Cum să vizionezi sezonul 7 Elementary online (în afara SUA)

Cum să vizionezi sezonul 7 Elementary online

ElementarCel de-al șaptelea sezon va avea premiera pe 23 mai la ora 19:00 PST (22:00 EST). Cu toate acestea, din cauza măsurilor de georestrucție puternice ale CBS și a lipsei de radiodifuzoare internaționale, fanii au găsit anterior dificultăți Elementar online din afara SUA. Din fericire, am găsit o soluție. Citiți mai departe pentru a afla cum să faceți flux Elementar sezonul 7 în direct din țări precum Canada, Marea Britanie și Australia.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Site-urile de streaming umbresc se dezvoltă prin emisiuni populare care sunt lansate doar în câteva țări, dar vă sfătuim să le utilizăm. Calitatea videoclipurilor este adesea foarte slabă și nu există nicio garanție că fiecare episod va fi disponibil. În plus, fluxurile fără licență sunt deseori eliminate pentru încălcarea dreptului de autor. Vă vom anunța cum să transmiteți fluxul Elementar sezonul 7 oricum gratuit, deci nu este nevoie să recurgem la surse nesigure și neautorizate.

Multe dintre serviciile afișate Elementar sunt blocate în regiune. Pentru a le accesa din străinătate, va trebui să utilizați o rețea virtuală virtuală (VPN).

Cum să urmăriți elementarul de oriunde cu un VPN

VPN-urile pot fi puțin intimidante, dar sunt destul de ușor de utilizat. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca serviciile de streaming geo-restricționate și a urmări Elementar de oriunde:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt două alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați VPN. Vor fi aplicații pentru diverse platforme diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea corectă.
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele SUA ale VPN-ului dvs..
  4. Încercați să jucați un videoclip pe CBS sau Hulu. Ar trebui să înceapă imediat, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcând pagina..

Elementar sezonul 7 va fi transmis în direct. Din acest motiv, este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează bine în avans. Această abordare vă asigură că, dacă ceva nu funcționează așa cum vă așteptați, veți avea totuși timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fie nevoie să pierdeți începutul premierei..

Cum să transmiteți gratuit în sezonul 7 Elementary la televizorul american

Steagul SUA

Puteți efectiv vizionați CBS live online fără costuri suplimentare dacă aveți TV prin cablu sau un cont fuboTV, Hulu, PlayStation Vue sau YouTube TV. Dacă nu aveți unul dintre acestea, nu vă faceți griji; vă puteți înscrie la CBS All Access. Acest serviciu costă 5,99 USD USD pe lună, dar există și un plan fără anunțuri, disponibil pentru 9,99 USD pe lună.

Iată problema: în timp ce toate serviciile superioare de mai sus vin cu un proces gratuit (de obicei o săptămână), Elementar sezonul 7 va avea 13 episoade, ceea ce înseamnă că mai devreme sau mai târziu, va trebui să plătiți pentru a continua vizionarea. Dacă nu vă deranjează să urmăriți în definiție standard, totuși, există o modalitate de a urmări întregul sezon gratuit.

USTVNow este un serviciu de streaming conceput pentru a permite membrilor Armatei SUA să privească televiziunea de acasă în timpul desfășurării. În ciuda acestui fapt, nu se verifică dacă sunteți membru militar sau nu. De fapt, USTVNow permite oricui să se înscrie, indiferent unde se află în lume.

Planul său de bază este complet gratuit și oferă cinci canale, inclusiv CBS. Deoarece nu există date de lansare internaționale confirmate pentru Elementar sezonul 7 încă, acesta este de departe cel mai simplu mod de a transmite noi episoade din Elementar din afara Americii.

În afară de USTV Now, toate serviciile de mai sus sunt blocate. Ca atare, va trebui să aveți un VPN pentru a le utiliza dacă nu sunteți în afara SUA. Mai aveți nevoie de un VPN? ExpressVPN oferă un risc fără riscuri Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă oricum nu sunteți mulțumit, anulați doar pentru a solicita o rambursare completă, fără întrebări.

Pot viziona online anotimpurile 1–6 ale elementarelor online?

În prezent, spectatorii americani (sau cei conectați la un server VPN din SUA) pot urmări sezoanele elementare 1-6 pe Hulu. Ambele servicii oferă un proces de o săptămână, dar cu 141 de episoade în total, veți fi greu să le finalizați pe toate în timp. Dacă ai doar un sezon sau două în urmă, ar trebui să fii bine.

Din păcate, CBS ține această serie aproape de piept și, ca atare, există foarte puține emisiuni internaționale. Fanii australieni pot urmări sezoanele 1-5 pe Stan. Acest serviciu este livrat cu o probă gratuită de 30 de zile și costă 10 USD pe lună ulterior.

Anotimpurile anterioare erau disponibile pe Netflix Franța, Danemarca și Spania, dar acesta nu mai este cazul. De fapt, în multe țări, singurul mod de a face flux Elementar online este să-l achiziționați, sezon după sezon pe iTunes, Amazon Prime Video sau Microsoft Store.

Ce știm despre sezonul 7 din Elementary?

Deși inițial, emisiunea urma să se încheie cu cel de-al șaselea sezon, CBS a decis să o reînnoiască ultima dată. Desigur, acest lucru înseamnă că scriitorii au trebuit să găsească o modalitate de a progresa povestea fără a perturba niciunul dintre firele de complot care au fost strâns legate la sfârșitul sezonului șase..

Acesta este motivul pentru care sezonul 7 nu va continua direct din sezonul 6. În schimb, vom sări un an în viitor. Detaliile privind complotul sunt încă puține și se află între ele, dar știm că, în timp ce Sherlock și Watson au ajuns la Baker Street la sfârșitul ultimului sezon, se vor întoarce la New York pentru a face față unui miliardar tehnologic numit Odin Reichenbach. Fanii cărților vor cunoaște semnificația acestui nume și implicațiile sale pentru distribuția principală, dar pentru a evita orice răsfăț, spunem doar că va fi un sezon final foarte interesant.

Vedeți și: Cum puteți obține o adresă IP din SUA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 + = 41

Adblock
detector