Hogyan lehet bárhonnan online nézni a Tánc a csillagokkal 2019 játékot

Hogyan nézhetem online a Dancing with the Stars 28. évadot

Tánc a csillagokkal A 28. évad visszatér az ABC-be szeptember 16-án, hétfőn 20:00 EST (17:00 PST). Az ABC oldalon online nézheti Amerika kedvenc táncversenyét. Az ABC-tartalom azonban csak az Egyesült Államokban érhető el engedélyezési korlátozások miatt. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége a Dancing with the Stars 2019 USA-n kívüli nézéséhez.

Csak az élő közvetítéshez hivatalos forrásokat ajánlunk Tánc a csillagokkal 2019 online. Ennek a shownak a népszerűsége miatt valószínűleg rengeteg nem hivatalos adatfolyam létezik. Nem javasoljuk azonban ezeket: gyakran alacsonyabb minőségű videókat kínálnak, és egy pillanatra észrevehetők. Ezen kívül élőben közvetítheti a Tánc a Csillagokkal című szezonban a 28. évadot az ABC-n keresztül online, azaz nincs szükség jogosulatlan közvetítésekre.

Tánc a Csillagokkal 2019 csak a régiókhoz kötött platformokon érhető el. Ezért szüksége lesz egy VPN-re a nézéshez Tánc a Csillaggal szezon 28 külföldön.

A legjobb VPN a Csillagokkal való tánchoz: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN segítségével megváltoztathatja IP-címét, lehetővé téve a régió által blokkolt webhelyek és szolgáltatások elérését. További előnye, hogy titkosítja az adatokat a folyamat során, így nagyobb online biztonságot nyújt. Az ExpressVPN kiválóan alkalmas a Tánc a Csillagokkal című 28. szezon megtekintésére. Ennek oka az, hogy gyors és biztonságos szolgáltatás a zökkenőmentes streaminghez, élő vagy igény szerint. Az ABC-n kívül ez felszabadítja a kedvelőit is Netflix, Az Amazon Prime Video és a Hulu, lehetővé téve, hogy kedvenc TV-műsorát bármikor megnézhesse.

Percek alatt feliratkozhat, telepítheti és csatlakozhat az ExpressVPN-hez. Nagyon felhasználóbarát alkalmazásokat és böngészőbővítményeket, valamint 24 órás támogatást kínál. Az ExpressVPN a ingyenes próbaverzió, ezáltal kockázatmentesen kipróbálhatja szolgáltatását 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Ha elégedetlen, akkor ebben az időszakban csak törölheti a teljes visszatérítés igénylését.

A legjobb VPN az ABC sugárzásához: Az ExpressVPN az első választás. Ez gyors a Tánc a Csillagokkal az ABC csatornán. Rengeteg megbízható amerikai szerver, feloldja a Netflix és az Amazon Prime szolgáltatásait is. Kezdőbarát alkalmazások, 24 órán keresztül elérhető támogatás, valamint a biztonság nagy hangsúlya a csúcskategóriás titkosítással. Kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázatmentesen, a 30 napos pénz-visszatérítési garancia révén.

Hogyan nézhetjük meg a Tánc a Csillagokkal 2019 külföldön, VPN segítségével

Meglepően gyorsan és egyszerűen használhatja a VPN-t a földrajzilag korlátozott webhelyek és szolgáltatások feloldásához. Vessen egy pillantást a következő lépésről lépésre:

VPN használata a Tánc a Csillagokkal nézéséhez

 1. Először jelentkezzen be TV-szolgáltatójával az ABC-n. Ehhez be kell írnia a felhasználónevet vagy e-mail címet és jelszót, amelyet a résztvevő TV szolgáltatóval használ.
 2. Ezután jelentkezzen be egy megfelelő VPN-sel. Az ExpressVPN használatát javasoljuk. A NordVPN és a CyberGhost azonban nagyon erős alternatívák.
 3. Töltse le a VPN alkalmazást vagy böngészőbővítést azon eszközhöz, amelyen élő közvetítést szeretne folytatni.
 4. Tisztítsa meg a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez azért fontos, mert biztosítja, hogy az ABC elfelejti a tényleges IP-címét és helyét, és elfogadja a VPN-t.
 5. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban. Az amerikai IP-címmel hozzáférhet a régió által blokkolt amerikai webhelyekhez és szolgáltatásokhoz külföldön.
 6. Próbáljon meg elérni az ABC élő közvetítését. Most új amerikai IP-címének köszönhetően fel kell oldani. Ha nem, próbáljon ki egy másik amerikai szervert, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

Javasoljuk tesztelje VPN-jét az ABC-n a szeptember 16-i szezon premierje előtt. Ez segít elkerülni az olyan last-minute kérdéseket, amelyek miatt elmulaszthatja a show kezdetét.

Hogyan lehet közvetíteni a Tánc a Csillagokkal 2019 oldalt

Az Egyesült Államokban a nézőknek csak szükségük van jelentkezzen be az ABC webhelyére a TV-szolgáltató adataival a Dancing with the Stars 28. évad online közvetítéséhez. Eltekintve attól, hogy az ABC-t élőben nézheti online, lehetősége van a teljes epizódok igény szerinti megtekintésére is. Az új epizódokat rendszerint az élő TV-adást követő napon adják hozzá.

Ha nem egy amerikai televíziós szolgáltatónál áll, akkor nem tudja megnézni a Tánc a csillagokkal élő közvetítést az ABC-n. Azonban az epizódokat 8 nappal azután lehet megnézni, hogy a TV-készüléken elsőként jelentek meg, anélkül, hogy be kellene jelentkeznie egy TV-szolgáltatónál. Vegye figyelembe, hogy az ABC élő közvetítése csak egyes USA városokban érhető el, mint például Chicago, Los Angeles és New York. Ezért azt javasoljuk, hogy csatlakozzon a fenti városok egyikének szerveréhez.

Ha nincs kábel TV-je, még nézhetsz Tánc a csillagokkal élő az ABC-n keresztül, kiválasztott streaming szolgáltatásokon keresztül. Ha feliratkozik a DirecTV Now szolgáltatásra (50 USD / hó), a Hulu Live TV-vel (44,99 USD / hónap), a PlayStation Vue-val (49,99 / hónap) vagy a YouTube TV-vel (44,99 USD / hónap), számos TV-csatornát nézhet. élőben, beleértve az ABC-t is.

Ne feledje, hogy VPN-re lesz szüksége a fenti régióspecifikus szolgáltatások használatához. Ha csatlakozik egy amerikai szerverhez, akkor kap egy amerikai IP-címet, és élőben közvetítheti a Tánc a Csillagokkal 2019 csatornát. Ezen streaming szolgáltatások további előnye, hogy mindegyik ingyenes próbaverziót kínál, bár egyik sem elég hosszú ahhoz, hogy ingyen nézhesse a teljes szezonot.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a Dancing with the Stars 28. évadjának online megtekintéséhez?

A legtöbb ingyenes VPN nem működik együtt az ABC-vel vagy olyan streaming szolgáltatásokkal, mint például Hulu. Ennek oka az, hogy sok ilyen webhely és szolgáltatás olyan VPN-ellenes intézkedéseket alkalmaz, amelyekben csak a legjobb VPN-ek képesek navigálni. Ezenkívül akkor is, ha egy ingyenes szolgáltatás feloldja a streaming szolgáltatást, lassú sebességük miatt az élő közvetítés különösen frusztráló. A stream-eket valószínűleg megszakítja a lemaradás és a pufferolás, ami miatt hiányozhat a Tánc a csillagokkal 2019 kulcsfontosságú pillanataiban..

Még akkor is, ha talál egy ingyenes VPN-t, amely feloldhatja az ABC blokkolását, és megfelelő sebességet kínál a streaminghez, akkor is óvatosan kell eljárnia. Ennek oka az, hogy néhány ingyenes VPN-ről ismert, hogy naplózza az Ön böngészési tevékenységét és eladja az adatokat harmadik felek számára. Mintha ez nem lenne elég rossz, sokan az ingyenes VPN-knek még a legalapvetőbb biztonsági funkciók sem hiányoznak mint például a titkosítás és a kill kapcsoló. Ezen okok miatt nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát.

Mit várhatunk el a Dancing with the Stars 28. évadtól??

A Tánc a Csillagokkal című műsorban, amelyet először 2005-ben vettek fel, és az Emmy-díjas táncverseny továbbra is népszerű, kezdve a 28. évadban. A show évente két szezonban működik, de szokatlanul nem volt 2019. évi tavaszi kiadás.

Sok rajongó úgy gondolja, hogy az éves hosszú szünet a 27. évad vitájának tudható be, amikor Bobby Jones és Sharna Burgess a nézők szavazatainak köszönhetően nyerték meg a versenyt, annak ellenére, hogy a bíróktól állandóan alacsony pontszámokat kaptak.. A 28. évad új formátumot mutat be (potenciálisan tartalmaz egy új szavazási rendszert), bár a részletek valószínűleg nem kerülnek nyilvánosságra a 28. évad első epizódja előtt.

Ki lesz a Tánc a csillagokkal 2019. évad?

A hírességek körét még nem jelentették be, de Karey Burke, az ABC Entertainment elnöke azt mondta, hogy „nagyobb csillagok után járnak, mint hosszú ideje.” Erin Andrews és Tom Bergeron házigazdák visszatérnek, ahogy a bírói testület is. Carrie Ann Inaba, Len Goodman és Bruno Tonioli.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 42

Adblock
detector