Hogyan nézheted meg az új lány 7. évadját bárhonnan online

Szeretnéd nézni Új lány a 7. évad online ingyen, még akkor is, ha külföldön van? Ma tudatjuk Önnel, hogyan kell élőben közvetíteni Új lány, hogy a virtuális magánhálózat (VPN) megkerüli a regionális blokkolást, és melyek a legjobb VPN-k, amelyeket használni lehet.

Hogyan nézhetem az új lány 7. évadját online

Korábban ebben az évben, Új lány befejezte hetedik és utolsó szezonját. Míg a korábbi sorozatban 22 epizód volt, a 7. évad rövid és édes volt, csak nyolcdal. Ez tökéletesen alkalmassá teszi a túlzott figyelmet, és az alábbiakban pontosan elmagyarázjuk, mely szolgáltatások teszik lehetővé ezt.

Csak ebben a bejegyzésben hivatalos forrásokat ajánlunk. Mint a legnépszerűbb TV-műsoroknál, Új lány megkapja az engedély nélküli folyamok méltányos részét. Ezek azonban gyakran csak szabványos felbontású formában érhetők el, és nincs garancia arra, hogy bármikor online maradnak. Ez azonban nem jelent problémát, mivel számos helyen meg lehet nézni Új lány jogszerűen, ingyen.

A legjobb VPN az új lány streamingjéhez: ExpressVPN

ExpressVPN streaming video

A VPN használata az egyik legegyszerűbb módszer az online tevékenységek megfigyelésének megakadályozására. A VPN titkosítja az Ön forgalmát, így a hálózati rendszergazda vagy az internetszolgáltató nem tudja biztosan elmondani, hogy Ön mire készül. Kiegészítő bónuszként a VPN-k lehetővé teszik a hamisíthatod a tartózkodási helyed, és hozzáférhetsz külföldről származó, földrajzilag blokkolt webhelyekhez. Az ExpressVPN használatát javasoljuk: elég gyors a megszakítás nélküli streaminghez, 94 országban kínál kiszolgálókat, és könnyen feloldhatja az olyan makacs platformokat, mint a Netflix, a BBC iPlayer és az Amazon Prime Video..

Csak egy percig tart az induláshoz: csak válassza ki az előfizetés hosszát (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen. Ezzel 30 napos pénz-visszafizetési garancia jön létre, amely rengeteg időt biztosít a szolgáltatás kipróbálására és annak ellenőrzésére, hogy megfelel-e az elvárásainak. Ha nem, akkor nincs probléma - csak törölje és teljes visszatérítést kap. Ez a próba azt jelenti, hogy ingyenes, rövid távú lefedettséghez használhatja az ExpressVPN szolgáltatást, például ha nyaralni kívánja az országot, vagy egy adott eseményt szeretne nézni.

INGYEN HÓNAK: Válassza az ExpressVPN egyéves tervét, mellyel további három hónapot kap ingyenesen, és 49% -ot takaríthat meg a teljes költségnél. Ez a havi számlát 6,67 dollárra csökkenti.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan nézhetem meg az új lányt külföldön egy VPN segítségével

Új a VPN-eknél, és nem biztos benne, hogyan kezdje el? A legtöbb geo-blokkolt szolgáltatás feloldásához kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Először jelentkezzen be egy megfelelő VPN-szolgáltatásra. Már említettük az ExpressVPN-t, de a NordVPN és a CyberGhost egyaránt erős, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást. Minden operációs rendszernek különféle verziója van, ezért ügyeljen a megfelelő verzióra.
  3. Válasszon egyet a tisztviselők közül Új lány műsorszolgáltatók az alábbi listából.
  4. Csatlakozzon a megfelelő ország VPN szerveréhez. Használ egy amerikai szervert, például a FOX blokkolásának feloldását, vagy egy brit szervert az Amazon Prime Video alkalmazáshoz.
  5. Próbálja meg streaming videót a választott webhelyen. Szinte azonnal be kell töltenie, de ha nem, akkor próbálja meg újratölteni az oldalt, vagy indítsa újra a böngészőt.

Ha élő eseményt szeretne nézni, azt javasoljuk, hogy végezze el előbb a fenti lépéseket. Ez biztosítja, hogy ha valami nem működik a várt módon, akkor még sok ideje van arra, hogy segítséget kapjon a VPN ügyfélszolgálatától.

Hol nézheted a New Girl 7. évadot online

Annak ellenére, hogy nem jelennek meg új epizódok, Új lány továbbra is rendkívül népszerű, és mint ilyen, a világ számos országában elérhető. Az alábbiakban elmagyarázzuk, mely szolgáltatások teszik lehetővé az adatfolyamot Új lány hol vagy.

MINKET

USA zászló

Rendkívül könnyű megnézni Új lány Amerikában. A rajongók megnézhetik A 7. évad nagy része ingyen, regisztráció nélkül, napon RÓKA. Ennek ellenére kábeltelevíziós előfizetésre lesz szükséged az 1., 2. és 3. epizód streamingjéhez. Jelenleg lehetetlen bejelentkezni bármely top-the-service szolgáltatással, bár a Hulu lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy igény szerint nézzék meg a 7. évadot. Ez a szolgáltatás havonta 7,99 dollárt fizet. Mind a FOX, mind a Hulu földrajzilag blokkolva van, ami azt jelenti, hogy külföldről történő nézéshez csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez.

Ha szeretne régebbi évadokat nézni, szerencséd van: ezek mind elérhetők a Netflix USA-n. A Netflix csomagok havi 7,99 dollártól indulnak, és egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaznak. Ha még nem rendelkezik fiókkal - és elég elkötelezett vagy -, akkor az 1-6. Évadban minden epizódot ingyen megnézheti, ha az ingyenes próbaperiod alatt mindegyiket átnézheti..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Habár Új lány az USA-ban már befejeződött, végső sorozatát még az Egyesült Királyságban sem mutatták be. A 7. évad lesz sugárzás az E4-en október 18-án, mindegyik epizódnak 9: 30-kor, BST-nél. Ez azt jelenti, hogy minden epizódot élőben, streaming formátumban közvetíthet az összes 4-en. Először létre kell hoznia egy fiókot, amelynek során meg kell adnia egy brit irányítószámot: ne aggódjon, ez nem nem használtam a helyének ellenőrzésére.

Sajnos az Egyesült Királyságban nincs nagyobb streaming szolgáltatás Új lány a könyvtárában. Mint ilyen, az egyetlen lehetőség az évszakok vagy epizódok külön-külön történő megvásárlása olyan platformon, mint az Amazon vagy a Chili. Ne feledje, hogy ha csak átmenetileg Nagy-Britanniában tartózkodik, akkor VPN használatával továbbra is beállíthatja az otthoni adatfolyamokat..

Kanada

kanadai zászló

Sajnos nincs adat arról, hogy a kanadai nézők mikor fogják megnézni a 7. évadot a tévében. Ennek ellenére megvásárolhatja ezt a sorozatot az Amazon Prime Video és az iTunes oldalon.

Csakúgy, mint az Egyesült Államokban, az 1-6 Új lány a Netflix Kanadában érhetők el. A havi előfizetések 8,99 USD-tól kezdődnek, és tartalmazzák az egy hónapos ingyenes próbaverziót. Korábban az évszakok hozzáadódtak a Netflix felálláshoz közvetlenül a következő lejárata előtt, ami azt jelenti, hogy várhatóan a 7. évad valamikor 2019 tavaszán megérkezik..

Ausztrália

Ausztrália zászló

A New Girl 7. évad Ausztráliában jelenleg nincs kiadva. Korábban a FOX kiállítások a TEN-en vettek részt, de tavaly óta ez már nem így van. Bár válasszon FOX címeket, mint például Az ősrobbanás elmélet visszahívták, Új lány Jelenleg nem tartozik ezek közé.

Azt mondta, hogy a 6. évad most kezdődik a Fox8-on, két epizóddal minden vasárnap 17.30-kor. Ha már feliratkozott a Foxtelre, akkor a Fox8-ot online közvetítheti a Foxtel Go alkalmazás segítségével. Ne aggódjon, ha nem: hozzáférhet a Foxtel Now segítségével. A pop csomag havonta 15 AUD kerül, és van egy kéthetes próbaidőszak, amely hozzáférést biztosít minden csatornához.

Egyéb helyszínek

Új lány a fentiektől eltérő országokban érhető el, általában a FOX márkájú nemzetközi csatornákon és szolgáltatásokon. A nemzetközi műsorszolgáltatók átfogó listájának hiányában azonban előfordulhat, hogy kutatást kell végeznie a helyi forrás keresése érdekében. Ha ilyen nem létezik, ne feledje, hogy teljes szezont vásárolhat olyan szolgáltatásokon, mint az Amazon Prime Video, az iTunes és a Google Play Store.

Megnézhetem az Új Lány ingyenes VPN-sel?

Noha úgy tűnik, hogy az ingyenes VPN-k egyszerű módszert kínálnak az online biztonság megőrzéséhez, valójában számos jelentős hátrányt jelentenek. Először is ott van a teljesítményük; az ingyenes VPN-knek kevesebb szerverük van, mint prémium versenytársaiknak, mégis állandó felhasználói beáramlásuk van. Ez hosszú betöltési időkhöz, gyakori puffereléshez és egyes esetekben a VPN-től való teljes leválasztáshoz vezet. Ezeket a szolgáltatásokat gyakran először feketelistán szerepeltetik a szerzői jogok tulajdonosai, tehát nincs garancia arra, hogy bármit megnézhet.

Felteheti magától, hogy mentesen engedhetik meg maguknak az ingyenes VPN-k hálózataik fenntartását. Az igazság az, hogy ezek a szolgáltatások más módon találtak pénzt. Lehet, hogy hirdetéseket illeszt be a meglátogatott webhelyekre, de néhányan nyomkövető sütikkel is ellenőrzik, hogy melyik webhelyet látogatják meg, még akkor is, ha Ön kapcsolat nélkül van. Ezek az adatok ezután nagyon részletes felhasználói profilokká összeállíthatók, amelyeket a felhasználó tudta nélkül harmadik félnek értékesíthetnek.

Lásd még: Hogyan lehet leállítani a böngésző követését?

Végül nagyon nehéz megmondani, hogy törvényes ingyenes VPN-t használ-e vagy sem. A 283 ingyenes VPN alkalmazás 2015. évi felmérése szerint közel 40% -ban tartalmaztak valamilyen rosszindulatú programokat. Talán még aggasztóbb, hogy ezeket az alkalmazásokat felfedezték a Google Play Áruházban. A felismerhető név nem feltétlenül jelenti azt, hogy védett leszel; Még azt is láttuk, hogy egy nagy ingyenes VPN eladja a felhasználók sávszélességét a botnet működtetése érdekében.

Az adatok biztonságának megőrzésének legjobb módja egy megbízható VPN használata, amelynek bizonyított eredményei az ügyfelek magánéletének védelme.

Mit várhatnak a rajongók a New Girl 7. évadtól??

A 7. évad néhány szempontból kissé különbözik az előző évadoktól. Mindenekelőtt három évvel a hatodik évad utolsó epizódja után kerül sor. Jess és barátai tovább haladtak életükkel és karrierjükkel, de ne aggódjanak; a banda még mindig együtt van.

Másodszor, 22 helyett csak nyolc epizód van. Ez azt jelenti, hogy a show nagy hangsúlyt fektet az esetleges lógó cselekvési szálak megoldására, ahelyett, hogy új történeteket hozna létre. Van egy kis szabad mozgásteret, mivel a hatodik évad nagyon jó munkát végzett, hogy minden laza végét összefűzze. Természetesen ez még akkor jött vissza, amikor az alkotók nem tudták, hogy a hetedik évad zöld lesz. Szerencsére volt, és mindet online megtekintheti.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 55

Adblock
detector