A True Detective online nézése az Egyesült Királyságban (vagy bárhol másutt)

Hogyan lehet nézni a True Detective online az Egyesült Királyságban vagy külföldön

Valódi nyomozó az elmúlt évek egyik legnagyobb show-ja. Annak ellenére, hogy az első kiadás során könnyű volt nézni, egyre nehezebbé vált a streaming Valódi nyomozó a harmadik szezon vége óta. Szerencsére még mindig vannak néhány streaming szolgáltatás Valódi nyomozó és az alábbiakban közöljük, hogyan kell megnézni minden epizódját Valódi nyomozó online az Egyesült Királyságból vagy bárhol a világon.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Bár a népszerű műsorok kedvelik Valódi nyomozó gyakran elérhető árnyékos streaming oldalakon, azt javasoljuk, hogy ne használja őket. Először is, a videók gyakran lagikusak és alacsony felbontásúak. Ezenkívül bármikor offline módban is lehet venni a szerzői jogok megsértése miatt, így esetleg nem is látják a szezon végét. Megnézheti a Valódi nyomozó egyébként ingyen, tehát nem kell engedély nélküli forrásokat használni.

Valódi nyomozó csak a régiókhoz kötött platformon érhető el, vagyis VPN-re lesz szüksége a külföldről történő megfigyeléshez.

Hogyan nézhetjük meg az igazi nyomozót külföldön VPN segítségével

A VPN-k kezdetben kissé félelmetesnek tűnhetnek, de ha tudod, hogyan kell használni őket, valójában nagyon egyszerű a földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldása külföldön. Az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket Valódi nyomozó az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Kanadából, Mexikóból vagy a világ bármely pontjáról:

  1. Kezdje azzal, hogy feliratkozik egy megfelelő VPN-re, ha még nem tette meg. Ajánljuk ExpressVPN bár a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kiváló olcsó alternatíva.
  2. Most töltse le és telepítse a VPN szoftvert. A legtöbb szolgáltatás különféle alkalmazásokat kínál különféle operációs rendszerekhez és eszközökhöz, ezért ügyeljen arra, hogy a megfelelőt kapja.
  3. Döntse el, hogy melyik felületet szeretné feloldni.
  4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Például egy amerikai szervert használ a HBO feloldásához, vagy egy ausztrál szervert a Crave számára.
  5. Próbáljon meg egy videót lejátszani a kiválasztott webhelyen. Azonnal el kell indulnia, de ha nem, a gyorsítótár és a sütik törlése, majd az oldal frissítése javítja a legtöbb problémát.

Hogyan valósíthatom meg az igazi nyomozót az Egyesült Királyságban

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Jelenleg egyetlen nagy streaming szolgáltatás az Egyesült Királyságban nem engedi megnézni Valódi nyomozó ingyen. Mindazonáltal mindhárom évszakot megvásárolhatja az Amazon Prime Video és az iTunes oldalon. Mindkét platformon ugyanaz az ár (18,99 £ szezononként vagy 2,49 £ per epizód), tehát nincs haszna, ha az egyiket választjuk a másikhoz képest.

Általában az új epizódok Valódi nyomozó jelennek meg a Sky Atlantic-on, hasonlóan a legtöbb más HBO show-hoz. Ez azt jelenti, hogy amikor a negyedik évad végül megjelenik, akkor élőben megnézheti azt a Now TV-n (havonta 7,99 £) vagy a Sky Go alkalmazáson keresztül (ingyenes a jelenlegi Sky TV-ügyfelek számára)..

Valódi nyomozó csak egy maroknyi Amazon Prime Video és iTunes könyvtárban érhető el. Ha az Egyesült Királyságon kívülről szeretné megnézni, előbb csatlakoznia kell egy brit VPN szerverhez. Nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik így streaming Valódi nyomozó kockázatmentes. Ha elégedetlen vagy csak ehhez a feladathoz van szüksége VPN-re, akkor egyszerűen visszavonhatja és igényelheti a teljes visszatérítést.

Hol máshol nézhetek online igazi nyomozót?

Szerencsére számos nemzetközi streaming platform hordozza mind a három évszakot Valódi nyomozó. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hol kell nézni Valódi nyomozó online az Ön országában:

USA

USA zászló

Nézni a legegyszerűbb módot Valódi nyomozó az Egyesült Államokban a HBO-n van. Ha a kábeltévé-csomag már tartalmaz HBO-t, akkor megteheti jelentkezzen be HBO Go és azonnal kezdje el mind a három évszak streamingjét. Nincs kábel? Nincs probléma: csak regisztráljon a HBO Now szolgáltatásra. Ez a szolgáltatás általában 14,99 USD USD havonta, de egy hetes ingyenes próbaverzióval jár, így ha gyors vagy, akkor időben mindent megnézhet.

Alternatív megoldásként ez a show a DirecTV Now, a Hulu (a HBO-kiegészítéssel) és a Hotstar előfizetésekkel együtt. A DirecTV, a Hulu és a Hulu HBO-kiegészítése mind próba periódust kínál, azaz nézheted Valódi nyomozó ingyen mindaddig, amíg nem emlékszik lemondni a tárgyalás vége előtt. Ha inkább a show digitális másolatát szeretné birtokolni, teljes évadokat vásárolhat az Amazon Prime Video-ban, mindegyik 27,99 USD-ért..

Az összes fent felsorolt ​​szolgáltatás földrajzilag korlátozott. Mint ilyen, vagy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez a használatához.

Kanada

Kanadai zászló

Kanadában a Crave az egyetlen olyan streaming szolgáltatás, amely jelenleg lehetővé teszi nézni Valódi nyomozó 1–3. évad online. Az első két szezont az alapfizetés tartalmazza, de a harmadik sorozat megtekintéséhez szüksége lesz a „Filmek + HBO” tervre. Ennek költsége havi 19,98 USD CAD az első hónapod ingyenes. Összesen csak 24 epizód van, tehát több mint elegendő idő lenne a sorozat befejezéséhez. Ha elkészült, törölje a fiókját, hogy elkerülje a terhelést.

A Crave régióhoz kötött és csak Kanadában érhető el. A szolgáltatás külföldön történő használatához csatlakoznia kell egy kanadai VPN szerverhez.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Minden évszakban Valódi nyomozó elérhető a Foxtel Now webhelyen. Ez általában 25 AUD AUD havonta, plusz további 10 USD a Drama csatornacsomagért, de A Foxtel Now egy 10 napos ingyenes próbaverziót kínál, amely során bármilyen tartalmat megnézhet. Ha visszavonja a próba befejezése előtt, hatékonyan továbbadhatja az összes epizódot Valódi nyomozó ingyenes.

Ha a 10 nap nem elegendő idő, akkor javasoljuk, hogy egy további hónapig tartsa a Foxtel Now-ot. Jelenleg az egyetlen másik lehetőség az, hogy szezononként külön vásároljon 21,99 dollárt a Fetch-en, tehát a Foxtel valóban tisztességes értéket kínál itt..

A Fetch és a Foxtel régiókhoz kötött. Ezenkívül a Foxtel ausztráliai telefonszámot kér a regisztráció során, ami megnehezíti a külföldi felhasználók feliratkozását. A meglévő előfizetők azonban VPN használatával továbbra is hozzáférhetnek ezekhez a szolgáltatásokhoz külföldön.

Mikor jelenik meg az True Detective 4. évad?

A részletek jelenleg alig vannak, de tudjuk, hogy a HBO jelenleg nem dolgozik a 4. évadon. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem fogjuk látni: Nic Pizzolatto, a show írója nyilvánosan kijelentette, hogy „vad” terveivel rendelkezik. egy új szezonra. Jelenleg csak arra várhatunk, hogy kiderüljön-e a HBO a show megújításáról.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 76

Adblock
detector