A The Wire Online nézése az Egyesült Királyságban (vagy bárhol másutt)

Hogyan nézheted meg a The Wire-t online az Egyesült Királyságban vagy külföldön

Több mint egy évtizeddel azután, hogy befejezte a levegőt, A vezeték továbbra is széles körben az egyik legjobb TV-műsornak tekintik. A probléma az, hogy a Drótot megjelenítő szolgáltatások csak bizonyos országokban érhetők el. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan hamisíthatja meg a helyét, és miként nézheti meg az 1–5. Évadot A vezeték ingyen, bárhonnan, VPN használatával.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Míg a népszerű TV-műsorok kedvelik A vezeték gyakran elérhető árnyékos streaming oldalakon, ezek általában csak késleltetett, alacsony felbontású videót nyújtanak. Ezenkívül az engedély nélküli streameket bármikor le lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt, így a sorozat vége nem nézhető meg. Mint az alábbiakban kifejtjük, a következő öt évszakot közvetítheted A vezeték egyébként tehát nem kell jogosulatlan forrásokat használni.

A vezeték csak a régióhoz kötött streaming szolgáltatásokban érhető el. Ez azt jelenti, hogy nézni A vezeték külföldön VPN szükséges.

Hogyan továbbíthatjuk a vezetéket külföldön egy VPN segítségével

A megfelelő VPN-rel könnyen elérhetők a földrajzilag korlátozott szolgáltatások külföldön. Csak kövesse az alábbi lépéseket a feloldáshoz és a nézéshez A vezeték az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Franciaországból, Németországból, Spanyolországból vagy bárhol másutt.

  1. Először regisztrálnia kell egy VPN-t. Ajánljuk ExpressVPN de ha olcsó alternatívát keres, a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erős választás.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Döntse el, hogy melyik a régióhoz kapcsolt platformok közül szeretné megnézni A vezeték tovább.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik kiszolgálójához a kívánt országban. Például egy amerikai szerverre van szüksége a HBO feloldásához, vagy egy brit szervernek a Now TV külföldön való megtekintéséhez.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a választott platformon. Szinte azonnal el kell indulnia, de ha nem, akkor a böngésző gyorsítótárának és a sütiknek a törlése valószínűleg megoldja a problémát.

Hol nézhetem meg a The Wire-t az Egyesült Királyságban??

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Mind az öt évszak A vezeték szerepelnek a Now TV Entertainment Pass-ban. Ez általában 7,99 £ havonta, bár van egy hetes próbaverzió, vagyis ha gyors vagy, nézheted A vezeték online ingyen. Csak ellenőrizze a lemondást, mielőtt a próbaverzió befejeződik, így nem számítunk fel díjat.

Ha inkább a show digitális példányát szeretné birtokolni, akkor minden sorozatot külön megvásárolhat az Amazon Prime Video oldalon. Ez egy nagyon drága nézési mód, azonban minden szezon 19,99 és 24,99 font között kerül. Mint ilyen, attól függően, hogy milyen gyorsan tervezi átélni az egyes évadokat, valószínűleg inkább a Now TV-n néz.

Mind a Now TV, mind az Amazon Prime Video földrajzilag korlátozott. Ezenkívül a Now TV csak azokat a fizetési módszereket fogadja el, amelyek brit számlázási címmel rendelkeznek, így nehéz külföldről feliratkozni. A meglévő előfizetők továbbra is használhatják a szolgáltatást a szokásos módon, ha először csatlakoznak az Egyesült Királyságbeli VPN-kiszolgálóhoz. Nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, lehetővé téve az adatfolyamot A vezeték kockázatmentes. Ha elégedetlen, csak 30 napon belül törölje a teljes visszatérítést.

Hol máshol továbbíthatom a The Wire internetet?

Tekintettel arra, hogy ez a show hatalmas nemzetközi követést mutat, természetes, hogy a világ minden tájáról meg lehet nézni. Olvassa tovább, hogy megtudja, mely szolgáltatások jelennek meg A vezeték az országodban:

USA

USA zászló

HBO gyártott A vezeték, így érthető módon ez a show elérhető a HBO Go-on. Kábeltévé-terve tartalmazza a HBO-t? Ha igen, akkor te is jelentkezzen be, és kezdje meg az adatfolyamot felár nélkül. Egyébként HBO Now fiókra lesz szükséged. Ezek havi 14,99 USD dollárba kerülnek, de egy hetes próbaverzióval érkeznek, lehetővé téve az adatfolyamot A vezeték ingyen.

Természetesen keményen nyomást fog gyakorolni egy héten mind a 60 epizód megtekintésére. A Hulu és az Amazon Prime Video azonban egyaránt tartalmaz HBO kiegészítést. Ezek a szolgáltatások egyaránt ingyenes próbaverziót kínálnak (egy hét a Hulu számára, egy hónap az Amazon Prime Video számára), és az HBO kiegészítéséhez egy hetes próbaverzió jár, függetlenül attól, hogy melyik platformot használja, vagyis amíg emlékszel arra, hogy időben lemondja, Ön Legfeljebb három hétig lehet nézni A vezeték teljes egészében, ingyen

Az összes fenti streaming szolgáltatás régiófüggő. Ennek eredményeként használatához vagy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez.

Összefüggő: A legjobb VPN-k a HBO Go számára

Kanada

Kanadai zászló

A Crave az egyetlen streaming szolgáltatás A vezeték Kanadában. Már Crave előfizető? Ha igen, jelentkezzen be a kábelszolgáltató adataival, és bármilyen adatfolyamot hozzáadott költség nélkül továbbíthat.

Ha nincs kábel, ne aggódjon; online regisztrálhat. Annak ellenére, hogy HBO-show, A vezeték Az 1–5. évad valójában szerepel az alap-Crave előfizetésben. Ez azt jelenti, hogy az egy hónapos ingyenes próbaverzió lejártát követően a Movies + HBO csomagért havonta 9,99 USD CAD-t kell fizetnie, 19,98 USD helyett..

A Crave csak Kanadában érhető el, így külföldre való belépéshez csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez..

Ausztrália

Ausztrália zászló

A Foxtel jelenleg lehetővé teszi, hogy minden epizódját megnézhesd A vezeték igény szerint. Ha már létezik a Foxtel TV ügyfele, akkor ez teljesen ingyenes. Ha nem, regisztrálhat a Foxtel Now szolgáltatásba. A csomagok havonta 25 AUD-tól kezdődnek, de van egy tíznapos ingyenes próbaverzió amely során hozzáférhet minden csatornához. Mint A vezeték szerepel a pop csomagban, amely a szokásos terv része, nem kell külön fizetni.

Szezonokat is külön vásárolhat a Fetch webhelyen, de mivel ennek magas költségei vannak (minden sorozat körülbelül 20 dollárba kerül), nem javasoljuk.

A Foxtel és a Fetch streaming szolgáltatások regionális szempontból is zárolva vannak. Ezenkívül a Foxtel megköveteli a felhasználóktól, hogy a regisztráció során ausztrál telefonszámot írjanak be, így a regisztrációt csak akkor nehéz megtenni, ha Ön általában Ausztráliában él. A meglévő előfizetők VPN-en keresztül elérhetik ezeket a platformokat külföldön.

Összefüggő: A legjobb VPN-ek Ausztráliában

Mikor jelenik meg a The Wire hatodik évadja?

Egyszerűen nincs hír a közelgő hatodik évadról, újraindításról, előzményről vagy a A vezeték. A 2014-es találkozón David Simon, a show egyik alkotója kijelentette, hogy a jövőbeni iteráció csak a franchise folytatódásának erőfeszítése lesz..

Szerencsére jelenleg nem hiányzik a kiváló HBO show. Tól től Trónok harca nak nek Nagy kis hazugságok, mindenkinek van valami, és egy VPN-vel bármilyen adatfolyamot közvetíthetsz, bárhol is lehet a világon..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − 64 =

Adblock
detector