Hogyan lehet nézni a kis hableány élőben! bárhonnan online

Hogyan lehet nézni a kis hableány élőben! online VPN-sel

A kis hableány élőben! sugárzott 2019. november 5-én. Ha elmulasztotta az élő adást, ne aggódjon! Megmagyarázjuk, hol találhatja meg, hogy újra és újra megfigyelje! Vegye figyelembe, hogy VPN-re lesz szüksége a nézéshez A kis hableány élő! külföldről. Ennek oka az, hogy a tartalom régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Államokban érhető el. Szerencsére vannak olyan kiváló minőségű VPN-k, amelyek könnyen megkerülhetik ezeket a földrajzi korlátozásokat.

Csak a hivatalos forrásokat javasoljuk a nézéshez A kis hableány élő!. Noha sok illetéktelen forrás létezik, általában alacsonyabb minőségűek, alacsony felbontásúak. Ezenkívül néhány jogosulatlan adatfolyam offline állapotban van a szerzői jogok megsértése miatt. A szóváltás elkerülésével elkerülheti a szóváltást! az alább felsorolt ​​hivatalos források egyikén keresztül.

A kis hableány élő! csak a régiókhoz kötött platformokon lesz elérhető. Ezért szüksége lesz egy VPN-re, ha külföldön szeretné megnézni (az Egyesült Államokon kívül).

Hogyan lehet nézni a kis hableány élőben! online VPN-sel

A VPN segítségével úgy néz ki, mintha egy másik országból böngészne. Ez nagyon hasznos a földrajzilag korlátozott tartalmak, például a The Little Mermaid Live! Feloldásához. Alig várom az indulást? Csak annyit kell tennie, hogy kövesse az alábbi egyszerű lépéseket.

Így nézheti meg a kis hableányt élőben! Online külföldön (az Egyesült Államokon kívül):

 1. Iratkozzon fel VPN-sel. Az ExpressVPN használatát javasoljuk de a CyberGhost és a NordVPN két megfizethető alternatíva a The Little Mermaid Live nézéséhez! külföldről.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést eszközére (az az eszköz, amelyről a The Little Mermaid Live-ot szeretné megtekinteni!).
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban a USA IP-cím. Ez lehetővé teszi az ABC vagy a Disney + feloldását, és külföldön (az Egyesült Államokon kívül) megnézheti őket..
 4. Az ABC-n keresztüli nézéshez be kell jelentkeznie egy amerikai kábeltelevíziós szolgáltatóval. Disney + esetén fizetett előfizetésre van szükség.
 5. Lépjen az ABC vagy a Disney + oldalra, és válassza ki a videót, amelyet korlátozás nélkül kell lejátszani. Ha a tartalom továbbra is blokkolva van, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket.

Hogyan lehet nézni a kis hableány élőben! az amerikai tévében

USA zászló

Az írás idején az egyetlen lehetőség a kis hableány élőben nézésére! az ABC-n van (bár meg fogja jönni A Disney + 2019. november 12-én). Ehhez kábel TV-előfizetés szükséges és jelentkezzen be az ABC-be a kábeltelevízió bejelentkezési adataival. Ezután megnézheti az ABC.com vagy az ABC alkalmazáson keresztül. Míg az ABC számos népszerű streaming szolgáltatáson keresztül érhető el, beleértve az AT szolgáltatást&T TV és Hulu, a kis hableány élőben! csak élőben volt elérhető a közvetítés napján, és igény szerint nem kínálják.

Kérjük, ne feledje, hogy az ABC régiókban van és csak az Egyesült Államokban érhető el. Ennek ellenére továbbra is külföldről nézhet, ha VPN-en keresztül csatlakozik egy amerikai szerverhez. A jó indulás az ExpressVPN, amely 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy kipróbálhatja az ExpressVPN-t kockázat nélkül, és teljes visszatérítést igényelhet, ha a VPN nem felel meg az elvárásainak.

Hol máshol nézhetem online a Kis hableányt?

Ha nem rendelkezik kábel TV-előfizetéssel, az egyetlen másik nézési mód A kis hableány élő! bekapcsolódik Disney+. A streaming szolgáltatás 2019. november 12-én várhatóan elindul az Egyesült Államokban, Kanadában és Hollandiában. Az USA Disney + előfizetésének ára 6,99 USD havonta, míg az éves előfizetés 69,99 USD (ez kissé olcsóbb, havonta 5,83 USD)..

A Disney + 2019. november 19-én érkezik Ausztráliába és Új-Zélandra. Az Egyesült Királyság, Franciaország, Németország és Spanyolország kedvelőinek azonban 2020. március 31-ig kell várniuk. Ilyenként lehet, hogy VPN-t kell használnia a megrendelés a kis hableány élő nézéséhez! a Disney + -en, tartózkodási helyétől függően. Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Hollandiában, akkor van egy amerikai, kanadai vagy holland IP-címe a platform külföldön történő feloldásához..

Mit kell tudnom a kis hableány élőről?

A kis hableány élőben! egy zenei TV-műsor, amely az 1989-es animációs film, a Kis hableány alapján készült. Az ABC számára készült, hibrid formátumot tartalmaz, amelyben a filmet élő közönség előtt vetítették elő, és a film dalait élő zenei előadásokkal (a Broadway színpadi verzióval együtt) átvágta.. A kis hableány élő! november 5-én sugárzott az ABC-n, 2019, és 9,01 millió nézőt vonzott.

Ki szerepel a Kis hableány élőben?

A kis hableány élő szerepe! különféle népszerű színészekből és énekesekből áll. Különösen, Auliʻi Cravalho sztárja Ariel hercegnő Jodi Benson, Ariel eredeti hangja pedig bemutatja a különlegeset. Ugyancsak szerepel Latifah királynő, mint Ursula, Shaggy, mint Sebastian, John Stamos, mint Louis séf, Graham Phillips, mint Eric herceg, és Amber Riley, mint a meccse..

Melyik dalok szerepelnek a Kis hableány élőben?

A kis hableány élőben! tartalmazza az eredeti animációs film összes népszerű dalát, beleértve a Part of Your World és a Tenger alatti filmeket. Itt található a teljes lista azoknak a daloknak, amelyek megjelenésük szerint vannak felsorolva:

 • Az alsó szülők - Eric, Grimsby és Ensemble
 • Triton lányai - Emcee, együttes
 • A világ része - Ariel
 • A világ része (meglepetés) - Ariel
 • A tenger alatt - Sebastian, Ariel és Ensemble
 • Szegény szerencsétlen lelkek - Ursula és Ariel
 • A hangja - Eric
 • Les Poissons - Louis séf
 • Kiss the Girl - Sebastian, együttes
 • Ha csak - Ariel, Eric
 • Szegény szerencsétlen lelkek (meglepetés) - Vanessa, Ursula
 • Happy Ending - Szereplők
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

Adblock
detector