Az MX Player telepítése a Firestick-re

Szeretne egy robusztus, sokoldalú médialejátszót az Amazon Fire TV-hez vagy a Firestick-hez? Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, mi az MX Player, milyen fájlformátumokat támogat, és hogyan telepítheti az MX Player alkalmazást az Amazon Firestick-re. Ez az alkalmazás képes webes adatfolyamok lejátszására, ezért azt is tudatjuk velünk, hogy miként érheti el olyan szolgáltatások tartalmát, amelyekhez nincs hivatalos alkalmazás.

Az MX Player telepítése az Amazon Firestickre vagy a Fire TV-re

A videó streaming olyan nagy platformokról, mint a YouTube, a Twitch vagy a Netflix nem jelent problémát a Firestick programban, mivel általában van egy dedikált alkalmazás. Azonban a helyi vagy a hálózaton tárolt fájlok alapértelmezett médialejátszója csak a leggyakrabban használt fájlformátumokat és kodekeket támogatja. Szerencsére a lejátszható fájlok körének kibővítése ugyanolyan egyszerű, mint egy másik médialejátszó, ebben az esetben az MX Player telepítése..

Bár az MX Player alkalmazás továbbra is elérhetővé válik az Amazon webhelyén, a Firestick segítségével való keresés nem eredményez. De nem kell aggódnia; van egy megoldás, amely csak körülbelül egy percet vesz igénybe, és nincs szükség műszaki ismeretekre. Ezenkívül az alábbiakban ismertetett módszer működik mind az Amazon Firestick, mind a Fire TV-n (mindaddig, amíg az eszköz második generációs vagy újabb), és lehetővé teszi nemcsak az MX Player, de a tetszőleges 32 bites Android alkalmazás telepítését..

Lásd még: A legjobb VPN-k az Amazon Fire Stick és a Fire TV számára

Jogi nyilatkozat: A Comparitech nem ösztönzi és nem ismeri el az oldalra letöltött alkalmazások vagy VPN használatát a tartalom illegális streamingjére. Javasoljuk, hogy vizsgálja meg az országának törvényeit és az egyes streaming-platformok használati feltételeit, mielőtt VPN-t használ a tartalomhoz.

Az MX Player telepítése: Gyors áttekintés

Szüksége van egy frissítőre? Ez egy rövid útmutató az MX Player telepítéséhez az Amazon Fire készülékre:

 1. Engedélyezze az ismeretlen forrásokból történő telepítést az eszköz beállítása menüjében.
 2. Telepítse a Downloader alkalmazást az Amazon áruházból.
 3. Keressen egy linket az MX Player ellenőrzött verziójára, és írja be a Downloader cím mezőjébe.
 4. Telepítse az MX Player alkalmazást.
 5. Keressen videofájlokat, vagy írjon be egy webes stream címet, és képesnek kell lennie arra, hogy megnézze.

Az alábbiakban részletesebben ismertetjük a folyamat minden lépését. Rengeteg képernyőképe is van, így valós időben követheti őket.

Biztonságos adatfolyam: mindig használjon VPN-t

Bár az MX Player-et elsősorban a saját fájljainak figyelésére használják, ez lehetővé teszi az élő közvetítések megtekintését is. A probléma az, hogy néha ezek az adatfolyamok csak akkor teszik lehetővé, ha egy adott országban tartózkodik. tudsz hamisítja a helyét, és megkerüli az ilyen típusú földrajzi blokkolást egyszerűen csatlakozva egy virtuális magánhálózathoz (VPN). A VPN-k további előnye, hogy növelik a biztonságot a forgalom titkosításával. Ez nemcsak azt akadályozza meg, hogy harmadik felek nyomon kövessék az Ön tevékenységeit, de hozzájárulhat az ISP fojtása kockázatának csökkentéséhez is.

IPVanish Firestick

Javasoljuk az IPVanish használatát az Amazon Firestick és Fire TV csatornáin. Könnyű alkalmazásai, kiváló többplatformos támogatása (beleértve az alkalmazást a hivatalos Amazon áruházban) és kiterjedt hálózatának (több mint 1100 szerver több mint 60 országban) köszönhetően ideális a streaminghez. Az IPVanish naplójában nincs személyesen azonosítható információ, tehát tevékenységei nem vezethetők vissza Önhöz. Ez a szolgáltató akár tíz egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, lehetővé téve az összes eszköz egyszerre védelmét.

OLVASÓ OLDAL: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish előfizetésén. Ehhez 7 napos pénz-visszafizetési garancia tartozik, így kockázatmentesen kipróbálhatja a szolgáltatást.

Olvassa el teljes IPVanish véleményünket.

1. lépés: A telepítés engedélyezése ismeretlen forrásokból

Míg az Amazon Fire áruház széles választékban érhető el, néha érdemes lehet harmadik féltől származó alkalmazásokat telepíteni, például az MX Player alkalmazást. Mielőtt megkezdenénk, engedélyeznünk kell ezt a funkciót. Ehhez lépjen a Beállítások menüt, majd kattintson a gombra My Fire TV.

Az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások engedélyezése amazon firestick-et

Innen lépjen be a Fejlesztői beállítások menü. Két lehetőség van: ADB hibakeresés és Alkalmazások ismeretlen forrásokból. Az ADB hibakeresése csak akkor szükséges, ha képernyőképeket szeretne készíteni a Firestick-ből, de ne feledje, hogy az Android Debug Bridge szoftvert telepítenie kell a számítógépére. Egyelőre csak engedélyezze Alkalmazások ismeretlen forrásokból és visszatér a kezdőképernyőre.

2. lépés: A Downloader alkalmazás telepítése

Ha új alkalmazásokat szeretne telepíteni a készülékére, akkor szüksége lesz a megfelelő .APK fájlra; a .EXE fájlok Android megfelelője PC-n vagy .APP fájlok Mac-ben. Ez problémát jelent a Firestick felhasználók számára, mivel a fájlok ADB-n keresztüli átvitele meglehetősen bevont folyamat. Ehelyett Downloader nevű alkalmazást fogunk használni .APK fájlok letöltésére közvetlenül az internetről.

A kezdőképernyőn nyomja meg a távirányító bal gombját a keresőmező megjelenítéséhez. Most írja be a „Downloader” kifejezést idézőjelek nélkül, és keressen. Ha a távvezérlőn mikrofongombbal rendelkezik, akkor ezt is lenyomva tarthatja, és inkább mondhatja „Downloader”, ha szeretné.

Miután megtalálta a Downloader alkalmazást, kattintson rá és válassza a lehetőséget Telepítés.

3. lépés: Az MX Player telepítése

A Downloader hihetetlenül egyszerűen használható: csak írja be a kívánt fájl címét a mezőbe, és kattintson a Megy gomb.

Az MX Playernek nincs hivatalos weboldala a .APK fájl letöltéséhez. Ne tévesszen meg olyan webhelyekkel, mint az MXPlayerDownload; a About oldalról kiderül, hogy az alkotó nem áll kapcsolatban az MX Player fejlesztői csapatával. Gyakran előfordul, hogy a törvényes alkalmazásokat újracsomagolják a rosszindulatú szoftverekkel és weboldalakra töltenek fel azzal a céllal, hogy megfertőzzék a felhasználó eszközt, ezért alapvető fontosságú, hogy csak ellenőrzött .APK fájlokat töltsön le megbízható forrásokból. Az APKMirror.com általában biztonságos tét, és valójában a szükséges fájlt kínálja.

Kattintson a Downloader alkalmazás címsorára a szövegbeviteli mező megnyitásához. Innentől írja be a következő címet idézőjel nélkül, de egyébként pontosan az ábra szerint:

„Https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=545627”

Az MX Player link megadása a Downloader alkalmazásban

Ha rákattint Megy, az alkalmazás letöltése megkezdődik. Automatikusan megpróbálja telepíteni a kapott fájlt, ezért ellenőrizze a kért engedélyeket, és ha elégedett, kattintson Telepítés. Most dönthet úgy, hogy közvetlenül megnyitja az MX Player alkalmazást, vagy később megtalálhatja a kezdőképernyőn.

4. lépés: Az MX Player használata és konfigurálása

Az MX Player megnyitásakor automatikusan megkeresi a készüléken bármilyen videofájlt, és megjeleníti azokat a kezdőképernyőn. Ugyanakkor rákattint a három pont ikonra a jobb felső sarokban, majd kiválasztja Hálózati adatfolyam, dönthet úgy is, hogy megadja az online tárolt videó címét.

MX Player hálózati adatfolyam

Egy ingyenes alkalmazáshoz az MX Player széles körű testreszabást kínál. Csak kattintson ismét a három pontra, és ezúttal válassza a lehetőséget Beállítások. Innentől megváltoztathatja az alkalmazás általános megjelenését, megváltoztathatja a lejátszás folytatásának beállításait, elháríthatja a hibaüzeneteket lejátszás közben, és akár megváltoztathatja a feliratok színét, méretét vagy elhelyezkedését..

MX Player beállítások menü

Az MX Player legális?

Az MX Player ugyanúgy működik, mint a legtöbb modern médialejátszó; egyszerűen lehetővé teszi a video- és audiofájlok lejátszását. Az Ön felelőssége azonban annak biztosítása, hogy a hozzáférhető tartalom megfelelő licencet kapjon.

Általában meglehetősen egyszerű megmondani, hogy licencforrást használ-e vagy sem. Ha fizet olyan szolgáltatásért, amely lehetővé teszi a tartalom letöltését, vagy ha havi díj ellenében hozzáférést kap az IPTV stream címek listájához, akkor valószínűleg rendben van.

Ennek ellenére, ha egy szolgáltatás azt állítja, hogy ingyenes korlátlan hozzáférést biztosít a legújabb TV-műsorokhoz, filmekhez és sporteseményekhez, akkor valószínűleg engedély nélküli. Ezek az adatfolyamok gyakran gyenge minőségűek és közismert módon megbízhatatlanok: sőt gyakran azt tapasztalják, hogy az adatfolyamukat offline módba vették a szerzői jogok megsértése miatt, még mielőtt még megtalálták is őket..

Milyen streameket támogat az MX Player?

Míg nincs az MX Player által támogatott fájltípusok átfogó listája, tudjuk, hogy az a leggyakoribb kodekekkel és kiterjesztésekkel működik. Ide tartoznak többek között:

 • 3GP
 • AVI
 • DivX
 • FLV
 • M3U
 • MP4
 • MPEG
 • MOV
 • WMV
 • VOB
 • Xvid

Ezenkívül az MX Player számos különféle felirattípust támogat, nemcsak a hagyományos .SRT fájlokat.

Az MX Player eltávolítása

Annak ellenére, hogy kissé más módon telepítették, pontosan ugyanúgy távolíthatja el az MX Lejátszót (vagy bármely más, a Downloader segítségével telepített alkalmazást), mint egy alkalmazást az Amazon App Store-ból..

Nyomja meg a távirányítón a menü gombot, nyomja meg a le gombot, amíg el nem éri a Az Ön alkalmazásai és csatornái sorra, majd kattintson a gombra Az összes megtekintése. Végül keresse meg a következő oldalon az MX Player alkalmazást, nyomja meg ismét a menü gombot, és válassza a lehetőséget Eltávolítás.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 57 = 61

Adblock
detector