Cum să vizionezi The Flash Sezonul 6 online de oriunde

Cum să vizionezi The Flash Sezonul 6 online

Blițul sezonul 6 va avea premiera pe 8 octombrie, cu un nou episod la fiecare Tziua vineri la 8 PM EST (5 PM PST / 1 AM BST). Este probabil să existe 22 de episoade, în conformitate cu anotimpurile recente. Mai jos, vă vom anunța cum să transmiteți în direct sezonul 6 Flash online, din străinătate. 

Acest post va recomanda doar surse oficiale. Ca serie populară, Blițul este aproape sigur că au fluxuri neoficiale, dar chiar anulând încălcările drepturilor de autor, acestea sunt predispuse la deconectare și deseori sunt disponibile doar în definiția standard. În plus, noile episoade sunt disponibile în mod liber, astfel încât nu există niciun motiv să recurgem la fluxuri fără licență.  

Flash sezonul 6 va fi afișat doar pe platformele cu restricții geo-restricționate, așa că veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări în străinătate.

Cum să vizionezi Flash în străinătate cu un VPN

Este posibil ca VPN-urile să pară complicate de utilizat, dar sunt destul de simple. Prin conectarea la un server dintr-o altă țară, adresa dvs. IP reală este ascunsă și înlocuită cu una nouă, specifică regiunii. Acest lucru oferă trucuri cu situri blocate în regiune pentru a vă permite să le accesați peste hotare. Mai ești confuz? Urmați pașii de mai jos:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN adecvat. Am acoperit pe scurt ExpressVPN mai sus, dar dacă sunteți în căutarea unei alternative ieftine, NordVPN și CyberGhost sunt alegeri solide.
  2. Descărcați și instalați software-ul VPN, având grijă să obțineți versiunea corespunzătoare pentru sistemul de operare al dispozitivului.
  3. Decide care dintre funcționari Blițul sursele de mai jos pe care doriți să le utilizați.
  4. Conectați-vă la un server din locația relevantă. De exemplu, ați folosi un server american pentru a debloca CW sau unul britanic pentru Sky Go.
  5. Încercați să redați videoclipuri din sursa aleasă. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar poate fi necesar să reîncărcați pagina sau browserul pentru a vedea orice modificări.

Dacă aveți timp, vă recomandăm să efectuați pașii de mai sus înainte Blițul de fapt începe. În acest fel, dacă ceva nu funcționează așa cum este prevăzut, veți avea destul timp pentru a contacta echipa de asistență VPN pentru ajutor.

Cum să transmiteți jocul Flash sezonul 6 live online

Blițul este extrem de popular și, în consecință, este difuzat în mai multe țări din întreaga lume. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cine arată sezonul 6 în țara dvs.:

NE

Steagul SUA

Fanii americani pot viziona sezonul 6 din Blițul la cerere la CW. Nu este necesară înregistrarea sau plata, dar episoadele sunt încărcate a doua zi după ce au fost transmise, astfel încât dacă sunteți superfan, această metodă probabil nu este ideală.

Chiar dacă site-ul web CW nu are propriul flux în direct, există alte modalități de a-l urmări online. Hulu cu Live TV, fuboTV, YouTube TV includ CW, deci dacă sunteți abonat la oricare dintre aceste servicii, puteți să vă conectați și să începeți să faceți streaming. fuboTV este cel mai puțin scump dintre cei trei, la 34,99 dolari pe lună, dar acest plan nu include nicio încercare gratuită, în timp ce Hulu costă 5 dolari în plus și oferă noilor utilizatori lunar gratuit.

Toate sursele de mai sus geo-blochează conținutul lor, deci, dacă sunteți un american care este în prezent în afara țării, va trebui să vă conectați la unul dintre serverele SUA ale VPN-ului dvs. înainte de a putea urmări orice. ExpressVPN are o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri, ceea ce înseamnă că puteți transmite Flash în străinătate și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit. 

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Încă nu avem o dată oficială de lansare britanică pentru sezonul The Flash șase, dar în anii precedenți, noi episoade au sosit aproximativ două săptămâni după ce au fost afișate în SUA. Acest lucru ar însemna că putem așteptați-vă că sezonul 6 va ajunge în Marea Britanie în jurul valorii de 18 octombrie dar vom actualiza această postare pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.

Din fericire, știm unde veți putea urmări: Sky One. Acest canal poate fi transmis online în direct prin aplicația Sky Go dacă sunteți deja client Sky TV. Dacă nu, nu intrați în panică; în schimb, vă puteți înscrie la Now TV.

Acum, serviciul de divertisment TV vă permite să trăiți în flux 11 canale, inclusiv Sky One. Acest permis costă 7,99 lire sterline pe lună și vine cu un proces gratuit de două săptămâni. Biblioteca la cerere include în prezent sezoanele 4 și 5 Blițul, ceea ce înseamnă că mai aveți timp să vă conectați dacă nu sunteți destul de actualizat. 

Sky Go and Now TV sunt disponibile doar în Marea Britanie. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa în străinătate.

Australia

steagul australiei

În Australia, puteți viziona sezonul 6 din Blițul pe FOX8. Primul episod va fi difuzat pe 9 octombrie, iar episoadele ulterioare vor fi transmise în fiecare miercuri seara, la 20:30 AEST.

Dacă vă abonați deja la Foxtel, puteți începe să faceți streaming imediat prin intermediul Aplicația Foxtel Go. În caz contrar, singura modalitate de a urmări este pe Foxtel Now; va trebui să achiziționați pachetul Pop, care costă 15 USD pe lună. Există o probă gratuită de două săptămâni, în timpul căreia vei avea acces la fiecare canal.

Dacă doriți să urmăriți anotimpurile anterioare Blițul, lucrurile devin ceva mai complexe. Seria obișnuită să fie disponibilă la cerere prin Foxtel Now, dar, contrar credinței populare, nu mai este disponibilă. În schimb, vă puteți înscrie la Stan, care oferă primele patru sezoane pentru 10 USD AUD pe lună. Cu toate acestea, va trebui să cumpărați sezonul cinci pe iTunes, deoarece nu este disponibil pentru streaming în altă parte. 

Toate serviciile de mai sus sunt restricționate din punct de vedere geologic. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a utiliza Foxtel Go, Foxtel Now sau Stan în afara Australiei.

Canada

steagul canada

Este foarte ușor de urmărit Blițul în Canada. Sezonul 6 și toate episoadele anterioare vor fi disponibile pe Netflix. Noi episoade vor fi adăugate în fiecare joi, ceea ce înseamnă că Canada este ușor în urmă. Cu toate acestea, având în vedere cât de popular este Netflix, veți putea să urmăriți fără a cheltui bani suplimentari.

Dacă nu sunteți deja abonat, veți fi încântat să știți că planul de bază al Netflix costă doar 13,99 USD CAD pe lună și vine cu o probă gratuită de o lună.

Va trebui să utilizați un VPN pentru a accesa Netflix Canada dacă sunteți în prezent într-o altă țară.

Alte locații

Locațiile de mai sus nu sunt singurele țări în care Blițul va fi difuzat. Cu toate acestea, întrucât CW nu a creat o listă a radiodifuzorilor lor internaționali, poate fi dificil să aflați unde puteți urmări.

Dacă nu găsiți un flux local oficial, singura opțiune poate fi să cumpărați episoade individual pe platforme precum iTunes, Google Play sau Amazon. De asemenea, merită să vă amintiți că puteți încă să acordați fluxuri de acasă când sunteți în străinătate, dar va trebui să vă conectați mai întâi la o VPN.

Flash sezonul 6: la ce să vă așteptați

În sfârșit se întâmplă! Sezonul 6 din The Flash va acoperi una dintre cele mai mari și mai ambițioase povești ale benzi desenate: Criza pe Pământuri Infinite. Acest lucru va vedea o încrucișare între mai multe francize DC, cu personaje din The Flash, Batwoman, Supergirl, Săgeată, Smallville și Legends of Tomorrow, toate întâlnindu-se pentru a combate un ticălos pe nume The Monitor.

De asemenea, este de remarcat faptul că această poveste a schimbat cursul benzi desenate într-un mod major, astfel încât fanii au multe de așteptat. Cu toate acestea, dacă nu a fost suficient, veți vedea, de asemenea, rolul lui Black Lightning făcând prima lor apariție Arrowverse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4

Adblock
detector