Hogyan lehet bárhonnan megnézni a RuPaul Drag Race UK weboldalát?

A RuPaul Drag Race UK online nézése

A RuPaul Drag Race UK A premierre október 3-án, este 20-kor kerül sor (este 3:00 EST / 12:00 PST). Összesen nyolc 60 perces epizód lesz, azaz az első sorozatnak november 21-én véget kell érnie. Ennek ellenére rengeteg várakozással kell számolni; olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell élőben közvetíteni A RuPaul Drag Race UK külföldről (az Egyesült Királyságon kívül).

Ezt meg kell jegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Ennek a műsornak rendkívül erős követőképessége van, tehát szinte minden bizonnyal elérhető lesz jogosulatlan forrás. Ezek azonban általában különösen lagikusak, alacsony felbontású videóval. Ezenkívül a harmadik féltől származó streameket bármikor offline módba lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. Szerencsére megnézheted A RuPaul Drag Race UK egyébként ingyenes online, tehát nem kell megbízhatatlan, nem engedélyeztetett patakokat használni.

Drag Race UK csak földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokon fog továbbítani. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ahhoz, hogy ellenőrizze, ha nem támogatott országban él.

Hogyan nézhetjük meg a RuPaul Drag Race UK külföldi VPN-jét

A VPN használata a külföldről származó, földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatások feloldásához valójában meglehetősen egyszerű. A virtuális magánhálózat (VPN) magántulajdonban veszi a forgalmat egy közvetítő kiszolgálón keresztül az Ön által választott helyen. Ez azt jelenti, hogy váltja az IP-címet, hogy úgy tűnik, hogy a választott helyen tartózkodik, lehetővé téve a földrajzi korlátozások megkerülését. A VPN gyors beállításához kövesse az alábbi lépéseket, így bárhonnan megnézheti a Rupaul Drag Race UK-t.

A következőképpen nézheti meg a RuPaul Drag Race UK külföldjét:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, bár a NordVPN és a CyberGhost kivételesen olcsó alternatíva.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Számos verzió közül lehet választani, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelő-e.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik brit szerveréhez. Ez egy brit IP-címet és trükköket közvetítő szolgáltatásokat kínál arra, hogy azt gondolja, hogy valójában az Egyesült Királyságban tartózkodik.
 4. Hozzon létre egy BBC iPlayer fiókot. Ez ingyenes és csak egy percet vesz igénybe. Megjegyzés: a regisztráció során irányítószámot kérnek; bármely érvényes brit irányítószám működni fog.
 5. Végül próbáljon meg egy videót nézni a BBC iPlayer-en. Szinte azonnal el kell indulnia, de ha nem, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd próbálja újra.

A műsort élőben közvetítik, tehát érdemes néhány percet venni ahhoz, hogy a VPN működjön idő előtt. Ez lehetővé teszi, hogy jó időben felvegye a kapcsolatot a VPN támogatási csoportjával, ha nehézségekbe kerül, és megakadályozza, hogy előre nem látható műszaki problémák miatt elmulaszthassa az epizód elejét..

A RuPaul Drag Race UK ingyenes közvetítése az Egyesült Királyság TV-jén

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az Egyesült Királyságban ez a show kizárólag a BBC3-on jelenik meg. A jó hír az, hogy ez azt jelenti, hogy tudsz folyam A RuPaul Drag Race UK élőben, ingyen, a BBC iPlayer használatával. Nem kell aggódnia, ha elmulaszt egy epizódot, mivel ez a szolgáltatás lehetővé teszi az új epizódok megtekintését akár 30 napig is, miután a levegő megjelenik.

A brit törvények előírják, hogy TV-licenccel kell rendelkeznie, hogy bármit megnézhessen a BBC iPlayer-en. Ezt azonban véletlenszerűen figyelmen kívül hagyni lehet, mivel a szolgáltatás nem mindig teszi egyértelművé, és nem is ellenőrzi, van-e licenced vagy nem. Valójában a BBC iPlayer teljes mértékben egy becsületrendszeren működik.

Szeretne felzárkózni a A RuPaul Drag Race? A Netflix UK jelenleg mind a tizenegy évszakot tartja és egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaz.

A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ez azt jelenti, hogy VPN-re lesz szüksége az adatfolyamhoz A RuPaul Drag Race UK külföldről. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, így kipróbálhatja és teljes visszatérítést igényelhet, ha nincs ragadtatva..

Hol máshol nézhetem a RuPaul Drag Race UK-ját?

A legtöbb regionális spinoff nem nemzetközi szinten kerül kiadásra, de szerencsére, Drag Race UK szinte mindenhol elérhető lesz. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan kell nézni az Ön országában.

USA

USA zászló

Az amerikai rajongóknak nem kell túl sokáig várniuk A RuPaul Drag Race UK Az epizódokat hozzá kell adni a WOW Presents Plus könyvtárhoz, körülbelül egy órával azután, hogy befejezték a sugárzást az Egyesült Királyságban. Ez a streaming szolgáltatás havonta 3,99 USD USD-t, és egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaz.

Az új epizódok a Logo TV-n is nyolc nappal azután jelennek meg, hogy megjelenik a WOW Presents Plus alkalmazásban. Ha kábeltévé-csomagja már tartalmazza ezt a csatornát, akkor jelentkezés nélkül jelentkezhet be és online nézhet. Lehetőség van egy fuboTV előfizetéssel történő bejelentkezésre is, de ez sokkal drágább, mint pusztán a WOW Presents Plus regisztrációja..

A WOW Presents Plus és a Logo TV földrajzilag korlátozott, vagyis VPN-t kell használnod a nézéshez Drag Race UK az Egyesült Államok kívülről.

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai rajongók képesek lesznek folyam Drag Race UK élő és igény szerint Sóvárog. Ez a szolgáltatás havi 9,99 USD (plusz adó) költségekkel jár, bár ha kábel TV-vel rendelkezik, akkor kedvezményes áron jelentkezhet be..

A Crave minden évszakban is kínál A RuPaul Drag Race és Drag Race: All Stars, tehát rengeteg ember fog foglalkozni, miközben minden hét epizódjára vár.

Ez a szolgáltatás régióhoz kötött. Mint ilyen, Kanadában kell lennie, vagy csatlakoznia kell a VPN egyik kanadai szerveréhez, mielőtt megnézheti.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Stan kizárólagos műsorszórási jogokkal rendelkezik a A RuPaul Drag Race UK Ausztráliában. Ez egy igény szerinti streaming szolgáltatás, így nem fogja tudni élőben nézni. azonban, Stan ugyanazon a napon ad hozzá epizódokat, amikor az Egyesült Királyságban sugározzák.

Ez a szolgáltatás havonta 10 AUD, és egy 30 napos ingyenes próbaverzióval jár. Ezenkívül jelenleg mind a tizenegy évszakot kínálja Gyorsulási verseny valamint Drag Race: All Stars és Drag Race: Untucked.

Stan földrajzilag korlátozott, és csak Ausztráliában érhető el. Külföldön való eléréshez csatlakoznia kell egy ausztrál VPN szerverhez.

Egyéb helyszínek

A WOW Presents Plus a hivatalos műsorszolgáltató A RuPaul Drag Race UK mindenütt, kivéve az Egyesült Királyságot, Kanadát és Ausztráliát. Léteznek portugál és spanyol feliratok, de a hang csak angol nyelven érhető el.

Ez a szolgáltatás havonta 3,99 USD (körülbelül 3,66 EUR), de bárhonnan feliratkozhat, plusz egy 30 napos ingyenes próbaverzió. Ez azt jelenti, hogy ha hajlandó várni néhány hetet, feliratkozhat, átadhatja a teljes szezonot, és egyszerűen lemondhat, hogy elkerülje a terhelést..

RuPaul's Drag Race UK: szereplők és versenyzők

A RuPaul, Michelle Visage, Graham Norton és Alan Carr lesz a bíró a Gyorsulási verseny. Számos magas rangú vendégbíró jelent meg, köztük Maisie Williams, Geri Horner, Jade Thirwall, Andrew Garfield, Michaela Coel, Cheryl Tweedy és Twiggy..

Ennek a shownak a vékonyabb listája lesz, mint az amerikai verziónak (legalább az első szezonban), mindössze tíz versenyzővel. Az alábbiakban megtalálja a teljes listáját A RuPaul Drag Race UK résztvevők:

 • Baga Chipz, 29 éves, Londonból
 • Blu Hydrangea, 23 éves, Belfastból
 • Cheryl Hole, 25 éves, Essexből
 • Crystal, 34 éves, Londonból
 • Divina de Campo, 35 éves, Yorkshire-ből
 • Gothy Kendoll, 21 éves, Leicesterből
 • Scaredy Kat, 19 éves, Wiltshire-ből
 • Sum Ting Wong, 30 éves, Birminghamből
 • Ecetütés, 35 éves, Londonból
 • A 27 éves Vivienne Liverpoolból
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 1 =

Adblock
detector