Hogyan lehet bárhol megnézni a Mr. Robot 4. évadját?

Hogyan nézhetem Mr. Robot 4. évadját online

Mr. RobotA negyedik és az utolsó szezon premierje október 6-án, 10:00 EST (7:00 PST / 3 AM BST). Összesen 13 epizód lesz, ami azt jelenti, hogy várhatóan ez a sorozat december 29-én jó véget ér, feltételezve, hogy megszakítás nélküli, hetente egy epizód kiadási ütemterv. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell nézni Mr. Robot 4. évad online bárhonnan, akár külföldön is.

Tudnia kell, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Figyelembe véve a show népszerűségét, az engedély nélküli patakok szinte biztosan elérhetők lesznek. Nem javasoljuk azonban ezek használatát; nemcsak gyakran lagikusak és alacsony felbontásúak, hanem a harmadik fél által közvetített adatfolyamokat is gyakran offline módban veszik át a szerzői jogok megsértése miatt. Jogos módon nézheti meg Mr. Robot számos országban nincs ok az árnyékos, jogosulatlan folyamokra.

Ez a show csak földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokon fog megjelenni. Ez azt jelenti, hogy a nézéshez VPN szükséges Mr. Robot 4. évad külföldön.

Hogyan lehet megnézni a Mr. Robot 4. évadját külföldön VPN segítségével

A VPN-k megkönnyítik a földrajzilag korlátozott szolgáltatások elérését külföldön. Úgy működnek, hogy forgalmát a világ más tájain levő kiszolgálón keresztül irányítják, elrejtik a valódi IP-címedet és becsapják a platformokat, hogy azt higgyék, hogy valóban a kívánt országban tartózkodnak.

Így nézheti meg Mr. Robot 4. évad bárhonnan VPN-sel:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN használatát javasoljuk de a NordVPN és a CyberGhost kiváló olcsó alternatíva.
  2. Ezután telepítse a VPN alkalmazást, ügyelve arra, hogy megkapja az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Döntse el, hogy mely szolgáltatást szeretné feloldni, és csatlakozni kell az adott ország szerveréhez. Például egy amerikai szervert használ fel az USA hálózatának feloldásához, vagy egy kanadai kiszolgálót a Showcase szolgáltatás feloldásához.
  4. Hozzon létre egy fiókot (ha szükséges). Vegye figyelembe, hogy ehhez szükség lehet egy helyi címhez kapcsolódó fizetési módra.
  5. Végül próbáljon meg lejátszani egy videót a választott szolgáltatással. Azonnal el kell kezdődnie, de ha nem, akkor a legtöbb problémát a gyorsítótár és a sütik kitisztításával és az oldal újratöltésével orvosolhatja.

Ha streaming szeretne Mr. Robot élőben, határozottan javasoljuk, hogy a premiert megelőzően futtassa a fenti lépéseket. Ily módon sok ideje lesz arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, és nem fogja őrizetbe venni a last-minute technikai problémákkal.

Hogyan nézhetem Mr. Robot 4. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Amerikában, Mr. Robot A 4. évad kizárólag a USA hálózat. Ez azt jelenti, hogy ha a kábeltelevíziós csomag már tartalmazza ezt a csatornát, akkor jelentkezzen be a webhelyre, és azonnal töltse fel az adatfolyamot, plusz költség nélkül.

Megnézheted Mr. Robot online kábel nélkül. Az USA hálózat lehetővé teszi a bejelentkezés meglévő fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV vagy YouTube TV előfizetéssel.. Mindezen szolgáltatások ingyenes próbaverzióval érkeznek, de egyik sem elég hosszú ahhoz, hogy az egész szezonot ingyenesen közvetítse. Mint ilyen, javasoljuk a Sling TV használatát; havonta 15 USD, ez a legolcsóbb lehetőség.

Szeretne felzárkózni az 1–3. Évadra? Ezek jelenleg az Amazon Prime Video-nál érhetők el, bár sorozatonként 14,99 USD-t kell fizetnie.

A fenti szolgáltatások mindegyike régióra vonatkozik. Nézni Mr. Robot ezek közül bármelyik külföldön csatlakozhat egy amerikai VPN szerverhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, lehetővé téve, hogy kipróbálhassa a szolgáltatást kockázatmentesen és teljes visszatérítést kérjen, ha elégedetlen.

Hol máshol nézhetem Mr.Robotot online?

Jelenleg csak néhány nemzetközi műsorszolgáltató jelent meg, bár valószínűleg több lesz a 4. évad kezdete után. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, mely hálózatok jelennek meg Mr. Robot 4. évad az Ön országában:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Jelenleg az egyetlen lehetőség a brit rajongók számára az adatfolyam közvetítéséhez Mr. Robot A 4. évad az Amazon Prime Video feliratkozása. Ez a szolgáltatás minden korábbi sorozatot és 24 órán belül új epizódokat ad a 4. évadtól Az előző években az epizódokat általában másnap, kb. 7:00 óráig adták hozzá, bár ez a feltöltési ütemterv nincs rögzítve.

Az Amazon Prime havonta 7,99 £, de tartalmaz egy 30 napos ingyenes próbaverziót. Ez azt jelenti, hogy ha nem bánja néhány hónapig, feliratkozhat, megnézheti a negyedik évadot, majd törölheti fiókját, hogy elkerülje a terhelést.

Ez a szolgáltatás csak megjelenik Mr. Robot az Egyesült Királyságban. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége, hogy külföldről megnézhesse.

Kanada

Kanadai zászló

A vitrin az egyetlen hálózati műsorszórás Mr. Robot Kanadában. Sajnos, a Showcase webhelyen nincs élő közvetítés (vagy akár igény szerint is). A kanadai rajongóknak viszont meglehetősen körforgás útján lehet online megtekinteni a Showcase-t.

Először is szükség lesz egy Amazon Prime Video fiókra, amely egy 30 napos ingyenes próba után havonta 7,99 USD CAD-t fizet. Ezután további 12,99 USD-t kell fizetnie a STACKTV csatornacsomagért. Ez a módszer nem ideális a magas költségei miatt, de mivel nincs más módszer az adatfolyamra Mr. Robot online Kanadában, nincs igazán más alternatíva.

A STACKTV csatornacsomag csak Kanadában érhető el. Még mindig külföldről érheti el a kapcsolatot a VPN egyik kanadai szerverével.

Mit várhatunk el a Mr. Robot 4. évadjától??

A pótkocsik Mr. Robot A negyedik évad tisztességes mennyiségű információt fed fel. Például tudjuk, hogy ezt a sorozatot 2015 decemberében állítják össze, és az Elliot és a Whiterose közötti macska és egér játékokra összpontosítanak. A sorozat sztárja (és az Akadémia díjasának nyertese) Rami Malek állítása szerint a vége „nagyon, nagyon éghajlati” lesz, és egy olyan műsorban, amely ilyen nagy hangsúlyt fektet a közönség meglepésére, nehéz belátni, hogy ez hogyan lehet rossz.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 6

Adblock
detector