A Big Brother 2019 élő online nézése

Hogyan nézhetjük meg a Big Brother 2019 online életet az Egyesült Államokon kívül

Nagy Testvér 2019-nek a tervek szerint június 25-én kezdődik, 17:00 órakor (PST). Minden szerdán és csütörtökön lesz egy új epizód, és várhatóan mintegy 40 epizóddal indokoltan feltételezhetjük, hogy a 21. évad valamivel szeptemberben véget ér, és ezzel akadályozzák az esetleges váratlan változásokat. Bizonyára rengeteg várakozás van rá, és az alábbiakban közöljük, hogyan kell élő közvetítést folytatni Nagy Testvér 2019 a világ bármely pontjáról.

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a bejegyzés csak hivatalos forrásokat javasol. Nagy Testvér egy rendkívül népszerű show, és mint ilyen, szinte biztosan elérhető lesz az árnyékos streaming oldalakon. Ezek a webhelyek azonban hajlamos, alacsony felbontású videókat kínálnak, és patakjaikat bármikor offline módba lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. Könnyen továbbítható Nagy Testvér egyébként online, tehát nincs szükség megbízhatatlan harmadik fél adatfolyamokra.

sajnálatos módon, Nagy testvér 2019 csak a régiókhoz kötött platformokon jelennek meg. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége, hogy külföldről megnézhesse.

A legjobb VPN a Big Brother számára: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k lehetővé teszik az Ön IP-címének megváltoztatását, azaz felhasználhatja azokat a regionális korlátozások megkerülésére és a geo-blokkolt szolgáltatásokhoz való hozzáférésre külföldön. Ezenkívül titkosítja az internetes forgalmat, megakadályozva az ön kormányát, a munkáltatót vagy az internetszolgáltatót (ISP) abban, hogy figyelemmel kísérje az online tevékenységeit.. Ajánljuk ExpressVPN: ez egy nagy sebességű szolgáltatás, amely a legjobb osztályú biztonságot és magánélet védelmét, erős feloldó képességet és több mint 3000 szervert kínál 94 országban.

Csak egy percet igényel az ExpressVPN regisztráció; csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt előfizetési időtartamot (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizet. Az ExpressVPN nem naplózza személyesen azonosítható információkat, de fizethet a Bitcoin segítségével, ha további anonimitást szeretne. A legjobb, Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik így kipróbálhatja kockázatmentesen és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen.

A JELENLEGÉS SZABAD VPN: Az ExpressVPN kiválóan alkalmas a Big Brother külföldi nézésére. Gyors, megbízható összeköttetéseket, fejlett biztonsági funkciókat kínál, és felszabadíthatja a régióhoz zárolt platformok széles skáláját, beleértve a CBS-t és a Netflix USA-t.

Hogyan közvetítheti a Big Brother 21. évadot külföldön VPN-sel

A megfelelő VPN használatával könnyen elérhetők a régiókhoz kötött webhelyek és szolgáltatások külföldön. A feloldás és az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket Nagy testvér 2019 Amerikán kívül élnek:

 1. Először is kezdje el a megfelelő VPN regisztrációval. Már megismertük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert. A legtöbb szolgáltató különféle platformokra kínál alkalmazásokat, ezért győződjön meg arról, hogy az eszközéhez a megfelelő verziót használja.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez (ebben az esetben a városnak nincs jelentősége).
 4. Próbáljon meg egy videót nézni a CBS-en. Azonnal be kell töltenie, de ha hibát észlel (“Hoppá! Ez a videó nem érhető el az Ön régiójában.”), Törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, majd töltse újra az oldalt.

Nagy testvér 2019 élő lesz a levegőben, ezért javasoljuk, hogy jóval az első epizód kezdete előtt futtassa a fenti lépéseket. Ily módon előre megismerheti a problémákat, és ideje lesz arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától ahelyett, hogy elhagyná a szezon kezdetét.

Hogyan nézhetjük meg a Big Brother 2019 életet az amerikai tévében

USA zászló

A új évszak Nagy Testvér kizárólag a CBS-en repül. Ha a CBS szerepel a kábel TV-előfizetésében, akkor bejelentkezhet, és azonnal megkezdheti a streaming-t hozzáadott költség nélkül. Nincs kábel? Ne aggódjon: számos különféle over-the-top szolgáltatással jelentkezhet be.

Jelenleg a Hulu az élő TV-vel, a PlayStation Vue-nal, a YouTube TV-vel és a fuboTV-vel lehetővé teszi, hogy a CBS-t élőben nézhesse online. Regisztrálhat a CBS All Access szolgáltatásba is: ez a platform 5,99 USD dollárba kerül havonta, és nem csak lehetővé teszi, hogy nézze meg Nagy testvér 2019, de emellett hozzáférést biztosít minden korábbi sorozathoz, valamint exkluzív, többkamerás hírcsatornák ebben a szezonban. Ezek a platformok mindegyike ingyenes próbaverziót kínál (általában egy hétig), így felhasználhatja őket néhány epizód ingyenes megtekintésére.

Műszakilag megvan a lehetősége az összes adatfolyam továbbítására Nagy testvér 2019 ingyen, de ez kissé kellemetlen. Az USTV Now egy olyan szolgáltatás, amelynek célja, hogy az Egyesült Államok fegyveres erõinek tagjai otthonról nézhessenek tévét, miközben kiküldöttek. Ez azonban valójában nem igazolja, hogy a hadseregben vagy. Ennek a platformnak a ingyenes csomagja tartalmaz egy CBS adatfolyamot, de csak megjelenni fog Nagy Testvér reggel 1 órakor, az EST után, reggel a levegő után. A DVR funkció csak prémium előfizetésekkel érhető el, így a legtöbb ember jobban él egy másik szolgáltatással.

A fenti streaming-platformok minden régiója le van zárva. Ez azt jelenti, hogy külföldön történő használathoz csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez. Ezenkívül ezeknek a szolgáltatásoknak egy része fizetési módot igényel, amely egy amerikai címhez kapcsolódik.

Nézhetek online a Big Brother nemzetközi verzióit?

A Nagy Testvér nem fogják megmutatni nemzetközileg, de több mint tucat országnak van saját rendezvénye. Az alábbiakban közöljük, hogy mely hálózatok jelennek meg Nagy Testvér az országodban:

Kanada

Kanadai zászló

Kanada nagy testvér (vagy ahogy a szeretetteljesen ismert BBCAN) éppen befejezte hetedik évadát, és te is tudod nézze meg az egyes epizódokat Globális, díjmentes. Nem is kell regisztrálnia! Sőt, a műsor házigazdája, Arisa Cox azóta megerősítette, hogy a nyolcadik évad van a művekben. Tekintettel arra, hogy minden előző szezon februárban vagy a meccsben kezdődött el, úgy tűnik, hogy a BBCAN rajongóknak várhatnak egy kicsit, bár.

A globális szintre korlátozott a földrajzi helyzet, tehát Kanadában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez ahhoz, hogy bármit streaminghessen.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

sajnálatos módon, Nagy Testvér nem tér vissza az Egyesült Királyságba hamarosan bármikor, miután tavaly zavartan törölték. Ez vonatkozik a Híresség nagy testvér, amelynek a 23. szezonját kellett megkezdenie. A helyzet még rosszabbá tétele érdekében jelenleg nincs hivatalos módszer a régebbi évszakok online közvetítésére. Ne feledje, hogy ha csak ideiglenesen az Egyesült Királyságban tartózkodik, akkor VPN segítségével hozzáférhet az otthoni streaming szolgáltatásokhoz.

Olaszország

Olaszország zászlaja - olasz

Olaszország verziója Nagy Testvér nak, nek hívják Grand Fratello, és éppen befejezte tizenhatodik sorozatát. Noha a tizenhetedikről eddig még nincs hír, tudjuk, hogy lesz egy újabb évszak Grand Fratello VIP később ebben az évben. Ez élőben fog élni a Mediaset-en, azaz ingyen, regisztráció nélkül megnézheti az egészet.

A Mediaset csak Olaszországban érhető el, így kell nézni Grand Fratello VIP külföldön VPN-t kell használnia.

Egyéb helyszínek

Nem biztos abban, hogy az Ön országának megvan-e saját verziója Nagy Testvér? Szerencsére kimerítő útmutató található a Nagy Testvér a Wikipédián. Ez a lista azt is tudatja Önnek, hogy a spinoff sorozat, például a Híresség nagy testvér és Big Brother valóság All-Stars, valamint a korábbi hálózatokat, amelyek közvetítették a műsort. Ne feledje, hogy ez a lista nem feltétlenül naprakész, ezért előfordulhat, hogy saját magának ellenőriznie kell, megváltozott-e az országod hivatalos műsorszolgáltatója vagy sem.

Hogyan működik a Big Brother??

Nagy Testvér meglehetősen egyszerű formátumú: egy csoport ember lép be a házba, és nem szabad kommunikálni a külvilággal. Számos kihívást fognak vállalni, és a legsikeresebb HouseGuest azon a héten lesz a háztartás vezetője. Ez a versenyző ezután kedvezményes bánásmódban részesül, de ki kell választania két másik résztvevőt kilakoltatás céljából.

A többi HouseGuests (kizárva azokat, akiket kineveztek) szavaz arról, kiket kell eltávolítani, és a legtöbb szavazatot viselő személy hazamegy. Minden évszakban van egy szabályváltozás; A szurkolók azt gyanítják, hogy az idei fordulat az, hogy a HouseGuests egyesek ismerik egymást, így taktikai jelöléseket és szövetségeket láthattunk már korán..

Ki az idei HouseGuests?

Az idei HouseGuests valószínűleg a legváltozatosabb és legkülönfélébb csoport a show kezdete óta. Az alábbiakban röviden áttekintjük a következőket: Nagy Testvér a 21. évad HouseGuests eseményei:

 1. David Alexander, 29, fotós
 2. Holly Allen, 31, Wine Safari Guide
 3. Nicole Anthony, 24, óvodai asszisztens
 4. Tommy Bracco, 28, Broadway Dancer
 5. Kathryn Dunn, 29, Digital Marketer
 6. Kemi Faknule, 25, marketingstratégikus
 7. Cliff Hogg III, 53, Ásványmérnök
 8. Ovi Kabir, 22, hallgató
 9. Nick Maccarone, 27 éves, terapeuta
 10. Jack Matthews, 28, fitnesz edző
 11. Jackson Michie, 24, pincér
 12. Jessica Milagros, „30 ish”, modell
 13. Christine Murphy, 28, Boutique tulajdonos
 14. Sam Smith, 31, Trucker
 15. Elemezze Talavera, 22, főiskolai sportoló
 16. Isabella Wang, 22, közegészségügyi elemző
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

Adblock
detector