Cum să vizionezi sezonul 10 rusine din SUA online în străinătate (în afara SUA)

Cum să urmăriți sezonul 10 fără rușine online cu un VPN


Sezonul 10 rusinos din SUA va avea premiera pe Duminică, 10 noiembrie, la 21:00 EST / PT (1 AM GMT) la Showtime. Showtime este blocată în regiune și este disponibilă numai în SUA. De fapt, dacă încercați să difuzați conținut Showtime în flux în afara SUA, veți întâlni următorul mesaj:

„Showtime este accesibil pentru vizualizare numai în Statele Unite și teritoriile și bunurile sale.

Vestea bună este că îl puteți urmări în străinătate conectându-vă la un server VPN american.

Vă rugăm să rețineți că recomandăm doar surse oficiale pentru urmărire Nerușinat sezonul 10 online. Fluxurile neautorizate sunt comune, dar tind să ofere o calitate video slabă. Mai mult, astfel de fluxuri live sunt predispuse la întârzierea și tamponarea excesivă, plus că pot fi scoase offline fără avertisment pentru încălcarea dreptului de autor. Cu mai multe moduri de a urmări Showtime, nu este necesar să riscați să pierdeți din sezonul 10 necinstit din cauza surselor neautorizate neplăcute..

Sezonul 10 rusinos din SUA va avea premiera exclusiv pe Showtime, care este o platformă blocată în regiune. În scopul de a trăi stream Nerușinat în străinătate (în afara SUA), veți avea nevoie de un VPN.

Cum să trăiești în streaming în sezonul 10 rusine din SUA online în străinătate

Folosirea unei VPN pentru a urmări sezonul 10 fără rușine din străinătate (în afara SUA) este mai ușor decât ați putea crede, chiar dacă nu ați folosit niciodată VPN înainte.

Iată cum puteți urmări sezonul 10 neplăcut al SUA online în străinătate:

  1. În primul rând, înregistrați-vă cu o VPN care deblochează Showtime. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt la fel de fiabile și oferă o valoare excelentă pentru bani.
  2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN pentru dispozitivul de pe care doriți să urmăriți sezonul 10. Fără șocuri, există și opțiunea de a utiliza o extensie de browser.
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA pentru a obține un Adresa IP a SUA. Acest lucru va face ca Showtime să vă permită să vizionați din străinătate.
  4. Conectați-vă pe site-ul sau aplicația Showtime utilizând furnizorul de televiziune prin cablu sau detaliile serviciului de streaming.
  5. Selectați un stream live Showtime care ar trebui să se joace fără întrerupere. Dacă este încă blocat, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. În mod alternativ, încercați un alt server american în cazul în care cel pe care îl utilizați a fost listat negru.

Vă recomandăm să încercați VPN cu Showtime în avans. Acest lucru vă oferă șansa de a contacta asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară, dacă există probleme.

Cum să vizionezi sezonul 10 fără rușine online la televizorul american

Steagul SUA

Există mai multe moduri în care poți urmări Shameless US în Showtime. Dacă aveți cablu, puteți adăuga canalul la abonamentul dvs. TV cu plată. in orice caz, puteți viziona, de asemenea, Showtime fără cablu. Un abonament digital Showtime costă doar 10,99 USD pe lună și include o probă gratuită de 7 zile.

Există, de asemenea, opțiunea de a viziona Showtime ca un add-on prin următoarele servicii de streaming: AT&T TV, FuboTV, Hulu, Sling TV, Canalul Roku și YouTube TV. Rețineți că, deși Showtime este disponibil și pe PlayStation Vue, serviciul va fi oprit în ianuarie 2020.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune și sunt disponibile numai în SUA. Cu toate acestea, le puteți urmări în străinătate cu un VPN. ExpressVPN vine cu o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Acest lucru înseamnă că îl puteți încerca fără riscuri și puteți primi o rambursare completă dacă revendicați în termen de 30 de zile.

Unde mai pot viziona online Shameless US?

Membrii Amazon Prime se pot abona la Showtime prin canale Prime Video. Un abonament lunar Amazon Prime costă 12,99 USD USD (include o probă gratuită de 30 de zile), în timp ce Showtime este cu 10,99 USD pe lună..

Sezoanele 1–9 din Nerușinat sunt disponibile pe Netflix SUA. Cu toate acestea, toate aceste sezoane au ajuns la Netflix cu mult după ce a avut premiera pe Showtime. Întrucât Netflix nu a anunțat încă când va fi disponibil Nerușinatul, este puțin probabil să vedem sezonul 10 pe Netflix până la mijlocul până la sfârșitul anului 2020.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări sezonul 10 fără rușine?

Like-urile Showtime, Hulu, Amazon Prime Video și Netflix sunt geore-restricționate și, prin urmare, multe VPN-uri gratuite (și chiar unele VPN-uri plătite) se luptă pentru a le debloca peste hotare. Cu toate acestea, acesta nu este singurul motiv pentru care vă recomandăm să evitați VPN-urile gratuite; de asemenea, au tendința de a lupta atunci când vine vorba de viteză; prea mulți utilizatori și prea puține servere conduc la perioade lungi de memorie tamponată și redare cu rezoluție redusă.

Securitatea este un alt domeniu în care VPN-urile gratuite lipsesc prea des. Unii chiar nu vă protejează împotriva scurgerilor de date și nu vă păstrează datele în siguranță folosind criptarea. Mai departe, foarte puține VPN-uri gratuite au o adevărată politică fără jurnaluri. Aceasta înseamnă că există posibilitatea ca informațiile dvs. personale și istoricul de navigare să fie urmărite și vândute către terți. În rezumat, diferența dintre VPN-urile gratuite și cele mai bine plătite VPN-uri sunt noaptea și ziua.

La ce ne putem aștepta de la șahul sezonului 10?

Nerușinat este cel mai lung spectacol cu ​​scenarii de la Showtime. În timp ce primele opt sezoane au constat în 12 episoade fiecare, sezonul nouă a prezentat 14 episoade care au fost împărțite în două mini-sezoane cu șapte episoade. in orice caz, sezonul 10 va reveni la formatul său original de 12 episoade și va difuza din noiembrie 2019 până în ianuarie 2020.

Sezonul 9 al lui Shameless a plecat de la telespectatori pe o stâncărie, în timp ce Fiona a anunțat că va părăsi Chicago înainte să nu se prezinte la propria petrecere de părăsire. Inutil să spun, sezonul 10 se va concentra probabil asupra impactului pe care l-a avut plecarea ei asupra familiei Gallagher. Totuși, anumite puncte de pe parcelă au fost deja dezvăluite de Deadline, deci nu suntem complet în întuneric. De exemplu, știm că Debbie va prelua rolul părintelui lui Fiona în cadrul familiei, în timp ce Frank își va folosi vătămarea la picioare pentru a încerca să analizeze medicamente..

Ce membri ai distribuției se întorc pentru sezonul 10 fără rușine?

Cei mai mulți membri ai distribuției se întorc pentru sezonul 10. Fără rușine. Acesta include Frank (William H. Macy), Carl (Ethan Cutkosky), Lip (Jeremy Allen White), Veronica (Shanola Hampton), Kevin (Steve Howey) și Debbie (Emma Kenney ). O absență notabilă va fi Fiona (Emmy Rossum) care a anunțat în august 2018 că va pleca după noul sezon. Cu toate acestea, sezonul 10 va vedea revenirea lui Ian (Cameron Monaghan).

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 38