Cum să vizionezi online Eurovision Song Contest online

Cum urmăriți online Eurovision Song Contest online (1)

Concursul Eurovision de anul acesta a început oficial pe 14 mai cu prima dintre cele două semifinale (a doua este pe 16 mai). Cu toate acestea, principalul eveniment nu va fi difuzat până la ora 21:00 CEST (12:00 PST / 15:00 EST) din 18 mai. Eurovisionul este extrem de popular în întreaga lume din motive evidente și, în consecință, va fi transmis în direct în peste trei duzini de țări. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum să transmiteți finala Eurovision 2019 oriunde v-ați afla.

Această postare va recomanda doar radiodifuzorilor oficiali Eurovision. Evenimente majore ca acesta sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming nelicențiate, dar vă sfătuim să le folosiți. Adesea au videoclipuri cu rezoluție scăzută și sunt în pericol de a fi preluate de către titularul dreptului de autor. Nimeni nu vrea să urmărească o emisiune de trei ore doar pentru a o scoate înainte de anunțarea rezultatelor. Puteți viziona gratuit Eurovision Song Contest oricum, ceea ce înseamnă că nu există niciun avantaj în a utiliza fluxuri terțe..

Multe dintre serviciile de streaming care prezintă Eurovision 2019 sunt blocate în regiune. Pentru a le accesa din afara țărilor respective, veți avea nevoie de un VPN.

Cum să transmiteți Eurovision Song Contest în străinătate cu un VPN

Cu VPN-ul potrivit, devine banal să ocoliți restricțiile regionale și să transmiteți conținut geo-blocat în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite Concursul Eurovision de oriunde:

 1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN, dacă nu ați făcut-o deja. Recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative de înaltă calitate, cu costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN. Majoritatea serviciilor oferă o varietate de aplicații care se potrivesc diferitelor sisteme de operare, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă.
 3. Alegeți una dintre emisiile oficiale Eurovision de mai jos.
 4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, ați utiliza un server din Marea Britanie pentru a debloca BBC iPlayer sau un server german pentru Das Erste.
 5. Redați un videoclip despre serviciul pe care l-ați ales în pasul trei. Ar trebui să se încarce imediat, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcând pagina..

Concursul Eurovision din 2019 va fi transmis în direct, așa că vă recomandăm să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează bine în avans. Această abordare vă asigură că, dacă ceva nu funcționează așa cum vă așteptați, veți mai avea timp să contactați echipa de asistență a clientului VPN pentru ajutor și este posibil să nu fiți nevoiți să pierdeți primele acte.

Cum să vizionezi Eurovision gratuit la televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Ca niciodată, Eurovision va difuza pe BBC în Marea Britanie. Aceasta înseamnă că puteți transmite în direct și gratuit întregul eveniment pe BBC iPlayer. Nu vă faceți griji dacă aveți deja planuri pe 18 mai; Eurovision 2019 va fi adăugat la biblioteca la cerere a acestei platforme la scurt timp după ce se termină.

Va trebui să vă creați un cont înainte de a putea urmări orice, dar acesta este un proces rapid și ușor. În timpul înregistrării, vi se va cere să introduceți un cod poștal, dar acesta nu este folosit de fapt pentru a determina locația dvs. și, de fapt, orice cod poștal britanic va funcționa. După ce ați terminat, verificați adresa de e-mail și începeți să transmiteți fluxul.

Legea britanică spune că ai nevoie de o licență TV dacă urmărești ceva pe iPlayer. Totuși, este ușor de trecut cu vederea din greșeală, deoarece acest serviciu avertizează ocazional utilizatorul asupra acestei cerințe. Fără un sistem de verificare în funcție, BBC iPlayer se bazează în mod eficient pe utilizatori la poliția în sine.

BBC iPlayer este disponibil numai în Marea Britanie, așa că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona Eurovision din străinătate. Mai aveți nevoie de un VPN? Puteți profita de riscul ExpressVPN fără riscuri, Garanție de returnare de 30 de zile; dacă nu sunteți mulțumit sau aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, puteți anula doar pentru a solicita o rambursare completă.

Unde mai pot transmite Eurovision online?

Nu există lipsă de radiodifuzori internaționali Eurovision. De fapt, nici nu trebuie să trăiești în Europa pentru a urmări! Mai jos, vă vom explica cum să transmiteți fluxul Eurovision din orice parte a lumii:

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

Fanii francezi pot urmează toată acțiunea în direct France.TV. Finala va fi pe Franța 2 la 21:00 CEST. Unul dintre cele mai bune lucruri despre această platformă este că nu este necesară înregistrarea sau plata; atâta timp cât sunteți în Franța (sau sunteți conectat la un server VPN francez), nu puteți viziona orice doriți.

Trebuie să rețineți că, în timp ce conținutul Franței.TV vă permite să schimbați limba audio, cu Eurovision, fiecare țară are propria sa echipă de comentarii și, ca atare, probabil că nu veți putea viziona în altă limbă decât franceza.

Germania

Germania-flag

Concursul Eurovision 2019 va fi pornit Das Erste. Cu toate acestea, în timp ce veți putea viziona finala în direct, niciuna dintre emisiunile semifinale nu va fi afișată în Germania. Pe partea de plus, Das Erste este complet liber de utilizat și nu este necesar să vă creați un cont.

Das Erste nu este blocat în regiune, dar vă recomandăm totuși să utilizați un VPN pentru a transmite ceva. Unii furnizori de servicii Internet (ISP) au fost cunoscuți pentru a reduce viteza de rețea a clienților care circulă frecvent, dar întrucât VPN-urile îți ascund activitățile, acestea fac ca acest tip de acțiune să fie mult mai greu de justificat.

Italia

steagul Italiei - italiene

Eurovision 2019 va fi transmis live în direct Rai 1. Această platformă de streaming vă permite să vizionați gratuit, fără a vă înscrie, dar este disponibilă doar în Italia.

Italienii care se află în prezent în alte țări pot încă să se conecteze conectându-se la un VPN, deși este de remarcat faptul că Rai are o restricție geo-restrânsă destul de strictă și, ca atare, nu toate VPN-urile vor funcționa. Putem confirma că, la momentul scrierii, NordVPN și CyberGhost sunt încă în măsură să deblocheze RaiPlay în străinătate.

Spania

Flag_of_Spain Spaniolă

RTVE are drepturi exclusive de a arăta Eurovision Song Contest în Spania. Finala va fi pe La 1 la ora 21:00 CEST. Utilizatori nu trebuie să vă înscrieți sau să plătiți nimic pentru a vedea, deși acest serviciu va avea doar acoperire în limba spaniolă.

Este posibil să urmăriți aceste canale de oriunde, dar vă sfătuim să utilizați o VPN indiferent de. VPN-urile nu sunt doar pentru deblocarea conținutului cu restricții geo-restricționate, ci împiedică toti amatorii să vadă ce obțineți online.

Australia

steagul australiei

SBS arată în direct finalul, gratuit. Cu toate acestea, site-ul web SBS vă permite doar să vizionați conținut la cerere și va trebui să vă înscrieți pentru a face chiar asta. Acest serviciu adaugă, de obicei, noi spectacole la biblioteca sa la cerere, la câteva ore de la difuzare, dar jumătate din distracția Eurovision este de a ști că este live. Din fericire, puteți viziona SBS în direct pe Freeview, fără a fi nevoie chiar să vă creați un cont.

SBS și Freeview sunt ambele blocate în regiune, așa că va trebui să utilizați un VPN dacă nu sunteți în afara Australiei.

Canada

Steagul canadian

Canada ar putea să nu participe la Eurovision, dar asta nu înseamnă că fanii canadieni trebuie să lipsească. Omni TV arată toate cele trei evenimente, deși la câteva ore după ce termină difuzarea (la ora 21:00 EST).

Omni TV este gratuit pentru a urmări și nu este necesar niciun cont, dar acest serviciu este disponibil doar în Canada. Mai mult, datorită restricțiilor regionale stricte ale Omni TV, doar unele VPN-uri pot debloca. Cu toate acestea, putem confirma că NordVPN și CyberGhost funcționează totuși.

Alte locații

Dacă nu v-am menționat țara de mai sus, nu intrați în panică: Eurovision va fi difuzat în toată lumea, așa că ar trebui să fiți în continuare în stare să urmăriți. Canalul oficial Eurovision YouTube, de exemplu, va avea un stream live pe care oricine îl poate urmări, cu excepția cazului în care sunteți într-una dintre următoarele țări: Statele Unite, Bolivia, Canada, Costa Rica, Republica Dominicană, Ecuador, El Salvador, Guatemala , Honduras, Nicaragua, Panama, Paraguay, Uruguay și Venezuela.

Încă nu ai noroc să găsești o sursă oficială unde te afli? De asemenea, există o listă exhaustivă de emisiuni regionale pe pagina Wikipedia a Concursului Eurovision din 2019.

Radiodifuzoarele americane lipsesc vizibil. LOGOtv a arătat Eurovision Song Contest încă din 2016, dar nu a reușit să asigure drepturile la evenimentul din acest an, posibil din cauza numărului scăzut de vizionare (în jur de 74.000 în 2018). Amintiți-vă, însă, dacă locuiți de obicei într-o altă țară, dar sunteți temporar în SUA, puteți accesa servicii de streaming de la întoarcerea acasă folosind un VPN.

Cum funcționează Eurovision Song Contest?

Primele lucruri: nu doar țările europene pot participa la Eurovision. De fapt, orice membru asociat al Uniunii Europene de radiodifuziune poate intra. Acesta este motivul pentru care țări precum Australia și Israel pot participa, în ciuda faptului că nu sunt în Europa.

Pentru început, fiecare țară alege un artist. Cu toate acestea, există câteva reguli: piesa pe care o interpretează nu a putut fi lansată înainte de 1 septembrie 2018, trebuie să o cânte live și nu au voie să cânte instrumente live (da, asta înseamnă că dramatica spectacolul de pian grandios care apare în fiecare an este pre-înregistrat).

După ce spectacolele s-au încheiat, spectatorii din fiecare țară și un grup de veterani din industria muzicală votează pentru a vedea ce țări cred că merită unul, opt, zece și douăsprezece puncte. În interesul corectitudinii, nu ai voie să votezi pentru propria ta țară. După ce toate punctele au fost ridicate, interpretul cu cele mai multe puncte câștigă, iar țara lor va găzdui Concursul Eurovision de anul viitor..

Participanții la concursul Eurovision Song Contest 2019

ȚarăArtistCântec
Albania Jonida Maliqi „Ktheju Tokës”
Armenia Srbuk „Plecare”
Australia Kate Miller-Heidke "Gravitație zero"
Austria PÆNDA „Limite“
Azerbaidjan Chingiz "Adevăr"
Bielorusia ZENA "Imi place"
Belgia Eliot "Trezește-te"
Croaţia Roko "Visul"
Cipru Tamta „Replay“
Republica Cehă Lacul Malawi "Prietenul unui prieten"
Danemarca Leonora "Dragostea este pentru totdeauna"
Estonia Victor Crone "Furtună"
Finlanda Darude ft. Sebastian Rejman "Întoarce privirea"
Franţa Bilal Hassani „Roi“
FYR Macedonia Tamara Todevska "Mândru"
Germania S! Steri „Sora“
Georgia Oto Nemsadze "Continua sa mergi"
Grecia Katerine Dușka „Iubire mai bună”
Ungaria Joci Pápai „Az én apám”
Islanda Hatari „Hatriö mun sigra”
Irlanda Sarah McTernan „22“
Israel Kobi Marimi "Acasă"
Italia Mahmood „Soldi“
Letonia Carusel "Acea noapte"
Lituania Jurif Veklenko „Fugi cu leii”
Malta Michela "Cameleon"
Moldova Anna Odobescu "Stau"
Muntenegru D Mol "Cer"
Olanda Duncan Lawrence "Arcadă"
Norvegia KEiiNO „Spiritul în cer”
Polonia Tulia „Focul iubirii (Pali się)”
Portugalia Conan Osiris „Telemóveis“
România Bujor Ester "Într-o duminică"
Rusia Serghei Lazarev "Ţipăt"
San Marino Serhat „Spune Na Na Na”
Serbia Nevena Božović „Kruna“
Slovenia Zala Kralj & Gašper Šantl „Sebi“
Spania Miki „La Venda”
Suedia John Lundvik „Prea târziu pentru dragoste”
Elveţia Luca Hänni "M-a luat"
Ucraina Maruv „Cântec sirenă"
Regatul Unit Michael Rice „Mai mare decât noi”

Care națiuni au ajuns la final?

21 de țări au trecut prin semifinale și li se va alătura Big Five: țări care contribuie cel mai financiar la spectacol. Mai jos, veți găsi toate națiunile care vor participa la finalul acestui an:

 • Albania
 • Australia
 • Azerbaidjan
 • Bielorusia
 • Cipru
 • Republica Cehă
 • Danemarca
 • Estonia
 • Franţa
 • Germania
 • Grecia
 • Islanda
 • Israel
 • Italia
 • Macedonia de Nord
 • Norvegia
 • Malta
 • Rusia
 • San Marino
 • Serbia
 • Slovenia
 • Spania
 • Suedia
 • Elveţia
 • Olanda
 • Regatul Unit
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 43

Adblock
detector