza de rețea a utilizatorilor care circulă frecvent.

La ce ne putem aștepta de la sezonul 10 al MasterChef?

În remorca teaser pentru a zecea serie de Bucatar sef, Gordon Ramsay susține că acesta va fi cel mai competitiv sezon încă. Sunt menționate mai multe provocări deosebit de dificile, inclusiv una în care concurenții trebuie să descompună un pui legat la ochi.

Și se pare că lucrurile vor deveni mai înfiorătoare doar pe măsură ce seria progresează. De exemplu, finalistii vor avea sarcina de a conduce serviciul de cină la apreciatul restaurant Gordon Ramsay din Londra.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 88