Cum să vizionezi Supergirl Sezonul 4 online de oriunde

Ați dori să urmăriți Super-fata sezonul 4 online? În această postare, vă vom explica unde puteți transmite fluxul Super-fata și urmăriți gratuit anotimpurile anterioare la cerere. Vom arăta, de asemenea, cum puteți utiliza o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ocoli geo-restricțiile și fluxul Super-fata din strainatate.

Cum să vizionezi Supergirl sezonul 4 online

Super-fata Sezonul 4 a avut premiera pe 14 octombrie. Anterior, emisiunea a fost difuzată în fiecare zi de luni, dar de acum, noi episoade vor fi lansate la ora 1:00 BST (ora 17:00 PST / 20:00 EST) în fiecare duminică. Fiecare sezon a avut până acum între 20 și 23 de episoade, astfel că această serie va dura probabil până în mai sau iunie 2019. Mai jos, vă vom explica unde puteți transmite fiecare episod din Super-fata sezonul 4 live.

Rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Spectacole populare ca. Super-fata adesea au fluxuri neautorizate, dar acestea sunt cu dezavantaje semnificative. De exemplu, acestea sunt adesea de calitate scăzută, nu au suport pentru subtitrare și sunt predispuse să fie luate offline parțial. Cu atât de multe moduri legitime de vizionat, nu este nevoie să recurgem la fluxuri nelicențiate.

Cel mai bun VPN pentru streaming Supergirl: ExpressVPN

ExpressVPN amplifica

VPN-urile oferă o modalitate ușoară de a vă proteja atunci când faceți streaming. Acestea criptează traficul dvs., împiedicând citirea acestuia de Furnizorul de servicii Internet, hackerii sau administratorii de rețea. În plus, VPN-urile facilitează accesarea conținutului geo-blocat. Vă recomandăm ExpressVPN: cu viteze mari, o rețea de servere extinsă și un suport excepțional de mai multe platforme, este ideal pentru streaming. Mai mult, ExpressVPN poate debloca servicii majore precum Netflix și BBC iPlayer, două platforme cu care multe alte VPN se luptă cu.

Noțiuni introductive cu ExpressVPN este simplu: alegeți lungimea abonamentului preferat (una, șase sau douăsprezece luni) și plătiți. În următoarele 30 de zile, sunteți liber să utilizați serviciul atât cât doriți. Nu sunt impresionat? Anulați doar pentru a primi o rambursare completă, fără întrebări. De asemenea, puteți utiliza acest proces pentru a obține în mod eficient o acoperire VPN gratuită pe termen scurt, de exemplu, dacă plecați în străinătate în vacanță sau încercați să urmăriți un eveniment specific geo-blocat în străinătate.

LECTURĂ DE CITITOR: Obțineți trei luni în plus gratuit cu abonamentul anual al ExpressVPN. Veți primi, de asemenea, o reducere de 49%, reducând costul lunar la doar 6,67 USD.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să urmăriți Supergirl în străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur cum să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a ocoli restricțiile regionale și urmăriți Super-fata din strainatate:

  1. Începeți prin a alege un furnizor VPN adecvat. Am menționat succint ExpressVPN mai sus, dar dacă căutați opțiuni comparabile cu costuri reduse, NordVPN și CyberGhost sunt alegeri solide.
  2. Descărcați software-ul VPN. Vor fi câteva versiuni diferite, deci asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Decide care dintre funcționari Super-fata emisiuni de mai jos pe care doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server VPN în locația corespunzătoare. De exemplu, aveți nevoie de un server american pentru a urmări CW sau de un server din Marea Britanie pentru a debloca Sky Go.
  5. Încercați să încărcați videoclipurile din sursa aleasă. Ar trebui să înceapă aproape instantaneu, dar poate trebuie să reîncărcați pagina sau să reîncărcați browserul mai întâi.

Pentru a evita dezamăgirea, vă recomandăm cu încredere să vă testați VPN cu pașii de mai sus Super-fata de fapt aeriană. Acest lucru vă oferă mult timp pentru a contacta echipa de asistență a VPN-ului dvs. VPN în cazul în care ceva nu merge bine sau nu funcționează așa cum se aștepta.

Unde să transmiteți online Supergirl

Super-fata este un spectacol foarte popular, așa că nu este de mirare că este difuzat în mai multe țări diferite. Mai jos, vă vom explica cum puteți urmări Super-fata oriunde te-ai afla pe lume.

NE

Steagul SUA

Urmărind Super-fata în SUA este drăguț și simplu: CW va adăuga noi episoade la biblioteca sa la cerere la scurt timp după difuzare. Utilizatorii nu trebuie să se înregistreze sau să plătească nimic pentru a putea urmări, dar, deoarece site-ul este blocat geo, va trebui să fiți în America sau conectat la un server american. De asemenea, site-ul web CW nu vă permite să vizionați în direct.

Există totuși o soluție. Diferite servicii de top (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV și YouTube TV) oferă posibilitatea de a transmite în direct The CW. Dintre acestea, Hulu este cel mai puțin scump; costă 11,99 USD pe lună și vine cu un proces gratuit de o lună.

Dacă doriți să vă ridicați înainte de începerea sezonului 4, puteți găsi în fiecare sezon anterior Super-fata pe Netflix SUA. Există destul timp pentru a urmări sezoanele 1-3 în timpul procesului de o lună al Netflix, dar dacă decideți să îl păstrați, abonamentele încep de la 7,99 USD pe lună..

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Telespectatorii britanici pot urmări Super-fata live pe Sky One. Noile episoade vor fi difuzate săptămânal, începând cu 22 octombrie, la 20:00. Abonații actuali Sky pot urmări online folosind aplicația Sky Go. Nu vă faceți griji, dacă nu aveți TV prin cablu (sau sunteți la un furnizor diferit), puteți transmite în flux Super-fata în direct cu un abonament Now TV.

Mai exact, veți avea nevoie de permisul de televiziune Now TV. Aceasta costă 7,99 lire sterline pe lună și oferă acces la 11 canale diferite, inclusiv Sky One. Există, de asemenea, o probă gratuită de două săptămâni, care este deosebit de atrăgătoare, având în vedere numărul de spectacole din biblioteca on-demand Now TV. Nu veți putea doar să urmăriți fiecare episod anterior Super-fata, dar deasemenea Blițul și Legendele de mâine ale DC.

Canada

steagul canada

Super-fata se difuzează pe Showcase din Canada. Acest lucru prezintă o problemă pentru persoanele care doresc să vizioneze sezonul 4 în direct online, deoarece doar clipurile sunt disponibile pe site-ul Showcase. În schimb, pentru a transmite online cel mai recent sezon, va trebui să cumpărați fiecare episod pe platforme precum iTunes sau Microsoft Store. De asemenea, merită să remarcăm faptul că, dacă sunteți doar temporar în Canada, puteți totuși să acordați fluxuri de la întoarcere acasă folosind o VPN.

La fel ca în SUA, telespectatorii canadieni pot găsi sezoane 1-3 de Super-fata pe Netflix. Veți putea, de asemenea, să capturați Blițul și Gotham aici, ceea ce nu este rău, având în vedere că serviciul costă doar 8,99 USD CAD pe lună, cu prima lună gratuită.

Australia

steagul australiei

FOX8 este singurul loc de urmarit Super-fata sezonul 4 în Australia. Clienții Foxtel existenți se pot conecta la aplicația Foxtel Go și pot transmite noi episoade în timp ce vor difuza în fiecare luni, la 20:30 ADST. Cu toate acestea, dacă nu primiți deja Foxtel, va trebui să vă înscrieți în pachetul Pop Foxtel Now. Aceasta costă 15 USD pe lună și vine cu un proces de două săptămâni în care veți avea acces la toate canalele de transmisie în direct a serviciului..

Din păcate, în timp ce Foxtel a avut anterior anotimpuri mai vechi Super-fata disponibil la cerere, acesta nu mai este cazul. Pentru a înrăutăți, niciun alt serviciu de streaming important din Australia nu are această serie. Drept urmare, singura modalitate de a transmite anotimpurile 1-3 este să le cumpărați pe iTunes sau Microsoft Store.

Alte locații

Este probabil Super-fata este disponibil în alte țări, dar CW nu a publicat o listă de radiodifuzori internaționali, astfel încât sursele adecvate sunt deosebit de dificil de găsit. Vă recomandăm mai întâi să căutați în biblioteca Netflix din țara dvs., apoi, probabil, să căutați online pentru a vedea dacă un difuzor major transmite emisiunea din țara dvs..

Dacă nu găsiți nimic, poate că singura dvs. opțiune este să cumpărați anotimpurile anterioare pe iTunes, Google Play Store, Amazon sau Microsoft Store. Dacă călătoriți în prezent, nu uitați că dacă vă conectați la un VPN, veți putea urmări fluxuri live și accesa platforme geo-blocate cu sediul în țara dvs. de origine.

Pot viziona Supergirl cu un VPN gratuit?

VPN-urile gratuite pot fi o perspectivă atractivă, dar, în realitate, acestea prezintă mai multe dezavantaje majore. De exemplu, cu mai mulți utilizatori decât pot susține rețelele de server limitate, VPN-urile gratuite, de obicei, nu pot oferi viteze suficient de mari pentru a transmite video în direct fără întrerupere. De fapt, vă puteți aștepta ca conținutul la cerere să fie tamponat pentru perioade îndelungate de timp. Cu limite lunare de date, sisteme în coadă și tendința de a fi imediat listate negre prin serviciile de streaming, VPN-urile gratuite nu sunt doar o alegere bună pentru cei care doresc să difuzeze în mod regulat.

Ați putea să vă întrebați cum își poate permite să existe un VPN gratuit. Utilizatorii nu plătesc direct, astfel încât aceste servicii utilizează alte modalități de a genera venituri. Uneori, acest lucru se face prin injectarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați. În alte cazuri, prin monitorizarea activităților dvs. cu cookie-uri de urmărire și prin vânzarea profilului de consumator rezultat către terțe părți, fără să știți. VPN-urile sunt concepute pentru a vă permite să preluați controlul propriei dvs. securități online, dar, deoarece nu aveți de unde să știți cine este pasiv pentru activitățile dvs., VPN-urile gratuite vă fac acest lucru mult mai dificil.

Pentru majoritatea oamenilor, este aproape imposibil de spus dacă folosesc sau nu o VPN legitimă. Acest lucru este deosebit de tulburător atunci când considerați că există zeci de aplicații de instalare a programelor malware prezentate drept „VPN-uri gratuite”. Chiar dacă găsiți unul care nu încearcă să vă infecteze sistemul, nu există nicio garanție că acesta criptează traficul. Chiar și cunoscutele VPN-uri gratuite vin cu riscuri; am văzut că un furnizor major vinde lățimea de bandă a utilizatorilor săi pentru a facilita o botnet. Pentru a vă proteja online, vă recomandăm să folosiți un serviciu VPN de încredere, cu o evidență dovedită de a proteja confidențialitatea clienților săi.

Întrebări frecvente Supergirl sezonul 4

Întrebări frecvente Supergirl Sezonul 4

Ce pot să mă aștept de la sezonul 4?

În timp ce fanii seriei de lungă durată se pot aștepta să o vadă pe Kara luptând cu băieți răi și găsindu-și locul ca străin în lumea noastră, principalul remiz al sezonului 4 este, fără îndoială, crossoverul Elseworlds.

Proiectat să înceapă pe 9 decembrie, Elseworlds este un arc special cu trei episoduri, care va vedea Arrow, The Flash și Supergirl echipa în vizită în Gotham City. În prezent, detaliile sunt foarte rare, dar știm că în crossover-ul din acest an se va vedea introducerea lui Ruby Rose (Portocaliu este Noul Negru) în calitate de Batwoman și Elizabeth Tulloch (Portlandia) ca Lois Lane.

Trebuie să fi văzut Săgeată sau Blițul a se uita Super-fata?

În cea mai mare parte, puteți viziona Super-fata fără să fi văzut vreunul dintre spectacolele înrudite (cunoscute colectiv ca fiind Arrowverse titluri). Veți găsi că, de fiecare dată când apare un personaj dintr-o altă serie, Super-fata oferă telespectatorilor o idee generală despre cine sunt și ce vor. Acestea fiind spuse, dacă căutați povestea completă, este posibil să doriți să priviți Săgeată, Blițul, și Legendele de mâine ale DC. Aceste titluri sunt de obicei disponibile pe aceleași platforme ca și Super-fata Așadar, dacă aveți timp (și răbdare) să le urmăriți pe toate, nu există niciun motiv să nu o faceți.

Cine este pe Super-fata cast?

Melissa Benoist (Bucurie) își va reîncerca rolul de Kara Zor-El / Supergirl. În timp ce vărul ei Superman (Tyler Hoechlin) este în prezent plecat, știm că va apărea la sfârșitul acestui sezon, probabil în timpul arcului Elseworlds.  

Desigur, Super-fata include, de asemenea, o distribuție variată de personaje non-supraumane. Fanii se pot aștepta să vadă jucătorii de serie ai lui Jimmy Olsen, Alex Danvers și Winn Schott, dar cu o setare Gotham planificată pentru sfârșitul anului, este rezonabil să presupunem că vor exista și noi fețe.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

Adblock
detector