A 7. évad első online online nézése (az Egyesült Államokon kívül)

Hogyan nézze meg a 7. évad elejét online

AlapvetőA hetedik évad premierje a május 23-án, 19:00 órakor (10:00 EST). A CBS szigorú földrajzi korlátozási intézkedései és a nemzetközi műsorszolgáltatók hiánya miatt azonban a rajongóknak korábban nehezen lehetett nézni Alapvető online az Egyesült Államokon kívülről. Szerencsére találtunk megoldást. Olvassa tovább, hogy megismerje az adatfolyam továbbítását Alapvető A 7. évad olyan országokból él, mint Kanada, az Egyesült Királyság és Ausztrália.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Az árnyékos streaming oldalak olyan népszerű műsorokon élnek, amelyek csak néhány országban jelennek meg, de azt javasoljuk, hogy ne használják őket. A videó minősége gyakran nagyon gyenge, és nincs garancia arra, hogy minden epizód elérhető lesz. Ezenkívül az engedély nélküli adatfolyamokat gyakran eltávolítják a szerzői jogok megsértése miatt. Értesítjük, hogyan kell élőben közvetíteni Alapvető a 7. évad mindenesetre ingyen, így nincs szükség megbízhatatlan, jogosulatlan forrásokra.

Sok szolgáltatás bemutató Alapvető régióhoz kötöttek. Külföldről való eléréshez virtuális magánhálózatot (VPN) kell használnia..

Hogyan lehet bárhol nézni az elemi VPN-t

A VPN-k kissé megfélemlítők lehetnek, de valójában meglehetősen egyszerűen használhatóak. Kövesse az alábbi lépéseket a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások feloldásához és a nézéshez Alapvető bárhonnan:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN-t. Lesz alkalmazások különféle platformokra, ezért ügyeljen arra, hogy megkapja a megfelelőt.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez.
  4. Próbáljon meg egy videót lejátszani a CBS-en vagy a Huluban. Azonnal el kell indulnia, de ha nem, akkor a legtöbb problémát kijavíthatja, ha kiüríti a gyorsítótárat és a sütiket, majd újratelepíti az oldalt..

Alapvető A 7. évadot élőben közvetítik. Ezért fontos, hogy ellenőrizze, hogy VPN jó időben működik-e. Ez a megközelítés biztosítja, hogy ha valami nem működik a vártnak megfelelően, akkor még van ideje segítségre a VPN ügyfélszolgálatától és esetleg nem kell elmulasztania a bemutató kezdetét..

Hogyan lehet az alapvető 7. évadot ingyen közvetíteni az amerikai tévében

USA zászló

Valójában megteheted Nézze meg a CBS-t élőben online, hozzáadott költség nélkül, ha kábel TV-vel rendelkezik vagy fuboTV, Hulu, PlayStation Vue vagy YouTube TV-fiókkal. Ha nem rendelkezik ezekkel, ne aggódjon; ehelyett regisztrálhat a CBS All Access szolgáltatásba. Ez a szolgáltatás havi 5,99 USD-t fizet, de van egy hirdetésmentes csomag is, amely havonta 9,99 USD-t ér el.

Ez a probléma: bár a fenti felülbíráló szolgáltatások ingyenes próbaverzióval érkeznek (általában egy hét), Alapvető A 7. évadnak 13 epizódja lesz, ami azt jelenti, hogy előbb vagy utóbb fizetnie kell a nézés folytatásáért. Ha nem bánja, ha szokásos felbontású nézi, akkor van mód arra, hogy a teljes szezonot ingyen nézze.

Az USTVNow egy olyan streaming szolgáltatás, amelyet arra terveztek, hogy az Egyesült Államok fegyveres erõinek tagjai otthonról nézhessenek tévét a telepítés ideje alatt. Ennek ellenére valójában nem ellenőrzi, hogy a katonaság tagja-e vagy sem. Valójában az USTVNow bárkinek feliratkozást tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy hol vannak a világon.

Alapterve teljesen ingyenes, és öt csatornát kínál, beleértve a CBS-t is. Mivel nincsenek megerősített nemzetközi kiadási dátumok a Alapvető még a 7. évad, ez messze a legegyszerűbb módszer az új epizódok közvetítésére Alapvető Amerikán kívülről.

Az USTV Now kivételével a fenti szolgáltatások mindenki földrajzilag blokkolva van. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége a használatához, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik. Még mindig szüksége van VPN-re? Az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha egyébként elégedetlen, kérjük, felmondja a teljes visszatérítés igénylését.

Nézhetem online az általános iskola 1–6. Évadát?

Jelenleg az amerikai nézők (vagy azok, akik egy amerikai VPN szerverhez csatlakoznak) megnézhetik az 1–6. Évadot a Huluban. Mindkét szolgáltatás egyhetes próbaverziót kínál, de összesen 141 epizóddal nehézkes lesz, hogy mindegyiket időben befejezze. Ha azonban csak egy vagy két évszak van hátra, akkor jól kell lenned.

Sajnos a CBS ezt a sorozatot a mellkasán tartja, és mint ilyen, nagyon kevés nemzetközi műsorszolgáltató létezik. Az ausztrál rajongók megnézhetik az 1–5. Évadot Stan-on. Ez a szolgáltatás egy 30 napos ingyenes próbaverzióval érkezik, és azután havonta 10 AUD AUD.

A korábbi évadok a Netflix Franciaországban, Dániában és Spanyolországban voltak elérhetők, de ez már nem így van. Valójában sok országban az egyetlen módja annak, hogy adatfolyamot folytassanak Alapvető az online vásárlás, szezononként az iTunes, az Amazon Prime Video vagy a Microsoft Store webhelyen.

Mit tudunk az elemi 7. évadról??

Noha a show eredetileg a hatodik évadnak szándékozott befejezni, a CBS úgy döntött, hogy utoljára megújítja. Ez természetesen azt jelenti, hogy az íróknak meg kellett találniuk a módját a történet továbbfejlesztéséhez anélkül, hogy megszakítanák a cselekményszálakat, amelyeket a hatodik évad végén szépen összekapcsoltak..

Ez az oka annak, hogy a 7. évad közvetlenül nem következik a 6. évadtól. Ehelyett egy évvel a jövőbe ugrunk. A telkek részlete még mindig kevés, de tudjuk, hogy míg Sherlock és Watson a tavalyi szezon végén a Baker Streeten értek el, visszatérnek New York-ba, hogy szembeszálljanak egy Odin Reichenbach nevű technikai milliárdosokkal. A könyvek rajongói megismerik ennek a névnek a jelentőségét és annak következményeit a főszereplők számára, de a spoilerek elkerülése érdekében csak azt fogjuk mondani, hogy ez biztosan nagyon izgalmas utolsó szezon lesz..

Lásd még: Hogyan szerezzünk be amerikai IP-címet

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 1 = 2

Adblock
detector