Cum să vizionezi Winter Love Island 2020 online din străinătate (transmite-l gratuit)

Cum să urmăriți Winter Love Island online

Winter Love Island va începe mai departe 12 ianuarie la 21:00 GMT (1 PM PST / 4 PM EST). Va fi un episod nou în fiecare seară pe ITV2 și, deoarece fiecare serie rulează pentru mai mult de 30 de episoade, va fi o mulțime pentru a menține fanii ocupați. În prezent în străinătate? Nu vă faceți griji; mai jos, vom explica cum să urmăriți Winter Love Island din străinătate (în afara Regatului Unit).

Rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Deși de multe ori puteți găsi emisiuni populare pe site-uri de streaming neautorizate, vă sfătuim cu fermitate să nu le folosiți. De obicei, videoclipul este de calitate foarte scăzută și există întotdeauna șansa ca acestea să fie eliminate din cauza încălcării drepturilor de autor. Puteți transmite gratuit streamul Love Love Winter oricum, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să folosiți surse umbroase și nesigure.

Hub-ul ITV este blocat în regiune. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți în străinătate și nu există un difuzor oficial al Insulei Iubirii Iarnelor, veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări.

Cum să vizionezi Winter Love Island online gratuit de oriunde

VPN-urile vă permit să vă răsfățați locația și să deblocați platformele de streaming geo-restricționate din străinătate. Mai jos veți găsi un ghid pas cu pas despre cum să accesați fluxurile de iarnă live sau la cerere Insula Iubirii din afara Regatului Unit cu un VPN.

Iată cum puteți viziona Insula Iubirii Iubirii 2020 online în străinătate (gratuit):

  1. Decideți ce VPN doriți să utilizați. Am recomandat ExpressVPN mai sus, dar CyberGhost și NordVPN sunt alternative de înaltă calitate, cu costuri reduse.
  2. Descărcați software-ul VPN, asigurându-vă că veți obține versiunea potrivită pentru sistemul de operare al dispozitivului.
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele britanice ale VPN-ului dvs. (sau țara corespunzătoare pentru versiunile internaționale ale Insula Iubirii).
  4. Creați un cont ITV Hub gratuit. Vi se va cere să introduceți un cod poștal, dar orice cod poștal valabil din Marea Britanie va funcționa.
  5. Încercați să redați un videoclip pe site-ul sau aplicația ITV sau STV. Orice mesaj de eroare ar trebui să dispară și conținutul ar trebui să se încarce aproape imediat. Dacă nu, încercați să ștergeți cookie-urile și să reîncărcați pagina.

Cum să transmiteți gratuit Love Love Island pe televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Urmărind iarna Insula Iubirii live online nu ar putea fi mai ușor; spectatorii din Anglia și Țara Galilor (sau conectați la servere VPN din aceste țări) pot transmite gratuit Island Love Island pe ITV Hub. Mai bine, episoadele vechi sunt disponibile la cerere pentru următoarele trei luni, astfel încât nu este nevoie să vă panicați dacă pierdeți unul.

Telespectatorii scoțieni vor fi direcționați către Playerul STV cu mesajul „Ne pare rău - acest videoclip nu este disponibil pentru a viziona ITV-ul din regiunea dvs.” pe net.

ITV Player eroare

Site-ul ITV nu o face evident, dar aveți nevoie de o licență TV pentru a viziona conținut live așa cum este afișat la TV. Nu trebuie să plătiți pentru o licență doar dacă doriți să urmăriți Winter Insula Iubirii odată ce a fost adăugat la biblioteca la cerere a ITV Hub (de obicei, câteva ore mai târziu).

ITV Hub este blocat în regiune, deci va trebui să aveți un VPN pentru a-l accesa din afara Regatului Unit. Încă nu ai unul? ExpressVPN oferă o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți transmite riscul Insula Winter Love fără riscuri și să vă primiți banii înapoi dacă nu sunteți mulțumiți.

Cum să urmăriți online versiunile internaționale ale Insulei Iubirii

Insula Iubirii Australia

steagul australiei

Insula Iubirii Australia a terminat recent cea de-a doua serie și puteți urmări fiecare episod gratuit de pe 9Now. Va trebui să-ți creezi un cont și să introduci un cod poștal australian, dar acest lucru este în ceea ce privește procesul de verificare. Rețineți că este necesară o adresă IP australiană pentru a accesa site-ul, dar puteți obține una ușor conectându-vă la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs..

Insula Love SUA

Steagul SUA

Versiunea americană a Love Island va începe al doilea sezon cândva în vară. Până atunci, însă, puteți transmite toate cele 22 de episoade din primul sezon pe CBS All Access. Acest serviciu costă de obicei 5,99 USD USD pe lună, dar există o probă gratuită de șapte zile, astfel încât dacă ești rapid, poți fi prins gratis.

CBS All Access este disponibil numai în SUA. Dacă sunteți în prezent în străinătate, puteți utiliza această platformă normal, conectându-vă la un server VPN american.

Întrebări frecvente de streaming online

Cum folosesc un VPN pentru a debloca alte platforme de streaming?

În primul rând, accesați site-ul web al furnizorului dvs. VPN și descărcați versiunea corectă a software-ului pentru dispozitivul dvs. Aplicația vă va cere să vă conectați și, ulterior, vă va oferi o listă cu locațiile la care vă puteți conecta.

De obicei, este evident în ce țară va trebui să vă conectați. De exemplu, ITV Hub și BBC iPlayer necesită ambele o adresă IP britanică, așa că veți utiliza un server din Marea Britanie. În mod similar, veți avea nevoie de un server american pentru a accesa platforme americane precum CW TV și Hulu.

Am nevoie de VPN dacă sunt în Marea Britanie?

În timp ce poți urmări Insula Iubirii fără VPN din Marea Britanie, oricum am recomanda utilizarea unuia. Au fost cunoscuți diverși furnizori de servicii Internet (ISP) care reduc viteza dvs. de internet dacă decid că difuzați prea mult. Un VPN îți ascunde activitățile, astfel încât acest tip de restricție devine mai dificil de justificat pentru ISP-uri. Mai mult decât atât, VPN-urile împiedică majoritatea tipurilor de atacuri Man-in-the-Middle și îți cresc foarte mult securitatea online.

De ce nu pot să privesc Love Island, chiar dacă VPN-ul meu este conectat?

Există câteva motive pentru care s-ar putea să întâmpinați probleme în ciuda conectării VPN-ului dvs. În primul rând, asigurați-vă că utilizați un server din Marea Britanie. Aceasta este o problemă comună, dar care este deseori trecută cu vederea.

În continuare, verificați detaliile contului dvs. ITV. Chiar dacă utilizați un server adecvat, codul poștal pe care l-ați introdus în timpul înregistrării va decide dacă utilizați playerul ITV sau STV. Pentru a vă asigura că veți avea acces la toate emisiunile ITV, vă recomandăm să folosiți un cod poștal în limba engleză.

Dacă ați încercat pașii de mai sus și mai întâmpinați probleme, încercați să contactați echipa de asistență a clientului VPN. Ocazional, serviciile își îmbunătățesc măsurile de georestrucție. Acest lucru poate duce la perioade scurte de inaccesibilitate, dar, de obicei, furnizorul dvs. VPN va avea în continuare unele servere care funcționează. Asistența pentru clienți ar trebui să poată să vă spună ce servere trebuie să utilizați în aceste situații.

Renunțare la răspundere: Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a dreptului de autor, inclusiv transmiterea videoclipurilor din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − = 91

Adblock
detector