Hogyan nézheted az X Faktorot: Hírességek online ingyen (bárhonnan)

Hogyan nézheted meg az X Factor Celebrity online ingyen

Az X Faktor: A Híresség az The X Factor különkiadása, amelynek bemutatója: 2019. október 12., szombat, 08:35 BST (15:35 EST). A jó hír az, hogy ingyenesen elérhető lesz az élő közvetítés az ITV Hubon keresztül. Ha azonban az Egyesült Királyságon kívülről szeretne nézni, a következő üzenettel találkozik:

"Sajnáljuk. Ez a videó jelenleg nem érhető el. Nézze meg a Műsorok részt a további nagyszerű műsorokról ”.

Az ITV hub nem dolgozik külföldön

Az ITV Hub tartalma régiókhoz kötött, és csak az Egyesült Királyságban érhető el. Ezért szüksége van egy VPN-re, ha külföldön szeretné megtekinteni.

Csak a hivatalos forrásokat ajánljuk megnézésre Az X tényező: Híresség. Ennek oka az, hogy a sok online engedély nélküli adatfolyam általában rosszabb minőségű. Például gyakran alacsony felbontásúak és frusztráló nézni, a kiterjedt pufferolás és késés miatt. Sőt, a jogosulatlan adatfolyamokat bármikor offline módba lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. Az X Factor: Hírességek élő közvetítését az ITV Hub-nál is ingyen el lehet végezni, így nem kell aggódnia a megbízhatatlan harmadik fél adatfolyamai miatt..

Az X tényező: Híresség premierje az ITV Hub-on, amely régióspecifikus platform. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szükség a külföldön (az Egyesült Királyságon kívül) történő megfigyeléshez.

Hogyan lehet nézni az X Faktor: Híresség online ingyen

A VPN használata az ITV Hub külföldön történő feloldásához valójában nagyon egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy kövesse ezeket a lépésről lépésre, és azonnal megnézed az X Faktor: Híresség-t.

A következőképpen nézheti meg az X Faktor: Híresség 2019 játékot online bárhonnan:

 1. Először regisztráljon egy VPN-t a szervereken az Egyesült Királyságban. Az ExpressVPN használatát javasoljuk de a NordVPN és a CyberGhost szintén feloldja az ITV Hub feloldását, és kiváló ár-érték arányt kínál.
 2. Ezután töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást. A fentiek által ajánlott VPN-ek böngésző-kiterjesztéseket is kínálnak.
 3. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Királyságban. Ezzel kapsz egy brit IP-címet, lehetővé téve az ITV Hub feloldását külföldről.
 4. Nyissa meg az ITV Hub-ot (böngészőn vagy az ITV Hub-alkalmazások egyikén keresztül), és regisztráljon egy ingyenes fiókot. Bizonyos alapvető személyes adatokra szükség van (a neve, születési ideje és egy brit irányítószám. Bármely érvényes irányítószám elfogadható, mivel az ITV valójában nem igazolja ezt.
 5. Próbálja ki VPN-jét az ITV Hub segítségével. Az összes adatot, beleértve az élő közvetítéseket is, fel kell oldani. Ha nem, javasoljuk, hogy törölje böngészője gyorsítótárát és a sütiket. Alternatív megoldásként kipróbálhat egy másik brit szervert.

tudsz Kerülje el az utolsó pillanatban fellépő csúfolást a VPN előzetes tesztelésével az ITV Hub-on of the X Factor: Hírességek premierje. Ez időt ad arra, hogy további segítségért lépjen kapcsolatba a VPN ügyfélszolgálatával, csökkentve ezzel a kimaradás kockázatát.

Hogyan nézheted az X Faktorot: Ingyenes híresség az Egyesült Királyság TV-jén

uk zászló

Lehetősége van élő közvetítésre Az X tényező: Híresség ingyen ITV Hub. Noha ehhez regisztrálnia kell egy fiókot (megadnia kell egy e-mail címet, létrehoznia egy jelszót és megadnia néhány alapvető személyes információt), ez teljesen ingyenes, és csak néhány másodpercig tarthat, amíg a teljes.

Az ITV Hub élő közvetítése csak az Egyesült Királyságban érhető el a jogok korlátozása miatt. Noha az ITV Hub + opció is havonta 3,99 £, ez csak lehetővé teszi, hogy külföldön (az Európai Unió bármely részén) nézhessen felzárkóztatás esetén. Mint olyan, a VPN a legjobb vétel a nézéshez Az X tényező: Híresség az Egyesült Királyságon kívül. Szerencsére az ExpressVPN tartalmaz egy 30 napos pénz-visszatérítési garanciát, ami azt jelenti, hogy kipróbálhatja az ITV Hub-val kockázatmentesen, és teljes visszatérítést kaphat, ha elégedetlen.

Hol találok élő közvetítést Az X Faktor: Hírességek online?

Az ITV Hub nem az egyetlen hely, ahol a The X Factor: Celebrity online élőben nézheti meg. Íme néhány további lehetőség, amelyeket érdemes megfontolni:

USA

USA zászló

Az X Factor rajongói az USA-ban nézhetik a The X Faktor: Hírességet az AXS TV-n. Ha előfizet egy részt vevő kábeltelevíziós szolgáltatóval, akkor külön díj nélkül nézheti meg. azonban, az AXS TV kábel nélkül is nézhető a következő streaming szolgáltatásokon keresztül: AT&T TV Now, Philo ($ 20 / hónap) és Sling TV ($ 25 / hó). Mivel ezek a lehetőségek földrajzilag az Egyesült Államokra korlátozódnak, VPN-re és amerikai IP-címre van szüksége ahhoz, hogy külföldről nézhessen..

Kanada

Kanadai zászló

Ha Kanadában tartózkodsz, megnézheted az The X Factor: Celebrity-ot a Family Channel-en. Az élő közvetítéshez két dologra van szüksége: a Családi csatorna alkalmazásra és a kábel TV-előfizetésre. Annak a ténynek köszönhető, hogy a Családi Csatorna csak Kanadában érhető el, egy Kanadai IP-cím VPN-en keresztül szükséges a külföldi élő közvetítés érdekében.

Használhatok egy ingyenes VPN-t az X Factor: Celebrity online megtekintéséhez?

Nem mind ingyenes VPN-k képesek feloldni az ITV Hub blokkolását ami miatt hiányozhat a The X Factor: Celebrity premierjén. Még ha az ingyenes VPN feloldja az ITV Hub külföldről való feloldását is, itt kezdődnek a valódi problémák. Egészen egyszerűen, Az ingyenes VPN-k általában nagyon lassúak. Kicsi hálózattal és nagyszámú felhasználóval a szerverek gyakran nagy terhelésnek vannak kitéve. Ez olyan teljesítményproblémákhoz vezet, amelyek az élő közvetítés során a legjobban észrevehetők.

Az ingyenes VPN használatának biztonsági kockázatait is figyelembe kell vennie. Különösen azt tapasztalhatja, hogy személyes adatait nem titkosítja. Ennek nélkül vagy az adatszivárgások elleni védelem nélkül, érzékenyebben reagálnak a hackerekre és a snooperre. Sok ember nem veszi észre, hogy az ingyenes VPN-k gyakran naplózják a felhasználók böngészési adatait, és ezeket az információkat harmadik feleknek adják el. Fennáll annak a veszélye is, hogy egy ingyenes VPN megfertőzheti az eszközét rosszindulatú programokkal. A legjobb VPN-kkel, amelyek kockázatmentes kipróbálásokat kínálnak, az ingyenes VPN-re egyébként nem igazán szükség van.

Mit kell tudnom az X Faktorról: Híresség?

Az X Faktor: A Híresség az The X Factor, a 2004-ben elsőként sugárzott 15 szezonbeli valós TV-zenei verseny külön kiadása, amely Simon Cowell otthonában, Malibuban zajlik. nem a szokásos ismeretlen versenyzők, hanem egy hírességek felállása. Sőt, a győztesnek rekord ajánlatot kínálnak. Simon Cowell bírálja Nicole Scherzinger és Louis Walsh mellett, míg Dermot O'Leary bemutatja.

Kik a The X Factor: Celebrity versenyzői?

Az X Faktor: Híresség hírességek versenyzői a következő kategóriákba vannak osztva: Csoportok, Alsók (27 éves kor alatt) és Túljárók (28 éves vagy annál idősebbek):

csoportok

 • Próbálja ki a Csillagot
 • Szerelem a szigetlakókat
 • Max és Harvey
 • Kelkáposzta & Edwards
 • V5

Unders

 • Jonny Labey
 • Megan McKenna
 • Olivia Olson
 • Kevin McHale
 • Hayley Hasselhoff

Overs

 • Ricki-tó
 • Victoria Ekanoye
 • Jenny Ryan
 • Martin Bashir
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 64

Adblock
detector