Hogyan lehet bárhol megnézni a HBO csernobili online oldalait

Hogyan lehet megnézni a csernobili HBO-kat ingyen

Lehet, hogy a Game of Thrones már nem működik, de a HBO bizonyítja, hogy még mindig tudja, hogyan kell váratlan slágert létrehozni. A csernobili új drámai mini-sorozat mindenkivel beszél. Hiányzott? Bárhol a világon bárhol megnézheti Csernobilt.

Vegye figyelembe, hogy Csernobil egy HBO program, tehát vagy hozzáférésre van szüksége a HBO-hoz, vagy egy műsorszolgáltatóhoz, amely HBO-tartalmat szolgáltat. Ennek ellenére ingyenes lehetőségek állnak rendelkezésre, függetlenül attól, hol lakik, és különösen az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában vagy Ausztráliában.

Ez a bejegyzés csak hivatalos streaming-forrásokat javasol. Az HBO tartalma gyakran népszerű és a leginkább kalóz. Ugyanakkor ingyenesen vagy olcsón hozzáférhet a teljes törvényes forrásokból, bár egyes helyekre virtuális magánhálózatra (VPN) lehet szükség. A nem hivatalos források nemcsak valószínűleg nem megbízhatók, hanem magánélettel és biztonsággal kapcsolatos kockázatokkal is járhatnak, beleértve a rosszindulatú programokat és az internetszolgáltatók figyelmeztető leveleit..

HBO Csernobil a világ bármely pontján elérhető, de a legtöbb helyen régiókhoz kötött. Szüksége lehet VPN-re a HBO igény szerinti adatfolyamának eléréséhez Csernobil.

Csernobili ingyenes streaming online közvetítése VPN segítségével

A VPN-ek olyan legális eszközök, amelyek lehetővé teszik a TV-csatornák streaming-lezárásának megkerülését. A VPN-hez való csatlakozáskor a streaming-tartalomhoz bárhol hozzáférhet a világon. Csernobil esetében csak a következőket kell tennie:

 1. Iratkozzon fel egy megbízható VPN-szolgáltatásra. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de érdemes felfedezni más olcsó lehetőségeket is, például a NordVPN és a CyberGhost.
 2. Most telepítse a VPN-t a választott streaming eszközre (például Amazon Fire TV, táblagép, iOS vagy Android, Windows vagy Mac számítógép). Vegye figyelembe, hogy a legtöbb VPN-alkalmazás nem működik a játékkonzolokon.
 3. Csatlakozás egy VPN szerverhez abban az országban, ahol Csernobil elérhető. Például egy amerikai szerver segít elérni az HBO-t az Egyesült Államokban, míg egy brit szerver a Now TV-hez fog működni.
 4. Válasszon olyan streaming szolgáltatást, amelyet olyan országban kínál, ahol fizetési mód van (szintén szükséges az ingyenes kísérletekhez).
 5. Hozza létre streaming szolgáltatási fiókját. Ha hozzáfér a regisztrációs oldalhoz, akkor valószínűleg a patakok is működni fognak. Ha adatfolyam-problémák merülnek fel, ürítse ki a böngésző gyorsítótárát és a sütiket, és indítsa újra a böngészőt, majd töltse be a webhelyet privát böngészőbe vagy inkognitómódba.

A legjobb megoldás az, ha néhány különböző webhely VPN-kiszolgálóival próbálja meg biztosítani az opciók működését. Ha a regisztráció után továbbra is megpróbál adatfolyamot keresni, vegye fel a kapcsolatot a VPN szolgáltatóval; néha csak bizonyos szerverek működnek a régió-zárolás megkerülése érdekében. Most vizsgáljuk meg a legjobb lehetőségeket a HBO csernobili online ingyenes online nézésére.

Hogyan nézhetem Csernobilt az Egyesült Királyságban és Írországban

uk Írország hbo csernobil

A Sky Atlantic a HBO-tartalom egyetlen szolgáltatója az Egyesült Királyságban. A Sky’s Now TV segítségével ingyenesen nézheti Csernobilt az Egyesült Királyságban. A TV most kínál a 7 napos ingyenes próbaverzió a Entertainment Pass-jáért, amely azután 7,99 font havonta. (Írország lakosai a 14 napos ingyenes próbaverzió.) Több mint elegendő idő ahhoz, hogy utolérjék a kitörő mini-sorozat összes epizódját.

Most a TV megköveteli, hogy fizikai címmel iratkozzon fel. Ha az Egyesült Királyságon vagy Írországon kívül utazik, regisztrálhat, de VPN szükséges a regisztrációhoz és az adatfolyamhoz egyaránt. ExpressVPN a mi legjobb választás az ilyen típusú streaming és a region-lock bypassing esetében.

Hogyan nézhetem meg Csernobilt az USA-ban

csernobil hbo minket

Könnyedén hozzáférhet az HBO-hez az Egyesült Államokban, akár közvetlenül a HBO-n keresztül, akár egy HBO-t hordozó TV-streaming szolgáltatáson keresztül.. Szinte minden esetben megkapja a HBO-t egy 7 napos ingyenes próbaverzióval. Jelenleg a HBO 7 napos ingyenes próbaverzióval érhető el:

 • HBO most
 • DirecTV most (MAX vagy PLUS csomag)
 • NÁL NÉL&T WatchTV
 • Hulu + Élő TV
 • PlayStation Vue

Csernobil legutóbbi epizódja június 3-án volt, tehát ezeknek a szolgáltatásoknak a segítségével most megnézheti a teljes mini-sorozatot.

Hogyan lehet beszerezni az amerikai HBO-t és Csernobil külföldön

Bármikor megnézheti az amerikai HBO-t, ha van VPN-je és amerikai fizetési módja. A következő lépésekkel feliratkozhat HBO nézésére.

 1. Haladjon tovább a My Gift Card Supply-hez, és vásároljon amerikai ajándékkártyát a HBO-hoz
 2. Csatlakozzon egy amerikai szerverhez ExpressVPN vagy más ajánlott VPN-k segítségével, majd lépjen a HBO.com oldalra
 3. Hozzon létre egy új HBO-fiókot (továbbra is kap egy 7 napos ingyenes próbaverziót)
 4. Kezdje a Csernobili streaming! Ne feledje, hogy a VPN-t is aktívnak kell lennie a streaminghez

Hogyan lehet nézni Csernobilt Ausztráliában?

csernobil hbo ausztrália

Az ausztráliai lakosok megnézhetik az HBO tartalmát a Foxtel és a Foxtel Now segítségével. Tíz napos ingyenes próbaidőszakot kaphat Foxtel most. Ezt követően a költség havi 25 dollár. A Foxtel Now nem igényel fizikai címet a regisztrációhoz, így ausztráliai alapú fizetési módszer és e-mail cím segítségével hozhat létre fiókot..

Hogyan lehet nézni Csernobilt Kanadában

kanada csernobil-hbo

A kanadai HBO rajongóknak most már a Crave-nak köszönhetően egyszerűen elérhető az online streaming. tudsz iratkozzon fel a Crave-re egy hónapos ingyenes próbaverzióval. Szüksége lesz a Movies + HBO kiegészítésre, amely havi 20 dollár az ingyenes próbaverzió után.

Mi az HBO Csernobili Mini-sorozata??

A HBO öt részből álló mini-sorozata szívszorító betekintést nyújt az 1986. évi ukrajnai katasztrófába. A történet a katasztrófa dramatizált változata. Noha azt kritizálták, hogy fantasztikus szabadságjogokat vállal az eseményen, többnyire ravasz véleményeket kapott.

A Rotten Tomatoes kritikus népszámlálása szerint (ahol a show 96 százalékkal rendelkezik): "Csernobili szegecsek olyan kúszó félelmükkel, amely soha nem szóródik le, drasztikusan ábrázolva egy nemzeti tragédiát sterling kézművestel és az intézményi rothadás intelligens boncolásával."

Valószínűleg a legtöbb néző teljesen elmulasztotta Csernobilot, mivel a Hronos játék 8. évadának árnyékában indult a HBO-n. Ugyanakkor valószínűleg Csernobil a HBO egyik tartós slágere, mivel a száj és a média figyelme több nézőt vonz vissza az HBO-ra, hogy Nézd.

Figyelem: A csernobili érzelmileg intenzív és időnként grafikus.

Kép: „Csernobil”, Max Pixel, CC0 alatt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 18

Adblock
detector