Cum să vizionezi This Is Us sezonul 4 live online de oriunde

Cum să vizionezi This Is US sezonul 4 în direct online

This Is Us sezonul 4 va avea premiera pe 24 septembrie la 21:00 EST (PST 18:00) pe NBC. Dacă încercați să urmăriți This Is Us în străinătate (în afara SUA), va apărea următorul mesaj:

„Ne pare rău, acest videoclip nu este disponibil din locația dvs.”

Acest lucru se datorează faptului că conținutul NBC este blocat în regiune și este disponibil numai în SUA. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă faceți griji! Vă vom explica cum puteți utiliza un VPN pentru a debloca NBC și a transmite live stream-ul This Is Us sezonul 4 în străinătate.

Eroare de streaming NBC

Rețineți că vom recomanda doar surse oficiale pentru vizionarea acestui joc este online. Cu toate că există siguranță că vor exista o mulțime de fluxuri fără licență, nu le recomandăm din câteva motive. Primul este că acestea sunt de obicei de calitate scăzută, ceea ce vă poate afecta plăcerea emisiunii. În al doilea rând, este posibil să constatați că fluxul neautorizat pe care îl urmăriți este eliminat fără niciun avertisment prealabil. Există o serie de modalități prin care poți urmări online This Is Us sezonul 4. Ca atare, nu este nevoie de fluxuri neoficiale (și nesigure!).

Toate platformele care arată This Is Us sunt blocate geo. Asta înseamnă veți avea nevoie de un VPN dacă doriți să urmăriți Aceștia suntem noi sezonul 4 în străinătate.

Cum să urmărești This Is Us sezonul 4 în direct online

Deblocarea NBC pentru a urmări This Is Us sezonul 4 este suficient de simplu, chiar dacă sunteți nou în utilizarea unui VPN. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii de mai jos:

Iată cum poți urmări online This Is Us sezonul 4 de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă cu un serviciu VPN care deblochează NBC. Vă recomandăm ExpressVPN dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative de înaltă calitate, de înaltă valoare.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs. (dispozitivul de la care doriți să urmăriți This Is Us sezonul 4 pe NBC).
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server din SUA pentru a obține o adresă IP a SUA. Acest lucru vă va permite să deblocați NBC chiar dacă sunteți în străinătate.
  4. Accesați NBC și conectați-vă cu furnizorul dvs. TV american. Dacă nu aveți TV prin cablu, puteți accesa NBC prin anumite servicii de streaming (le vom acoperi în detaliu mai târziu).
  5. Selectați fluxul live NBC - ar trebui deblocat! Dacă nu, ștergeți cookie-urile browserului dvs. web. Ați putea încerca, de asemenea, un alt server american în cazul în care cel pe care îl utilizați este listat pe lista neagră. În mod alternativ, contactați asistența clientului VPN pentru asistență suplimentară.

Cum să urmărești This Is Us sezonul 4 la televizorul american

Steagul SUA

This Is Us sezonul 4 este disponibil pe NBC. Dacă sunteți localizat în SUA și aveți televiziune prin cablu, puteți viziona This Is Us sezonul 4 în direct online fără VPN (deși vă recomandăm în continuare să utilizați un VPN pentru o confidențialitate sporită). Aveți posibilitatea să alegeți transmisia în direct pe site-ul sau aplicațiile NBC.

Conectarea cu furnizorul dvs. de cablu necesită doar introducerea adresei de e-mail sau a numelui de utilizator și a parolei dvs. de cablu. Rețineți că conectarea la TV prin cablu este necesară numai pentru transmisia în direct pe NBC. Este posibil să urmăriți Aceștia suntem noi sezonul 4 la prindere fără a vă înscrie (dar veți avea totuși nevoie de VPN).

Dacă nu aveți TV prin cablu, puteți viziona în continuare NBC în direct printr-o serie de servicii de streaming populare. Aceasta include AT&T TV Now (50 USD USD / lună), FuboTV (54,99 USD / lună), Hulu cu TV live (44,99 USD / lună), PlayStation Vue (49,99 USD / lună), Sling TV (25 $ / lună) și YouTube TV (49,99 USD / lună) ).

Toate serviciile de mai sus sunt restricționate din punct de vedere geologic. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN conectat la un server american pentru a putea urmări din străinătate. Vestea bună este că toate serviciile de streaming de mai sus menționate includ toate încercări gratuite. Mai bine, ExpressVPN vine cu o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca cu fiecare, absolut fără riscuri.

Unde mai pot viziona online This Is Us online?

This Is Us sezonul 4 va avea premiera pe NBC, ceea ce înseamnă că este posibil să fiți nevoiți să așteptați un timp pentru a-l urmări oriunde altundeva. Cu toate acestea, există câteva opțiuni dacă doriți să fiți la curent cu anotimpurile 1 - 3:

Regatul Unit

drapelul din Marea Britanie

Telespectatorii din Marea Britanie pot ceas Aceștia suntem noi sezoanele 1 și 2 în continuare Amazon Prime (7,99 £ pe lună, dar există o probă gratuită de 30 de zile). Din păcate, sezonul 3 nu a fost încă disponibil, ceea ce înseamnă că sezonul 4 nu va fi inclus de ceva timp. Primul sezon al emisiunii This Is Us a fost difuzat și pe Channel 4 înainte de a trece la More4 pentru sezonul 2. Ca și în cazul Amazon Prime, sezonul 3 nu a ajuns încă la More4. O adresă IP din Marea Britanie este necesară pentru a utiliza oricare dintre aceste servicii din străinătate (în afara Regatului Unit).

Canada

steagul canada

Netflix Canada este singura regiune a Netflix care are actualizări periodice ale acestui lucru. Având în vedere sezonul 1 a fost adăugat în septembrie 2017, iar sezonul 2 în septembrie 2018, este foarte posibil ca sezonul 3 să fie adăugat în septembrie 2019. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă și că sezonul 4 este Is Us este probabil oarecum dezactivat.

Abonamentele Netflix Canada încep de la 9,99 USD CAD pe lună. Cu toate acestea, noilor clienți se oferă un proces gratuit de 30 de zile. Netflix este dificil de deblocat, așa că Dacă doriți să urmăriți Netflix Canada în străinătate, veți avea nevoie de o VPN adecvată cu servere în Canada.

Australia

steagul australiei

Locul principal pentru a urmări This Is Us în Australia este Rețeaua 10. Dacă sunteți în Australia, puteți urmări primele două sezoane ale acestui lucru prin serviciul online de captură online al rețelei 10, 10play. Ce este mai mult, puteți viziona gratuit și la cerere gratuit. Există, de asemenea, o opțiune plătită, fără anunțuri (9,99 USD AUD / lună) care oferă acces la noi spectacole înainte de a avea premiera în Rețea 10. Site-ul 10play este restricționat geo, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de o adresă IP australiană pentru a o debloca în străinătate.

Pot folosi un VPN gratuit pentru a viziona This Is Us sezonul 4?

Din păcate, This Is Us sezonul 4 va fi difuzat doar pe NBC pentru a începe. Este posibil să treacă câteva luni până când vine pe orice altă platformă. Conținutul NBC este blocat în regiune, ceea ce înseamnă că multe VPN-uri gratuite se vor lupta să îl deblocheze. Într-adevăr, majoritatea VPN-urilor gratuite se luptă pentru a evita limitările geografice ale Netflix și Amazon Prime Video. in afara de asta, VPN-urile gratuite nu sunt potrivite pentru transmisia în direct. Viteza lentă a serverului și buffering-ul frecvent fac dificilă vizionarea (de exemplu, sezonul 4 din This Is Us) fără întrerupere.

Nu sunt doar probleme de performanță care afectează VPN-urile gratuite. După ce ați încercat o VPN plătită de calitate, veți observa cât de puține funcții oferă VPN-uri gratuite. Deși aveți mai multe conexiuni simultane sau un suport de chat în direct 24/7, poate nu este esențial pentru dvs., ar trebui să urmărești să ai un VPN care să ofere un nivel ridicat de securitate. Acest lucru ar trebui să includă criptarea, un comutator de oprire și o politică strictă fără jurnaluri. Puține VPN-uri gratuite oferă toate acestea. Într-adevăr, unele VPN-uri gratuite vă compromit securitatea online prin urmărirea datelor (și a istoricului de navigare) și vânzarea acestora.

La ce ne putem aștepta de la This Is Us sezonul 4?

Finalul This Is Us din sezonul 3 a lăsat o mulțime de întrebări fără răspuns. Cu creatorul Dan Fogelman confirmând asta NBC au ridicat Aceștia suntem noi pentru alte trei sezoane, pentru familia Pearson există multe alte drame. Trailerul sezonului 4 oferă o privire de la ce să vă așteptați cu o mulțime de personaje noi și o serie de flashback-uri, care explorează trecutul diferitelor personaje cheie.

Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, Mandy Moore a explicat că sezonul 4 va prezenta flashback-uri din anii 70, când Rebecca și Jack au început să întâlnească pentru prima dată. De asemenea, ne putem aștepta să-i vedem pe Tony și Kate să se mute în noua lor casă cu copilul Jack, în timp ce Kevin va începe să lucreze la un nou film. Vom vedea, de asemenea, mai multe despre povestea de origine a lui Randall și Beth, în timp ce își fac mutarea în Philadelphia.

Ce membri de distribuție se întorc pentru sezonul 4 This Is Us?

Toți membrii din distribuția cheie vor reveni pentru This Is Us din sezonul 4, așa cum este confirmat de o rezolvare de fotografii partajată pe social media. Aici se numără Jack (Milo Ventimiglia), Rebecca (Mandy Moore), Randall (Sterling K. Brown), Kate (Chrissy Metz) și Kevin (Justin Hartley). Cu toate acestea, trailerul pentru sezonul 4 prezintă, de asemenea, o mulțime de fete noi, inclusiv Jennifer Morrison, M. Night Shyamalan, Asante Blackk, Omar Epps și Marsha Stephanie Blake.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

95 − = 90

Adblock
detector