Prietenii pleacă de pe Netflix! Cum să vizionezi online fiecare sezon al prietenilor

Cum să urmărești prietenii All Seasons online

Din cauza unei renegocieri a licențelor, Prieteni a părăsit versiunea americană Netflix la 1 ianuarie, HBO intenționând să o folosească pentru a atrage utilizatorii la noul său serviciu de streaming, HBO Max, când va intra în direct în mai. Din fericire, însă, dacă aveți chef de a curge Prieteni online, nu trebuie să aștepți atât de mult; mai jos, vă vom anunța unde și unde cum poți urmări fiecare anotimp din Prieteni din strainatate.

Prieteni a fost unul dintre cele mai vizionate spectacole ale Netflix în ultimii ani, așa că este aproape sigur că sunt disponibile fluxuri fără licență. Cu toate acestea, nu recomandăm utilizarea acestora. Pentru început, calitatea videoclipurilor tinde să fie foarte slabă și, în plus, aceste fluxuri sunt adesea luate offline pentru încălcarea dreptului de autor. Există o mulțime de moduri legitime de vizionat Prieteni totuși online și difuzoare în mai multe țări, ceea ce înseamnă că nu există niciun motiv pentru a utiliza fluxuri terțe.

Acest spectacol este disponibil numai pentru serviciile de streaming geo-restricționat. Ca atare, dacă călătoriți în străinătate și nu există nicio radiodifuziune oficială în țara dvs., va trebui să utilizați un VPN pentru a urmări Prieteni pe net.

Cum să urmăriți prietenii online de oriunde cu un VPN

Deci, ce este exact un VPN și cum poate ajuta? Ei bine, în esență, VPN-urile vă permit să vă conectați la serverele din întreaga lume, ceea ce vă permite să obțineți o adresă IP dintr-o altă țară. Serviciile de streaming blocate în regiune văd acest lucru și sunt îndepărtate să vă lase să vă uitați de peste hotare. Nu vă faceți griji, este mult mai simplu decât sună; mai jos veți găsi un ghid rapid de deblocare Prieteni in strainatate.

Iată cum puteți viziona prietenii (Toate sezoanele) online de oriunde cu un VPN:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un serviciu VPN de renume. Vă recomandăm ExpressVPN, dar CyberGhost și NordVPN sunt două alternative comparabile, cu costuri reduse.
  2. Descărcați versiunea corespunzătoare a aplicației pentru dispozitivul dvs., apoi conectați-vă.
  3. Decideți ce serviciu de streaming pe care doriți să îl deblocați.
  4. Conectați-vă la un server VPN în locația dorită. De exemplu, va trebui să utilizați un server american pentru a debloca HBO sau unul britanic pentru Netflix UK.
  5. Accesați site-ul ales și creați-vă un cont (dacă este necesar). Rețineți că este posibil să aveți nevoie de o metodă de plată legată de o adresă dintr-o anumită țară.
  6. În cele din urmă, încercați să redați un videoclip. Ar trebui să înceapă imediat, dar, dacă nu, puteți rezolva majoritatea problemelor ștergând cookie-urile și reîncărcând pagina..

Cum să transmiteți fluxul prietenilor la televizorul american

Steagul SUA

Deși HBO Max nu se va lansa până cândva în luna mai, știm asta fiecare episod din Prieteni va fi disponibil. Știm, de asemenea, că acest serviciu va costa 14,99 USD USD pe lună, dar alte detalii sunt rare la momentul scrierii.

Nu puteți aștepta până atunci? Aveți alte două opțiuni pentru streaming Prieteni online: cumpărați sezoane individuale pe Amazon Prime Video cu 19,99 USD fiecare (episoade simple costă 1,99 USD) sau urmăriți oricare dintre episoadele sunt difuzate pe TBS. Aceasta din urmă este alegerea mai bună pentru majoritatea oamenilor, nu numai pentru că TBS arată în jur de 50 de episoade pe săptămână, ci pentru că acest serviciu este complet gratuit.

Toate serviciile de mai sus sunt blocate în regiune, iar conținutul Amazon se schimbă de la o locație la alta. Aceasta înseamnă că, dacă călătoriți în afara SUA, veți avea nevoie de un VPN pentru a utiliza aceste platforme. Încă nu ai unul? ExpressVPN oferă o garanție de returnare a sumelor de 30 de zile fără riscuri care vă permite să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți neimprimați.

Unde mai pot viziona prietenii online odată ce pleacă de pe Netflix?

Prieteni ar putea avea sediul în New York, dar are un număr mare de servicii internaționale și, în consecință, este disponibil pentru streaming în mai multe țări diferite. Citiți mai departe pentru a afla ce rețele difuzează Prieteni unde locuiți:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Relaxa - Prieteni este încă disponibil pe Netflix Marea Britanie. Acest serviciu costă 5,99 GBP pe lună, dar există o încercare gratuită de o lună. Este posibil să nu fie suficient timp pentru a urmări fiecare episod, dar ar trebui să puteți șterge o porțiune decentă înainte de încheierea perioadei de încercare.

Canalul 5 arată episoade din spate Prieteni cele mai multe dimineți, dar spre deosebire de conținutul majorității acestei platforme, nu le puteți urmări la cerere. În plus, nu există un flux live pe site-ul My5. Cu toate acestea, puteți viziona canalul 5 în direct și gratuit pe TVPlayer.com.

Netflix Marea Britanie, My5 și TVPlayer sunt blocate în regiune. Dacă sunteți în vacanță și căutați să utilizați aceste servicii din străinătate, mai întâi va trebui să vă conectați la un server VPN britanic.

Canada

Steagul canadian

Lucrurile sunt frumoase și simple pentru fanii canadieni: în fiecare sezon de Prieteni este disponibil pe Netflix. De asemenea, puteți cumpăra fiecare sezon individual pe platforme precum Amazon Prime Video sau iTunes, dar nu există niciun motiv pentru care un abonament lunar Netflix costă doar 9,99 USD CAD. Amintiți-vă, însă, va trebui să fiți fie în Canada, fie să vă conectați la un server VPN canadian pentru a putea urmări.

Australia

steagul australiei

În prezent, Stan oferă fiecare episod Prieteni. Planurile încep de la 10 USD pe lună, deși există o probă gratuită de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți viziona destul de multe episoade înainte de a fi taxat.

Dacă sunteți un client Foxtel TV existent, vă puteți conecta la aplicația Foxtel Go și puteți urmări Prieteni trăiește în fiecare zi pe Fox Hits. Doriți să faceți flux Prieteni live online fără cablu? Creați în schimb un cont Foxtel Now: acestea încep de la 25 USD și includ o probă gratuită de 10 zile.

Stan, Foxtel Go și Foxtel Acum toți trebuie să fii în Australia înainte de a putea urmări. În ciuda acestui fapt, puteți accesa aceste servicii în mod normal din străinătate conectându-vă la unul dintre serverele australiene ale VPN-ului dvs..

Există vreo șansă de reuniune a prietenilor?

În primul rând, să începem prin a ne tempera așteptările: oamenii au făcut speculații cu privire la Prieteni reunire sau repornire ani de zile. În plus, Jennifer Aniston, una dintre vedetele emisiunii, a spus că nu se întâmplă chiar în octombrie.

Cu toate acestea, există o mică strălucire de lumină pentru fanii pe termen lung. Aniston a sugerat că distribuția inițială lucrează la ceva și zvonurile se învârtesc că ar putea fi un fel de episod special nescris, care coincide cu lansarea HBO Max. Orice s-ar dovedi, însă, HBO poate conta pe el pentru a atrage un număr masiv de spectatori.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 69

Adblock
detector