Cum să vizionezi The X Factor: Celebrity online gratuit (de oriunde)

Cum să vizionezi The X Factor Celebrity online gratuit

X Factor: Celebrity este o ediție specială a The X Factor, care va avea premiera pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019, la 20:35 BST (15:35 EST). Vestea bună este că va fi disponibil pentru a fi transmis în direct gratis prin ITV Hub. Cu toate acestea, dacă încercați să urmăriți din afara Regatului Unit, veți primi următorul mesaj:

"Ne pare rău. Acest videoclip nu este disponibil acum. Consultați secțiunea noastră de spectacole pentru mai multe programe grozave ”.

Hub ITV care nu funcționează în străinătate

Conținutul ITV Hub este blocat în regiune și este disponibil numai în Marea Britanie. Din acest motiv, veți avea nevoie de un VPN dacă doriți să îl urmăriți în străinătate.

Vom recomanda doar surse oficiale pentru urmărire Factorul X: celebritate. Acest lucru se datorează faptului că numeroasele fluxuri online fără licență tind să fie de calitate inferioară. De exemplu, acestea sunt deseori de rezoluție scăzută și sunt frustrante de urmărit din cauza amplificării și a întârzierii tamponului. În plus, fluxurile neautorizate pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Puteți transmite în direct transmisia X Factor: Celebritate gratuit pe ITV Hub, de aceea nu trebuie să vă faceți griji pentru fluxurile de terțe părți nesigure.

Factorul X: celebritate va avea premiera pe ITV Hub, care este o platformă blocată în regiune. Aceasta înseamnă că un VPN este necesar pentru a urmări în străinătate (în afara Regatului Unit).

Cum să vizionezi The X Factor: Celebritate online gratuit

Utilizarea unui VPN pentru a debloca ITV Hub în străinătate este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să urmați aceste instrucțiuni pas cu pas și veți urmări The Factor X: celebritate în cel mai scurt timp.

Iată cum puteți viziona The X Factor: Celebritate 2019 online de oriunde:

 1. În primul rând, înregistrați-vă la o VPN cu serverele din Marea Britanie. Vă recomandăm ExpressVPN dar NordVPN și CyberGhost deblochează ITV Hub și oferă o valoare excelentă pentru bani.
 2. Apoi, descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare pentru dispozitivul dvs. VPN-urile recomandate mai sus oferă și extensii de browser.
 3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din Marea Britanie. Aceasta vă va oferi o adresă IP din Marea Britanie, care vă va permite să deblocați ITV Hub din străinătate.
 4. Accesați ITV Hub (prin browser sau una dintre aplicațiile ITV Hub) și înregistrați-vă pentru un cont gratuit. Unele informații personale de bază sunt necesare (numele dvs., data nașterii și un cod poștal din Marea Britanie. Orice cod poștal valid este acceptat deși ITV nu verifică efectiv acest lucru.
 5. Încercați VPN-ul dvs. cu ITV Hub. Tot conținutul, inclusiv fluxurile live ar trebui deblocat. Dacă nu, vă recomandăm să ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului. Alternativ, încercați un server diferit din Marea Britanie.

Poti evitați sughiurile de ultimă oră testând VPN-ul dvs. pe ITV Hub în avans din Factorul X: Premiera celebrităților. Acest lucru vă oferă timp să contactați asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară, reducând riscul de a pierde.

Cum să vizionezi The X Factor: Celebrități gratuite la televizorul britanic

drapelul din Marea Britanie

Puteți trăi în flux Factorul X: celebritate gratuit pe Hub ITV. Deși acest lucru necesită să vă înscrieți pentru un cont (va trebui să furnizați o adresă de e-mail, să creați o parolă și să furnizați câteva informații personale de bază), este complet gratuit și trebuie să dureze doar câteva secunde.

Transmiterea în direct a ITV Hub este disponibilă doar în Marea Britanie din cauza restricțiilor de drept. Deși există și opțiunea ITV Hub + pentru 3,99 GBP pe lună, acest lucru vă permite doar să urmăriți în străinătate (oriunde în Uniunea Europeană) la preluare. Ca atare, un VPN este cel mai bun pariu pentru vizionare Factorul X: celebritate în afara Marii Britanii. Din fericire, ExpressVPN include o garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că o puteți încerca cu ITV Hub fără riscuri și să primiți o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot trăi stream-ul The X Factor: Celebritate online?

ITV Hub nu este singurul loc în care poți urmări The X Factor: Celebrity live online. Iată câteva alte opțiuni care ar putea fi demne de luat în considerare:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fanii X Factor din SUA pot viziona The X Factor: Celebritate pe AXS TV. Dacă aveți un abonament cu un furnizor de televiziune prin cablu participant, veți putea viziona fără taxă suplimentară. in orice caz, este de asemenea posibil să vizionați televizorul AXS fără cablu prin următoarele servicii de streaming: AT&T TV Now, Philo (20 $ / lună) și Sling TV (25 $ / lună). Deoarece aceste opțiuni sunt restricționate în mod geo la SUA, va trebui să aveți o adresă IP VPN și SUA pentru a putea urmări din străinătate.

Canada

Steagul canadian

Dacă vă aflați în Canada, puteți viziona Factorul X: celebritate pe canalul familiei. Pentru a putea transmite în direct, veți avea nevoie de două lucruri: aplicația Family Channel și un abonament la TV prin cablu. Datorită faptului că The Family Channel este disponibil doar în Canada, Adresa IP canadiană prin intermediul unui VPN este necesar în scopul de a trăi flux din străinătate.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a urmări online The Factor X: celebritate online?

Nu tot VPN-uri gratuite sunt capabili să deblocheze ITV Hub ceea ce te-ar putea face să ratezi The X Factor: Premiera celebrităților. Chiar dacă VPN-ul dvs. gratuit deblochează ITV Hub din străinătate, de aici încep de multe ori adevăratele probleme. Pur și simplu, VPN-urile gratuite sunt de obicei foarte lente. Cu o rețea mică și un volum mare de utilizatori, serverele sunt deseori sub sarcini mari. Acest lucru duce la probleme de performanță care se remarcă cel mai mult la transmisia în direct.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare riscurile de securitate ale utilizării unui VPN gratuit. În special, este posibil să descoperiți că datele dvs. personale nu sunt securizate cu criptare. Fără acest lucru sau protecție împotriva scurgerilor de date, ești mai vulnerabil la hackeri și amatori. Ceea ce mulți nu își dau seama este că VPN-urile gratuite înregistrează adesea datele de navigare ale utilizatorilor și vând informațiile către terți. Există, de asemenea, riscul ca o VPN gratuită să vă infecteze dispozitivul cu malware. Cu cele mai bune VPN-uri care oferă studii fără riscuri, oricum o VPN gratuită nu este cu adevărat necesară.

Ce ar trebui să știu despre Factorul X: celebritate?

X Factor: Celebrity este o ediție specială a The X Factor, competiția de muzică TV reală din 15 sezoane care a difuzat prima dată în 2004. Având loc la casa lui Simon Cowell din Malibu, acesta va prezenta o serie de celebrități decât concurentii necunoscuți obișnuiți. Mai mult, câștigătorului i se va oferi o ofertă record. Simon Cowell va judeca alături de Nicole Scherzinger și Louis Walsh în timp ce Dermot O’Leary va prezenta.

Cine sunt concurenții la The X Factor: Celebritate?

Concurenții de celebrități din The X Factor: Celebritățile sunt împărțite în următoarele categorii: Grupuri, Unders (27 și mai mici) și Overs (28 și mai mari):

Grupuri

 • Încercați Steaua
 • Iubitorii de dragoste
 • Max și Harvey
 • Cole & Edwards
 • V5

unders

 • Jonny Labey
 • Megan McKenna
 • Olivia Olson
 • Kevin McHale
 • Hayley Hasselhoff

overs

 • Lacul Ricki
 • Victoria Ekanoye
 • Jenny Ryan
 • Martin Bashir
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 47

Adblock
detector