Cum să vizionezi The X Factor: The Band online gratuit

Cum să urmărești gratuit The X Factor The Band online

X Factor promite să fie puțin diferit în acest an, cu două spin-off-uri în locul unei serii obișnuite. Versiunea de celebritate tocmai s-a încheiat, ceea ce înseamnă că este timpul pentru X Factor: The Band, un spectacol în care Simon Cowell încearcă să găsească următoarea One Direction sau Little Mix. Primul episod va avea premiera la 20:30 GMT pe 9 decembrie, cu noi episoade în 11, 13 și 15 decembrie. Citiți mai departe pentru a afla cum să trăiești în flux Factorul X: Trupa de oriunde.

Ar trebui să rețineți că recomandăm doar surse oficiale pentru Factorul X. Datorită popularității acestui spectacol, fluxurile fără licență sunt aproape inevitabile, dar nu recomandăm utilizarea acestora. Videoclipul tinde să fie de foarte slabă calitate, iar fluxurile de terțe părți sunt predispuse la scădere. În plus, fluxurile neautorizate pot fi scoase offline fără avertisment pentru încălcarea dreptului de autor. Poti sa te uiti X Factor: Trupa oricum gratuit online, ceea ce înseamnă că nu există niciun motiv să folosiți fluxuri de încredere pentru terțe părți.

Factorul X: trupa va transmite numai servicii de streaming geo-restricționate. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona din străinătate.

Cum să urmărești The X Factor: The Band online de oriunde

Majoritatea serviciilor de streaming majore verifică adresa IP a utilizatorului pentru a restricționa accesul la cele dintr-o anumită țară. Cu toate acestea, atunci când vă conectați la o VPN, vi se oferă o nouă adresă IP specifică regiunii. Acest lucru oferă trucuri cu platforme blocate în regiune pentru a crede că sunteți localizate altundeva, permițându-vă să vizionați de oriunde. Sună confuz? Nu vă faceți griji, urmați pașii de mai jos.

Iată cum puteți viziona gratuit The X Factor: The Band online (de oriunde):

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un furnizor VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN deși CyberGhost și NordVPN sunt două alternative performante, cu costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită a aplicației pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. Dacă vi se oferă opțiunea de a selecta un oraș, Londra este de obicei o alegere bună.
  4. Creați un cont ITV Hub gratuit. În timpul înregistrării, vi se va cere să introduceți codul poștal, dar nu există nicio verificare în loc, astfel încât orice cod poștal valabil din Marea Britanie să funcționeze.
  5. În cele din urmă, încercați să vizionați un flux live pe ITV Hub. Ar trebui să se încarce aproape instantaneu, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcați pagina.

La fel de Factorul X: trupa va difuza în direct, merită să iei câteva minute pentru a te asigura că VPN-ul tău funcționează înainte de premieră. În acest fel, veți avea mai mult decât suficient timp pentru a obține ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și nu va trebui să ratați începutul unui episod din cauza unor probleme tehnice neașteptate.

Cum să vizionezi The X Factor: The Band gratuit pe televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Ca de obicei, Factorul X va fi difuzat pe ITV1. Aceasta înseamnă că poți urmăriți-l gratuit online prin Hub ITV. Nu este necesar să vă faceți griji dacă pierdeți un episod, deoarece acesta va fi disponibil la cerere pentru cel puțin o săptămână după aceea.

Ar trebui să rețineți că legislația britanică impune să aveți o licență TV dacă vizionați ceva online, în același timp în care este afișat pe televiziunea tradițională. Cu toate acestea, ITV Hub funcționează pe un sistem de onoare și nu verifică de fapt dacă aveți o licență sau nu. O licență nu este necesară numai dacă intenționați să urmăriți doar The X Factor: Trupa la cerere.

ITV Hub este blocat în regiune și disponibil numai în Marea Britanie. Îl puteți accesa din străinătate conectându-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. Nu aveți încă o VPN? ExpressVPN are o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile fără riscuri deci puteți încerca și pur și simplu să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

Pot viziona The X Factor: Trupa din alte țări?

globul pamantesc

În acest moment, nu există difuzoare internaționale confirmate Factorul X: trupa. Cu toate acestea, AXS și Family arată Factorul X: celebritate în SUA și, respectiv, în Canada, deci este posibil să fie aeriene Trupa la o dată ulterioară. Vom actualiza această postare pe măsură ce vor fi disponibile mai multe informații.

Ce pot aștepta fanii de la noul sezon al The X Factor?

Cea mai mare schimbare în acest sezon este formatul. Deși grupurile pot intra în versiunea obișnuită a The X Factor, interpreții individuali pot câștiga (și de cele mai multe ori) să câștige în final. Totuși, anul acesta, este vorba despre trupe. Persoanele pot încă să intre, dar vor fi asociate cu alte persoane pentru a forma un grup (presupunând că vor participa la concurs).

Concurenții deoparte, este mai mult sau mai puțin business ca de obicei. Simon Cowell și Nicole Scherzinger vor reveni în calitate de judecători, deși Louis Walsh va fi înlocuit cu un rol rotativ de celebrități. Leona Lewis a fost confirmată ca judecător invitat pentru primul episod.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector