Cum se instalează MX Player pe Firestick

Ți-ar plăcea un player de media robust și versatil pentru Amazon Fire TV sau Firestick? În această postare, vom explica ce este MX Player, ce formate de fișiere acceptă și cum să instalați MX Player pe Amazon Firestick. Această aplicație este capabilă să redea fluxuri web, de aceea vă vom anunța cum o puteți utiliza pentru a accesa conținut de la servicii care nu au o aplicație oficială.

Cum se instalează MX Player pe Amazon Firestick sau Fire TV

Transmiterea videoclipurilor din platformele majore precum YouTube, Twitch sau Netflix nu este o problemă pe Firestick, deoarece există de obicei o aplicație dedicată. Cu toate acestea, playerul media implicit pentru fișierele stocate local sau în rețea acceptă doar cele mai utilizate formate de fișiere și codecuri. Din fericire, extinderea gamei de fișiere pe care le puteți reda este la fel de ușoară ca instalarea unui alt player media, în acest caz, MX Player.

Deși aplicația MX Player se afișează în continuare ca disponibilă pe site-ul Amazon, căutarea acesteia pe un Firestick nu dă rezultate. Dar nu este nevoie să vă faceți griji; există o soluție care durează doar un minut și, și nu sunt necesare cunoștințe tehnice. Mai mult, metoda pe care o vom folosi mai jos funcționează atât pe Amazon Firestick, cât și pe Fire TV (atâta timp cât dispozitivul dvs. este de a doua generație sau mai nouă) și vă va permite să instalați nu doar MX Player, ci orice aplicație Android pe 32 de biți care vă place.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru Amazon Fire Stick și Fire TV

Renunțare la răspundere: Comparitech nu încurajează sau împiedică folosirea aplicațiilor sideloaded sau a unui VPN pentru a transmite conținut ilegal. Vă recomandăm să cercetați legile țării dvs. și condițiile de utilizare pentru anumite platforme de streaming înainte de a utiliza un VPN pentru a accesa conținutul acestora.

Instalarea MX Player: un progres rapid

Ai nevoie doar de o actualizare? Iată un ghid rapid pentru instalarea MX Player pe dispozitivul Amazon Fire:

 1. Activați instalarea din surse necunoscute în meniul de setări al dispozitivului.
 2. Instalați aplicația Downloader din magazinul Amazon.
 3. Găsiți un link către o versiune verificată a MX Player și introduceți-l în caseta de adresă a Descărcătorului.
 4. Instalați MX Player.
 5. Căutați fișiere video sau introduceți o adresă de flux web și ar trebui să fiți în măsură să urmăriți.

Mai jos, am acoperit fiecare etapă a procesului mai detaliat. Există, de asemenea, o mulțime de capturi de ecran, astfel încât să puteți urmări în timp real.

Stream în siguranță: utilizați întotdeauna un VPN

Deși MX Player este utilizat în principal pentru vizionarea fișierelor pe care le dețineți, vă permite, de asemenea, să vizionați fluxuri live. Problema este că, uneori, aceste fluxuri vă permit doar să urmăriți dacă vă aflați într-o anumită țară. Poti strică locația și ocolește acest tip de geo-blocare pur și simplu prin conectarea la o rețea privată virtuală (VPN). VPN-urile au avantajul suplimentar de a-ți spori securitatea prin criptarea traficului. Acest lucru nu numai că împiedică orice terță parte să-ți urmărească activitățile, ci poate contribui și la reducerea riscului de accelerare a ISP.

IPVanish Firestick

Vă recomandăm să utilizați IPVanish pe Amazon Firestick și Fire TV. Este ideal pentru streaming datorită aplicațiilor sale ușoare, suportului excelent pentru mai multe platforme (inclusiv o aplicație în magazinul oficial Amazon) și rețelei sale extinse (peste 1.100 de servere din peste 60 de țări). Jurnalele IPVanish nu au informații de identificare personală, astfel încât activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Acest furnizor permite până la zece conexiuni simultane, permițându-vă să vă protejați toate dispozitivele simultan.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pe abonamentul dvs. IPVanish. Aceasta vine cu o garanție de returnare de 7 zile pentru a putea încerca serviciul fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

Pasul 1: Permiterea instalării din surse necunoscute

În timp ce magazinul Amazon Fire are o selecție solidă de aplicații disponibile, uneori este posibil să doriți să instalați aplicații terțe precum MX Player. Înainte de a putea începe, va trebui să activăm această funcționalitate. Pentru a face acest lucru, accesați secțiunea Setări meniu și faceți clic pe Televizorul meu de foc.

Activarea aplicațiilor din surse necunoscute amazon firestick

De aici, intrați în Opțiuni pentru dezvoltatori meniul. Există două opțiuni: Debugging ADB și Aplicații din surse necunoscute. Debugarea ADB este necesară numai dacă doriți să faceți capturi de ecran de pe Firestick, dar rețineți că va trebui să instalați și software-ul Android Debug Bridge pe computer. Deocamdată, activează doar Aplicații din surse necunoscute și reveniți la ecranul de pornire.

Pasul 2: Instalarea aplicației Downloader

Pentru a instala aplicații noi pe dispozitivul dvs., veți avea nevoie de fișierul .APK relevant; echivalentul Android al fișierelor .EXE pe PC sau fișiere .APP pe Mac. Aceasta prezintă o problemă pentru utilizatorii Firestick, deoarece transferul fișierelor prin ADB este un proces destul de implicat. În schimb, vom folosi o aplicație numită Downloader pentru a descărca fișiere .APK direct de pe internet.

Din ecranul de start, apăsați butonul din stânga al telecomenzii pentru a deschide o casetă de căutare. Acum, tastați „Downloader” fără ghilimele și căutați. Dacă telecomanda are un buton pentru microfon, puteți de asemenea să țineți apăsat acest lucru și să spuneți „Downloader” în schimb, dacă doriți.

După ce ați găsit aplicația Downloader, trebuie doar să faceți clic pe ea și să alegeți Instalare.

Pasul 3: Instalarea MX Player

Descărcătorul este incredibil de ușor de utilizat: trebuie doar să introduceți adresa fișierului dorit în casetă și să faceți clic pe butonul Merge buton.

MX Player nu are un site web oficial pentru a descărca fișierul .APK din. Nu vă lăsați păcăliți de site-uri precum MXPlayerDownload; pagina About dezvăluie că creatorul nu are nicio afiliere cu echipa de dezvoltare a jucătorului MX. Adesea veți constata că aplicațiile legitime sunt reambalate cu malware și încărcate pe site-uri cu intenția de a infecta dispozitivul utilizatorului, așa că este vital să descărcați doar fișierele .APK verificate din surse de renume. APKMirror.com este de obicei un pariu sigur și oferă de fapt fișierul de care avem nevoie.

Faceți clic pe bara de adrese a aplicației Downloader pentru a deschide o casetă de introducere a textului. De aici, introduceți următoarea adresă fără ghilimele, dar altfel exact așa cum se arată:

„Https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=545627“

Introducerea link-ului MX Player în aplicația Downloader

După ce faceți clic Merge, aplicația va începe să descarce. Încearcă automat să instaleze fișierul rezultat, așa că verificați permisiunile solicitate și dacă sunteți mulțumit, faceți clic pe Instalare. Acum puteți alege să deschideți MX Player direct sau să îl găsiți mai târziu pe ecranul de pornire.

Pasul 4: Utilizarea și configurarea MX Player

Când deschideți MX Player, acesta caută automat dispozitivul pentru orice fișiere video și le afișează pe ecranul de pornire. Cu toate acestea, făcând clic pe pictograma în trei puncte din colțul din dreapta sus, apoi selectați Fluxul de rețea, puteți alege, de asemenea, să introduceți adresa unui video găzduit online.

Fluxul de rețea MX Player

Pentru o aplicație gratuită, MX Player oferă o personalizare extinsă. Faceți clic din nou pe cele trei puncte și de data aceasta, alegeți Setări. De aici, puteți schimba aspectul general al aplicației, puteți modifica setările de redare ale CV-ului, puteți suprima mesajele de eroare în timpul redării și chiar puteți schimba culoarea, dimensiunea sau poziționarea subtitrărilor..

Meniul setărilor MX Player

Este MX Player legal?

MX Player funcționează la fel ca majoritatea playerilor media moderni; pur și simplu vă permite să redați fișiere video și audio. Cu toate acestea, este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că conținutul pe care îl accesați este licențiat corespunzător.

De obicei, este destul de simplu de spus dacă utilizați sau nu o sursă licențiată. Dacă plătiți pentru un serviciu care vă permite să descărcați conținut sau dacă vi se oferă acces la o listă de adrese de flux IPTV în schimbul unei taxe lunare, probabil că sunteți bine.

Acestea fiind spuse, dacă un serviciu susține că poate oferi acces gratuit și nelimitat la cele mai recente emisiuni TV, filme și evenimente sportive, probabil că nu este licențiat. Aceste fluxuri sunt adesea de calitate scăzută și notoriu nesigure: de fapt, veți găsi adesea că fluxurile lor au fost scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor, chiar înainte de a le găsi.

Ce fel de fluxuri acceptă MX Player?

Deși nu există o listă completă de tipuri de fișiere acceptate de MX Player, știm că funcționează cu toate cele mai comune codec-uri și extensii. Acestea includ, dar nu se limitează la:

 • 3GP
 • AVI
 • DivX
 • FLV
 • M3U
 • MP4
 • MPEG
 • MOV
 • WMV
 • VOB
 • Xvid

În plus, MX Player acceptă numeroase tipuri de subtitrare diferite, nu doar fișierele tradiționale .SRT.

Cum se dezinstalează MX Player

Chiar dacă a fost instalat într-un mod ușor diferit, puteți dezinstala MX Player (sau orice altă aplicație instalată prin Downloader) exact la fel cum ați șterge o aplicație din magazinul de aplicații Amazon.

Apăsați butonul meniu de pe telecomandă, apăsați butonul jos până ajungeți pe Aplicațiile și canalele dvs. rând, apoi faceți clic pe Vezi toate. În cele din urmă, găsiți MX Player în pagina următoare, apăsați încă o dată butonul de meniu și alegeți Dezinstalați.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 4 = 6

Adblock
detector