Cum să vizionezi Moartea în Paradis sezonul 9 online gratuit

Cum să vizionezi Moartea în Paradis sezonul 9 online

Moartea în Paradis sezonul 9 va avea premiera pe Joi, 9 ianuarie la ora 21:00 GMT (4 PM EST / 1 PM PST). Fanii seriei de dramă criminală de lungă durată au opt noi episoade de o oră pe care să le aștepte cu nerăbdare. Vă vom explica cum puteți utiliza un VPN pentru a viziona Moartea în Paradis sezonul 9 online gratuit, oriunde în lume.

Merită să știi asta vom recomanda doar surse oficiale pentru urmărire Moartea în paradis sezonul 9. Fluxurile neautorizate de emisiuni TV populare sunt comune, dar nu recomandăm utilizarea acestora. Pentru început, multe fluxuri fără licență sunt luate offline pentru încălcarea dreptului de autor. Cu toate acestea, chiar și cele care nu au tendința de a rămâne în urmă cu videoclipuri cu rezoluție joasă. Din fericire, există o mulțime de surse oficiale pentru a viziona gratuit Moartea în Paradis online.

Sezonul 9 al Moartea în paradis vor fi afișate numai pe servicii blocate în regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN dacă călătoriți și intenționați să urmăriți din străinătate.

Cum să vizionezi Moartea în Paradis sezonul 9 online din străinătate

VPN-urile vă permit să vă schimbați adresa IP conectându-vă la un server dintr-o altă țară. Acest lucru face să pară că navigați din acea locație. Inutil să spun, acest lucru face VPN-urile ideale pentru deblocarea site-urilor și serviciilor cu restricții geo-restricționate. Este ușor; trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

Iată cum puteți viziona gratuit Death in Paradise online în străinătate (în afara Regatului Unit):

  1. Înscrieți-vă pentru un serviciu VPN de calitate. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt alternative accesibile cu abilități puternice de deblocare.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. VPN-urile de mai sus oferă o varietate de opțiuni, inclusiv desktop, aplicații mobile și extensii de browser.
  3. Conectați-vă la aplicație și conectați-vă la un server din Marea Britanie. Acest lucru vă permite să deblocați BBC iPlayer și să vizionați Death in Paradise sezonul 9 online gratuit de oriunde.
  4. Accesați BBC iPlayer și înregistrați-vă pentru un cont gratuit dacă nu aveți deja unul. Rețineți că vi se va solicita să furnizați un cod poștal din Marea Britanie, dar orice cod poștal din Marea Britanie este acceptat.
  5. Încercați să redați un videoclip BBC iPlayer sau un stream live care ar trebui deblocat. S-ar putea să constatați că trebuie să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., dacă acestea încă nu funcționează.

Un nou episod din Moartea în Paradis va transmite în direct în fiecare joi începând cu 9 ianuarie. Vă recomandăm să vă testați VPN-ul cu BBC iPlayer în avans pentru a evita pierderea. În acest fel, veți avea destul timp pentru a contacta serviciul de asistență al VPN-ului dvs. dacă există probleme.

Cum să vizionezi Moartea în Paradis sezonul 9 la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Ca și în toate anotimpurile anterioare, Moartea în paradis sezonul 9 va fi afișat în direct BBC iPlayer. Deși este gratuit să folosești BBC iPlayer (nu este necesar un abonament plătit), va trebui să ai un cont pentru a urmări online. Acest lucru necesită să introduceți o adresă de e-mail, să creați o parolă și să furnizați numele, data nașterii și un cod poștal din Marea Britanie. Cu toate acestea, BBC nu verifică codul poștal din Marea Britanie pe care îl furnizați, astfel încât orice va face.

Conținutul BBC iPlayer este geo-blocat și nu este disponibil în afara Regatului Unit. Cu toate acestea, dacă sunteți în străinătate (de exemplu, în vacanță) puteți evita acest lucru conectându-vă la serverul britanic al VPN și obținând o adresă IP din Marea Britanie. ExpressVPN deblochează BBC iPlayer și include o garanție de returnare de 30 de zile. Ca atare, îl puteți încerca fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu corespunde așteptărilor dvs..

Unde mai pot transmite online Moartea în Paradis sezonul 9 online?

BBC nu este singura emisiune a acestui serial TV din ce în ce mai popular. Iată câteva alte modalități prin care poți urmări online Moartea în Paradis sezonul 9:

NE

Steagul SUA

PBS este radiodifuzorul oficial american al morții în paradis. Vestea bună este că PBS este liber să urmărească. Ce e mai mult, tu nici nu trebuie să vă înscrieți la un cont pentru a-și transmite conținutul. Cu toate acestea, cum ar fi BBC iPlayer, conținutul PBS este blocat în regiune. Aceasta înseamnă că va trebui să fiți în SUA (sau să aveți o adresă IP a SUA) pentru a urmări PBS din străinătate.

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

Dacă sunteți în Franța, puteți viziona Moartea în Paradis sau „Meurtres au Paradis”, sezonul 9 în Franța 2. Din nou, acesta este un serviciu gratuit și nu este necesar să vă înscrieți la un cont pentru a putea urmări. Cu toate acestea, vă puteți aștepta să vedeți câteva reclame. Pentru a viziona Moartea în Paradis sezonul 9 pe Franța 2, pur și simplu conectați-vă la un server din Franța. Aceasta vă va primi o adresă IP franceză și ar trebui să puteți urmări fără probleme.

Ce ne putem aștepta de la Moartea în Paradis sezonul 9?

După cum reiese din vizionarea unor figuri, Moartea în Paradis a crescut în popularitate în timpul său la TV. Situat pe insula fictivă din Caraibe, Saint Marie, are o abordare formulă cu fiecare episod care acoperă o nouă crimă. Deocamdată, nu se știe prea mult despre sezonul 9. Cu toate acestea, întrucât cel de-al optulea sezon a fost notabil în ton mai întunecat decât anotimpurile anterioare, acesta poate fi un semn al ceea ce ne putem aștepta să înainteze.

Ce membri ai distribuției se întorc pentru Moartea în Paradis sezonul 9?

Ardal O’Hanlon se întoarce pentru a treia și ultima serie ca DI Jack Mooney. La fel ca Ben Miller și Kris Marshall înainte de el, va fi înlocuit de un nou detectiv (Ralf Little). Se preconizează că va reveni pentru sezonul 9 sunt Tobi Bakare (Office JP Hooper), Don Warrington (comisarul Selwyn Patterson) și Élizabeth Bourgine (primarul Catherine Bordey).

De asemenea, este probabil ca Shyko Amos (ofițerul Ruby Patterson) și Aude Legastelois (Madeleine Dumas) să revină după introducerea lor în sezonul 8. Cu toate acestea, Joséphine Jobert (DS Florence Cassell) nu va reveni, părăsind rolul ei la jumătatea sezonului trecut..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 54

Adblock
detector