Cum să vizionezi Modern Family Sezonul 11 ​​online de oriunde

Cum să vizionezi Modern Family Sezonul 11 ​​online

Familie modernă sezonul 11 ​​va avea premiera la 21:00 EST (ora 18:00 PST) pe 25 septembrie. S-a înțeles că vor fi 18 episoade în total, puțin mai puține decât anotimpurile anterioare și, ca întotdeauna, noi episoade vor fi difuzate pe ABC. Nu vă faceți griji dacă acest canal nu este disponibil în țara dvs. mai jos, vă vom explica cum să transmiteți în direct noua serie Familie modernă de oriunde.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Având în vedere popularitatea acestui spectacol, fluxurile neautorizate sunt aproape inevitabile, dar vă sfătuim să le utilizăm. Chiar dacă punem deoparte videoclipul reziliat, de rezoluție scăzută, fluxurile de terțe părți sunt deseori eliminate pentru încălcarea dreptului de autor. Din fericire, există mai multe modalități legitime de a urmări noul sezon Familie modernă online, deci nu este nevoie să recurgem la fluxuri umbrite și nelicite.

Familie modernă va fi afișat numai pe serviciile de streaming blocate prin regiune. Drept urmare, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona din străinătate.

Cum să transmiteți fluxul Modern Family sezonul 11 ​​din străinătate cu un VPN

Este de fapt destul de simplu să deblochezi serviciile cu restricții geo-restricționate în străinătate. Conectarea la o rețea privată virtuală (VPN) vă tunelizează traficul printr-un server intermediar într-o locație la alegere. Schimbă adresa dvs. IP pentru a face să pară că vă aflați în locația aleasă, permițându-vă să ocoliți restricțiile geografice. Urmați pașii de mai jos pentru a urmări Familie modernă sezonul 11 ​​de oriunde.

Iată cum puteți viziona Modern Family sezonul 11 ​​online de oriunde:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN de înaltă calitate. Vă recomandăm ExpressVPN deși dacă căutați o alternativă low-cost, PrivateVPN și Surfshark sunt ambele alegeri excelente.
  2. Apoi, descărcați și instalați software-ul VPN. Vor fi mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți ce serviciu doriți să deblocați și să vă înscrieți pentru un cont (dacă este necesar). Rețineți că acest lucru ar putea solicita să aveți o metodă de plată legată de o adresă locală.
  4. Acum, conectați-vă la un server din țara corespunzătoare. De exemplu, aveți nevoie de un server britanic pentru a debloca Sky Go sau unul american pentru ABC.
  5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. Ar trebui să se încarce instantaneu, dar dacă aveți probleme, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

Episoade noi din Familie modernă va difuza în direct, deci este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează corect înainte de timp. În acest fel, dacă întâmpinați probleme, veți avea destul timp pentru a primi ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN.

Cum să vizionezi Modern Family sezonul 11 ​​online

Familie modernă are fani din toată lumea, așa că este firesc ca sezonul său final să fie transmis în mai multe regiuni. Aruncați o privire mai jos pentru a vedea ce rețele afișează Familie modernă unde locuiți:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fanii americani pot transmite noul sezon Familie modernă live pe ABC. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja acest canal, puteți pur și simplu să vă conectați pe site-ul ABC și să începeți să urmăriți fără costuri suplimentare. De asemenea, este posibil să urmăriți Familie modernă sezonul 11 ​​în direct fără cablu, deși veți avea nevoie de un cont Hulu, PlayStation Vue sau YouTube TV.

La o săptămână după ce apar noi episoade, acestea devin accesibile liber, chiar dacă nu aveți abonament prin cablu sau niciunul dintre serviciile de mai sus. Ca atare, dacă nu vă gândiți să vă aflați cu o săptămână în urmă, este posibil să faceți flux Familie modernă sezonul 11 ​​online gratis.

ABC este disponibil numai în SUA, iar acest serviciu are funcții de restricție geo-restricțională extrem de stricte. Aceasta înseamnă că majoritatea VPN-urilor nu vă vor lăsa pur și simplu să priviți din străinătate. Cu toate acestea, putem confirma asta la momentul scrierii, ExpressVPN și PrivateVPN poate debloca ABC. Acest serviciu este livrat fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile ceea ce înseamnă că puteți încerca și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Canada

Steagul canadian

Global va difuza Familie modernă sezonul 11 ​​în toată Canada. Acest serviciu vă permite să vă conectați și să transmiteți fluxul TV live fără costuri suplimentare dacă aveți un abonament la cablu TV, dar, din păcate, nu oferă niciun fel de permis online.

Similar cu ABC, Global vă permite să urmăriți episoade complete fără să vă conectați dacă ești pregătit să aștepți o săptămână. Cu toate acestea, noi episoade de Familie modernă va fi disponibil numai la cerere timp de șapte zile și nu există detalii despre cum veți putea urmări după ce au fost scoase din biblioteca Global. Din acest motiv, este cel mai bine să fiți cât mai repede posibil dacă urmăriți la cerere.

Global este blocat în regiune, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți în Canada sau să fiți conectat la unul dintre serverele VPN-ului canadian pentru a-l accesa.

India

Cum să vizionezi Modern Family Sezonul 11 ​​online de oriunde

Vești bune pentru indieni Familie modernă fani: primul episod din sezonul 11 ​​va fi adăugat la Hotstar pe 26 septembrie, la doar o zi după ce va fi prezentat în SUA. Cu toate acestea, deoarece este un spectacol Star World, veți avea nevoie de un abonament la Hotstar Premium. Acestea costă 299 de lei pe lună sau 999 de lei pe an.

Hotstar este geo-restricționat și va include doar Familie modernă ca parte a bibliotecii sale indiene. Mai mult, acest serviciu blochează activ majoritatea VPN-urilor. În momentul scrierii, a fost posibil să urmăriți Hotstar din străinătate folosind Surfshark.

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

În acest moment, nu există o dată de lansare în Marea Britanie Familie modernă Sezonul 11. Totuși, dacă istoria va merge, fanii britanici ar putea să aștepte o așteptare semnificativă; Sezonul 10, de exemplu, a ajuns în Marea Britanie doar la cinci luni după ce a avut premiera.

Când sezonul 11 ​​va ajunge, va fi aproape sigur să fie difuzat pe Sky One ca în fiecare anotimp înainte. Dacă sunteți deja abonat Sky TV, vă puteți conecta la aplicația Sky Go și puteți începe să vizionați imediat. În caz contrar, cel mai bun pariu este să vă înscrieți la Now TV: acest lucru vă permite să transmiteți în direct Sky One (și mai multe alte canale) în direct cu 7,99 GBP pe lună..

Sky Go and Now TV sunt disponibile doar în Marea Britanie. Cu toate acestea, le puteți accesa normal din străinătate, conectându-vă la un server VPN britanic.

Ce ne putem aștepta de la sezonul 11 ​​al Modern Family?

Detaliile sunt încă rare în ceea ce privește complotul real din sezonul 11, deși știm că aceasta va fi seria finală. În plus, s-a confirmat că cel puțin o parte din ea va învârti în jurul lui Haley și modul în care se adaptează vieții cu gemenii..

În afară de asta, tot ce știm este că majoritatea (dacă nu toate) din distribuția principală vor reveni pentru cel puțin un cameo cândva în timpul seriei viitoare. Mai simplu spus, fanii vor trebui doar să aștepte și să vadă ce se întâmplă.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 85

Adblock
detector