A „Mandalorianust” a Disney + az indítás 3 órán belül kalózolták

Disney Plus MandalorianForrás: Disney

Úgy tűnik, hogy a digitális tartalomkalózkodók nem vesztegették el időt a tartalmak másolásában a Disney új és nagyon várt várakozással ellátott streaming szolgáltatásából, a Disney + -ból. Kedd reggel óta a Disney + eredeti, a Mandalorian show első epizódja már elérhető a népszerű és hírhedt torrent weboldalakon.. 

A műsor hamis változatai megjelentek a kalózközösség körében népszerű torrent oldalakon is, így egyesek potenciálisan a vírusok és rosszindulatú programok áldozatává válhatnak a kevésbé érzékeny tartalommal rendelkező kalózok számára.. 

A Disney sziklás dobása

A Disney hivatalosan november 12-én indult az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában. A több száz filmet és TV-műsort tartalmazó könyvtár mellett talán a legjobban várt volt a Csillagok háborúja világegyetemének legújabb bevétele, a Mandalorian.. 

(Megjegyzés: A Disney soft szoftver szeptemberben indította el a szolgáltatást Hollandiában, de november 12-ig nem tartalmazott az újonnan kifejlesztett eredeti tartalmat.).

Úgy tűnik, hogy a Disney előre tervez néhány indítás utáni csuklást, beleértve a szerverhibákat és a tartalom betöltésével kapcsolatos problémákat. 

Amikor a #DisneyPlus nem működik. pic.twitter.com/i21hDKofJ2

- A lejátszási lista? (@ThePlaylist) 2019. november 12

Mivel azonban csak három ország indul online, és a teljes nemzetközi bevezetést nem tervezik 2021 második felében, a Disney-nek folyamatos kalózkodási fejfájása lehet a kezén.. 

Egy torrent messze, messze ...

A kalózos Disney újonnan elérhető tartalma valószínűleg rendkívül elterjedt, különös tekintettel a vállalat lassú nemzetközi bevezetésére. 

Disney Plus torrensek redditForrás: Reddit

Valójában sok olyan fiatal Star Star rajongó, akik még soha nem fáradtak, lehet a legfrissebb fájlok megosztásává váltók között, amikor a saját régiójukban elérhetetlen tartalom szerzői jogokat sértő verzióját keresik..

Jelenleg úgy tűnik, hogy a Mandalorian kínzó kínzó kínálatok közül legtöbbet Spanyolországból és az Egyesült Királyságból érkeztek:

Eközben az Egyesült Államoknak, Kanadának és Hollandiának továbbra is sikerült összeállítania azon országok listáját, amelyek a Mandalorian torrentokat keresik, annak ellenére, hogy könnyen megközelíthető a Disney.+. 

Csak egy órával azután, hogy a Disney + elindult volna az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és másutt a tartalomkalózok már a fórumokon feltették a kérdést, hogy hol és mikor lesznek elérhetők a Disney + tartalomrészletek.. 

A Disney Plus reddit torrent kalózkodásForrás: Reddit

Úgy tűnik, hogy körülbelül 15:00 óráig (EST) az ő kívánságaik teljesültek. Az ismert kalózcsoportokból származó Mandalorian ripperek kora reggel megjelentek néhány népszerű kínzó oldalon.

A Disney Plus reddit torrent megjegyzéseketForrás: Reddit

Érdekes módon, bár sok jelentés szerint a Disney + csak az EST 6:00 óráig indult el, sok felhasználónak sokkal korábban volt hozzáférése. (A magam részéről véletlenül 3:30 órakor (EST) ébren voltam, és be tudtam jelentkezni, és megnézhettem az akkori Mandalorianust.).

A Disney Plus torrent a mandalorianus

Ezenkívül néhány felhasználó még a The Mandalorian bemásolt verzióit is elküldte, amelyeket a Google Drive-ra menttek (melyeket az alhirdetés / r / kalózkodás moderátorai távolították el a Reddit iránymutatásai szerint)..

A torrent kalózkodás veszélyei

Mint a többi népszerű TV-sorozathoz és tartalomhoz, valószínűleg több millió kalóz letöltés lesz a Disney + eredeti tartalmára, és különösen a The Mandalorian. Míg azok közül, akik letöltik a szerzői joggal védett anyagot, tapasztalt kalózok, mások ritkán, ha valaha is, kalózok. És valóban, néhány rajongó valószínűleg az illegális tartalom kalózkodáshoz fordul, válaszul a Disney Disney + szolgáltatás jelenlegi bevezetési tervére..

A kalózkodás azonban komoly veszélyeket hordoz. A nagyon kívánatos tartalommal jelölt vírus által feltöltött kalózhivatkozások gyakran megjelennek a kínzó oldalakon, különösen közvetlenül az új műsorok megjelenése után. Ez minden évszakban előfordult a Trónok játékánál. A Kaspersky Lab szerint világszerte több mint 126 000 ember találkozott rosszindulatú programokkal fertőzött TV-show-epizódok 2018-ban, miközben megpróbálta letölteni azokat a torrent hálózatokon.. 

Disney Plus Mandalorian torrentek

Amint a TorrentFreak és más iparági megfigyelők megjegyezték, a Game of Thrones 8. évadja hatalmas hullámot okozott az online illegális kínzásban. A Disney + és a Mandalorian népszerűsége valószínűleg újabb hullámot eredményez. Ez viszont malware és vírusproblémát okoz majd a kínzó új személyek számára, és kevésbé értik meg, hogy miként lehet megvédeni a gyilkos webhelyeken található gyanús linkeket és rosszindulatú programokat..

Egyes olyan kalózok, akik a Disney kizárólagos tartalmának bemásolt változatát szeretnék letölteni, valójában már csalódtak gyanúval a torrent oldalakon..

A Disney Plus kalózkodás torrentokonForrás: Reddit

A Disney tartalomkalózkodás új világa

A Disney tartalmát eddig elsősorban a különféle streaming szolgáltatásokhoz kapcsolódó fizetőfalak mögött zárolták, vagy sok esetben az online könyvtárakban teljesen nem érhetők el. A Disney + szolgáltatás megjelenésével, valamint az eredeti TV-műsorok és filmek streaming-platformon történő bemutatásával azonban a Disney megnyitotta magát a tartalmi kalózkodás fejfájásaként, amellyel más igény szerinti streaming szolgáltatások jelenleg szembesülnek..

Továbbra is fennáll a kérdés, hogy a Disney hogyan kezeli ezt. Egyes elemzők szerint a tartalomkalózkodás évente 50 milliárd dollárba kerül a streaming szolgáltatásokba. A lassú nemzetközi bevezetéssel és a sok nemzetközi rajongó növekvő szorongásával, a Disney új tartalmának megtekintésével együtt a cég valószínűleg a Disney + TV-műsorok és filmek nagy részét közvetlenül a kalózhoz fogja látni..

A Disney keménylabdát játszhatott, és szigorúbb titkosítási szintet tud végrehajtani a szolgáltatásában. Jelenleg a Disney a széles körben használt Widevine digitális jogkezelési (DRM) megoldást alkalmazza a Disney + -on, de minimális szinten. A társaság elképzelhetően szigorúbb DRM-szabványt is alkalmazhat, de ez költségekkel járna, ha korlátozná a felhasználók számát, akik közül sokan nem rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek szigorúbb streaming-titkosítást támogatnak. 

Ehelyett inkább valószínű, hogy a Disney más eszközökkel hajlítja izmait, ideértve a torrent-hálózatok megfigyelését, a bírósági pert indítja a nehéz vetőgépekkel szemben, amelyeket sikerül elkapni, és további támogatást nyújt a Szórakoztatási Kreativitás Szövetsége (ACE) mögött, amely a legtöbb hollywoodi stúdió jelenlegi ügyészi karja. 

A jelszómegosztást illetően, a streaming óriások új célpontjaként a Disney úgy tűnik, hogy ugyanazt a megközelítést alkalmazza, mint a Netflix - elismerve, hogy ez probléma, de leginkább „várjon és nézz” játékot. Az összes Netflix előfizető kb. Fele megosztja a jelszavát, bár ez nem olyan nagy probléma a Disney számára+. 

szolgáltatás népszerűsége-és sebesség-of-fiók megosztására

Fiókonként négy egyidejű adatfolyam mellett, és akár 10 különféle eszközön történő offline megtekintésre való letöltés lehetőségével a Disney a jelszavak megosztása miatt kisebb hatást gyakorolhat szolgáltatására.. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − = 21

Adblock
detector