Cum să vizionezi sezonul 8 Arrow online în străinătate (în afara SUA)

Cum să vizionezi Arrow Sezonul 8 online

Sezonul 8 Arrow va avea premiera la ora 9 PM EST (ora 18:00 PST) pe 15 octombrie. Merită menționat că această serie va fi semnificativ mai scurtă decât în ​​anii precedenți, cu doar zece episoade. Aruncați o privire de mai jos pentru a afla cum să urmăriți online sezonul Arrow online de oriunde.

Este important să rețineți asta vom recomanda doar surse oficiale pentru sezonul Arrow 8. Deși vor fi disponibile fluxuri de terțe părți, acestea sunt adesea restante și sunt disponibile numai la rezoluții foarte scăzute. În plus, fluxurile neautorizate pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Cu toate acestea, puteți urmări gratuit Arrow online, cu toate acestea, astfel încât nu există niciun avantaj în utilizarea fluxurilor fără licență.

Sezonul final al săgeții va fi afișat numai pe serviciile de streaming blocate în regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări din străinătate.

Cum să urmăriți Arrow sezonul 8 online de oriunde

Cel mai bun mod de a transmite Arrow din afara SUA este să folosești un VPN. Acestea ascund adresa dvs. IP, făcând să pară că sunteți de fapt într-o țară diferită și vă ajută să evitați restricțiile geografice. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite Săgeata din străinătate.

Iată cum puteți viziona sezonul 8 Arrow online în străinătate:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Vă recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative foarte ieftine.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN. Este probabil să existe mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la un server VPN american. Acest lucru va face ca serviciile de streaming să creadă că sunteți în SUA.
  4. În sfârșit, încercați să vizionați un videoclip pe The CW. Ar trebui să se încarce imediat, dar dacă nu, curățați memoria cache și cookie-urile, apoi încercați din nou.

Cum să transmiteți gratuit Arrow sezonul 8 gratuit pe televizorul american

Steagul SUA

Dacă sunteți localizat în SUA, vizionarea online a sezonului Arrow este destul de simplă, deoarece este difuzată pe The CW. Deși acest serviciu nu are un flux online online, vă permite să urmăriți la cerere, gratuit. Mai bine, nici nu trebuie să-ți creezi un cont. Episoadele noi sunt adăugate de obicei a doua zi după ce se difuzează și rămân disponibile cel puțin o săptămână (mai mult în unele cazuri). 

Dacă preferați să vizionați săgeata în direct, va trebui să vă înscrieți la YouTube TV, fuboTV sau Hulu cu Live TV. Toate aceste servicii includ un proces gratuit, dar, din păcate, niciunul nu este suficient de lung pentru a transmite întregul sezon. Vă recomandăm să utilizați Hulu, doar pentru că este puțin mai scump, la 44,99 USD USD pe lună. 

În plus, dacă doriți să urmăriți episoade mai vechi din Arrow (Seasons 1-7), poate doriți să obțineți un abonament Netflix. În prezent, Netflix SUA are fiecare episod din anotimpurile anterioare.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări săgeata din străinătate. ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să transmiteți săgeata fără riscuri și să solicitați o rambursare dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot viziona Arrow online?

Săgeata este un spectacol extrem de popular și, înțeles, are emisiuni în mai multe țări diferite. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cine arată Arrow sezonul 8 unde vă aflați:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Fanii britanici au un pic mai mult de așteptat, deoarece sezonul 8 Arrow nu va ajunge în Marea Britanie până în 30 octombrie. Va avea premiera la 8 PM BST pe Sky One. Dacă sunteți deja un client Sky TV, îl puteți transmite online prin intermediul aplicației Sky Go.

Nu aveți cablu? De asemenea, puteți transmite în direct Sky One live online folosind Now TV. Aceasta costă 8,99 lire sterline pe lună și vine cu o probă gratuită de o săptămână. În prezent, biblioteca la cerere Now TV include, de asemenea, sezoanele 6 și 7, astfel încât este perfect dacă aveți ceva interesant. Sezoanele 1-5 sunt gratuite pentru vizionare pe Amazon Prime Video. 

Aceste servicii de streaming sunt geo-blocate. Le puteți accesa din străinătate folosind un VPN.

Australia

steagul australiei

Fanii australieni pot transmite noi episoade de săgeată în fiecare marți, la 21:30 AEST pe FOX8. Abonații Foxtel TV existenți se pot conecta pur și simplu la aplicația Foxtel Go și se pot urmări online fără costuri suplimentare.

Dacă nu aveți cablu sau sunteți cu un alt furnizor, puteți să vă înregistrați la Foxtel Now. Acest serviciu costă 25 USD și include o probă gratuită de zece zile în timpul căreia puteți viziona orice canal vă place.

Serviciile Foxtel sunt disponibile numai în Australia. În ciuda acestui fapt, puteți utiliza un VPN pentru a le accesa în străinătate.

Canada

Steagul canadian

În Canada, Arrow va fi afișat exclusiv pe Sci-Fi CTV. Noile episoade vor fi difuzate săptămânal, începând cu 19 octombrie, la 22:00 EST. Dacă abonamentul dvs. de cablu include deja CTV, vă puteți conecta și începe streaming imediat fără costuri suplimentare. Din păcate, nu există nicio modalitate de a viziona acest canal online decât dacă aveți TV prin cablu.

Sci-fi CTV este blocat în regiune și disponibil numai în Canada. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l accesa în străinătate.

Ce ne putem aștepta de la Arrow sezonul 8?

Detaliile care privesc complotul lui Arrow sunt foarte puține între ele, dar știm că cinci din episodul final al sezonului vor fi consacrate creării poveștii „Criza pe Pământuri Infinite”. Acest arc pivot va vedea ciocnirea multiversului DC, cu personaje din The Flash, Arrow, Supergirl, Batwoman, Smallville și Legends of Tomorrow traversând.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + = 25

Adblock
detector