A Firestick vagy az Amazon Fire TV börtönbe helyezése (az egyszerű módszer)

Hogyan lehet könnyedén becsapni egy amazon Fire TV-t vagy Firestick-t


Szeretne börtönbe dobni az Amazon Firestick-et? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet gyorsan és egyszerűen megsemmisíteni az Amazon Fire TV készülékeit, hogy bármilyen alkalmazást telepíthessen. Megmutatjuk azt is, hogyan telepítsen egy virtuális magánhálózatot (VPN) a Firestick-re, hogy biztonságosan streamizhessen és hozzáférhessen külföldről származó geo-lock platformokhoz..

Az Amazon Fire TV alkalmazásbolt megfelelő választékot kínál, de valószínűleg vannak olyan alkalmazások, amelyeket telepíteni szeretne, amelyek nem érhetők el. Szerencsére vannak módok az áruház teljes megkerülésére és a különböző helyekről származó alkalmazások telepítésére. Ne aggódjon: ez sokkal könnyebb, mint amilyennek hangzik. Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk az egész folyamatot.

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ösztönzi és nem ismeri el az oldalra letöltött alkalmazások vagy VPN használatát a tartalom illegális streamingjére. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg az országának törvényeit és az egyes streaming-platformok használati feltételeit, mielőtt VPN-t használ a tartalomhoz.

Az Amazon Firestick vagy a Fire TV börtönbe helyezése: a rövid változat

  1. Engedélyezze az alkalmazások telepítését ismeretlen forrásokból a beállítások menüben.
  2. Telepítse a Downloader alkalmazást.
  3. Írja be a telepíteni kívánt .APK fájl URL-jét.
  4. Kövesse az utasításokat a kiválasztott alkalmazás telepítéséhez.

Olvassa el a képernyőképeket tartalmazó részletes oktatóprogramot.

Fontos: streaminghez mindig használjon VPN-t

Tudta, hogy az internetszolgáltató (ISP) és a hálózati rendszergazdák láthatják, mit csinál online? Sőt, még rosszabb, hogy néhány internetszolgáltatóról ismert, hogy korlátozzák a túl sokat áramló ügyfelek sebességét. A VPN használatával azonban tevékenységeit magántulajdonban lehet, biztonságosan folytathatja az adatfolyamot, és feloldhatja a földrajzilag korlátozott platformokat.

ipvanish tűz

Javasoljuk az IPVanish használatát; ez egy népszerű VPN, kiváló biztonsággal, kivételes többplatformos támogatással és széles választékú szerverhálózattal (1000+ szerver, amely több mint 60 országot fed le). Ráadásul az IPVanish nagyon könnyű és távirányító-barát interfésszel rendelkezik, így erős választást kínál a Fire TV eszközök számára.

Az IPVanish akár tíz egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, ha riválisainak többsége három és hat között engedélyezi. Ez azt jelenti, hogy egyetlen fiókkal meg tudja védeni az összes eszközt. Ez a szolgáltatás hét napos ingyenes próbaverziót is tartalmaz, így kipróbálhatja és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen.

OLVASÓ OLDAL: Az Comparitech olvasók exkluzív kedvezményünkkel akár 60% -ot spórolhatnak meg az IPVanish tervein.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

Mi a jailbreaking??

Úgy tűnik, némi zavar van abban, hogy mi a jailbreaking valójában. Hagyományosan, a jailbreaking (néha gyökerezésnek is nevezik) akkor jelentkezik, amikor rendszergazdai hozzáférést szerez a rendszerre kizsákmányolás vagy egyedi firmware révén. Ez lehetővé teszi a korlátozások megkerülését és az olyan szoftverek telepítését, amelyek általában nem engedélyezettek egy adott eszközön.

Hacsak nem igazán szeretné megváltoztatni az Amazon Fire TV vagy a Firestick megjelenését vagy alapvető funkcióit, akkor valóban nem kell azt gyökéríttetni. Ehelyett valójában azt fogjuk elérni, hogy megkerüljük az alkalmazásboltot, és telepítsünk alkalmazásokat ismeretlen forrásokból. Ez egy oldalsó betöltésnek nevezett folyamat, és jelentősen növeli a Fire TV készülék sokoldalúságát anélkül, hogy véletlenül használhatatlanná tenné azt..

Hogyan lehet börtönbe dobni a Firestick vagy a Fire TV készüléket

1. lépés: Kezdeti beállítás

Mielőtt elkezdenénk, meg kell mondanunk a Firestick-nek, hogy engedélyezze az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését. Ez nagyon egyszerű: keresse meg a Beállítások menüt, és kattintson az OK gombra Eszköz.

firestick jailbreak 1

Innentől menj be Fejlesztői beállítások és engedélyezze a Alkalmazások ismeretlen forrásokból választási lehetőség. Bár sok más online útmutató szerint engedélyezni kell az ADB hibakeresést itt, erre nincs szükség, hacsak nem szeretne képernyőképeket készíteni a Fire TV-ről vagy a Firestick-ből..

tűzálló jailbreak 2

2. lépés: A Downloader alkalmazás telepítése

Az Amazon Fire áruházban elérhető alkalmazás, amely lehetővé teszi a fájlok letöltését az internetről közvetlenül az alapértelmezett böngésző használata nélkül. Downloadernek hívjuk, és arra fogjuk használni .APK fájlok (a .EXE fájlok Android-egyenértékű számítógépen vagy .APP Mac-en) megragadására használjuk..

Az alkalmazás megtalálásához tartsa lenyomva a mikrofon gombot a távirányítón, és mondja ki: „Downloader”; egyenesen hozzá kell vinni. Ha a távvezérlő nem tartalmazza a hangkeresési funkciókat, akkor nyomja meg a balra a kezdőképernyőn, és írja be a „Downloader” (idézőjelek nélkül) helyett.

firestick jailbreak 3

Most csak nyomja meg a középső gombot az alkalmazás telepítési oldalának megtekintéséhez, majd kattintson az OK gombra Letöltés.

firestick jailbreak 5

3. lépés: Használja a Downloader alkalmazást ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítéséhez

Miután a Downloader telepítette, nyissa meg. Megmutatjuk, milyen egyszerű megkerülni az alkalmazásboltot egy olyan alkalmazás telepítésével, amely alapértelmezés szerint nem érhető el: Kodi.

Látni fog egy címsort, amelyen a „http: //” már be lett írva; add hozzá a „kodi.tv/download” (idézőjelek nélkül) elemet, majd kattintson a gombra Megy gombot a billentyűzet jobb alsó sarkában.

Megnyílik a Kodi honlap. Innentől kattintson az Android ikonra, és válassza a 32-bites verziót a következő képernyőn.

firestick jailbreak 6

A Kodi megkezdi a letöltést. Ha elkészült, felkérést kap arra, hogy hagyja jóvá az engedélyeket. Ha egyetért, kattintson a gombra Telepítés a jobb alsó sarokban. Ezután dönthet úgy, hogy a telepítés után azonnal megnyitja, ha szeretné.

firestick jailbreak 7

Nem csak a Kodi-t telepítheti: az online üzemeltetett .APK fájlok tisztességes játék. Van azonban néhány dolog, amelyre figyelni kell. Először is, az Amazon Firesticks és Fire TV-k 32 bites architektúrát használnak, így a 64 bites alkalmazások nem fognak működni.

Másodszor, meg kell győződnie arról, hogy csak megbízható forrásból tölt le. Több száz olyan webhely van, amelyek újracsomagolják a meglévő .APK fájlokat saját hirdetési vagy rosszindulatú programjaikkal. Valójában egy közelmúltbeli tanulmány kimutatta, hogy több mint 1200 mintában szereplő malware-tartalmú .APK-ból 86% -uk tette a meglévő alkalmazások legitim verzióinak. Ha az alkalmazás készítője nem engedélyezi a .APK fájl letöltését közvetlenül a saját webhelyüktől, előfordulhat, hogy ellenőrzött, törvényes és törvényes verziót talál az APKMirror.com webhelyen..

4. lépés: Olyan alkalmazások telepítése, amelyek nem érhetők el online

Tegyük fel, hogy Android-alkalmazást fejlesztett, és szeretné megtudni, hogy működik-e az Amazon Fire TV készülékeken. Az emberek általában azt javasolják, hogy telepítse az Android szoftverfejlesztő készletet (SDK) és az Android Debug Bridge (ADB) a számítógépére.

Van néhány probléma ezzel a megközelítéssel. Először is, az Android fejlesztői eszközök telepítése és konfigurálása bonyolult folyamat, jóval meghaladja a kezdő felhasználók kényelmi zónáját. Másodszor, ehhez a megközelítéshez két képernyőre van szükség, ami azt jelenti, hogy valószínűleg minden szobából a másikba kell költöznie, amikor a másik eszközt használja.

Sokkal egyszerűbb módon hozzáférhet ezekhez az alkalmazásokhoz a Firestick eszközön. Először telepítse a Fire TV eszközére az ES File Explorer nevű alkalmazást. Bár ezen alkalmazás navigálása nehézkes lehet, a következő lépésben közvetlenül a fájlba viszi minket, tehát ez nem jelent problémát.

Csak töltse fel alkalmazásának .APK fájlt a Dropbox-fiókjába. Ez egy ingyenes felhőalapú tárolási szolgáltatás, és a regisztráció csak néhány percig tart. Miután bejelentkezett és a fájl feltöltötte, kattintson a Mappa megosztása gombot a jobb oldalon, és válassza a lehetőséget Megtekintheti a legördülő menüben. Ezután kattintson a Link másolása lehetőséget, hogy pontosan megnézze, milyen URL-t kell megadnia a Downloader alkalmazásban.

firestick jailbreak 10

firestick jailbreak 12

Észre fogja venni, hogy a másolni kívánt link nagyon hosszú. Ez kissé bosszantó, de sokkal gyorsabb beírni, mint az ADB szoftver manuális konfigurálása. Annak elkerülése érdekében, hogy a Dropbox-on kell navigálnia az Amazon Firestick-en, mindenképpen változtassa meg az URL utolsó részét „dl = 0” -ról „dl = 1” -re.. Ha készen áll, kattintson a gombra Megy.

A Fire TV-készülék letölti az alkalmazásfájlt, és közli, hogy a „zip_by_token” nevű mappában tárolja. Ha az ES File Explorer már telepítve van, akkor lehetősége van arra, hogy közvetlenül oda jusson. Ha megteszi, csak kattintson az alkalmazás fájljára a telepítés megkezdéséhez.

firestick jailbreak 11

A börtön törésével kapcsolatos GYIK

Jailbreaking legális?

Valójában nagyon kevés törvény rendelkezik a birtokló töréses eszközök jogszerűségéről. Az USA-ban, az Digital Millennium Copyright Act lehetővé teszi az eszközök börtönbe kerülését személyes és nem kereskedelmi használatra. Ennek az az oka, hogy az Apple sikertelenül próbálta megtámadni az Electronic Frontier Foundation által 2009-ben felhozott mentességi fellebbezést.

Európában a jailbreaking a 91/250 / EGK tanácsi irányelv hatálya alá tartozik, amely azt mondja:a számítógépi program használatára jogosult személyeket nem szabad akadályozni a program működésének megfigyeléséhez, tanulmányozásához vagy teszteléséhez szükséges cselekedetek végrehajtásában, feltéve, hogy ezek a cselekmények nem sértik a program szerzői jogát”. Egyszerűen: mindaddig, amíg nem próbálta lemásolni a Fire TV operációs rendszerét, vagy nem profitálhat az Amazon szerzői jogvédelem alatt álló tartalmából, teljesen törvényes az eszköz börtönbe kerülése..

A jailbreaking érvényteleníti az eszköz garanciáját?

Ha a fenti lépésekkel „ál-jailbreak” -es az Amazon Firestick-jén, az semmilyen módon nem érinti a jótállást. Végül is egyszerűen telepítettünk néhány alkalmazást az alapértelmezett áruházból.

Ha azonban úgy dönt, hogy külső eszköz parancsfájljainak vagy szoftverének használatával megváltoztatja egy eszköz szabványos firmware-jét, és utána nem tudja visszaállítani a gyári állapotba, akkor valószínűleg érvényteleníti a jótállást. Ez teljes mértékben a vállalat jótállási politikájától függ, ezért érdemes ezt alaposan elolvasni, mielőtt bármit megsemmisíteni próbálna.

Érdemes megtörni a Tűz TV-stábomat?

Ha mindent megtalál, amelyet valaha is felhasználhat az Amazon Fire alkalmazásboltban, akkor nem kell követnie a fenti lépéseket: telepítheti a szükséges alkalmazásokat, és megkezdheti a streaming-t. Azonban a készülék gyors törésével bárhonnan telepíthet alkalmazásokat, még akkor is, ha alapértelmezés szerint nem érhetők el.

Ez jelentősen kiszélesíti választási lehetőségeit, és lehetővé teszi az újonnan kiadott alkalmazások telepítését, még mielőtt az Amazon áruházba bevezetnék. Ezeknek a tényezőknek a miatt a Downloader alkalmazást érdemes telepíteni.

Mennyi ideig tart a tűzoltó börtönbe törése??

Mehet az engedélyezéstől Telepítés ismeretlen forrásokból tíz perc alatt. Nyilvánvaló, hogy az igénybe vett idő növekszik, ha különösen lassú internetkapcsolat van, vagy ha szokatlanul nagy fájlt próbál letölteni, de a legtöbb alkalmazásnak legfeljebb két perc alatt kell letöltenie.

Milyen kockázatokkal jár a tűzoltó eszközeim törése??

Nincs ilyen, mindaddig, amíg nem követi útmutatónkat. Ha úgy dönt, hogy nem akarja a módszerünkkel telepített alkalmazásokat, akkor egyszerűen nyomja meg a gombot Menü gomb a távirányítón, és távolítsa el őket, mint bármely más alkalmazás.

A legrosszabb esetben a telepített alkalmazás összeomlik a Firestick vagy a Fire TV készülékkel. Ha ez megtörténik, akkor valószínűbb, hogy az alkalmazás nem lett megfelelően kódolva, vagy véletlenül 64 bites verziót telepített a 32 bites helyett. Csak indítsa újra az eszközét, távolítsa el az alkalmazást, és telepítse újra a megfelelő verziót, és mindennek a tervek szerint kell működnie.

Fontos megjegyezni, hogy a felelős az Ön által a Firestickbe töltött alkalmazások ellenőrzéséért. Az Amazon áruház alkalmazásai legitimitását ellenőrzik, de ha más forrásból származó alkalmazásokat telepít, akkor ilyen védelem nincs. A kockázatot enyhítheti azáltal, hogy csak olyan megbízható platformokat telepít, amelyek megbízható platformon futnak, mint például az APKMirror.com.

A földrajzilag korlátozott alkalmazások feloldása VPN-sel

Egyes platformok tartalmát csak bizonyos országokban biztosítják az emberek számára. Szerencsére a VPN használatával megronthatja a helyét és hozzáférhet. Itt van, hogyan:

  1. Először regisztráljon megfelelő VPN-szolgáltatásra. Az IPVanish-et fent ajánlottuk, de az ExpressVPN kiváló alternatívát jelent.
  2. Telepítse VPN-kliensének Android-verzióját közvetlenül az Amazon Fire TV alkalmazás-áruházból, vagy az alábbi eljárás végrehajtásával.
  3. Döntse el, hogy melyik alkalmazást zárja fel, és megtudja, mely országokban érhető el.
  4. Csatlakozzon a VPN-kiszolgálók egyikéhez a kívánt helyen.
  5. Próbálja ki az alkalmazást. Meg kell találnia, hogy a tartalom szinte azonnal, hiba nélkül betöltődik. Vegye figyelembe, hogy előfordulhat, hogy újra kell indítania az alkalmazást, és előbb törölnie kell annak gyorsítótárát.

Lásd még:
A legjobb VPN-k az Amazon Firestick és Fire TV számára
Hogyan telepítsünk VPN-t az Amazon Fire Stick / Fire TV-re

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 58