Hogyan kell nézni, úgy gondolja, hogy a 16. évad táncolhat online

Hogyan kell nézni, úgy gondolja, hogy a 16. évad táncolhat online

A új évszak Szóval azt hiszed tudsz táncolni (SYTYCD) június 10-én kezdődik, 18:00 órakor (PST). Minden hétfő este új epizód lesz, a sorozat várhatóan szeptemberben zárul le. Az alábbiakban közöljük, hogy mit várhat a következő szezonban, és elmagyarázza, hogyan kell élőben közvetíteni minden epizódot Szóval azt hiszed tudsz táncolni online.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Bár a népszerű műsorok kedvelik Szóval azt hiszed tudsz táncolni gyakran elérhető árnyékos streaming oldalakon, erősen javasoljuk, hogy kerülje el ezeket. Először is gyakran csak késleltetett, alacsony felbontású videókat nyújtanak. Ezenkívül nincs garancia arra, hogy minden epizódot megnézhet, mivel a patak bármikor offline módban is elérhetők lehetnek a szerzői jogok megsértése miatt. Mindenesetre egyszerűen megnézheti ezt a műsort online, tehát nem kell jogosulatlan forrásokat használni.

A FOX csak az Egyesült Államokban érhető el, így az adatfolyamhoz VPN-re van szüksége Szóval azt hiszed tudsz táncolni külföldön.

A legjobb VPN, úgy gondolja, hogy táncolhat: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, megakadályozva az internetszolgáltatót (ISP) és a munkáltatót, hogy láthassák, mit hoznak online. Ezenkívül, mivel a VPN-ek a forgalmat más országok szerverein keresztül irányítják, lehetővé teszik, hogy hamisítsa a helyét, és hozzáférjen a földrajzilag korlátozott platformokhoz külföldön. Ajánljuk ExpressVPN: gyors, biztonságtudatos VPN, több mint 3000 szerverpel 94 országban. Sőt, még ennél is jobb, hogy ez a szolgáltatás a világ bármely pontjáról fel tudja oldani a streaming szolgáltatások hatalmas körét, beleértve a Netflix USA-t, az Amazon Prime Video-t és a Hulu-t..

Percek alatt elkezdheti az ExpressVPN használatát. Ez a szolgáltatás egy hónapos, hat hónapos vagy éves előfizetéseket kínál, és bár nem naplózza az ön azonosítását lehetővé tevő információkat, lehetősége van fizetni a Bitcoin segítségével. A legjobb, hogy az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja kockázatmentesen, és teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen vagy csak egy rövid ideig van szüksége VPN-re.

A FOX legjobb VPN-je: Az ExpressVPN megbízható, nagy sebességű kapcsolatot, erős biztonsági és adatvédelmi funkciókat, valamint kiváló feloldási képességet kínál. Minden nagyobb operációs rendszer alkalmazásaival biztonságosan streamálhat otthon és útközben is.

Hogyan kell nézni, úgy gondolja, hogy táncolhat külföldön

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? Ne aggódjon: a földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások feloldása valójában meglehetősen egyszerű. Az élő közvetítéshez kövesse az alábbi lépéseket Szóval azt hiszed tudsz táncolni külföldön:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Már megismertük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt fantasztikus olcsó alternatíva.
  2. Telepítse a VPN szoftvert, ügyelve arra, hogy az eszközéhez megfelelő verziót kapjon.
  3. Csatlakozás egy amerikai szerverhez. Ezt a műsort országosan sugározzák, tehát a kiszolgáló városának nincs jelentősége.
  4. Próbáljon meg egy videót lejátszani a Fox webhelyén. Töltse fel probléma nélkül, de ha továbbra is megjelenik egy hiba, próbálja meg törölni a sütiket és a gyorsítótárat, majd frissítse az oldalt.

Szóval azt hiszed tudsz táncolni élőben közvetítik, ezért javasoljuk, hogy futtassa a fenti lépéseket, mielőtt a levegő miatt bekövetkezne. Ilyen módon, ha bármilyen problémát tapasztal, akkor továbbra is van ideje kapcsolatba lépni a VPN ügyfélszolgálatával segítségért, és lehet, hogy nem kell elmulasztania az epizód elejét..

A SYTYCD élő közvetítése online módon

Szóval azt hiszed tudsz táncolni kizárólag: RÓKA. Szerencsére ez meglehetősen egyszerűvé teszi a műsor online nézését. Ha kábeltévével rendelkezik, akkor csak bejelentkezhet a szolgáltató adataival, és hozzáadott költség nélkül elkezdheti az FOX élő közvetítését. Nincs kábel? Bejelentkezhet DirecTV Now, fuboTV, Hulu Live TV, PlayStation Vue, Sling TV vagy YouTube TV előfizetéssel is..

E szolgáltatások mindegyike ingyenes próbaverzióval érkezik (a legtöbb esetben egy hetes). Ez azt jelenti, hogy ha több streaming szolgáltatásra feliratkozik, és minden egyes próba lejárta előtt lemond, akkor az első néhány epizódot ingyen megnézheti. azonban, Szóval azt hiszed tudsz táncolni a 16. évad több hónapig fut, vagyis előbb vagy utóbb fizetnie kell. A Sling TV a legolcsóbb módja az élő nézésnek, havonta 15 USD USD; csak győződjön meg arról, hogy a Kék csomagot választotta, mivel ez az egyetlen, amely tartalmazza a FOX-ot.

Az epizódok röviddel a közvetítés után is hozzáadódnak a Hulu igény szerinti könyvtárához. Ha nem zavar az élő közvetítés, ez valószínűleg a legjobb megoldás, mivel a Hulu alap előfizetése sokkal olcsóbb, mindössze 5,99 USD havonta.

A FOX régiónként zárolva van, és az USA-n kívüli megfigyelési kísérlet a következő hibát eredményezi: “Földrajzi korlátozás - Ez a tartalom az Ön helyén nem érhető el."Azonban továbbra is folytathatja az FOX külföldi közvetítését, ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez.

Megnézhetem a régi évszavakat, úgy gondolja, hogy online táncolhat?

Sajnos nincs mód a SYTYCD korábbi évadjainak online közvetítésére. A Hulu az egyes sorozatokat igény szerint elérhetővé teszi, de eltávolítja a régebbi epizódokat, amikor egy új évad kezdődik. Rövid klipeket és kiemelt információkat találhat a tisztviselőn Szóval azt hiszed tudsz táncolni YouTube-csatorna.

Hogyan működik ez a műsor??

Ha valaha is láttál egy TV-tehetség-show-t, akkor jó ötleted lesz a show működésére. A versenyzők először nyílt meghallgatáson vesznek részt, ahol a bírák előtt bemutatják képességeiket. Ha a bírák többsége úgy gondolja, hogy elég jók, akkor a táncos tovább lép a következő szakaszba. Kiválaszthatják, hogy közvetlenül a második fordulóba küldik-e őket; ezt úgy hívják, hogy "jegyet kapnak az Akadémiára".

A második szakasz (Akadémia hét) célja a táncosok százaira és körülbelül 40-re történő csökkentése. Ezek egy sor kihívással bírnak, amelyek célja annak felmérése, hogy képesek-e alkalmazkodni a különböző stílusokhoz, nyomás alatt fellépni és táncolni egy csoport.

A harmadik szakaszban kezdődik a verseny. A fennmaradó táncosokat párosítják, és felkérik őket, hogy minden héten, néha kétszer fellépjenek. A nézők ezután szavazhatnak azon párért, amelyről úgy érezték, hogy a legjobb, és a két legkevésbé pontozott résztvevőt kizárták. Ez körülbelül nyolc hétig folytatódik, amíg csak két táncos marad.

Mit tudunk a 16. évadról??

Mint mindig, Nigel Lythgoe-hoz és Mary Murphy-hez két másik bíró csatlakozik. Vanessa Hudgens és Stephen 'tWitch' Boss professzionális táncosok, Laurieann Gibson és Dominic Sandoval helyébe lép.

A következő szezon előzetesén a Cat Deeley házigazda megemlíti ezt Szóval azt hiszed tudsz táncolni A 16. évad „vadonatúj megjelenésű” lesz, bár még nem egészen világos, hogy ez hogyan fogja befolyásolni a show-t. Lehet, hogy egyszerű, mint egy új logó, de csak az idő fogja megmutatni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 40

Adblock
detector