Hogyan lehet nézni a BBC iPlayer-t ingyenesen az USA-ban

Hogyan nézhetem BBC-t az USA-ban

Ha VPN-t használ, ingyenesen nézheti meg a BBC iPlayer-t az Egyesült Államokban, bár a VPN sok VPN-t blokkol. Olvassa el tovább, hogy megtudja, mely VPN működik, és hogyan kell őket használni.

A VPN-k titkosítják a forgalmat, megakadályozva, hogy a hackerek, az internetszolgáltató (ISP), a munkáltató vagy a kormány figyelje az Ön tevékenységeit. Ennek ellenére van egy másik jelentős előnye: lehetővé teszik az IP-cím megváltoztatását. Mivel a streaming platformok gyakran a felhasználó IP-címére támaszkodnak a helyük ellenőrzéséhez, a földrajzilag blokkolt szolgáltatásokhoz való hozzáférés ugyanolyan egyszerű, mint a megfelelő országbeli szerverhez történő csatlakozás..

A BBC tartalma online elérhető a BBC iPlayer útján, ide tartozik a BBC One és más BBC csatornák tartalma. A BBC hatalmas erőforrásokat fektet be a földrajzi korlátozásokkal kapcsolatos intézkedések fejlesztésére, így nem minden VPN képes felszabadítani az online streaming platformot.

Van azonban néhány olyan VPN, amelyek megbízhatóan hozzáférhetnek a BBC iPlayerhez Amerikában, és bár ezeket részletesebben áttekintjük tovább, az alábbiakban rövidebb összefoglalót találhat:

 1. ExpressVPN Legfontosabb választásunk a BBC nézéséhez az Egyesült Államokban! Ez a szolgáltatás gyors, megbízható, biztonságos és kiváló feloldási képességgel büszkélkedhet, így a BBC bárhol a világon elérhető. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz.
 2. CyberGhost Költségvetéses, felhasználóbarát szolgáltatás előre konfigurált biztonsági lehetőségekkel és erős feloldó képességgel. A CyberGhost ideális azok számára, akik még nem csatlakoztak a VPN-ekhez.
 3. NordVPN Nagy sebességet, hatalmas szerverhálózatot, nem bejelentkezési házirendet és testreszabható biztonsági szolgáltatásokat kínál megfizethető áron.
 4. PrivateVPN Ez a VPN biztonságos, magánélettudatos, gyorsabb, mint a legtöbb, és feloldja a népszerű streaming szolgáltatások széles skáláját.
 5. VyprVPN Naplózhatatlan, biztonság-orientált VPN gyors, gyors és a BBC iPlayer bárhonnan feloldható képességével.

Hogyan nézhetem meg a BBC iPlayer-t Amerikában

Valójában nagyon egyszerű megkerülni a regionális korlátozásokat a VPN segítségével. Az alábbiakban ismertetjük, hogy miként használhatja a BBC iPlayer és egy VPN-t a BBC élő közvetítéséhez az USA-ban.

A következőképpen nézheti meg a BBC iPlayer-t az USA-ban:

 1. Iratkozzon fel az alább említett VPN-ek egyikére (az ExpressVPN-t ajánljuk).
 2. Töltse le és telepítse az alkalmazást, ügyelve a készülék operációs rendszeréhez megfelelő verzióra.
 3. Csatlakozzon a VPN egyik brit szerveréhez.
 4. Jelentkezzen be a BBC iPlayerbe, és próbáljon meg betölteni egy videót. Azonnal el kell kezdődnie, de előfordulhat, hogy előbb törölnie kell böngészője sütikét és gyorsítótárát. Ha ez megtörtént, frissítse az oldalt, és képesnek kell lennie arra, hogy szabadon folyhasson.
 5. Most már a BBC One, a BBC Two, a BBC Three és a BBC Four tartalmakhoz férhet hozzá az iPlayer oldalán.

INGYEN FELTÉT VPN: Ha csak rövid távú VPN lefedettségre van szüksége, akkor kihasználhatja az ExpressVPN előnyeit 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Miközben előleget kell fizetnie, ebben az időszakban bármikor lemondhatja a teljes visszatérítés igénylését, kérdés nélkül. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy hónapig ingyenesen továbbíthatja a BBC-t.

Megfelelő VPN kiválasztása a BBC külföldi nézéséhez

Mivel sok VPN-szolgáltató állítja a legjobbakat, nehéz lehet eldönteni, melyiket használja. Annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb VPN-eket a BBC streamingjéhez az Egyesült Államokban, úgy döntöttünk, hogy csak az alábbi jellemzőkkel rendelkező szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Megbízhatóan feloldja a BBC iPlayer és hasonló streaming platformokat
 • Állandóan nagy sebességű kapcsolatot kínál
 • Erős titkosítást használ, és számos más biztonsági funkciót is magában foglal
 • Nem naplózza az Önt azonosító információt
 • Van alkalmazásai az összes legnépszerűbb operációs rendszerhez

A legjobb VPN-k a BBC nézéséhez az Egyesült Államokban

Az alábbiakban megtalálja a legjobb VPN-k listáját a BBC nézéséhez az Egyesült Államokban:

1. ExpressVPN

ExpressVPN2020. januárA blokkolja a BBC-t az USA-ban bevizsgált 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN Több mint 3000 szerverrel rendelkezik 94 országban világszerte, beleértve az Egyesült Királyságot is. Ez a szolgáltatás megbízhatóan feloldhatja azokat a streaming platformokat, amelyekkel sok más VPN-vel küzd, köztük a BBC iPlayer, az ITV Hub és a Netflix UK. A legjobb az, hogy elég gyors az élő HD tartalom streamingje nélkül észrevehető dadogás vagy pufferolás..

Ez a VPN szolgáltatás 256 bites titkosítást, DNS és IPv6 szivárgás elleni védelmet, tökéletes előremeneti titoktartást és egy kill kapcsolót (amely megállítja az összes forgalmat, amikor váratlanul megszakad), hogy tevékenységeit mindenkor magántulajdonban tartsa.. Az ExpressVPN nem naplózza olyan adatokat, amelyek azonosíthatnák Önt, de szinte teljesen névtelenül regisztrálhatunk a Bitcoin-en és egy elektronikus levélcímen a további adatvédelmi réteg elérése érdekében. Bármilyen probléma esetén a támogatás 24 órán keresztül, 7 órán keresztül elérhető.

Az ExpressVPN alkalmazások elérhetőek Windows, MacOS, Linux, Android és iOS rendszerekre. A tervek hozzáférést biztosítanak az egyéni útválasztó firmware-hez, hogy az összes eszközt a lehető legegyszerűbben megvédjék.

Előnyök:

 • Feloldja a főbb streaming oldalak, pl. Netflix, Amazon Prime Video és BBC iPlayer
 • Elég gyors ahhoz, hogy HD videókat lejátszhasson pufferolás nélkül
 • Szilárd magánélet és biztonság
 • Fizetne névtelenül a Bitcoin segítségével

Hátrányok:

 • Csak három egyidejű kapcsolat megengedett

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

A BBC legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a mi első választásunk. Nagy sebességű kapcsolatokat, erőteljes biztonsági és adatvédelmi funkciókat, valamint kiváló feloldási képességeket kínál. Ezenkívül 30 napos pénz-visszatérítési garanciával kockázatmentesen kipróbálhatja ezt a szolgáltatást.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését itt

ExpressVPN CouponSpecial Ajánlat - 3 hónapos extra FREEGET DEALCoupon automatikus alkalmazásra kerül

2. CyberGhost

CyberGhostFeloldja a BBC-t az USA-ban tesztelt 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.Cyberghost.com

Pénzvisszafizetési garancia: 45 NAP

CyberGhost 486 brit szerverhez és további 88 országban több mint 5000 szerverhez nyújt hozzáférést. Ez a szolgáltatás rendkívül felhasználóbarát; mindegyik szerver megmutatja az aktuális terhelését és a feloldásra tervezett streaming szolgáltatást. Nagy sebességgel és akár hét egyidejű csatlakozással a CyberGhost biztosítja, hogy szabadon közvetíthesse a BBC-t hibátlanul otthon vagy útközben.

Ez a VPN megkönnyíti az online biztonságot. 256 bites titkosítással, állandóan bekapcsolt kapcsolóval, valamint az IPv6 és a DNS szivárgások elleni védelemmel védi adatait. Ez nem minden: ez automatikusan blokkolja a hirdetéseket és megkeresi a rosszindulatú programokat. A CyberGhost nem naplózza személyesen azonosítható információkat, de a hozzáadott névtelenségért a Bitcoinban fizethet. Ha bármilyen problémája merül fel, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal az élő chat-en keresztül, a nap 24 órájában.

A CyberGhost Windows, Android, MacOS, Linux és iOS alkalmazásokat kínál. A hálózati útválasztók támogatottak, de manuális konfigurációt igényelnek.

Előnyök:

 • Gyors, megbízható szolgáltatás
 • Nincs probléma az USA Netflix, a BBC iPlayer és még sok más feloldásával
 • Az összes biztonsági szolgáltatás alapértelmezés szerint engedélyezve van

Hátrányok:

 • Nem megfelelő azok számára, akiknek fejlett funkciók vezérlésére van szükségük

A LEGJOBB KÖLTSÉGVETÉSI OPCIÓ: A CyberGhost nagysebességű kapcsolatokkal, átfogó biztonsággal és a BBC bárhol feloldó képességével büszkélkedhet. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával jár.

Olvassa el a CyberGhost teljes áttekintését itt

CyberGhost kupon ÚJ ÉV KÜLÖNLEGES: 80% -T Takarítson meg 3 éves terveknél + 2 hónapos freeGET DEAL Kedvezmény automatikusan alkalmazandó

3. NordVPN

NordVPNFeloldja a BBC-t az USA-ban tesztelt 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.NordVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

NordVPN Több mint 5400 nagysebességű szerverrel rendelkezik 62 országban, köztük 707 csak az Egyesült Királyságban. Ez képes megkerülni a legmakacsabb földrajzi blokkoló intézkedéseket is, azaz a világ bármely pontjáról hozzáférhet olyan szolgáltatásokhoz, mint az Amazon Prime Video, a Netflix UK és a BBC iPlayer. A NordVPN akár hat egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, tehát ideális, ha az összes eszközt egyszerre szeretné megvédeni..

Ez a szolgáltatás nagy hangsúlyt fektet az Ön biztonságára. Jellemzői a 256 bites titkosítás, egy alkalmazás-specifikus kill kapcsoló, egy rosszindulatú program szkenner, egy adblokkoló, valamint a DNS, IPv6, WebRTC és a port-továbbító szivárgások elleni védelem. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy VP-n keresztül hozzáférnek a Tor-hoz, vagy egyidejűleg több VPN-t használnak a kiegészítő védelem érdekében. A NordVPN szigorú bejelentkezési tilalommal rendelkezik tehát az Ön személyes adatai jó kezekben vannak. Az ügyfélszolgálat 24 órán keresztül, hétfőn keresztül elérhető.

A NordVPN rendelkezik Linux, MacOS, Windows, iOS és Android alkalmazásokkal. Az otthoni útválasztókon történő használathoz manuális telepítés szükséges.

Előnyök:

 • Nagyobb hangsúly a biztonságra és a magánéletre
 • Több száz nagysebességű brit szerver
 • Kiváló, olcsó alternatív streaming
 • Naplókat semmilyen módon nem tart

Hátrányok:

 • Egyes kiszolgálókkal való kapcsolat lassú és megbízhatatlan lehet

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

JÓ ÁLTALÁNOS: A NordVPN gyors, olcsó, magánélet-orientált szolgáltatás, amely komolyan veszi az Ön biztonságát. Még ennél is jobb, ha a tervek egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát tartalmaznak.

Olvassa el a NordVPN teljes áttekintését itt

NordVPN CouponTakarítson meg 70% -ot a 3 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazva

4. PrivateVPN

PrivateVPNFeloldja a BBC-t az USA-ban tesztelt 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.PrivateVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

PrivateVPN 57 országban mindössze 88 szerverrel rendelkezik (az Egyesült Királyságban hat), de kisebb hálózatának köszönhetően gyorsabb sebességet biztosít, mint sok hasonló szolgáltatás. Ezenkívül a PrivateVPN megbízhatóan feloldja nemcsak a BBC iPlayer, hanem a Netflix UK, az ITV Hub és az All 4 szolgáltatást is. Ez a szolgáltatás hat eszköz egyszerre csatlakoztatását teszi lehetővé..

256 bites titkosítással, DNS, WebRTC és IPv6 szivárgás elleni védelemmel és megszakító kapcsolóval (csak Windows) a PrivateVPN garantálja, hogy a forgalom mindenkor biztonságban van. Tevékenységeidet nem lehet visszakeresni Önre (függetlenül attól, hogy Bitcoinban fizet, vagy sem), ennek a szolgáltatásnak a nulla naplózásának politikájának köszönhetően. Az élő csevegés napi 22 órán keresztül elérhető (offline állapotban van az 1: 3-tól PST-ig), és az Ön engedélyével a személyzet távolról konfigurálhatja a szoftvert az Ön számára.

A PrivateVPN rendelkezik Windows, Android, MacOS és iOS alkalmazásokkal. Linux alapú platformon és vezeték nélküli útválasztón működik, manuálisan konfigurálva.

Előnyök:

 • Feloldja a Hulu, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer szolgáltatásait
 • Nagyon gyors sebesség
 • Nulla naplók szolgáltatója

Hátrányok:

 • Más szolgáltatóknak több szerverválasztási lehetőség van
 • Az élő csevegés nem éjjel-nappal

Pontszámunk:

4.5 kívül 5

BBC STREAM bárhol: A PrivateVPN nem tárol naplókat, prioritást élvez az Ön biztonsága mellett, és gyors, hibátlan adatfolyamot kínál. Ez magában foglalja a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Olvassa el a PrivateVPN teljes áttekintését itt

PrivateVPN CouponSpecial Deal - takarítson meg 83% -ot a 2 éves tervGET DEALDiszámla automatikusan alkalmazott

5. VyprVPN

VyprVPNFeloldja a BBC-t az USA-ban tesztelt 2020 januárjában

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.VyprVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

VyprVPN Jelenleg több mint 700 szerverrel rendelkezik 64 országban, beleértve az Egyesült Királyságot is. Ez a szolgáltatás állandóan nagy sebességet kínál, és egyszerűen feloldhatja a népszerű streaming platformokat, ideértve a Netflix UK-t, az ITV Hub-ot és természetesen a BBC iPlayer-t. Három egyidejű kapcsolat megengedett, bár ez a prémium előfizetőknél ötre növekszik.

Ez a szolgáltatás 256 bites titkosítást, megszakító kapcsolót (asztali alkalmazásokban), tökéletes előremeneti titkot és alapértelmezésben a DNS szivárgás elleni védelmet használ. A szabadalmaztatott Chameleon protokoll használatával eltakaríthatja a forgalmat, így nehezebben észlelhető, hogy VPN-t használ. A VyprVPN semmilyen személyes információt nem naplóz, így szinte teljes névtelenné téve online. A támogatás élő csevegésen keresztül elérhető, a nap 24 órájában.

A VyprVPN alkalmazásokat kínál a Blackphone, az Android, az iOS, a Windows és a MacOS számára. Manuálisan telepíthető Linux eszközökre és kiválasztott internetes útválasztókra.

Előnyök:

 • Kiváló biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások
 • Gyors, megbízható kapcsolat
 • Feloldja a legnépszerűbb földrajzilag blokkolt webhelyek feloldását

Hátrányok:

 • Nem fogadja el a Bitcoint
 • Kétlépcsős árstruktúra

Pontszámunk:

4 kívül 5

FEJLESZTETT BIZTONSÁG: A VyprVPN egy biztonság-központú szolgáltató, nagy sebességgel, erős feloldási potenciállal és nem naplózási politikával. Még három napos ingyenes próbaverziót is kínál.

Olvassa el a VyprVPN teljes áttekintését itt

VyprVPN CouponStaur 81% a 2 éves tervGET DEALDacount automatikusan alkalmazni

Nézhetek külföldön a BBC-t egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-k csábítóak lehetnek, de több okból nem javasoljuk az egyik használatát. Az első a teljesítményük; az ingyenes VPN-eknek ritkán van elegendő kiszolgáló az összes felhasználó támogatásához, és ez lassú sebességként nyilvánul meg. A streaming meglehetősen adatigényes, különösen magasabb felbontásnál, és mint ilyen, valószínű, hogy megszakítás nélküli lejátszást, alacsonyabb videó minőséget és hosszú pufferelési időket fog tapasztalni. Ezenkívül a BBC rendszeresen frissíti a geo-blokkoló intézkedéseit, így nagy esély van arra, hogy egyáltalán nem fog hozzáférni a BBC iPlayerhez ingyenes VPN-sel.

Lehet, hogy ezeket a szolgáltatásokat szabadon használhatják, de vállalkozások, és mint ilyenek, pénzt keresnek. A legtöbb ember hirdetéssel támogatott modelleket használ, vagy havi díj ellenében nagyobb kedvezményeket kínál, például nagyobb sebességet, de néhányan árnyékosabb gyakorlatokat alkalmaznak. Egyes szolgáltatások nyomkövető sütiket tárolnak a készüléken, hogy megnézhesse, mely webhelyeket látogatják meg, és az így kapott fogyasztói profilt eladják a hirdetőknek. Ez átveszi az irányítást azon felett, hogy ki látja az adatait a kezedből, ami pontosan ellentétes azzal, amit a VPN-nek feltételeznie kell.

Sajnos nehéz még azt is megmondani, hogy biztonságos VPN-t használ-e vagy sem. A kutatók nemrégiben 283 ingyenes VPN-alkalmazást teszteltek, és megállapították, hogy csaknem 40% -ban tartalmazott rosszindulatú programokat, 84% -uk sebezhető volt az IPv6-szivárgások ellen, és 18% -uk semmilyen titkosítást nem használt. A jól ismert szolgáltatások nem feltétlenül biztonságosak; 2015-ben Hola elkapta a felhasználói sávszélességet, hogy segítse a botnet működését.

Egy jó hírű VPN-sel, egyértelmű, az ügyfelek első adatvédelmi politikájával használva a legjobb módja annak, hogy biztonságban maradjon az interneten.

Hogyan regisztrálhatok a BBC iPlayer-re

Új BBC-fiók létrehozása könnyű, és csak néhány percig tart. Először lépjen a bejelentkezési oldalra és kattintson a gombra Regisztrálj most. Felkérjük a részletek megadását, ideértve a születési dátumot, az e-mail címet és az irányítószámot. Ez az utolsó lépés azonban nem nagy elrettentő tényező a tengerentúli nézők számára, mivel minden egyes Egyesült Királyság irányítószámot elfogadnak, és a tartózkodási helyét semmilyen módon nem kell igazolnia. Ha kész, kattintson a gombra Regisztráció, és ellenőrizze e-mail címét.

A brit törvények előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, hogy bármit megnézhessen a BBC iPlayer-en. Noha ez a szolgáltatás időnként felugró ablakot mutat, amely tudatában van vele, ez nem jelenik meg minden alkalommal, amikor megpróbál valamit nézni, és mint ilyen, könnyen elfelejthető. Az iPlayer valójában nem ellenőrzi, hogy van-e TV-licence, vagy sem, és teljes mértékben támaszkodik a becsületrendszerre.

Miért lenne szükségem VPN-re?

A VPN-k nemcsak a BBC-t nézhetik az USA-ban. Aggódik amiatt, hogy korlátozott hozzáféréssel rendelkezik az RBS, a Santander vagy a Halifax bankszámlájához, mert egy másik országból jelentkezett be? Csak először csatlakozzon egy brit VPN szerverhez, és valószínű, hogy bankja automatizált rendszere még akkor sem fogja észrevenni, hogy valójában valahol máshol van. Ezt a módszert arra is használhatja, hogy az Egyesült Királyságon kívüli fogadási webhelyekhez hozzáférjen, mint például a Ladbrokes és a William Hill.

Mivel a forgalmat gyakran egy teljesen más országbeli kiszolgálón továbbítják, a VPN használatával megkerülheti a munkahely vagy a kormány által előírt webszűrést. A nyilvános wifi-hálózatok gyakran kevésbé biztonságosak, mint amilyennek kellene lenniük, ami azt jelenti, hogy a hackerek elsődleges célpontjai. Ha VPN-hez csatlakozik, biztosan tudja, hogy tevékenységei biztonságosak a kíváncsiságtól.

Melyik BBC csatornákat és műsorokat nézhetek meg VPN-sel?

A BBC tartalmak hatalmas választékát kínálja, kezdve a szappanoperáktól a szemcsés drámáig. Az alábbiakban felsoroltuk azokat a BBC csatornákat, amelyeket élőben közvetíthet, és néhány olyan műsort, amelyeket a BBC iPlayer-en nézhet:

Csatornák:

 1. BBC One
 2. BBC Two
 3. CBBC
 4. BBC Four
 5. BBC hírek
 6. cBeebies
 7. BBC Three
 8. BBC Scotland
 9. S4C
 10. BBC Parlament
 11. BBC Alba
 12. Radio 1

TV műsorok:

 • A kötelesség
 • Gyilkos Eve
 • Eastenders
 • Csúcsfokozat
 • QI
 • Baptiste
 • A nap mérkőzése
 • sérült
 • Fehér arany
 • Testőr
 • Panoráma
 • Kék bolygó 2
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

Adblock
detector