Az Outlander 4. évadjának online nézése (az Egyesült Államokon kívül)

Ha még többet látott Claire és Jamie Frazer kalandjairól, akkor kíváncsi lehet, külföldi 4. évad online. Ez a cikk bemutatja, hogyan kell élő közvetítést folytatni külföldi az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és más országokban. Azt is megvitatják, hogyan kell nézni külföldi ha külföldre utazik, és amelyek a legjobb VPN-k streaminghez külföldi.

Outlander a STARZ-on

Ha van amerikai hitelkártyája, akkor a STARZ direct előfizetése a legolcsóbb és legegyszerűbb módja az új külföldi Epizódok. Ha az Egyesült Államokon kívül utazik, a legjobb VPN az ExpressVPN. Azon felhasználók számára, amelyek nem tudnak STARZ-előfizetést szerezni, a W Network, az Amazon Prime, valamint a Watch Foxtel alkalmazás és a webhely elérhető lehetőségek között.

Outlander kép 2

külföldi A 4. évad premierje november 4-én, délután 8 órakor. EST az Egyesült Államokban a STARZ-on. 13 epizód lesz.

Ez a cikk csak a hivatalos forrásokra vonatkozik. Bár valószínűleg lesznek olyan webhelyek, amelyek kalózfolyamokat hordoznak külföldi, tartalmazhatnak rosszindulatú programokat, vagy más biztonsági problémákkal járhatnak. Ezenkívül a nem hivatalos adatfolyamok felbontása gyakran alacsony, vagy pufferolásra és összeomlásra hajlamosak. Nem ajánljuk a nem hivatalos források használatát az adatfolyamhoz külföldi.

Legjobb VPN a külföldi: Express VPN

Express VPN webhelyek feloldása

Bár sok hivatalos lehetőség van a streaming-re Outlander online, mindegyikük blokkolja azokat a felhasználókat, akik egy adott országon kívül helyezkednek el. Például a STARZ direct csak az Egyesült Államokban és a W Network csak Kanadában érhető el. Ha feliratkozik valamelyik ilyen hálózatra, és azután azon országon kívül utazik, amelyben található, akkor nem fogja tudni nézni külföldi.

A probléma megoldása egy VPN használata az IP-cím elrejtéséhez. Ez lehetővé teszi, hogy élvezze külföldi epizódok az egész világon. A VPN emellett megvédi Önt a középtámadásoktól, az ISP szippantásától, az ISP sebességfojtásától és a magánélet más megsértéseitől..

A legjobb VPN rajongók számára külföldi és mások a STARZ programozása ExpressVPN. Nincsenek naplók, több mint 90 országban vannak kiszolgálói, és bizonyítottan nagy tapasztalatokkal szolgál a Starob.com, a Netflix, a Hulu és más streaming szolgáltatások geoblokkjainak megkerülésére..

Három hónap INGYEN: Válassza az ExpressVPN éves tervét, amellyel 49% -ot megtakaríthat, és további három hónapos lefedettséget kap ingyenesen.

Hogyan kell nézni külföldi 4. évad online

A STARZ engedéllyel rendelkezik külföldi a különböző streaming szolgáltatásokhoz különböző országokban. Itt van, ahol nézni külföldi az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában.

Egyesült Államok

Outlander az Egyesült Államokban

Ha rendelkezik hitel- vagy bankkártyájával, amelyet az USA-ban adtak ki, a (z) új epizódok legegyszerűbb módja külföldi csatlakozik a STARZ hivatalos webhelyére. A STARZ önálló streaming szolgáltatás havi 8,99 dollárért elérhető, 7 napos ingyenes próbaverzióval.

Néhány felülmúló TV-szolgáltatás kiegészítő csatornát is kínál a STARZ-hez. Ha már rendelkezik ezekkel a szolgáltatásokkal, akkor a STARZ közvetlen elérése helyett felveheti a STARZ-ot is. Íme néhány népszerű TV-szolgáltató, amely a STARZ-t kínálja:

  • Sling TV ($ 9 / hónap)
  • Hulu élő TV-vel (8,99 USD / hó)
  • YouTube TV (havonta 9 USD)
  • DIRECTV MOST (benne van a 75 USD / hó „Gotta Have It” csomagban vagy 8 USD-ban tartalmazza a többi csomagot)

Ha kábel- vagy műholdas szolgáltatása van, megnézheti külföldi a STARZ.com webhelyen, a szolgáltatásod bejelentkezési adataival.

Kanada

Outlander W-n

Kanadában, külföldi elérhető a W hálózaton. Minden új epizód 10 órakor érkezik. EST, egy órával azután, hogy befejezte a szellőzést az Egyesült Államokban. Online nézéshez keresse meg a hivatalos W webhelyet, és jelentkezzen be TV-szolgáltatójával. W nem mondta el, hogy az epizódok mely napján vagy időpontjában kerülnek közzétételre a weboldalon. De a legtöbb hálózatban a szokásos gyakorlat az, hogy új epizódokat tegyen közzé akár a levegőben, akár az azt követő napon.

UK

Outlander az Egyesült Királyságban

Az Egyesült Királyságban új külföldi Az epizódok az Amazon Prime-on keresztül történő levegő után elérhetők. Az Egyesült Királyság lakosai feliratkozhatnak az Amazon Prime Video-ra, havonta 7,99 font értékben, egy 30 napos ingyenes próbaverzióval. Ha nem akarja feliratkozni a Primera, akkor másik lehetőség a bérlet külföldi az epizódok azután, hogy egy darab 2,49 fontért repülnek.

Ausztrália

Outlander Ausztráliában

Ausztráliában, külföldi sugárzik a Foxtel-ben minden hétfőn 12 órakor. Az AEDT, november 5-i premierjével kezdve. Az új epizódok online megtekinthetők a Watch Foxtel alkalmazáson és a webhelyen. A Foxtel előfizetés 30 AUD / hónapba kerül a legolcsóbb opcióért.

Hogyan stream külföldi külföldön VPN-sel

A fizetési módnak abban az országban kell lennie, ahol meg szeretné tekinteni külföldi. Például egy amerikai hitelkártyára van szüksége a STARZ direct előfizetéséhez és egy ausztrál hitelkártyára a Foxtel előfizetéséhez..

Ha országának határain kívül utazik, probléma merül fel. Az Ön által fizetett szolgáltatás egy országban fog működni, miközben egy másik országból fogja elérni az internetet, ahol a szolgáltatás le van tiltva.

Ezt a problémát egy VPN segítségével oldhatja meg az IP-cím elrejtésével. Így lehet adatfolyamot továbbítani külföldi és más külföldi programok VPN-sel:

  • Döntse el, melyik VPN szolgáltatót használja. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a Cyberghost szintén jó választás
  • Keresse meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és telepítse a szoftvert
  • Amikor a szoftver betöltődik, válasszon ki egy kiszolgálót azon szolgáltatás országából, amelyre előfizette. Például, ha előfizet a Foxtel-re, válasszon egy ausztrál szervert. Ha előfizet a STARZ-ra, válasszon egy amerikai szervert
  • Csatlakozzon a szolgáltatás webhelyéhez, és kattintson a megtekinteni kívánt epizódra

Tudok adatfolyamot közvetíteni külföldi egy ingyenes VPN-sel?

Az előfizetési díj felszámítása helyett az ingyenes VPN-k rögzítik az ügyfelek online tevékenységeinek adatait. Ezután ezeket az információkat eladják a hirdetőknek. Ez a gyakorlat a magánélettel kapcsolatos aggályokat vet fel.

Az ingyenes VPN-ek adatkorlátozásai is általában túl alacsonyak ahhoz, hogy lehetővé tegyék a videó streamingjét. És több ezer felhasználó próbál kapcsolódni a rossz infrastruktúrához, amelyet még soha nem frissítenek. Korlátozásaik és adatvédelmi aggályaik miatt a legtöbb tevékenységhez, még az internetes böngészéshez is nagyon rossz lehetőség.

Csak azokat a VPN-ket javasoljuk, amelyek nagy sebességgel és erőteljes adatvédelemmel rendelkeznek. Sajnos nincs olyan ingyenes VPN, amelyről tudjuk, hogy jelenleg megfelel a leírásnak. Számos kiváló VPN azonban olyan havi előfizetéseket kínál, amelyek havonta 3 - 7 dollár, ha elég hosszú időre feliratkoznak. Itt található egy lista további információkkal.

Mi a külföldi?

külföldi egy TV-dráma, amely Diana Gabaldon azonos nevű könyvsorozatán alapul. Ezt Ronald D. Moore fejlesztette ki (Star Trek: A következő generáció, Battlestar Galactica, csigavonal). A csillag Catriona Balfe, mint Claire Randall (később Claire Fraser), aki a Craigh na Dunba látogatása után találja magát az időben történő szállításhoz. A 18. században ér véget, ahol találkozik néhány skót hegyvidékivel, akiket a brit csapatok üldöznek.

Claire beleszeret egy James Frazer nevű felvidékibe. A folyamat során belekapaszkodik a jakobita lázadásba, amikor Franciaországba terjed. Rajongói külföldi szeretik, ahogy a történelmi tényeket beilleszti a történet cselekményébe. Információ van az 1700-as évek skót-brit háborúiról, a jakobita lázadásról Franciaországban és számos más eseményről az európai történelemben. Ők is élvezik a komplex cselekménycsavarodásokat, unalmas akciójeleneteket és a sorozat erős szereplőit.

Ha azt szeretné, hogy utolérje a korábbi évadokat, mielőtt megnézné az új évet, az egész sorozat elérhető a STARZ alkalmazásban és az Egyesült Államok webhelyén, valamint az Amazon Prime az Egyesült Királyságban.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector