Hogyan lehet élőben közvetíteni a 2023-es MTV VMA-t külföldön?

Hogyan lehet élőben közvetíteni a 2023-es MTV VMA-t külföldön?

Ez a szezon egyik legjobban várt eseménye! A 2023. évi MTV VMA-k augusztus 26-án, hétfőn kerülnek megrendezésre a Prudential Centerben, Newarkban, New Jersey-ben. Akár látványos, akár ellentmondásos, ezekben a díjakban mindig történik valami nagy esemény, és másnap reggel csak erről lehet hallani..

Szerencsére, akár otthon, akár külföldön van, nem kell kihagynia, mivel minden akciót élőben, online és ingyen lehet nézni. Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni az MTV VMA 2023 ingyenes közvetítéséhez külföldön, az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból, Ausztráliából, Thaiföldről, Franciaországból, Németországból és bárhol másutt. a világban.

Vegye figyelembe, hogy az MTV VMA online ingyen megtekintéséhez VPN-t kell használnia, kivéve, ha az Egyesült Államokban tartózkodik..

Az MTV VMA-k nézése VPN segítségével

Az MTV anyavállalata, a Viacom néhány csatornán közvetíti a VMA-kat, ideértve az MTV-t, az MTV2-t és néhányat. Noha a TV-csatornák megjeleníthetik a díjakat, az MTV élő közvetítései csak az Egyesült Államok nézőire korlátozódnak. Azonban a a VPN használatával elronthatja a tartózkodási helyét, megkerülheti a földrajzi korlátozásokat, és nézhet egy másik országból.

Így élheti meg a 2023 MTV VMA-k közvetítését VPN használatával:

 1. Iratkozzon fel a választott VPN-szolgáltatóra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a NordVPN és a CyberGhost két nagyszerű alternatíva.
 2. Töltse le az adott eszközhöz tartozó asztali klienst vagy mobilalkalmazást.
 3. Írja be a hitelesítő adatait, hogy bejelentkezzen az alkalmazásba.
 4. Válasszon ki egy szervert található az Egyesült Államokban.
 5. Jelentkezzen be az MTV.com webhelyre, keresse meg az MTV VMA élő közvetítését, és élvezze!

Remélhetőleg olyan könnyű lesz, mint amilyennek hangzik, de a kérdések mindig felbukkanhatnak. Mint ilyen, jó ötlet a teszt futtatása jóval a show kezdete előtt.

Az MTV VMA-k online közvetítése ingyenesen az Egyesült Államokban

USA zászló

Az MTV VMA-kat természetesen az MTV-n fogják sugározni, és általában más kapcsolódó csatornákon is, például MTV2, VH1 és MTV Classic. Noha 2023-re még nem tették közzé, a korábbi években a VMA-kat a Viacom hálózatán keresztül mutatták be olyan csatornákon, mint a BET, CMT, Comedy Central, Logo TV, Spike és TV Land..

  Как да гледате Нанси Дрю сезон 1 онлайн отвсякъде (безплатно!)

Ha az Egyesült Államokban tartózkodsz, megteheted nézze meg a műsort az MTV.com webhelyen keresztül. Az élő stream funkció használatához azonban be kell jelentkeznie egy amerikai kábelszolgáltató, például az AT hitelesítő adataival&T, Spectrum vagy DirecTV.

Kábelszolgáltató bejelentkezési oldal.

Ha van ilyen előfizetése, de az Egyesült Államokon kívül utazik, amikor a díj megmutatkozik, egyszerűen megteheti a VPN használatával elronthatja a tartózkodási helyét (a fenti lépésekkel).

Ha még nem rendelkezik amerikai TV szolgáltató előfizetéssel, akkor van még egy lehetőség. Az MTV egy ingyenes, 24 órás próbaverziót kínál, amely tökéletes ablakot kínál a VMA-k nézésére. Regisztrálhat közösségi bejelentkezésen keresztül vagy e-mail cím megadásával.

MTV bejelentkezési oldal.

Ezután kap egy 24 órás bérletet:

MTV VMA 24 órás menet.

Hogyan lehet MTV VMA-kat nézni élő közvetítésekről másutt

Más országok nézőinek korlátozott az online megtekintés lehetősége. Az MTV egy külön csatornával rendelkezik számos országban, köztük az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Franciaországban, Németországban és még sok más országban. Ezeknek a TV-csatornáknak mind az MTV VMA-kat élőben kell megjeleníteniük. Az MTV webhelyének megfelelő helyi verziói (mint például az MTV.ca és az MTV.au) azonban nem kínálnak élő közvetítés funkciót.

hálásan, továbbra is használhat VPN-t az MTV.com élő közvetítés eléréséhez. Ha Ön általában az USA-ban nem él, valószínűtlen, hogy előfizetni fog egy amerikai kábelszolgáltatóval, tehát 24 órás bérletet kell beszereznie (lásd a fenti részt).

Ha megpróbálja VPN nélkül elvégezni ezt az eljárást az Egyesült Államokon kívülről, akkor minden probléma nélkül megteheti a regisztráció lépéseit. Amikor rákattint Nézd meg most, hibaüzenet jelenik meg: „Sajnos ez a videó már nem érhető el jogok vagy korlátozások miatt.”

MTV hibaüzenet.

Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez és jól kell menned.

Néhány streaming szolgáltatás elhalasztja a nagy eseményekre szóló ingyenes próbaidőszakát, de reméljük, hogy itt nem lesz ez a helyzet.

  Hogyan nézheted online a The Big Bang Theory (12. évad) játékot

Kik a 2023-es MTV VMA-jelöltek??

Az idei díjak jelöltjeit július 23-án jelentették be, és nem volt túl sok meglepetés. Ariana Grande és Taylor Swift vezetik a jelölések számát, mindegyik 10 bólintással. Billie Eilish és Lil Nas X nem maradnak le nagyon kilenc és nyolc jelöléssel.

Íme néhány jelölt a néhány legfontosabb kategóriához:

Az év videója

 • Billie Eilish – „Rossz fickó”
 • Ariana Grande – “Köszönöm, Következő”
 • Jonas Brothers – “Sucker”
 • 21 Savage (szerepel J. Cole) – “A Lot”
 • Lil Nas X (szerepel Billy Ray Cyrus) – “Old Town Road (Remix)”
 • Taylor Swift – „Nyugodj meg”

Az év művésze

 • Shawn Mendes
 • Cardi B
 • Billie Eilish
 • Ariana Grande
 • Halsey
 • Jonas Brothers

Az év dal

 • Taylor Swift – „Nyugodj meg”
 • Drake – “Az érzéseimben”
 • Ariana Grande – “Köszönöm, Következő”
 • Jonas Brothers – Sucker “
 • Lady Gaga és Bradley Cooper – „Sekély”
 • Lil Nas X (szerepel Billy Ray Cyrus) – “Old Town Road (Remix)”

Legjobb csoport

 • 5 másodperc nyár
 • Backstreet Boys
 • BLACKPINK
 • BTS
 • CNCO
 • Jonas Brothers
 • ELÉGGÉ
 • Miért nem mi?

Kép jóváírása: „Katy Perry az MTV Video Music Awards 2011-ben”, Phillip Neilson, a CC BY 2.0 alapján engedélyezett.

About the author

Comments

 1. gy sajnos nem tudja élvezni az MTV VMA-kat az MTV.com-on keresztül, hacsak nem használ VPN-t. Azonban, ha az Ön országában van MTV-csatorna, akkor élőben nézheti a díjátadót a helyi MTV-csatornán keresztül. Az MTV VMA-k mindig izgalmas események, és az idei év sem lesz kivétel. A VPN használatával bárhol a világon élőben nézheti a díjátadót, és nem kell kihagynia semmit. Reméljük, hogy élvezni fogja a show-t, és talán még meglepetéseket is kapunk a jelöltek között!

 2. hogy rendelkezik amerikai kábelszolgáltató előfizetéssel, így a VPN használata az egyetlen módja annak, hogy élőben nézze az MTV VMA-kat. A fenti lépések segítségével könnyedén beállíthatja a VPN-t, és élvezheti a showt bárhol a világon. Ne hagyja ki ezt az izgalmas eseményt, amely minden évben nagy figyelmet kap az egész világon!

Comments are closed.