Cum să vizionezi Survivor: Island of the Idols live online (sezonul 39)

Cum să vizionezi insula Supraviețuitor al idolilor live online

Survivor: Island of the Idols - sezonul 39 va avea premiera pe 25 septembrie la 8 PM EST pe CBS. Cu toate acestea, problema este că conținutul CBS este blocat în regiune și disponibil numai în SUA. Încercați să vă transmiteți în direct din străinătate și veți întâlni următorul mesaj:

„Hopa! Acest videoclip nu este disponibil în regiunea dvs. ”

Citiți mai departe pentru a afla cum să deblocați CBS și să vizionați sezonul 39 Survivor în direct online cu un VPN.

Eroare de streaming CBS

Ține minte că recomandăm doar surse oficiale pentru streaming în direct Supravieţuitor sezonul 39 pe net. Deși sunt obligatorii să fie fluxuri fără licență pentru această serie populară de realitate americană, pur și simplu nu merită timpul tău. Fluxurile neautorizate sunt deseori scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor. Mai mult, rezoluția și performanța slabă ar putea strica plăcerea sezonului Survivor 39. Nu vă faceți griji, vă vom arăta o serie de modalități prin care puteți viziona Survivor în direct online, cu sau fără cablu.

Survivor este disponibil doar pe site-urile web blocate în regiune și serviciile de streaming. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări sezonul 39 Supraviețuitor în străinătate (în afara SUA).

Cum să vizionezi Survivor: Island of the Idols live online

Acum pentru partea distractivă! Iată cum să urmăriți Survivor: Island of the Idols live online, chiar dacă sunteți în afara SUA:

Iată cum puteți urmări sezonul 39 Supraviețuitor în străinătate (în afara SUA)

  1. Primul pas este să vă înscrieți cu un serviciu VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, NordVPN și CyberGhost sunt de asemenea opțiuni excelente pentru deblocarea CBS în străinătate.
  2. Apoi, descărcați și instalați una dintre aplicațiile VPN. Toate VPN-urile recomandate mai sus oferă o gamă largă de aplicații, precum și extensii de browser Chrome și Firefox.
  3. Deschideți aplicația VPN (sau extensia browserului) și conectați-vă la un server din SUA. În acest sens, veți primi o adresă IP americană pentru deblocarea CBS în străinătate.
  4. Accesați CBS și conectați-vă cu furnizorul de cablu. Dacă nu aveți televiziune prin cablu, puteți în continuare să transmiteți fluxuri CBS în străinătate cu un cont CBS All Access. În mod alternativ, puteți viziona CBS în afara SUA prin servicii de streaming populare (le vom explora mai târziu).
  5. Selectați fluxul live CBS pentru a vă testa VPN-ul. Acum, conținutul trebuie deblocat! Dacă nu, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Alte soluții potențiale sunt conectarea la un alt server din SUA sau contactarea serviciului de asistență pentru clientul VPN.

Cum să vizionezi sezonul 39 Supraviețuitor în direct la televizorul american

Steagul SUA

Dacă sunteți în SUA și aveți un abonament la televiziune prin cablu, puteți viziona sezonul 39 Survivor în direct online, fără costuri suplimentare. În timp ce unele emisiuni CBS sunt disponibile pentru a urmări gratuit la cerere, toate Supravieţuitor conținutul necesită a CBS All Access cont (acest lucru este necesar și pentru vizionarea CBS live online).

Planurile CBS All Access sunt disponibile pentru 5,99 USD USD cu reclame limitate sau 9,99 USD pentru niciun anunț și opțiunea de a descărca videoclipuri pentru vizualizare offline. Ambele planuri includ 1 săptămână de CBS All Access gratuit. Merită să știți că puteți viziona și CBS prin următoarele servicii de streaming: AT&T TV Now (50 USD USD / lună), FuboTV (54,99 USD / lună), Hulu cu TV live (44,99 USD / lună), PlayStation Vue (49,99 USD / lună) și YouTube TV (49,99 USD / lună).

Toate serviciile de streaming populare de mai sus oferă încercări gratuite. Indiferent dacă optați pentru CBS All Access sau un serviciu de streaming, veți avea nevoie de o adresă IP a SUA pentru a putea urmări din străinătate. din fericire, ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile astfel încât să puteți încerca cu toate serviciile de mai sus, fără riscuri.

Unde mai pot viziona sezonul 39 Survivor live online?

Din păcate, nu există multe opțiuni atunci când vine vorba de Survivor live online. În afară de CBS, sezonul 39 Supraviețuitor este disponibil doar într-o altă țară printr-un singur post de televiziune:

Canada

Steagul canadian

Următorul 39 al sezonului de Supraviețuitor va transmite pe Global în Canada. Pentru a viziona în direct, va trebui să vă conectați la un furnizor de televiziune. in orice caz, puteți urmări noi episoade la cerere pentru primele șapte zile de la difuzare fără a vă conecta. Dacă sunteți în afara Canadei, va trebui să vă conectați la un server canadian printr-o VPN, deoarece conținutul de pe platformă este blocat. Având o adresă IP canadiană, puteți viziona sezonul 39 Survivor online.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări sezonul 39 Survivor?

Deși un VPN gratuit poate fi tentant, vă recomandăm cu fermitate să nu folosiți unul. Majoritatea oamenilor consideră că astfel de servicii oferă foarte puține servere, limitând potențialul de a debloca site-uri web și servicii în alte țări. Cel mai rău, încănumărul mare de utilizatori plasează o sarcină mare pe numărul limitat de servere, rezultând performanțe slabe. Acest lucru este vizibil mai ales atunci când transmisia în direct. Veți vedea, de asemenea, că multe VPN-uri gratuite nu pot debloca aprecierile CBS sau Hulu.

Este important să abordați orice VPN gratuit, cu un anumit nivel de suspiciune. La urma urmei, VPN-urile gratuite sunt afaceri și trebuie să câștige bani într-un fel sau altul. Din păcate, acest lucru poate însemna urmărirea activității dvs. online și vânzarea datelor către terți fără cunoștința dvs. S-ar putea să vă găsiți spamat cu reclame sau să aveți dispozitivul infectat cu malware. Din acest motiv, vă recomandăm doar cele mai bine plătite VPN-uri care vă protejează de fapt confidențialitatea.

Ce ne putem aștepta de la sezonul 39 de Supraviețuitor?

Supraviețuitorul a avut premiera pentru prima oară în 2000 și continuă să fie puternic pe măsură ce se îndreaptă în 39 de sezon. Noul sezon se numește Supraviețuitorul: Insula idolilor. Un episod de 90 de minute intitulat „I Vote You Out and That’s It” va avea premiera pe 25 septembrie 2019. Filmările pentru sezonul 39 au avut loc din martie până în aprilie 2019, acesta fiind al șaptelea sezon consecutiv filmat în Fiji.

Revenind la joc în calitate de mentori și care locuiesc pe Insula Idolilor vor fi Sandra Diaz-Twine (câștigătoare a Supraviețuitorului: Insulele Perlelor și Supraviețuitorului: Eroilor vs. Călușani) și „Boston Rob” Mariano (câștigător al Supraviețuitorului: Insula Redenției). Printre cei 20 de concurenți din sezonul 39 se numără Tom Laidlaw, un apărător NHL pensionat, Elizabeth Beisel, o înotătoare olimpică și Ronnie Bardah, jucător de poker profesionist.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 24

Adblock
detector