Hogyan nézheted meg a Project Runway (18. évad) bárhonnan online

Hogyan nézhetem meg a Project Runway 18. évadját online


18. Évad Projekt kifutópálya premierje: 21:30 EST (18:30 PST / 2:00 GMT) december 5-én. Az elmúlt néhány szezonban mind 14 epizód volt, tehát számíthatunk rá Projekt kifutópálya egészen addig, amíg 2020 márciusáig futni nem lehet. De addig bőven van idő, tehát olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan kell nézni Projekt kifutópálya a 18. évad online bárhonnan (még akkor is, ha külföldön van).

Fontos megjegyezni, hogy erre a műsorra csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Projekt kifutópálya rendkívül népszerű, ami szinte elkerülhetetlenné teszi az engedély nélküli patakokat. Ezeknek azonban általában késő, alacsony felbontású videóik vannak, és ami még rosszabbá teszi, a szerzői jogok megsértése miatt azokat bármikor le lehet vonni. Rengeteg törvényes módon nézheti meg Projekt kifutópálya a 18. évad online módon, egyszerűen nincs szükség harmadik fél közvetítésére.

Projekt kifutópálya csak a régiókhoz kötött streaming szolgáltatásokon kerül továbbításra. Ez azt jelenti, hogy ha az Ön országában nincs hivatalos műsorszolgáltató, akkor VPN-re lesz szüksége a nézéshez.

Hogyan nézhetjük meg a külföldi Project Runway-t egy VPN segítségével

A streaming szolgáltatások gyakran csak bizonyos régiókban érhetők el, és ellenőrizhetik a felhasználó IP-címét, hogy megismerjék, hogy melyik országban vannak. Amikor VPN-hez kapcsolódik, a valódi IP-címét (és mint ilyen, a valódi helyét) az Ön által használt kiszolgálóé. Ez becsapja a webhelyeket arra, hogy azt gondolja, hogy valójában valahol máshol tartózkodik, és lehetővé teszi, hogy külföldön nézhessen. Zavaros? Szerencsére ez nagyon egyszerű; kövesse az alábbi lépéseket az adatfolyam továbbításához Projekt kifutópálya külföldön.

Így nézheti meg a Project Runway (18. évad) online oldalt bárhonnan:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk, de ha olcsó alternatívát keres, akkor a CyberGhost és a NordVPN két kiváló választás.
 2. Töltse le eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást. Ezután telepítse és jelentkezzen be.
 3. Döntse el, melyik streaming szolgáltatást szeretné felszabadítani a külföldről.
 4. Csatlakozzon a kívánt ország VPN szerveréhez. A Bravo csak akkor használja, ha például az Egyesült Államokban tartózkodik, tehát csatlakozni szeretne egy amerikai VPN szerverhez..
 5. Végül látogasson el a választott webhelyre, és próbáljon meg egy videót lejátszani. A legtöbb esetben probléma nélkül tölti be, de ha nem, próbálja meg törölni a böngészője cookie-jait, és frissítse az oldalt..

Ha streaming-et tervez Projekt kifutópálya online módon élvezzük, javasoljuk, hogy töltsön néhány percet idő előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a VPN a várt módon működik-e. Ilyen módon, ha bármilyen kérdése van, akkor sok ideje van arra, hogy felvegye a kapcsolatot a VPN támogatási csoportjával, és nem kell elszalasztania a bemutató kezdetét.

Hogyan lehet élőben közvetíteni a Project Runway 18. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Az USA-ban, Projekt kifutópálya A 18. évadot kizárólag a Bravo-n mutatják be. Itt van a jó hír: ha ez a csatorna már része a kábeltelevíziós csomagnak, akkor bejelentkezhet a weboldalra, és hozzáadott költség nélkül nézheti meg. Az élő közvetítés mellett az új epizódok igény szerint elérhetőek lesznek néhány hónapig, így nem kell aggódnia, ha hiányzik egy.

Nézni akarom Projekt kifutópálya online kábel nélkül? Rengeteg lehetősége van, mivel a Bravo webhely lehetővé teszi a bejelentkezést a fuboTV-vel, a Hulu-val Élő TV-vel, a Sling TV-vel vagy a YouTube TV-fiókjával. Míg ezeknek a szolgáltatásoknak egy ingyenes próbaverziója van (általában egy hét), mivel a 18. évad várhatóan több hónapig fog futni, előbb vagy utóbb fizetnie kell. Azt javasoljuk, hogy használja a Sling TV-t, mert havonta 15 USD USD-vel ez a legolcsóbb nézési mód.

Sajnos a Bravo webhely csak akkor teszi lehetővé, ha az Egyesült Államokban tartózkodik. Ha külföldön tartózkodik, akkor ezt a szolgáltatást a szokásos módon is használhatja, ha csatlakozik egy amerikai VPN-kiszolgálóhoz. Még nincs VPN-je? Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megnézheti Projekt kifutópálya kockázatmentes, és teljes visszatérítést igényelhet, ha nem érinti magát.

Hol máshol nézhetem online a Project Runway 18. évadját?

Szeretne nézni az Egyesült Államokon kívül? Projekt kifutópálya A 18. évadnak szinte egyidejű megjelenése lesz több angol nyelvû országban. Vessen egy pillantást az alábbiakra, hogy megtudja, hogyan kell nézni Projekt kifutópálya hol élsz:

Kanada

Kanadai zászló

A kanadai rajongók elkaphatják az új epizódokat Projekt kifutópálya minden csütörtökön a CTV Dráma délelőtt 10:00 EST. Ezt azonban érdemes megjegyezni a nézéshez kábel TV-előfizetésre lesz szüksége, akár élőben, akár igény szerint. Az epizódok igény szerint rendelkezésre állnak akár egy-két hétig, tehát ha hiányzik egy, akkor nem a világ vége.

A CTV régiókban van és csak Kanadában érhető el. Ennek ellenére továbbra is használhatja ezt a szolgáltatást külföldön, ha csatlakozik a VPN egyik kanadai szerveréhez.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Az időeltolódás miatt az új epizódok nem egyidejűleg sugároznak az Egyesült Királyságban, mint az Egyesült Államokban. Ehelyett ők lesznek egydded a briteknek Hayu könyvtár minden pénteken, December 6-tól kezdve. Ez a streaming szolgáltatás általában 4,99 £ havonta, de ha az Amazon Prime Video vagy a Now TV-vel rendelkezik, akkor a Hayu kiegészítőt havonta 3,99 £ -ért vásárolhatja meg. Hayu a 30 napos ingyenes próbaidőszakot kapja, hacsak nem választotta a Now TV-bővítményt, ebben az esetben egy hétnapos próbaverzióval rendelkezik..

Noha a Hayu több országban elérhető, megerősítették, hogy csak a brit verzió jelenik meg Projekt kifutópálya 18. évad. Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, továbbra is nézhet VPN-vel.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az amerikai show-k gyakran hosszú időt vesznek igénybe Ausztrália eléréséig, de szerencsére ez a helyzet nem ezúttal. Új epizódok a Projekt kifutópálya A 18. évad minden pénteken (december 6-án kezdődik) 13.30-kor AEST-en, a Foxtel Arénában.

Szóval hogyan élhetsz élő közvetítést? Projekt kifutópálya online? Nos, ha már Foxtel TV-vásárló vagy, egyszerűen megteheti jelentkezzen be a Foxtel Go alkalmazás és azonnal elkezdi nézni hozzáadott költség nélkül. Ha nem, regisztrálhat a Foxtel Now-ra; ez havonta 25 AUD kerül, az Aréna pedig az alap előfizetés részét képezi.

A Foxtel szolgáltatásai régiókhoz kötöttek és csak Ausztráliában érhetők el. Ha jelenleg külföldön tartózkodik, akkor a nézéshez VPN-t kell használnia.

Hogyan működik a Project Runway??

Projekt kifutópálya meglehetősen jól átalakított formátumot követ. Minden évszakban körülbelül tucat (idén tizenhat) divattervező versenyez számos kihívásban, amíg csak egy marad. Ezek a kihívások gyakran magukban foglalják a ruházat tervezését, amely nem-szokványos anyagokat (például ételt) vagy technológiát (LED-ek) használ..

Ez a formátum addig folytatódik, amíg csak három versenyző marad. Ezután mindegyiket felkérik, hogy készítsen 12 ruhát, amelyeket a New York-i divathét során mutatnak be. A kifogás az, hogy csak 12 hetesek és költségvetése 8000 USD. A bírák ezután kiválasztják kedvenc kollekciójukat, és a tervező 100 000 dollárt nyer saját divatvonalának létrehozására, valamint a Marie Claire magazinban elterjedt szolgáltatás megjelenítésére..

Mit várhatnak a rajongók a Project Runway új szezonjától?

Valójában nagyon sokat tudunk a közelgő szezonról. Például az EW nyilvánosságra hozta a vendégbírók mosodai listáját, beleértve a következőket Sabrina hűvös kalandjai csillag Kiernan Shipka, színésznő, Leslie Jones és Cyndi Lauper. Ezenkívül a Tim Gunn Save visszatér, de átnevezték a Siriano Save-t. Ez lehetővé teszi, hogy Christian Siriano mentsen meg egy tervezőt a kizárástól.

Természetesen a legfontosabb emberek itt Projekt kifutópálya a tervezők. Az alábbiakban értesítünk egy kicsit a szezon minden versenyzőjéről:

 • Brittany Allen, 29 éves, Austinból. Divatprofesszor és Austin Fashion Week öregdiákok, félkövér nyomatokkal.
 • Asma Bibi, 30 éves, Atlantából. Öntanuló tervező, legismertebb a muszlim nők szerény ruháinak széles skálájáról.
 • Chelsey Carter, 30 éves, Chicagóból. Olyan unisex nyilatkozatokat tervez, amelyek „megtestesítik a szélét és a jövedelmezőségüket”. Az ügyfelek között szerepel a SZA és a Chance the Rapper.
 • Jenn Charkow, 41 éves, Seattle-ből. A környezetbarát Stone Crow Designs tulajdonosa.
 • Marquise Foster, 30 éves, Brooklynból. A „jack-of-all-trades” és a Vanguard Awards döntőse azt akarja bizonyítani, hogy az öntanuló tervezőket nem szabad alábecsülni..
 • Victoria Cocieru, 27 éves, Moldovából. A Kheops márka tulajdonosa. Megdöbbentő, geometriai ihletésű ruhákat készít.
 • Alan Gonzalez, 25 éves, Houstonból. Futtatja az Alantude-t, egy vonal, amely hangsúlyozza az élénk színeket és a tiszta vonalakat.
 • Sergio Guadarrama, 36 éves, New York-ból. Előadott a Vogue-ban, a New York Times-ban és a Forbes-ben. Nagyon sokoldalú tervező, kiemelten érdekli a fenntarthatóságot.
 • Dayoung Kim, 37 éves, Szöulból. Korea győztese Projekt következő tervezője és a MOIRAI márkanév tulajdonosa.
 • ShaVi Lewis, 33 éves, Newarkból. F István kreatív igazgatója, de a saját címe mellett dolgozik.
 • Geoffrey Mac, 41 éves, Brooklynból. Ipari veterán ügyfelekkel, köztük Lady Gaga és Bjork.
 • Delvin McCray, 25 éves, Chicagóból. Divattervező diplomás, jelenleg a Saks Fifth Avenue-n dolgozik, akinek stílusát legjobban „sötét romantikának” nevezik.
 • Tyler Neasloney, 29 éves, Jersey City-ből. Egy olyan tervező, akinek a vonal az év elején indult. Jelenleg a hétvégi táskák gyűjteményéről legismertebb.
 • Veronica Sheaffer, 40 éves, Chicagóból. Egy másik öntanuló tervező; a részletekkel foglalkozik, és talán nem meglepő módon, általában esküvői ruhákat tervez.
 • Melanie Trygg, 29 éves, Orcas-szigetről. Az építészeti és a skandináv ihletésű KLÄD Ruházat futtatása.
 • Nancy Volpe-Beringer, 64 éves, Philadelphiából. A legrégebbi versenyző, aki eddig volt. Egy jótékonysági szakember, aki legismertebb az androgén tervek iránti szeretetéről.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 29