Hogyan lehet nézni az X Factor: The Band online ingyen

Hogyan nézheted meg az X Factor The Band online ingyen

Az X Factor ígéretes, hogy kissé eltérő lesz ebben az évben, egy szériahelyett két spinoff-tal. A hírességek verziója azonban éppen véget ért, ami azt jelenti, hogy itt az ideje az X Factor: The Band-nek, egy olyan műsornak, amelyben Simon Cowell megpróbálja megtalálni a következő One Direction-t vagy Little Mix-t.. Az első epizód december 9-én, GMT 8.30-kor kerül bemutatóra, új epizódokkal december 11-én, 13-án és 15-én. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell élőben közvetíteni Az X-Faktor: A zenekar bárhonnan.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk Az X-Faktor. Ennek a shownak a népszerűsége miatt az engedély nélküli patakok szinte elkerülhetetlenek, ám nem javasoljuk ezek használatát. A videó általában nagyon rossz minőségű, és a harmadik féltől származó stream-ek hajlamosak lemaradni. Ezenkívül a jogosulatlan adatfolyamok offline módban is elérhetők, a szerzői jogok megsértése figyelmeztetése nélkül. Nézheted X Faktor: A zenekar egyébként ingyenes online, ami azt jelenti, hogy nincs ok megbízhatatlan, harmadik féltől származó adatfolyamok használatára.

Az X Faktor: A zenekar csak földrajzilag korlátozott streaming szolgáltatásokon fog továbbítani. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége a külföldről történő megfigyeléshez.

Hogyan nézheted meg az X Faktorot: A zenekar bárhonnan online

A legtöbb fő streaming szolgáltatás ellenőrzi a felhasználó IP-címét, hogy korlátozza a hozzáférést egy adott országhoz. Amikor azonban csatlakozik egy VPN-hez, kap egy új, régióspecifikus IP-címet. Ez becsapja a régiókhoz kötött platformokat arra, hogy azt gondolja, hogy valahol máshol található, és bárhonnan megnézheti. Zavaros? Ne aggódjon, csak kövesse az alábbi lépéseket.

A következőképpen nézheti meg az The X Factor: The Band online (bárhonnan) ingyen:

  1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-szolgáltatónál. Az ExpressVPN használatát javasoljuk bár a CyberGhost és a NordVPN két nagy teljesítményű és olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN-t, győződjön meg arról, hogy megkapja-e az eszközéhez a megfelelő verziót.
  3. Csatlakozzon a VPN egyik brit szerveréhez. Ha a város kiválasztásának lehetősége van, London általában jó választás.
  4. Hozzon létre egy ingyenes ITV Hub fiókot. A regisztráció során meg kell adnia az irányítószámát, de nincs igazolás a helyén, így érvényes brit irányítószám működni fog.
  5. Végül próbálj meg egy élő közvetítést nézni az ITV Hub-on. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd töltse be újra az oldalt.

Mint Az X Faktor: A zenekar élni fog, érdemes néhány percet venni annak ellenőrzésére, hogy a VPN működik-e a bemutató előtt. Ily módon több mint elég ideje van arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától, és váratlan technikai problémák miatt nem kell elmulasztania egy epizód elejét..

Az X Factor: The Band ingyenes nézése az Egyesült Királyság tévében

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Mint általában, Az X-Faktor az ITV1-en adják át. Ez azt jelenti, hogy tudsz Ingyenesen nézheti meg online ITV Hub. Nem kell aggódnia, ha elmulaszt egy epizódot, mivel az igény szerint rendelkezésre áll legalább egy héttel később.

Felhívjuk figyelmét, hogy a brit törvények előírják, hogy TV-engedéllyel kell rendelkeznie, ha bármit online néz, miközben a hagyományos tévében jelenik meg. Az ITV Hub azonban egy becsületrendszeren működik, és valójában nem ellenőrzi, hogy van-e engedélyed vagy nem. Engedély nem szükséges, ha csak a The X Faktor: A zenekar igény szerint.

Az ITV Hub régióhoz kötött és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Külföldről érheti el, ha csatlakozik a VPN egyik brit szerveréhez. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik így kipróbálhatja, és egyszerűen teljes visszatérítést igényelhet, ha elégedetlen.

Megnézhetem a The X Factor: The Band más országokban?

földgömb

Jelenleg nincs megerősített nemzetközi műsorszolgáltató Az X Faktor: A zenekar. Az AXS és a Family azonban megjelennek Az X tényező: Híresség az Egyesült Államokban és Kanadában, tehát lehetséges, hogy levegőbe kerülnek A zenekar egy későbbi időpontban. Ezt a bejegyzést frissítjük, amint további információk elérhetővé válnak.

Mit várhatnak a rajongók a The X Factor új szezonjától?

A szezon legnagyobb változása a formátum. Bár a csoportok beléphetnek az The X Factor szokásos verziójába, az egyes előadóművészek a végén nyerhetnek (és gyakran is). Ebben az évben azonban a zenekarokról szól. Az egyének továbbra is beléphetnek, de más emberekkel párosulnak, hogy csoportot képezzenek (feltéve, hogy bekerülnek a versenybe).

A versenyzőktől eltekintve, ez többé-kevésbé szokásos. Bíróként visszatérnek Simon Cowell és Nicole Scherzinger, bár Louis Walsh-t egy rotációs hírességek váltják fel. Leona Lewist legalább az első epizódban vendégbíróként erősítették meg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4

Adblock
detector