12 ingyenes és fizetős alternatíva a CinemaNow-nak

A CinemaNow honlapjának képernyőképe

A CinemaNow egy legnépszerűbb streaming szolgáltatás, amely több tízezer filmet és TV-műsort tartalmazott könyvtárában. Az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban elérhető, ez lehetővé tette a felhasználók számára, hogy kiválasszák, mit szeretnének bérelni vagy vásárolni egyszeri vásárlás formájában, alternatívát biztosítva a Netflix és a Hulu kedvelőinek által nyújtott havi előfizetési szolgáltatásoknak..

Sajnos a CinemaNow 2017. szeptemberében bezárt, így az előfizetők nem tudtak hozzáférni korábban vásárolt címeikhez. Szerencsére 2018-ban rengeteg ingyenes és fizetett alternatívát kínálunk a CinemaNow-hoz. Érdemes szem előtt tartani, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak sok weboldala és alkalmazásai földrajzilag korlátozottak, azaz csak bizonyos országokban érhetők el. Szerencsére egy minőségi VPN segíthet megkerülni az ilyen problémákat.

Itt található a 2019-es CinemaNow 12 ingyenes és fizetett alternatívája listája:

Netflix

A Netflix honlapjának képernyőképe

Kezdjük a CinemaNow vitathatatlanul fizetett alternatívájával - a Netflix-rel. A CinemaNow-val ellentétben a Netflix előfizetési szolgáltatás, amelynek tervei elérhetőek 7,99 USD (alap), 10,99 USD (standard) és 13,99 USD (prémium) értéken. Kipróbálhatja azonban vásárlás előtt, mivel a Netflix ingyenes 1 hónapos próbaverziót kínál. A Netflix előfizetéssel korlátlanul hirdetésmentes tartalmat élvezhet, ahányszor csak akarja. A rugalmasságot az is kínálja, hogy a Netflix szinte bármilyen eszközön megnézhető, és bármikor bármikor törölhető kérdés nélkül.

A Netflix egyik legfontosabb dolga az, hogy tartalmat (TV-műsorokat és filmeket) javasol annak alapján, amit megnéztél, és hogyan értékelted. Ez az algoritmus egyértelműen hatékony és személyesebb élményt nyújt a piacon lévő legtöbb streaming szolgáltatáshoz képest. Sőt, a Netflix saját eredeti tartalmát is előállítja úgymint Idegen dolgok, Vakmerő, Narancs az új fekete és BoJack lovas.

Összességében a Netflix nagyon jól megtervezett, és ritkán volt problémánk a videók streamingjével, még az Ultra HD-ben is. A képminőség szinte mindig kiváló, a pufferolás és a késés ritkán jelent problémát tiszteletre méltó internetes sebességgel. A Netflixnek valószínűleg hiányzik a kábeltévéből és a hálózati TV-csatornákból elérhető TV-műsorok jelenlegi epizódjai. A Netflixnek azonban több mint 125 millió előfizetője van, ami azt sugallja, hogy az emberek nem törődnek ezzel.

A Netflix-et szinte bármilyen, internethez csatlakoztatott eszközön megnézheti, beleértve a streaming media player-eket, az intelligens TV-ket, a játékkonzolokat, valamint az Android és iOS okostelefonokat és táblagépeket. Noha a Netflix a legtöbb országban elérhető, bizonyos tartalmak földrajzilag korlátozottak, és ahhoz, hogy megnézhesse, VPN szükséges..

Lásd még: A legjobb VPN-k a Netflix számára

Hulu

A Hulu honlapjának képernyőképe

A Hulu egy video streaming szolgáltatás, amelynek tulajdonosa a The Walt Disney Company, a 21st Century Fox, a Comcast és az AT.&T. Míg a Hulu filmeket kínál, fő hangsúlya az újabb TV-műsorok, valamint a saját eredeti tartalmának a kínálata. A Netflixhez hasonlóan a Hulu is egy előfizetési szolgáltatás, amelynek lehetősége van egy egy hónapos ingyenes próbaverzióra. A tervek 7,99 USD-tól indulnak a Hulu streaming könyvtárhoz való alapvető hozzáféréshez (hirdetésekkel), és növekednek attól függően, hogy hirdetésmentes csomagot választanak, élő TV-t, megnövelt tárolási és felvételi lehetőségeket, vagy korlátlan számú eszközön keresztül férnek hozzá. Az előfizetés bármikor lemondható.

Hogy különbözik a Hulu a Netflixtől, az az képes korábbi hozzáférést biztosítani más hálózatok újabb TV sorozataihoz olyan epizódokkal, amelyek gyakran csak néhány nappal a sugárzás után érhetők el. Sőt, számos tévéműsor teljes szezonja van. Néhány cím tartalmazza Family Guy, Feketés és Szombat esti élet. A Hulu saját eredeti tartalmat is készít, mint például A Szukanő meséje és Castle Rock. A Hulu az utóbbi hónapokban frissítette felületét, és ez könnyebben használható, mint valaha. Sajnos, a Netflix-től és az Amazon Prime Video-tól eltérően, a Hulu még nem támogatja a 4K-tartalmat.

A Hulu elérhető a legtöbb eszközön, ideértve az egyes intelligens TV-modelleket, Android és Apple mobil eszközöket, streaming media player-eket és játékkonzolokat. A Hulu azonban csak az Egyesült Államokban és Japánban érhető el, így a Hulu tartalmához való hozzáféréshez VPN-re van szüksége ezekben a helyeken található kiszolgálókkal..

Lásd még: A legjobb VPN-k a Hulu számára

Amazon Prime Video

Az Amazon Prime Video honlapjának képernyőképe

Az Amazon.com tulajdonában lévő és üzemeltetett streaming szolgáltatás, az Amazon Prime Video egy havi előfizetési szolgáltatás, hasonlóan a Netflixhez és a Hulu-hoz. A Prime Video előfizetés önmagában havonta 8,99 dollárba kerül, de lehetőség van arra is, hogy a Prime Monthly 12,99 dollárba kerüljön, amely magában foglalja az Amazon.com különféle hegyeit, beleértve az ingyenes egynapos kézbesítést és a korlátlan zene streaming-et. A Prime éves éves kiadása 119 dollár. A Netflixhez és a Hulu-hoz hasonlóan az Amazon ingyenes próbaverziót kínál (ebben az esetben 30 napra szól). A szolgáltatás ismét bármikor visszavonható.

Mint a CinemaNow, Az Amazon Prime Video lehetővé teszi egyedi címek vásárlását és kölcsönzését Prime előfizetés nélkül. Ez egy nagyon jó lehetőség, ha újabb filmeket és TV-sorozatokat akar nézni. Az engedélyezett akvizíciókon kívül, A Prime Video az Amazon Studios eredeti tartalmát is kínálja beleértve Az ember a magas kastélyban, Bosch és Átlátszó. A Netflixhez hasonlóan, a tartalom egy része 4K-ban is elérhető. Összességében tetszik az Amazon Prime Video alkalmazások, de nem annyira intuitív, mint a Netflixé.

Az Amazon Prime Video eszköz széles skálájával érhető el, beleértve az intelligens TV-ket, set-top boxokat, játékkonzolokat, valamint Android és iOS telefonokat és táblagépeket. Míg az Amazon Prime Video a legtöbb országban elérhető, egyes tartalmak földrajzilag korlátozottak. A jó VPN azonban segít megkerülni az ilyen korlátozásokat.

Lásd még: A legjobb VPN-k az Amazon Prime Video számára

HBO most

A HBO Now honlapjának képernyőképe

Nem szabad összetéveszteni a HBO Go-val, amelyhez kábel TV-csomagot igényel, a HBO Now önálló előfizetési szolgáltatás. Ez lehetővé teszi a TV-műsorok és filmek online közvetítését kábel nélkül. A HBO Now játékfilmek széles választékát kínálja, beleértve a Dunkerque, Fargo és Gyilkosság a Orient Express-en. azonban, a HBO díjnyertes eredeti tartalma valóban versenyzővé teszi a CinemaNow alternatívájaként olyan elismert show-kkal, mint a Trónok harca, A vezeték és Boardwalk Empire.

Az HBO Now előfizetési csomag havi 14,99 dollárba kerül, de lehetőség van egy hónapos ingyenes próbaverzióra is, így előzetesen kipróbálhatja.. Ez lehetővé teszi, hogy egyidejűleg több eszközön folytasson adatfolyamot, és bármikor megszakítható, hasonlóan a Netflixhez. Az HBO Now alkalmazás nagyon jól teljesít, és a streaming minősége nagyon jó volt pufferolás vagy késés nélkül. Ugyanakkor, mint a Hulu, a HBO Now még nem támogatja a 4K tartalmat.

A HBO Now számos eszközön elérhető, beleértve a streaming lejátszókat, az intelligens TV-ket, a játékkonzolokat és a mobil eszközöket (Android és iOS). Vegye figyelembe, hogy a HBO Now csak az Egyesült Államokban érhető el. Ezért VPN-re lesz szüksége ahhoz, hogy megnézhesse a HBO Now-t az Egyesült Államokon kívül.

Lásd még: A legjobb VPN-k az HBO most

Popcornflix

A Popcornflix honlapjának képernyőképe

A Popcornflix egy ingyenes online streaming szolgáltatás, válogatott filmekkel és TV-műsorokkal. Ehhez semmiféle regisztráció vagy előfizetés nem szükséges és pénzt olyan hirdetésekből keres, amelyek jellemzően meglehetősen rövidek (körülbelül 20–30 másodperc) - az első néhány másodperc után akár ki is hagyhatja a hirdetések egy részét. Ahogy vártad, a Popcornflixnek nincs annyira sok választása, mint sok fizetett opciónak, és az általános választás kissé régebbi. Ez azonban csak csekély negatívum, ha teljesen ingyenes.

A Popcornflix-en elérhető címek közül néhány szerepel Állatöv, Tintin kalandjai, Amerika legbájosabb bűnözői és A lány a sárkány tetoválással. A Popcornflixnek van testvéroldala is, a Popcornflix Kids nevű. A Popcornflix weboldalon egyszerűen navigálhat, a műfaj szerinti felfedezés lehetőségével. A leglátványosabb sok videó HD-minősége, valamint az a tény, hogy a pufferolással kapcsolatban nem merültek fel problémák. Míg a regisztráció nem szükséges, a regisztráció lehetővé teszi néhány érdekes funkció elérését, például kommentálhatja a videó egyes pillanatait, és létrehozhat kedvenc jeleneteinek gifjét..

A Popcornflix alkalmazásokat kínál Androidra és iOS-re, valamint a Roku-ra. A Popcornflixhez a PlayStation, az Xbox és az Apple TV készülékeken is hozzáférhet. A Popcornflix csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el, de egy VPN segít külföldön elérni.

Lásd még: Hogyan kell nézni a Popcornflix-et a Kodi-n

Sony Crackle

A Sony Crackle honlapjának képernyőképe

A Sony Crackle a Sony Pictures Entertainment leányvállalata, és filmek és TV-műsorok ingyenes streamingjét kínálja. Mint ilyen, számíthat bizonyos hirdetések megjelenésére, amelyek általában a videók előtt és közben jelennek meg. Az írás idején több mint 200 filmet találtunk meg a Sony Crackle oldalon beleértve Babel, Barátság extrákkal és Jerry Maguire. A TV-műsorok esetében azonban nincs elég sok lehetőség (körülbelül 85), és gyakran nem minden műsoridőszak vagy epizód érhető el..

Nemcsak a Sony Crackle teljesen ingyenes, a regisztrációra nincs szükség. Bár nem tapasztaltunk problémákat a videók betöltésekor, a videó minősége nem a legjobb, és nincs HD tartalom. Szeretjük azonban, hogy a felület felhasználóbarát legyen, és lehetőség van a feliratok aktiválására a videókon. Mi több, A Sony Crackle tartalmaz néhány eredeti show-t, ami szokatlan az ingyenes szolgáltatás számára. Ezek tartalmazzák Választott, Üzembe helyezés és Komikusok autók kávét.

A Crackle számos eszköz támogatja az Android és iOS mobil eszközöket, az intelligens TV-ket, a streaming lejátszókat, valamint a Playstation és az Xbox játékkonzolokat. A Crackle csak az Egyesült Államokban érhető el, így külföldi eléréséhez VPN-re lesz szüksége.

Lásd még: A legjobb VPN-k a Sony Crackle számára

Tubi

A Tubi honlapjának képernyőképe

A Tubi egy újabb amerikai székhelyű streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy filmeket és TV-műsorokat ingyen közvetítsenek. Ami az ingyenes lehetőségeket illeti, ez az egyik legjobbak a kínált tartalom puszta változatossága szempontjából. A Tubi oldalon több tízezer film és TV-műsor található (és még hetente adnak hozzá) - teljesen ingyenes, regisztráció nélkül. A Tubi egyes lehetőségei közé tartozik Igaz Grit, A Rock School és Tintin kalandjai. A TV-műsorok nem annyira vonzóak, de találhat kedvezőket déli Park, Szemtelen és A híd.

A Tubi esetében különösen lenyűgöző a videók minősége, amely kiválóan alkalmas az ingyenes szolgáltatáshoz - sok elérhető HD formátumban is. A felhasználók értékelni fogják a könyvtár kialakítását is, amely nem hasonlít a Netflixhez. Több tucat kategóriába osztva megkönnyíti a tartalom megtalálását. A Tubi tartalma hirdetés-támogatással van, így a tartalom előtt és alatt látni fogja a hirdetéseket. Tapasztalataink szerint azonban a hirdetések meglehetősen rövidek voltak (általában 20-30 másodperc egy időben), és általában nem szakították meg gyakran a megtekintésünket. A Tubi videolejátszójának különféle lehetőségei vannak, és lehetővé teszi a visszatekerést, a gyors előrecsúsztatást, a 30 másodpercig történő átugrást és visszalépést, feliratok hozzáadását és így tovább. Összességében a videolejátszó nagyon jól működött, és egyáltalán nem tapasztaltunk pufferelési problémákat.

A Tubi számos különféle eszközön keresztül érhető el, beleértve az Android és iOS okostelefonokat és táblagépeket, a médialejátszókat, az intelligens TV-ket és a játékkonzolokat. Sajnos a Tubi csak az Egyesült Államokban érhető el, tehát ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, VPN-re lesz szükséged a tartalom eléréséhez.

Lásd még: A legjobb VPN-k a Tubi számára

Yahoo View

A Yahoo View kezdőlapjának képernyőképe

A Yahoo! A Hulu-val együttműködésben a Yahoo View egy ingyenes szolgáltatás, amely televíziós műsorokat és filmeket közvetít. Az egyik legfontosabb értékesítési pont az, hogy az ABC, az NBC és a Fox TV-műsorok legutóbbi epizódjait közvetíti. A rendelkezésre álló TV-műsorok tartalmazzák Brooklyn kilenc kilenc, Birodalom, Gotham és Shark Tank. Érdemes azonban tudni, hogy sok esetben a műsor csak az utolsó 4 epizódja áll rendelkezésre. Kivételek között szerepel néhány kínálatban szereplő nemzetközi dráma, valamint anime is, amelyek közül néhány tartalmaz teljes műsoridőt is.

A filmek választéka nem annyira lenyűgöző, néhány mainstream opcióval. Amint az ingyenes szolgáltatástól elvárható, a Yahoo View hirdetés-támogatott, és ezek a hirdetések meglehetősen gyakoriak lehetnek. A streaming minősége ésszerű a gyors lejátszás és minimális pufferolás mellett. A videolejátszó ugyanaz, mint a Hulu, és a felület egyszerű és intuitív. Azt is szeretjük, hogy van lehetőség a feliratok nemcsak hozzáadására, hanem testreszabására is. Minden cím alatt egy érdekes „rajongói zóna” szakasz található, amely információkat tartalmaz az leadott tagokról, a Tumblr releváns gifjeiről és extra klipekről, például törölt jelenetekről.

A Yahoo View alkalmazáshoz nem sok alkalmazás érhető el, így valószínűleg a böngészőn keresztül történő nézéshez kell kapcsolódnia. Sajnos a Yahoo View csak az Egyesült Államokban érhető el, így minőségi VPN-re van szükség a földrajzi korlátozások megkerüléséhez.

Lásd még: A legjobb VPN-k a Yahoo View számára

Youtube

A YouTube filmek képernyőképe

A legtöbb ember használja a YouTube-ot, és rendszeresen néz videókat, de sokan nem veszik észre, vagy nem tartják a YouTube-ot a CinemaNow alternatívájának. Úgy érezzük, hogy legitim versenyző filmek és TV-műsorok széles választékát kínálja, amelyek megvásárolhatók és kölcsönözhetők is. Ezek közül sok olyan új cím, amely jelenleg vagy nemrégiben jelenik meg a TV-ben vagy a moziban. A címek tartalmazzák Trónok harca, Ki vagy doki, Hihetetlen 2 és Hacksaw Ridge. A bérleti és vásárlási árak 2,99 és 19,99 USD között változnak. A bérleti díjak 24 vagy 48 órára érhetők el, ha megnyomja a lejátszás gombot, a szóban forgó címetől függően.

Azok, akik ismerik a YouTube platformot, tudják, hogy bizonyos esetekben lehet videókat nézni SD, HD és 4K formátumban, és ez nagyjából ugyanaz a YouTube fizetett tartalmával. Az egyik előnye, amelyet a YouTube nyújt néhány olyan bónusz extrában, amelyet filmvásárláskor szerezhet interjúval és így tovább. Az egyik legjobb dolog az, hogy a YouTube szinte bárhol és a legtöbb eszközön elérhető, és nagyon egyszerűen használható.

A YouTube alkalmazások szinte minden internetkapcsolathoz elérhető eszközön elérhetők, beleértve a streaming media player-eket, az Android és iOS, a konzolokat, az Apple TV-t és még sok más. Néhány YouTube-videó földrajzilag korlátozott lehet, de ezt jó VPN használatával lehet megoldani.

Lásd még: A legjobb VPN-ek a YouTube-hoz

Viewster

A Viewster honlapjának képernyőképe

Hirdetés-támogatott filmeket és TV-műsorokat kínálva a Viewster egy másik jó lehetőség, mivel ingyenes, és nem igényel regisztrációt. Ez egy kiterjedt könyvtára több mint 12.000 címet tartalmaz. Sajnos nem nyújtja azt a minőséget, amelyet a CinemaNow kevés elérhető filmből és TV-műsorból biztosított. Az Anime rajongók azonban élvezhetik a Viewster-t a kínált anime-sorozatok széles választékának köszönhetően.

A Viewster videóinak minősége drasztikusan változik, néhány videó elérhető a 720p HD felbontással, mások viszonylag gyenge minőségűek. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a videók böngészése egyszerű. Lehetőség van nemcsak műfaj szerinti böngészésre, hanem a hozzáadási és a legnézettebb dátumra is. A videolejátszó egyszerű, kevés lehetőség áll rendelkezésre. A teljesítmény tiszteletre méltó a viszonylag gyors videó betöltésekor. Találkozik néhány hirdetéssel, amelyek akár egy percig is elhaladhatnak, ami kissé hosszabb, mint sok más streaming webhelynél.

Van egy Viewster mobilalkalmazás, amely elérhető az Android és iOS rendszerekhez, valamint a kiválasztott intelligens TV-khez. Bár a Viewster a legtöbb országban elérhető, érdemes telepíteni egy megbízható VPN-t, ha a videókra földrajzi korlátozásokkal találkozik..

Lásd még: Hogyan nézhetem a Viewster-et a Kodi-n

iTunes

iTunes filmek tárolása

Az Apple iTunes hasonló a CinemaNow-hoz, mivel havi előfizetés helyett fizetni lehet címenként. Ez a lehetőség olcsóbbnak bizonyulhat, ha nem rendszeresen néz tartalmat. Az iTunes filmek és TV-műsorok széles választékát kínálja, és a felhasználóknak lehetősége van bérelni vagy vásárolni (a TV-műsorok esetében azonban a bérleti lehetőség nem érhető el). A filmek kölcsönzési árait 0,99 és 5,99 dollár között találtuk, míg a közvetlen vásárlás 4,99 és 14,99 dollár között változott (bár a dobozkészletek nyilvánvalóan többet fizetnek). A tévéműsor-epizódok 0,99 és 2,99 dollár között vásárolhatók, de sok esetben szezonbér vásárlására is lehetőség van..

Nagyon lenyűgözött a választott tartalom kiválasztása a mainstream filmekkel együtt Hihetetlen 2, Jurassic World: Bukott királyság és 22. mérföld. A kínált TV-műsorok tartalmazzák Ki vagy doki, The Walking Dead és Trónok harca. Az iTunes felület jól bemutatott, rengeteg opcióval a címek böngészésekor (kereshet műfaj, új kiadások és ár, stb. szerint) Megtalálhatja a különféle címek leírásait, áttekintéseit és előzeteseit is. Ugyanakkor úgy találtuk, hogy az alkalmazás időnként kissé lassú.

Az iTunes használatával az alkalmazások és eszközök választéka kissé korlátozott. A felhasználók csak reálisan számíthatnak arra, hogy az iTunes-ot Apple-eszközökkel és Windows-számítógépekkel használják - intelligens tévéknél vagy Android-eszközökön nem érhető el. Míg az iTunes elérhető a világ minden tájáról, bizonyos tartalmak földrajzilag korlátozottak, ami azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége annak megtekintéséhez.

Lásd még: A legjobb VPN-k az Apple TV-hez

A Google Play

A Google Play filmek képernyőképe

A Google Play lehetővé teszi filmek és TV-műsorok vásárlását és kölcsönzését, hasonlóan a YouTube-hoz és az iTunes-hoz. Különösen érdekes, hogy ez A Google Play címet vásárló cikkei elérhetőek lesznek a YouTube könyvtárában, és fordítva. A Google Play címek széles skáláját kínálja, mind a régi, mind az új. Ezek közé tartozik néhány Trónok harca, Az ősrobbanás elmélet, Deadpool 2 és Avatar. Az árak címenként változnak, de a filmek kölcsönzési árait általában 0,99 USD-tól 4,99 USD-ig, a teljes vásárlást pedig 5,99 USD-tól 19,99 USD-ig tartottuk a 4K tartalomért. A legtöbb tévéshow epizódot 1,99 dollárért vásárolhattuk meg, de lehetősége van teljes évadok vásárlására is.

A Google Play nagyon felhasználóbarát, és nagyon egyszerűvé teszi a filmek és a TV-műsorok böngészését. Nagyszerű érzés, hogy minden cím kíséri információkat az előadásokról, a futási időkről, valamint előzeteseket és felhasználói értékeléseket tartalmaz. A bérelt címek 30 napig elérhetők, de ez általában 48 órává válik, ha rákattint a lejátszás gombra (ismét a címtől függ). Összességében a Google Play jó lehetőség azok számára, akik csak ritkán néznek filmeket és TV-műsorokat. Ha ezt naponta megteszi, az előfizetési modell jobban megfelelhet az Ön igényeinek.

A Google Play tartalmat streaming médialejátszókon, intelligens TV-kön, valamint Android és iOS eszközökön lehet megtekinteni. A Google Play világszerte számos országban elérhető, de előfordulhat, hogy vannak olyan tartalmak, amelyek földrajzilag korlátozottak. Ezért jó VPN-re lesz szüksége az ilyen korlátozások átlépéséhez.

Lásd még: A legjobb VPN-ek Androidra

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

27 + = 34

Adblock
detector