Hogyan lehet bárhol élőben közvetíteni az Emmy Awards 2019 díjat

Hogyan lehet élőben közvetíteni a 2019-es Emmy-díjat

Az Emmy-díj szeptember 22-én, vasárnap, a kaliforniai Los Angeles-i belvárosban, a Microsoft Theatre-ben kerül megrendezésre. Az Emmys története során mindössze negyedik alkalommal jelenik meg a házigazda. Annak ellenére, hogy rengeteg magas kaliberű előadóművész és rengeteg nagyszabású show van az ünnepléshez, ez minden bizonnyal szórakoztató esemény. Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet élőben közvetíteni az Emmy Awards 2019 díját az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Japánban, Németországban, Franciaországban vagy a világ bármely más részén..

Míg egyes műsorszolgáltatók online közvetítik tartalmukat, korlátozják a hozzáférést a forrás országban található felhasználók számára. Azonban a virtuális magánhálózat (VPN) használata, megkerülheti ezeket a korlátozásokat. Megmagyarázzuk, hogy ez hogyan működik, és felfedi, hol lehet élőben közvetíteni az Emmy-díjakat. Megjegyzés: csak a hivatalos forrásokat ajánljuk, mivel az engedély nélküli patakok általában rossz felhasználói élményt nyújtanak.

A 2019-es Emmy Awards show csak néhány kiválasztott csatornán indul. A sugárzott régióról történő nézéshez VPN-t kell használnia.

Hogyan nézheted meg az Emmy Awards 2019 díját online VPN-sel

A VPN titkosítja az összes internetes forgalmat, és egy közvetítő kiszolgálón keresztül átjárja az Ön által választott helyre. Ez felváltja az Ön IP-címét a kiválasztott helyén lévővel, így megkerülheti a földrajzi korlátozásokat és a külföldi szolgáltatásokhoz való hozzáférést, mint például az NBC és a CTV.

A következő módon nézheti meg az Emmy Awards 2019 díját online bárhonnan:

  1. Feliratkozás egy jó hírű VPN szolgáltatóra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse az eszközéhez megfelelő alkalmazást.
  3. Indítsa el az alkalmazást, és írja be az új hitelesítő adatokat.
  4. Válassza ki a szervert abban az országban, ahonnan a streaming forrása származik.
  5. Nyissa meg a 2019-es Emmy-díj élő közvetítését, és élvezze!

Annak ellenére, hogy képesnek kell lennie nézni anélkül, hogy érdemes megtenni egy próbaverziót a díjkiosztás előtt, elkerülheti a műveletek egyikének hiányát..

Hol nézheted meg az Emmy Awards 2019 díját

Az Emmy-díjakat számos országban sugározzák. Itt nézheted meg.

MINKET

USA zászló

A 2019-es Emmy Awards hivatalos műsorszolgáltatója a FOX. Az NBC-nek jogai voltak a műsor közvetítésére tavaly, de általában négy hálózat (ABC, CBS, FOX és NBC) között rotáció zajlik, és a FOX ezúttal fordul..

A FOX a TV-n és egy online élő közvetítésen keresztül mutatja be a teljes díjátadó ünnepséget. Az online opció eléréséhez be kell jelentkeznie egy TV-szolgáltató hitelesítő adataival, például az Xfinity, a Dish vagy a DirecTV segítségével. Bár hosszú a lehetőségek listája, akkor ha nem rendelkezik előfizetéssel, akkor nem fogja tudni nézni.

Ha az Egyesült Államokon kívül utazik, és megpróbál hozzáférni a FOX élő közvetítéséhez, akkor valószínűleg hibaüzenetet kap, vagy az élő közvetítés funkció egyszerűen nem fog működni. Ha rendelkezik amerikai kábelszolgáltató-hitelesítő adatokkal, megkerülheti ezt a VPN használatával (a fenti lépések segítségével), hogy amerikai IP-címet szerezzen. Ezután a normál módon megadhatja a TV-szolgáltató hitelesítő adatait.

A Fox elérésének másik módja egy IPTV szolgáltatón keresztül, mint például a Hulu Live TV, Sling TV, PlayStation Vue, AT&T TV MOST, fuboTV vagy YouTube TV. Ezek közül a szolgáltatások közül sok ingyenes próbaverziót kínál, így regisztrálhat, megnézheti az Emmy díjakat, majd lemondhat. Még ezekkel a szolgáltatásokkal is a földrajzi korlátozások kerülnek bevezetésre akkor VPN-t kell használnia, ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik. És mindegyikük megköveteli, hogy regisztráljon egy amerikai fizetési móddal, így csak akkor lehet választani, ha általában USA-ban él.

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai nézők az Emmy-díjakat TV-n vagy online közvetítésen keresztül nézhetik meg a CTV-n keresztül. Az élő közvetítés eléréséhez TV-szolgáltató hitelesítő adataira van szükség. A Kanadán kívüli, Kanadán kívül utazó lakosokhoz VPN segítségével férhet hozzá a patakhoz kanadai IP-cím megszerzéséhez.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ausztráliában a díjakat a Foxtel FOX8 csatornáján és a Foxtel Now-on keresztül közvetítik. Késés lesz, tehát nem kell hazamennie a munkából, és ésszerű időben, szeptember 23-án, hétfőn 20:30 óráig élvezheti a show-t..

A Foxtel Now egy fizetett előfizetési szolgáltatás, de ingyenes 10 napos próbaverziót kínál. Ennek ellenére be kell nyújtania a fizetési adatokat, tehát csak ellenőrizze törölje, mielőtt a kártya felszámolásra kerül. Ausztrálián kívüli feliratkozáshoz ausztrál IP-címre és az országban regisztrált fizetési módra van szüksége.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, a Sky One-on megnézheti a teljes díjkiállítást. A műsor elhalasztódik úgy, hogy a szeptember 23-án, hétfőn 9 órakor, az Egyesült Királyság nézőinek megfelelő időben a levegőbe kerüljön..

Sajnos, ha nem létezik Sky-felhasználó, akkor nem igazán egyszerű beállítani. A Sky csatornákhoz való hozzáféréshez teljes értékű ügyfélnek kell lennie, és a technikus telepítette a Sky dobozt.

Ha azonban Ön már létező Sky-ügyfél, és külföldre utazik, amikor a díj megmutatkozik, akkor VPN-t használhat az Egyesült Királyságbeli szerverhez történő csatlakozáshoz. Akkor a normál módon online be tud jelentkezni.

Más országok

Az Emmy Awards népszerűsége azt jelenti, hogy a műsor több tucat országban sugároz majd szerte a világon. Ha nem fedeztük az Ön országát ebben a listában, akkor ellenőrizheti a nemzetközi műsorszolgáltatók hivatalos listáját az Emmys webhelyen.

Ki jelölte a 2019-es Emmy-díjat?

Mint minden évben, ezeknek a díjaknak a felkészítése már nagyon izgalmas volt. Az Emmy Awards jelöléseket július 16-án jelentették be Trónok harca és A csodálatos Mrs. Maisel vezeti a csomagot 32, illetve 20 bólintással. Itt állnak a leginkább áhított díjak jelölései:

Kiemelkedő drámai kiemelkedő komédia
Jobban hívja fel Saulot Barry
Testőr Hálózsák
Trónok harca Orosz baba
Gyilkos Eve Schitt's Creek
Ozark A jó hely
Póz A csodálatos Mrs. Maisel
Öröklés VEEP
Ezek vagyunk mi
Vezető színésznő drámában
Vezető színésznő egy komédia
Emilia Clarke (Trónok játék) Christina Applegate (halott nekem)
Robin Wright (kártyák háza) Phoebe Waller-híd (Fleabag)
Viola Davis (Hogyan lehet megszabadulni a gyilkosságról) Catherine O'Hara (Schitt patak)
Sandra Ó, megölve Eve Natasha Lyonne (orosz baba)
Jodie Comer (Killing Eve) Rachel Brosnahan (A csodálatos Mrs. Maisel)
Mandy Moore (itt vagyunk velünk) Julia Louis-Dreyfus (Veep)
Laura Linney (Ozark)
Vezető színész egy drámavezető színész komédiaban
Bob Odenkirk (Jobb hívás Saul) Bill Hader (Barry)
Kit Harington (Trónok játék) Don Cheadle (fekete hétfő)
Jason Bateman (Ozark) Anthony Anderson (fekete-ish)
Sterling K. Brown (Itt vagyunk) Eugene Levy (Schitt patak)
Milo Ventimiglia (Ez itt vagyunk) Ted Danson (A jó hely)
Billy Porter (póz) Michael Douglas (A Kominsky módszer)

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

93 − = 83

Adblock
detector