Hogyan nézheted meg a Arrow 8. évadot online külföldön (az Egyesült Államokon kívül)

Hogyan nézheted meg a Nyíl 8. évadot online

A nyolcadik évad premierjét október 15-én, 9:00 EST-n (18:00 PST) kezdik. Érdemes megjegyezni, hogy ez a sorozat lényegesen rövidebb lesz, mint az előző években, csupán tíz epizóddal. Vessen egy pillantást az alábbiakra, és megtudhatja, hogyan nézheti bárhol az Arrow 8 évadot online.

Fontos ezt megjegyezni csak hivatalos forrásokat ajánlunk A 8. nyílszakaszhoz. Noha valószínűleg elérhető lesz harmadik féltől származó adatfolyam, ezek gyakran lagikusak és csak nagyon alacsony felbontással érhetők el. Ezenkívül a jogosulatlan adatfolyamok bármikor offline módban is elérhetők lehetnek a szerzői jogok megsértése miatt. A Arrow bármikor ingyenesen nézhető online, tehát az engedély nélküli patakok használatának nincs előnye.

A Arrow utolsó szezonja csak a régiókhoz kötött streaming szolgáltatásokon jelenik meg. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége, hogy külföldről megnézhesse.

Hogyan nézheted meg a Nyíl 8. évadot bárhonnan online

A nyíl adatátvitelének legjobb módja az Egyesült Államokon kívüli VPN használata. Ezek elrejtik az Ön IP-címét, így úgy tűnik, hogy valójában egy másik országban tartózkodik, és segít megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Kövesse az alábbi lépéseket a nyíl közvetítéséhez külföldről.

A következőképpen nézheti meg a Nyíl 8. évad online megjelenését külföldön:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, ha még nem tette meg. Az ExpressVPN-t javasoljuk, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt kiváló olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Valószínűleg többféle verzió lesz, ezért győződjön meg arról, hogy a készülékhez megfelelő-e.
  3. Csatlakozás egy amerikai VPN szerverhez. Ez becsapja a szolgáltatások streamingjét abban a gondolatban, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik.
  4. Végül próbáljon meg egy videót nézni a CW-n. Azonnal be kell töltenie, de ha nem, törölje a gyorsítótárat és a sütiket, majd próbálja újra.

Hogyan lehet a 8. nyilatkozatot ingyenesen közvetíteni az amerikai tévében

USA zászló

Ha az Egyesült Államokban tartózkodik, akkor a 8. nyíl online online nézése meglehetősen egyszerű, mivel azt a CW közvetíti. Míg ennek a szolgáltatásnak nincs online élő közvetítése, ez lehetővé teszi, hogy igény szerint és ingyen nézzen. Még jobb, ha nem is kell fiókot létrehoznia. Az új epizódokat rendszerint a levegőt követő napon adják hozzá, és legalább egy hétig elérhetőek (egyes esetekben hosszabb ideig). 

Ha inkább élőben szeretné nézni a Nyílt, akkor regisztrálnia kell a YouTube TV-t, a fuboTV-t vagy a Hulu-t élő TV-vel. Ezen szolgáltatások mindegyike tartalmaz egy ingyenes próbaverziót, de sajnos egyik sem elég hosszú ahhoz, hogy az egész szezonban folyamatos legyen. Azt javasoljuk, hogy használja a Hulu-t, csak azért, mert kissé olcsóbb, havi 44,99 dollárért. 

Ezenkívül, ha meg akarja nézni a nyíl régebbi epizódjait (1-7. Évad), érdemes lehet Netflix előfizetést szerezni.. Jelenleg a Netflix USA minden epizódja van az előző évekből.

A fenti szolgáltatások mindegyike régiónként zárolva van, vagyis VPN-re van szüksége a nyíl külföldről történő figyeléséhez. Az ExpressVPN a 30 napos pénzvisszafizetési garancia, lehetővé téve a Nyíl kockázatmentes közvetítését és visszatérítés igénylését, ha elégedetlen.

Hol máshol nézhetem a Nyílt online?

Az Arrow rendkívül népszerű műsor, és érthető módon több ország műsorszolgáltatója is van. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, ki jeleníti meg a 8. nyilat, ahol vagy:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit rajongóknak kissé hosszabb ideig kell várniuk, mivel a nyolcadik évad október 30-ig nem érkezik meg az Egyesült Királyságba. A premierje a Sky One-on, 22:00 órakor, BST. Ha Ön már Sky TV-ügyfél, akkor a Sky Go alkalmazás használatával online közvetítheti.

Nincs kábel? A Sky One-ot élőben is közvetítheti online a Now TV segítségével. Ez havi 8,99 fontba kerül, és egyhetes ingyenes próbaverzióval jár. Jelenleg a Now TV igény szerinti könyvtára a 6. és a 7. évadot is magában foglalja, tehát tökéletes, ha van még valami felkészülés. Az 1-5. Évad ingyenesen megtekinthető az Amazon Prime Video-n. 

Ezek a streaming szolgáltatások mind földrajzilag blokkolva vannak. A VPN segítségével külföldről is elérheti őket.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál rajongók ezt megtehetik streaming minden új epizód minden kedden, 9:30 AEST a FOX8-on. A meglévő Foxtel TV-előfizetők egyszerűen bejelentkezhetnek a Foxtel Go alkalmazásba, és hozzáadott költségek nélkül online nézhetnek.

Ha nincs kábel, vagy más szolgáltatónál tartózkodik, ehelyett regisztrálhat a Foxtel Now szolgáltatásba. Ez a szolgáltatás 25 AUD-t fizet, és tartalmaz egy tíznapos ingyenes próbaverziót, amelynek során bármilyen csatornát megnézhet.

A Foxtel szolgáltatások csak Ausztráliában érhetők el. Ennek ellenére VPN-t használhat külföldre való eléréshez.

Kanada

Kanadai zászló

Kanadában az Arrow kizárólag a CTV Sci-Fi-n jelenik meg. Az új epizódok hetente kerülnek sugárzásra, október 19-én 10:00 órától az EST-n. Ha a kábel előfizetésében már szerepel a CTV, akkor azonnal jelentkezzen be, és azonnal indítsa el az adatfolyamot, további költségek nélkül. Sajnos ezt a csatornát online nem lehet nézni, ha nincs kábel TV-je.

A CTV Sci-Fi régióhoz kötött, és csak Kanadában érhető el. Mint ilyen, VPN-re van szüksége ahhoz, hogy külföldön elérhesse.

Mit várhatunk el a nyolcadik évadtól??

Arrow telekkörnyezetének részletei kevés és távol vannak, de tudjuk, hogy az utolsó szezon epizódjának öt részét a „Válság a végtelen földön” történet felállítására fogják fordítani. Ez a döntő ív látja a DC multiverse ütközését, amikor a Flash, a nyíl, a Supergirl, a Batwoman, a Smallville és a holnap legendai karakterek áthaladnak.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 49 = 50

Adblock
detector