Cum să vizionezi Peaky Blinders seria 5 online

Cum să vizionezi Peaky Blinders seria 5 online (1)

Peaky Blinders seria 5 va difuza duminică, 25 august, la 21:00 (GMT). Spre deosebire de sezoanele anterioare, care au fost difuzate pe BBC 2, seria 5 din Peaky Blinders va fi difuzată pe BBC 1. Dacă sunteți în afara Regatului Unit, puteți viziona gratuit seria Peaky Blinders seria 5 pe serviciul de streaming BBC iPlayer cu ajutorul unui VPN.

Vă rugăm să rețineți că acest articol va acoperi doar surse oficiale pentru vizionarea Peaky Blinders online. Cu toate că acest spectacol ar putea fi disponibil pe site-uri de streaming ilegal, nu le recomandăm. În special, sunt vulnerabili la a fi opriți la o notificare de moment. Ba mai mult, ei tind să ofere o calitate video inferioară și performanțe slabe, cu multă memorie tamponată și retard. În plus, puteți transmite online Peaky Blinders seria 5 gratuit pe BBC iPlayer cu un VPN.

Peaky Blinders este disponibil numai pe platformele blocate în regiune. Asta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări în străinătate.

Cum să urmăriți online Peaky Blinders seria 5 cu un VPN

Utilizarea unui VPN pentru a urmări online Peaky Blinders seria 5 este surprinzător de rapid și ușor. Puteți viziona serialul Peaky Blinders 5 online pe BBC iPlayer prin streaming în direct BBC 1 prin aplicația BBC iPlayer sau selectând episodul la cerere în urma transmisiei TV în direct. Iată un ghid pas cu pas rapid despre ceea ce va trebui să faceți:

Utilizarea unui VPN pentru a urmări seria 5 a Peaky Blinders

  1. În primul rând, va trebui să creați un cont BBC iPlayer (înregistrarea este gratuită) dacă nu aveți încă unul. Aceasta necesită să introduceți data nașterii, adresa de e-mail, o parolă sigură și un cod poștal din Marea Britanie. Orice cod poștal din Marea Britanie este acceptat. Nu trebuie să furnizați dovada locației dvs..
  2. Înscrieți-vă cu un serviciu VPN cu servere din Marea Britanie care pot debloca BBC iPlayer. Iti recomandam ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt alternative excelente, cu costuri reduse.
  3. Descărcați și instalați aplicația sau extensia de browser corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  4. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Marea Britanie.
  5. Ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs. pentru a vă asigura că BBC iPlayer uită de adresa dvs. IP și locația anterioară. Ar trebui apoi să accepte noua adresă IP a Regatului Unit al VPN.
  6. Accesați BBC iPlayer (prin intermediul site-ului web sau al uneia dintre aplicații) și selectați un episod cu Peaky Blinders care ar trebui deblocat acum. Dacă nu, vă recomandăm să vă conectați la un server diferit din Marea Britanie. Alternativ, încercați să contactați asistența clientului VPN.

Unde mai pot viziona pe Peaky Blinders online?

Seria 5 Peaky Blinders va fi disponibilă inițial doar pe BBC One și BBC iPlayer (veți găsi și seria completă 1-4 pe BBC iPlayer). Cu toate acestea, seria 1-4 sunt disponibile pentru a urmări cu alte două servicii de streaming. Din acest motiv, este probabil doar o chestiune de timp până când seria Peaky Blinders va fi disponibilă dincolo de BBC.

Dacă vrei să fii la curent cu episoadele vechi, puteți găsi seria 1-4 din Peaky Blinders pe Netflix SUA și Marea Britanie. În timp ce BBC iPlayer este gratuit, Netflix este un serviciu plătit, cu prețuri de abonament la 8,99 USD / 5,99 USD, 12,99 USD / 8,99 USD și 15,99 USD / 11,99 USD la momentul scrierii. Cu toate acestea, există și opțiunea unei probe gratuite de 30 de zile pentru clienții noi, astfel încât să puteți urmări majoritatea Blinders Peaky gratuit dacă sunteți rapid! Vorbind despre încercări gratuite, ExpressVPN oferă o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

De asemenea, puteți cumpăra fiecare episod sau serie (1-4) Peaky Blinders pe Amazon. Un episod în calitate SD costă în prezent 1,99 USD, în timp ce un episod de calitate HD este de 2,99 USD. În mod alternativ, un întreg sezon are un preț de 10,99 USD (SD) sau 14,99 USD (HD). Desigur, aceasta nu este cea mai bună opțiune atunci când puteți viziona Peaky Blinders gratuit pe BBC iPlayer sau pe Netflix printr-un proces gratuit.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări seria 5 a lui Peaky Blinders?

Din păcate, multe VPN-uri gratuite nu pot debloca BBC iPlayer. Acest lucru face foarte dificil să urmăriți seria 5 cu Peaky Blinders, deoarece este disponibil doar pe BBC pentru început. Chiar dacă doriți pur și simplu să deblocați episoade vechi de Peaky Blinders pe Netflix, majoritatea VPN-urilor gratuite nu funcționează cu acest serviciu de streaming. În plus, VPN-urile gratuite nu sunt ideale pentru streaming datorită serverelor lor adesea lente, ceea ce creează o experiență de streaming foarte inconsistentă.

De asemenea, vă sfătuim împotriva VPN-urilor gratuite, deoarece acestea tind să nu aibă protecția de securitate și confidențialitate a rivalilor plătiți. În special, sunt cunoscute multe VPN-uri gratuite care înregistrează datele personale și istoricul de navigare de utilizatori, vânzarea informațiilor către terți. Chiar și cei care nu păstrează jurnalele nu pot utiliza criptarea pentru a vă securiza datele. Alte VPN-uri gratuite pot câștiga bani prin direcționarea prin anunțuri spam. În total, VPN-urile gratuite nu se apropie de calitatea celor mai bine plătite VPN-uri.

Ce ne putem aștepta de la seria 5 a lui Peaky Blinders?

Concluzia sezonului 4 pe Peaky Blinders consideră familia Shelby mai puternică ca niciodată în urma alegerilor lui Tommy ca parlamentar în circumscripția din Birmingham South. Seria 5 este probabil să exploreze aceste noi conexiuni politice, precum și diferitele repercusiuni ale accidentului financiar din 1929. Un alt subiect serios așteptat să fie abordat este sănătatea mentală din ce în ce mai fragilă a lui Tommy..

Ce membri ai distribuției se vor întoarce la Peaky Blinders?

S-a confirmat asta, cu excepția lui Joe Cole (John Shelby), toți membrii principali ai distribuției vor reveni pentru seria 5. Aceasta include Cillian Murphy (Tommy Shelby), Helen McCrory (mătușa Polly), Paul Anderson (Arthur Shelby), Sophie Rundle (Ada Shelby), Kate Phillips (Linda Shelby) și Natasha O’Keeffe (Lizzie Stark). Aidan Gillen se va întoarce, de asemenea, ca Aberama Gold.

Peaky Blinders Series 5 va vedea, de asemenea, introducerea de noi personaje, inclusiv Sam Claflin, precum Oswald Mosley, Brian Gleeson și Anya Taylor-Joy, ale căror nume de personaje sunt încă de anunțat. Din păcate, nu ne așteptăm să vedem întoarcerea lui Tom Hardy în urma morții personajului său, Alfie Solomons, la finalul seriei 4.

Va exista o serie 6 Peaky Blinders?

Da, va exista o Peaky Blinders seria 6! De fapt, este probabil să existe și o serie 7, potrivit lui Steven Knight, creatorul emisiunii. De atunci, Knight a discutat despre posibilitatea unui film Peaky Blinders, invocând popularitatea crescândă a emisiunii, în special peste bazinul din Statele Unite..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − 55 =

Adblock
detector