Hogyan nézheted meg az Új Pápa 1. évadját online

Hogyan nézheted meg az Új Pápa 1. évadját online

Az új pápa premierje Január 13-án, hétfőn a HBO-n 9:00 órakor. A 2016. évi HBO sorozat, a Fiatal pápa folytatása, ez a kilenc epizódos sorozat sztárja John Malkovich és Jude Law. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan nézheti meg az Új Pápát online külföldről egy virtuális magánhálózat (VPN) segítségével.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak a hivatalos forrásokat ajánljuk megnézésre Az új pápa. A nem engedélyezett adatfolyamok gyakran rossz minőségűek, alacsony felbontásúak és gyakori megszakításokkal, például késéssel és puffereléssel. Egy másik ok, amiért nem javasoljuk a nem hivatalos források kockáztatását, az, hogy gyakran offline állapotban vannak, a szerzői jogok megsértése miatt. Szerencsére nem kell elmulasztania az Új pápa premierjét, mert számos hivatalos forrás létezik, azaz több országban nézheted meg őket.

Az új pápa csak a régiókhoz kötött platformokon jelennek meg. Ezért szüksége van egy VPN-re, ha utazik, és külföldről szeretné megnézni a szokásos otthoni streaming szolgáltatásaival.

Hogyan nézheted meg az Új Pápa 1. évadját online külföldön

Ha nem biztos abban, hol kezdje, akkor ne aggódjon! A VPN beállítása és használata könnyebb, mint gondolnád, a földrajzilag korlátozott tartalmak feloldásához, például az Új pápa. Valójában mindössze néhány egyszerű lépésben elkészítettük mindezt:

A következőképpen nézheti meg Az új pápa bárhonnan online:

  1. Először regisztráljon egy VPN-t, amely feloldja a HBO-t. Az ExpressVPN használatát javasoljuk bár a CyberGhost és a NordVPN nagy értéket képvisel, és együtt működnek az HBO-val is.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást (vagy böngésző kiterjesztést) arra az eszközre, amelyről meg szeretné nézni az Új pápa fájlt.
  3. Jelentkezzen be a VPN alkalmazásba, és csatlakozzon egy olyan szerverhez, ahol az HBO elérhető, például az Egyesült Államokban. Ezután lesz egy amerikai IP-címe a HBO feloldásához.
  4. Nyissa meg a HBO-t és nyisson meg egy videót; probléma nélkül kell játszania. Ne aggódjon, ha a tartalom továbbra is blokkoltnak tűnik. Lehet, hogy törölnie kell a sütiket, hogy a változások hatályba lépjenek.

Hogyan nézheted meg az új pápa 1. évadját az amerikai tévében

USA zászló

Az új pápa január 13-án repül a HBO-n. Érdemes tudni, hogy két különböző HBO alkalmazás érhető el az Egyesült Államokban: HBO Now és HBO Go. Egyszerűen, a HBO Go lehetővé teszi az emberek számára, akik már kapják az HBO-ot a kábelcsomag részeként, útközben megnézni.

Ezzel szemben a HBO Now önálló streaming szolgáltatás, és ahhoz nem kell kábel. Ez a szolgáltatás havi 14,99 USD dollárba kerül, és egy 7 napos ingyenes próbaverzióval jár. Vegye figyelembe, hogy a HBO világszerte számos országban elérhető, az árak országonként változnak.

Ha olyan országban utazik, amelyben a HBO nem érhető el, vagy meg szeretné nézni a HBO másik verzióját, akkor VPN-re van szüksége. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy másik ország szerveréhez (például egy amerikai szerverhez), és megváltoztassa IP-címét, így úgy tűnik, mintha az adott helyről böngészne.. Az ExpressVPN jól működik a HBO-val, és magában foglal egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát így kipróbálhatja kockázatmentesen. Ha nem elégedett, egyszerűen törölje a teljes visszatérítést.

Hol máshol nézhetem az Új Pápát?

A jó hír az, hogy számos lehetősége van arra, amikor online megnézheti az Új pápa:

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Amíg az új pápa január 13-án lesz elérhető a HBO-n, levegőben lesz Sky Atlantic egy nappal korábban, január 12-én, vasárnap. Ez egy fizetős TV-csatorna, amely elérhető az Egyesült Királyságban és Írországban. Ha Ön már Sky TV-ügyfél, akkor megtekintheti az Új pápát a Sky Atlantic csatornán, és ha otthonról távol szeretne lenni, a Sky Go alkalmazással erre többletköltség nélkül használható..

Nincs kábel? Mindig a Sky TV-n keresztül nézheted a Sky Atlantic csatornát. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi Sky Sky TV csatornák közvetítése hosszú távú előfizetés nélkül. A „Entertainment Pass” tartalmazza a Sky Atlantic-t, és havi 8,99 fontba kerül. A 7 napos ingyenes próbaverzió is benne van. Függetlenül attól, hogy az Új Pápot a Sky Go vagy a TV segítségével nézi, brit szolgáltatásokhoz vagy ír IP-címekre van szükség a szolgáltatások külföldi eléréséhez.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

Megnézheted Az új pápa tovább Csatorna+ az első epizód január 13-án kezdődött el. A fizetett francia csatornát havonta 19,90 euróban lehet online nézni. Ez magában foglalja egy hónapos ingyenes próbaverziót. A Canal + Franciaországon kívüli nézéséhez azonban VPN-re van szüksége. Csatlakozzon egy franciaországi szerverhez francia IP-címért, és a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásra kerül.

Mit tudunk az Új Pápáról??

Az Új Pápa a 2016. évi The Young Pope sorozat folytatása, amely egy fiatal amerikai pápáról szól, aki új, radikális irányba veszi a katolikus egyházat. Paolo Sorrentino rendezője, az Új pápa egy kilenc epizódos eredeti sorozat, amely tovább vizsgálja a modern pápaság világát. Ahogy a cím is sugallja, ezúttal ott van egy új pápa, amelyet John Malkovich játszik.

Kik az új pápa szereplői?

Jude Law meglepte XIII. Pius pápa szerepét, míg Malkovich János a titulus új pápa, III. János Pál pápa csillaga. Sajnos nem tűnik úgy, hogy Diane Keaton nővére Mary visszatérjen. A visszatérő főszereplők között azonban szerepel Silvio Orlando Angelo Voiello bíborosként, Javier Cámara Bernardo Gutiérrez bíborosként és Cécile de France mint Szófia. Lényeges új kiegészítések a szereplőkhöz: Marilyn Manson és Sharon Stone.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 56

Adblock
detector