Hogyan lehet élőben közvetíteni a Miss America 2020 online közvetítést?

Hogyan nézhetem online a Miss America versenyt

A Miss America verseny indul December 19, csütörtök, este 8:00 EST (17:00 PST) az NBC-n. A Miss America élő közvetítésének megtekintéséhez be kell jelentkeznie a TV-szolgáltatónál. Ezenkívül VPN-re van szüksége a Miss America 2020 külföldi (az Egyesült Államokon kívüli) megfigyeléséhez. Ennek oka az, hogy az NBC tartalma (beleértve az élő stream-eket) földrajzilag blokkolva van, és csak az Egyesült Államokban érhető el.

Az NBC TV szolgáltató bejelentkezik

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a Miss America verseny megfigyelésére hivatalos forrásokat ajánlunk. Noha valószínűleg lesz engedély nélküli folyamok, várhatóan ezek gyenge video minőséget nyújtanak. Az alacsony felbontású videó, valamint a túlzott mértékű késés és pufferolás gyakori. Sőt, ami még rosszabb, a nem hivatalos források offline is elérhetővé válhatnak a szerzői jogok megsértése miatt, így az esemény élő közvetítése nélkül maradhatnak meg.

Az NBC tartalma régiónként zárolva van, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Mint ilyen, VPN-t kell használnia a Miss America verseny külföldön való megfigyeléséhez.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Miss America internetet VPN-sel

VPN használatával megváltoztathatja IP-címét, és úgy néz ki, mintha egy másik helyről böngészne. Ez becsapja a régiókhoz kötött szolgáltatásokat arra, hogy lehetővé tegyék, hogy külföldön használja őket. A jó hír az, hogy ez egyáltalán nem bonyolult.

A következő módon közvetítheti a Miss America 2020 közvetítést külföldön (az Egyesült Államokon kívül):

  1. Először jelentkezzen be egy olyan VPN-sel, amely feloldhatja az NBC feloldását. Az ExpressVPN használatát javasoljuk bár a CyberGhost és a NordVPN két nagy értékű alternatíva.
  2. Ezután töltse le és telepítse a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngészőbővítést ahhoz az eszközhöz, amelyet a Miss America 2020 élő közvetítéséhez használni szeretne.
  3. Jelentkezzen be a VPN-be és csatlakozni a szerver az Egyesült Államokban. Ez megad egy amerikai IP-címet, és lehetővé teszi az NBC feloldását külföldön.
  4. Nyissa meg az NBC-t, és jelentkezzen be a kábeltelevíziós szolgáltatóval (be kell írnia e-mail címét vagy felhasználónevét és jelszavát).
  5. Végül válassza ki az NBC élő közvetítést, amelyet korlátozás nélkül kell betölteni és lejátszani. Ha a tartalom továbbra is blokkolva van, próbálja meg törölni a böngésző gyorsítótárát és a sütiket.

Érdemes előre ellenőrizni, hogy a VPN működik-e az NBC-n a Miss America 2020 verseny. Ezután elég ideje van arra, hogy felvegye a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával, ha váratlan technikai problémák merülnek fel.

Hogyan nézhessük ingyen Miss America-t az amerikai tévében

USA zászló

2019 májusában ezt bejelentették NBC közvetíti a Miss America versenyt. Nézheti online a böngészőn vagy a különféle NBC alkalmazásokon keresztül. Ehhez be kell jelentkeznie a TV-szolgáltatónál, be kell írnia felhasználónevét vagy e-mail címét és jelszavát.

Ha még nem rendelkezik kábel TV-vel, akkor továbbra is élőben közvetítheti az NBC csatornát kiválasztott streaming szolgáltatásokon keresztül. Ide tartozik az AT&T TV (59,99 USD / hó), FuboTV (59,99 USD / hónap), Hulu + Live TV (44,99 USD / hónap), Sling TV (25 USD / hónap) és YouTube TV (49,99 USD / hónap). Ezeknek a streaming szolgáltatásoknak egy része ingyenes próbaverziót is tartalmaz, így ha szeretné, regisztrálhat, élőben közvetítheti az eseményt, és lemondhatja a díj kiszámításának elkerülése érdekében..

A Miss America 2020 külföldön (az Egyesült Államokon kívüli) történő nézéséhez VPN-vel is rendelkeznie kell. Az összes NBC-tartalom (élő és igény szerint is) földrajzilag korlátozott és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ha azonban csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor kap egy amerikai IP-címet az NBC feloldásához. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz ami azt jelenti, hogy megnézheti a Miss America versenyét, és teljes visszatérítést igényelhet, ha nem felel meg az elvárásoknak.

Mit kell tudnom a Miss America versenyről??

A Miss America 2020 lesz a 93. Miss America verseny. A 2020-os versenyre általában a New Jersey-i Atlantic Cityben, a Boardwalk Hallban kerül sor, a mohegan sun-ben, Uncasville-ben (Connecticut). 17 és 25 év közötti amerikai nők számára nyitott. Összesen 51 belépő van, akik közül 50 képviseli az 50 amerikai államot, a másik jelölt pedig az USA Columbia kerületéből származik..

A Miss America 2020 győztesét Nia Franklin, a Miss America 2019 győztese fogja koronázni. A Miss America munkája szempontjából a győztes a Miss America szervezet teljes munkaidős alkalmazottja lesz. Teljes éven át széles körben utazik az Egyesült Államokban, elősegítve a programot, miközben tudatosítja saját társadalmi hatásainak kezdeményezését.

2018-ban a verseny új formátumot fogadott el, úgynevezett „Miss America 2.0” néven. Az új formátum szerint a jelölteket már nem fizikai megjelenésük alapján ítélik meg. Az egyik fő változás a fürdőruhaverseny leselejtezését jelentette. Ehelyett inkább a versenytársak tehetségeire és ötleteire összpontosítanak. Gretchen Carlson, a Miss America volt elnöke azt mondta: „Előrelépjük és tovább fejlesztjük ebben a kulturális forradalomban.”.

Hogyan szerepel a Miss America Verseny??

A Miss America 2020 új versenyformátumot vezet be. Az előzetes verseny magáninterjúkat foglal magában a bírókkal (az előzetes pontszám 20% -a), a színpadon készített interjút (15%), a tehetségversenyt (50%) és a „társadalmi hatást” (15%)..

A 15 legjobban pontozott jelölt ezután eljut a döntőbe, ahol színpadi interjúban versenyeznek (25%), tehetségversenyen (30%), és bemutatják a „társadalmi hatást” (20%), a fennmaradó Az előzetes eredményekből 25% -ot tettek ki.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 38

Adblock
detector