Hogyan lehet nézni a 90 napos vőlegényt: Boldogság örökre? 4. évad külföldön

Hogyan nézhetem meg a 90 napos Fiancé_ boldogság után a 4. szezonot külföldön

Negyedik évad 90 nap Vőlegény: Szerencsére örökre? A premierre április 28-án kerül sor, 17:00 PST / 8:00 EST alkalommal. Az új epizódok minden vasárnap megjelennek. Bár továbbra sem világos, hogy hány epizód lesz, addig eddig minden szezonban volt 11 vagy 12 epizód, és nincs oka feltételezni, hogy a negyedik évad különbözik-e. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet nézni 90 napos vőlegény élő és igény szerint online bárhonnan.

Fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Manapság a legnépszerűbb TV-műsorok jogosulatlan élő közvetítéseket folytatnak. Ezek közismerten megbízhatatlanok, általában csak alacsony felbontással érhetők el, és lehetőségük nyílik arra, hogy egy pillanat alatt értesítés nélkül elérhetővé váljanak. Mivel megnézheted 90 napos vőlegény: Szerencsére örökké? egyébként ingyen, semmit sem lehet nyerni az engedély nélküli patakok használatával.

A legjobb VPN a 90 napos vőlegény streamingjéhez: ExpressVPN

ExpressVPN2020. január

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k az online legegyszerűbb védelem egyik módja. Titkosítják a hálózati forgalmat, megakadályozva minden olyan külső megfigyelőt, mint például az Internet Szolgáltató (ISP) vagy a hálózati rendszergazdák, hogy láthassák, mire készül. Ezenkívül a VPN-k lehetővé teszik, hogy hamisíthassa tartózkodási helyét, és külföldön tartózkodjon a földrajzilag blokkolt platformokhoz. Az ExpressVPN használatát javasoljuk: nagy sebességű szolgáltatás, több mint 2000 szerver közül lehet választani. Ezenkívül az ExpressVPN feloldhatja még a legmakasabb streaming platformokat is, például a Netflix, az Amazon Prime Video és a Hulu.

Csak egy percig tart az induláshoz: válassza ki a kívánt előfizetési időtartamot (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen be. Ettől kezdve 30 nap áll rendelkezésére az ExpressVPN kipróbálására. Ha úgy dönt, hogy nem tartja meg, csak törölje ezt az időszakot, és teljes visszatérítést kap. A próbaverziót is használhatja ingyenes, rövid távú VPN-lefedettség eléréséhez, ami különösen akkor hasznos, ha külföldre megy nyaralni.

Legjobb VPN 90 NAPOS FIANCÉ: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Nagysebességű, több száz szerver kínál az Egyesült Államokban, és a környéken a legerősebb biztonsági és magánélet védelmet nyújtja. Még egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkezik, így kockázatmentesen kipróbálhatja.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

Hogyan juthat el a 90 napos vőlegényhez külföldről egy VPN segítségével

Ne aggódjon, a VPN segítségével a regionális korlátozások megkerülése egyszerű. Csak kövesse az alábbi lépéseket a feloldás és az adatfolyam továbbításához 90 napos vőlegény külföldön:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN szolgáltatással. Már említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost erős, olcsó alternatívák.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Számos különböző verzió lesz, ezért győződjön meg arról, hogy a megfelelőt kapja-e az operációs rendszeréhez.
 3. Döntse el, melyik alábbi forrást szeretné használni.
 4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy amerikai szerverre van szüksége a TLC blokkolásának feloldásához, vagy egy brit szerverre a TVPlayerben való nézéshez.
 5. Próbálja meg streaming videót a választott webhelyről. Szinte azonnal be kell töltenie, bár előfordulhat, hogy frissítenie kell az oldalt, vagy újra kell indítania a böngészőt.

Annak érdekében, hogy ne maradjon le semmiről, javasoljuk, hogy hajtsa végre a fenti lépéseket 90 napos vőlegény valójában levegő. Ha előre ellenőrzi, akkor sok időt hagy a VPN ügyfélszolgálatának segítségére, ha valami nem működik a várt módon.

Hol lehet online nézni a 90 napos vőlegényét

Mint várhatnád, 90 napos vőlegény erős nemzetközi közönséggel rendelkezik. Ennek ellenére csak az Egyesült Államokon kívüli néhány országban repül. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet nézni 90 napos vőlegény: Szerencsére örökké negyedik évad a világ bármely pontjáról.

MINKET

USA zászló

90 napos vőlegény Minden vasárnap repül TLC. Ez a hálózat elkészítette a Happily Ever After? az USA-ban bárki számára szabadon elérhető, tehát ez messze a legegyszerűbb módja annak, hogy nézze meg. A legtöbb egyéb műsorhoz azonban be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Annak ellenére, hogy lehetővé tette a felhasználók számára, hogy bejelentkezzenek számos különféle kábelszolgáltatóval, csak egy top-over-the-service támogatást nyújt: a PlayStation Vue. Ez havi 44,99 dollártól kezdődik, és öt napos próbaverzióval jár.

Van még néhány más mód is a nézésre. A DirecTV Now egy TLC élő közvetítést kínál 40 dolláros havi csomagjában, amely magában foglalja az 1–6. Évadot 90 napos vőlegény lekérhető könyvtárában, valamint a Happily Ever After? legtöbb korábbi epizódjában. Ha úgy találja, hogy a DirecTV Now egy kicsit túl drága, a Hulu lehetővé teszi a Happily Ever After minden évszakának közvetítését? igény szerint 7,99 USD havonta, bár nem lesz képes új epizódokat megnézni.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Meg kell jegyezni, hogy a TLC UK jelenleg a fő show 5. évadját közvetíti, a 90 nap előtti és a boldogság után valaha ismétléssel? Jelenleg nincs megerősített dátum a „Boldogságos valaha” negyedik évadra? de általában az új epizódok néhány hónapot vesznek igénybe, hogy elérjék az Egyesült Királyságot. Biztosan frissítjük ezt a bejegyzést, amint további részletek feltárásra kerülnek.

Ha kábel TV-előfizetéssel rendelkezik, néz 90 napos vőlegény könnyű. A Sky ügyfeleknek egyszerűen be kell jelentkezniük a Sky Go alkalmazásba a TLC (140-es csatorna) online közvetítéséhez. A Virgin és a BT ügyfelek ugyanezt tehetik, a Virgin TV Go és a BT TV alkalmazásokkal.

Ne aggódjon: ha nincs kábel, vagy olyan szolgáltatónál van, amely nem kínál TLC-t, megnézheti TVPlayer. A TLC azonban nem tartozik az ingyenes csatornák közé, ezért meg kell vásárolnia a PLUS Lite tagságot. Ez az első hónapban ingyenes, ezt követően pedig minden hónapban 5,99 £. Felhívjuk figyelmét, hogy a TVPlayer régióhoz kötött, így az Egyesült Királyságban kell lennie, vagy brit VPN szervert kell használnia a nézéshez.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ausztráliában még nincs hivatalos négyéves műsorszolgáltató. A TLC jelenleg a fő sorozat hatodik évadját mutatja be, és ha Foxtel előfizető, élő közvetítésként közvetítheti azt a Foxtel Go alkalmazás segítségével. Nem Foxtel ügyfél? Ebben az esetben hozzáférést kaphat, ha feliratkozik a Foxtel Now-ra havonta 25 AUD-ért.

Egyéb helyszínek

Ha valahol hivatalnok nélkül élsz 90 napos vőlegény műsorszolgáltatónak, előfordulhat, hogy a korábbi évadokat külön-külön kell megvásárolnia. A jó hír az, hogy ez a show könnyen megtalálható olyan nemzetközi platformon, mint az Amazon és az iTunes.

Ne felejtse el: ha jelenleg külföldön van nyaralása alatt, továbbra is hozzáférhet a saját országának adatfolyamaihoz, ha VPN-hez csatlakozik.

Átadhatom a 90 napos vőlegényét egy ingyenes VPN-sel?

Bár valószínűleg kísértésnek tűnik a streaming kipróbálása 90 napos vőlegény egy ingyenes VPN mellett erősen tanácsoljuk azt. Először: ezeket a szolgáltatásokat állandóan elárasztják a felhasználók, és hálózatuk általában nem elég nagyok a terhelés elosztására. Ez azt jelenti, hogy hosszú betöltési időket, gyakori szünetet tart a pufferelésnél, és valószínűleg véletlenszerű lekapcsolódást is a VPN-től. Ráadásul a legtöbb ingyenes VPN-t blokkolják a népszerű streamingplatformok, így valószínűleg nem lesz képes semmit megnézni.

Az ingyenes VPN-k nem fizetnek pénzt, de nem is teljesen ingyenesek: csak személyes adataival fizet, hanem készpénz helyett. Függetlenül attól, hogy hirdetéseinek beillesztésével vagy nyomkövető sütik segítségével követi nyomon az egyik webhelyről a másikra - az ingyenes VPN-k hatalmas mennyiségű információt gyűjthetnek az internet használatáról. Ez felhasználható egy részletes felhasználói profil felépítéséhez, és később, az Ön tudta nélkül, eladható harmadik felek számára.

Végül nehéz megmondani a legitim ingyenes VPN-eket azoktól, akik csak próbálják megfertőzni a rendszerét rosszindulatú programokkal. A 2015. évi tanulmány szerint a megkérdezett 283 ingyenes VPN alkalmazás közül csaknem 40% -ban tartalmaztak rosszindulatú programokat, 18% -ában egyáltalán nem használtak titkosítást, és több mint 80% -uk sebezhető volt az IPv6-szivárgásokkal szemben. A kockázatok sem tűnnek el nagyobb, jobban ismert cégeknél; láttuk, hogy az ipar egyik fő szereplője eladja felhasználóinak alapjárat sávszélességét a botnet működtetésének elősegítése érdekében.

A saját és személyes adatainak online védelmének legjobb módja egy jól megalapozott VPN használata, átlátható ügyfél-adatvédelmi politikával.

Szerencsére valaha a negyedik szezon után: előtér és szereplő

Szerencsére valaha a 4. évad után

90 napos vőlegény több elkötelezett párt követ, miközben készülnek házasodni. A csavar? Az egyik partner az USA-n kívülről származik, és vízumuk csak 90 napig engedélyezi őket. Ha ebben az időszakban nem házasodnak el, el kell hagyniuk az országot. Boldogan éltek míg meg nem haltak? röviddel utána újra meglátogatja a párokat, és megvizsgálja családi kapcsolatukat.

Az alábbiakban minden megerősített pár megtalálható a Happily Ever After negyedik évadjában?

 1. Larissa és Colt
 2. Azan és Nicole
 3. Jay és Ashley
 4. Paolo és Russ
 5. Andrei és Elizabeth
 6. Pedro és Chantelle
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 4 =

Adblock
detector