Hogyan nézheted meg a Bachelor 24. évadot online ingyen

Hogyan nézheted meg a Bachelor 24. évadot online

A 24. Évad A főiskolai hallgató premierje: Január 6-án, este 8:00 EST / 17:00 PST. A régóta szurkolók felismerhetik az idei bajnokságot; Peter Weber, a pilóta, aki korábban harmadik lett a 15. szezonban A Bachelorette. Valószínűleg összesen 13 epizód lesz, és az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan kell a 24. évi Bachelor évadot online ingyenesen, a világ bármely pontjáról nézni (még akkor is, ha külföldön vagy)..

Felhívjuk figyelmét, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. A főiskolai hallgató egy vadul népszerű show, ami azt jelenti, hogy az illetéktelen közvetítések szinte elkerülhetetlenek. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy ne használjuk őket: kezdetben a videó minősége általában nagyon gyenge, és az engedély nélküli stream-eket gyorsan elérhetővé tehetjük a szerzői jogok megsértése miatt. Sokféle módon nézheti meg A főiskolai hallgató a 24. évad jogszerűen, nincs szükség árnyékos, harmadik fél által közvetített csatornákra.

A 24. évad A főiskolai hallgató csak a régióhoz kötött streaming szolgáltatásokban lesz elérhető. Ez azt jelenti, hogy ha külföldön, az Egyesült Államokon kívül van, VPN-re lesz szüksége a szokásos otthoni streaming szolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz.

Hogyan nézhetjük meg a Bachelor 24. évadot élőben online külföldről

A streaming platformok általában megtudják, hogy melyik országban tartózkodnak, az IP-cím ellenőrzésével. A VPN-hez való csatlakozással azonban átválthatja IP-címét egy másik országból származóra. Ez azt jelenti, hogy például amerikai VPN-kiszolgálót használhat az USA-alapú streaming szolgáltatások eléréséhez külföldön. Egyszerűbb, mint amilyennek hangzik; csak kövesse az alábbi lépéseket.

Így nézheti meg a The Bachelor 24. évadját online élő online módon:

 1. Először jelentkezzen be egy megbízható VPN-szolgáltatóra. Az ExpressVPN-t ajánljuk, de a CyberGhost és a NordVPN két kiváló, olcsó alternatíva.
 2. Most töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Vegye figyelembe, hogy általában néhány különböző verzió létezik, ezért győződjön meg arról, hogy megkapja az eszközéhez megfelelő alkalmazást,
 3. Jelentkezzen be, és csatlakozzon a VPN egyik amerikai szerveréhez. A választott városnak nem igazán számít, de a leggyorsabb sebesség érdekében azt javasoljuk, hogy szervereket használjon attól függően, hogy melyik város van a legközelebb.
 4. Látogasson el az ABC webhelyre és jelentkezzen be. Most már képesnek kell lennie arra, hogy megnézze A főiskolai hallgató az USA-ból kívülről, bármilyen probléma nélkül. Ha nem tudja, próbálja meg törölni a sütiket, és frissítse az oldalt.

A főiskolai hallgató minden héten élő lesz. Ezért azt javasoljuk, hogy vegyen néhány percet előre, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a VPN a várt módon működik-e. Ilyen módon, ha bármilyen probléma merül fel, sok idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától.

Hogyan nézhetjük meg a Bachelor 24. évadot az amerikai tévében

USA zászló

A főiskolai hallgató A 24. évad kizárólag a következő lesz: ABC. Ez azt jelenti, hogy ha a kábelcsomag már tartalmazza ezt a csatornát, akkor csak bejelentkezhet és minden epizódot élőben nézhet, teljesen ingyenesen. Patakhoz szeretnék lenni A főiskolai hallgató kábel nélkül? Ebben az esetben két lehetősége van.

Az első egyszerűen várjon további néhány órát. Új epizódokat adunk az ABC igény szerinti könyvtárához a sugárzás utáni napon, és ezeket bejelentkezés nélkül is meg lehet figyelni. Nincs is rohanás, mivel csak kb. Egy hónappal később hagyják el a szolgáltatást..

Alternatív megoldásként feliratkozhat egy olyan over-the-top szolgáltatásra, mint például a Hulu Live TV, YouTube TV vagy AT segítségével&T TV most. Bár ezek mindegyike ingyenes próbaverzióval érkezik, nem elég hosszúak ahhoz, hogy megtekintsék az egész sorozatot, és mint ilyen, végül fizetnie kell. Tekintettel a magas árakra (havi 49,99–65 USD), a legtöbb embernek jobb lenne, ha csak igény szerint figyeli.

A fenti szolgáltatások mindegyike földrajzilag blokkolt. Ez azt jelenti, hogy ezek használatához vagy az Egyesült Államokban kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, azaz kockázatmentesen kipróbálhatja.

Hol máshol közvetíthetem a Bachelor 24. évadját online?

Sok országnak most már saját regionális szétválasztása van, tehát a A főiskolai hallgató nem fog látni széles körű nemzetközi kiadást. Azonban Kanadában indul. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan lehet nézni:

Kanada

Kanadai zászló

A 24. évad valójában egy órával korábban premierül Kanadában; A Citytv minden héten új epizódokat mutat be a 7:00 EST / 16:00 PST órákon. Ha nézni tervezi A főiskolai hallgató élj online, szerencséd van; akkor nem is kell fiókot létrehoznia.

A hátránya, hogy bármilyen igény szerinti nézéshez kanadai TV-előfizetésre van szüksége, ami különösen rombolóvá teszi az epizód hiányát, ha nincs kábel.

A Citytv csak Kanadában érhető el. Mint ilyen, ha külföldön van, VPN-t kell használnia az adatfolyam továbbításához A főiskolai hallgató online.

Hogyan működik a Bachelor??

Ha még nem ismeri a sorozatot, ne aggódjon amiatt, hogy nem tudja követni a formátumot; A főiskolai hallgató valójában nagyon egyszerű előfeltétele. Egyedülálló férfi (agglegény) megpróbál feleséget találni a résztvevők medencéjéből. Ehhez időt töltene velük együtt, akár egyenként, akár egy csoportdátum részeként. Minden epizód végén bemutatja azokat a nőket, akiknek rózsa mellett szeretne maradni, míg a többieket eltávolítják.

Kik a 24. évad versenyzői??

Ebben az évben 30 versenyző vesz részt, mindenféle háttérrel. Nézze meg az alábbiakban a teljes listát A főiskolai hallgató 24. évad versenyzői:

 • Alayah Benevidez, a Texas Texas Miss 24 éves győztese.
 • Alexa Caves, egy 27 éves esztétikus, Springfieldből (Illinois).
 • Avonlea Elkins, 27 éves. Szarvasmarha-tenyésztő Fort Worth-ből, Texas.
 • Courtney Perry, egy 26 éves kozmetikus a floridai Velencéből.
 • Deandra Kanu, 23 éves. Maine otthoni gondozási koordinátora.
 • Eunice Cho, egy 23 éves chicagói légiutas-kísérő.
 • Hannah Ann Sluss. 23 éves, modell és tennessee-i őslakos.
 • Jade Gilliland, egy 26 éves légiutas-kísérő az arizonai Mesából.
 • Jasmine Nguyen, 25. Ügyfélkapcsolat-menedzser a texasi Houstonból.
 • Jenna Serrano, 22 éves, az ápolási hallgató New Lenoxból, Illinois.
 • Katrina Badowski, 28. Egy NBA táncos St. Charles-ból, Illinois.
 • Kelley Flanagan, 27 éves. Ügyvéd, aki észak-barringtoni, Illinois államban él.
 • Kelsey Weier, egy 28 éves ruhaszárító, az iowai Urbandale-ből.
 • Kiarra Norman a grúziai Kennesaw-ból. 23 éves dajka.
 • Kylie Ramos, 26 éves. Szórakoztatóipari munkatárs Davis-ban (Kalifornia).
 • Lauren Jones, egy 26 éves marketing igazgató a kaliforniai Glendale-ből.
 • Lexi Buchanan, Jacksonville, Florida. 26 éves marketing koordinátor.
 • Madison Prewett, 23 éves, nevelőszülő-toborzó az alabamai Auburnből.
 • Maurissa Gunn, 23 éves. Betegápolási koordinátor Laurel-ból, Montana.
 • Megan Hops, a légiutas-kísérő a kaliforniai San Bruno-ból. 26 éves.
 • Mykenna Dorn, egy 22 éves divatblogáló, a Langley-ból, a British Columbia-ból.
 • Natasha Parker, egy 31 éves New York-i rendezvényszervező.
 • Payton Moran, 24 éves. Egy üzleti fejlesztési képviselő Wellesley-ből, Massachusetts.
 • Sarah Coffin, egy 24 éves orvosi röntgenmérnök, Knoxville-ből (Tennessee).
 • Savannah Mullins, 27 éves. Ingatlanügynök Houstonból, Texas.
 • Shiann Lewis, egy 27 éves adminisztratív asszisztens Las Vegasból.
 • Sydney Hightower, a kiskereskedelmi marketing menedzser, 24 éves Birminghamből (Alabama).
 • Tammy Ly, egy 24 éves házbúvár a Syracuse-ból (New York).
 • Victoria Fuller, 26 éves. Orvosi értékesítési képviselő a Virginia Beach-ből, Virginia.
 • Victoria Paul, ápoló, 27 éves, Alexandriából (Louisiana).
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2

Adblock
detector