Hogyan nézheted online a 2019 Tony Awards díjat

Hogyan nézheted online a 2019-es Tony-díjat

A 73. éves Tony-díjat június 9-én, vasárnap, 17 órakor, PST-n (este 20:00 órakor), a New York-i Radio City Music Hallban tartják. Ez az év esemény a színházi előadók és a rajongók számára egyaránt, mivel a színpad legjobbjait elismerik a színpadon és a színpadon tett erőfeszítéseik miatt. James Corden brit viccesember bemutatásával biztos, hogy szórakoztató este lesz.

Nem tudom eljutni New Yorkba a show-hoz? Ne aggódj; ebben a bejegyzésben bemutatjuk, hogyan közvetítheti a 2019-es Tony-díjat online módon az egész világon. Vegye figyelembe, hogy a legtöbb műsorszolgáltató földrajzilag korlátozza tartalmát, megnehezítve a külföldről való figyelést. Megmutatjuk, hogyan lehet a virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználva elkódolni a tartózkodási helyét, és hogy úgy tűnik, hogy a megfelelő helyen van egy adott adás nézéséhez.

A legjobb az egészben, megmutatjuk Önnek, hogyan használhatja ingyenes próbaverziókat a Tony Awards online díjmentes megtekintéséhez.

Vegye figyelembe, hogy csak engedéllyel rendelkező streaming-forrásokat ajánlunk. Az olyan népszerű rendezvények, mint a Tony Awards, általában engedély nélküli patakokon érhetők el, de ezek általában alacsony minőségűek, és a szerzői jogok megsértése miatt részben lekerülhetnek..

A Tony Awards díjátadó források külföldről nem működnek. Utazás közben a rendszeres szolgáltatások eléréséhez használhat VPN-t.

A 2019-es Tony Awards legjobb VPN-je: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

A VPN-k nagyszerűen fokozhatják az online biztonságot, mivel titkosítják az internetes forgalmat, és olyan hamisítókat, mint a hackerek, a munkáltatók vagy az internetszolgáltatóját tartják. Arra is felhasználhatók, hogy megrontják a tartózkodási helyüket, és úgy tűnik, hogy valahol máshol tartózkodik, lehetővé téve a földrajzilag korlátozott tartalmak elérését. Legfontosabb választásunk az ExpressVPN, egy gyors, biztonságos és könnyen használható VPN, amely feloldó képességeiről ismert.

Az ExpressVPN telepítése csak néhány percig tart. Csak kiválasztja az előfizetési időszakot (egy, hat vagy 12 hónap), és benyújtja a fizetést. A legjobb az, ha nincs 30 perces pénz-visszafizetési garancia. Ez azt jelenti, hogy felhasználhatja a Tony Awards megnézésére, akár egy teljes hónapig, majd visszatérítést kaphat. Ez kockázatmentes üzlet.

A TONY DÍJAK Legjobb VPN-je: Az ExpressVPN a legjobb választás a Tony Awards számára, mivel gyors és megbízható, és számos streaming webhely feloldására képes, például CBS és CTV.

Hogyan nézhetjük meg a 2019-es Tony Awards külföldi VPN-t

A VPN beállítása egyszerű, és nagyon kevés technológiai hozzáértést igényel. Így nézheti meg a Tony Díjakat egy VPN-sel:

 1. Feliratkozás a választott szolgáltatóra. Javasoljuk az ExpressVPN használatát, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló minőségű és olcsó alternatíva.
 2. Töltse le eszközéhez a megfelelő alkalmazást a VPN webhelyről vagy a megfelelő alkalmazásboltból.
 3. Miután elkészítette és futtatta a VPN-t, csatlakozni egy adott hely szerveréhez amely megfelel a kívánt streaming-forrásnak. Például a CBS eléréséhez csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.
 4. Keresse meg a Tony Awards élő közvetítését, és élvezze!

Noha ennek egyértelműnek kell lennie, a dolgok rosszul fordulhatnak. Javasoljuk, hogy kipróbáljon egy élő közvetítést a forrás régióból, mielőtt a Tony Awards kiállítás megkezdődik, így lehetősége van arra, hogy foglalkozzon a felmerülő problémákkal..

Hol közvetítheti a 73. éves Tony-díjat élőben online

Csak néhány műsorszolgáltató biztosította a jogokat a Tony Awards ünnepségen. Itt vannak a fő lehetőségek:

MINKET

USA zászló

A CBS-nek kizárólagos joga van a Tony Awards sugárzására az Egyesült Államokban, és a műsor TV-ben megtekinthető bárki számára, akinek a CBS-je szerepel a kábelcsomagban. A CBS a műsor online közvetítését folytatja a CBS All Access segítségével. Ez a szolgáltatás azonban kábelszolgáltatóval nem érhető el. Ehelyett van néhány lehetősége.

Ha véletlenül előfizet egy olyan over-the-top szolgáltatóra, amely CBS-t hordoz, mint például a fuboTV, a Hulu Live TV-vel, a DirecTV Now, a PlayStation Vue vagy a YouTube TV, akkor a Tony Awards élő közvetítéséhez hozzáférhet az a szolgáltatás. Ezek mindegyiknek ingyenes próbaidőszak van így regisztrálhat valamelyiküknél és lemondhat a próbaidőszak lejárta előtt, lehetővé téve ezáltal ingyenesen a figyelést. Ne feledje, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak az Egyesült Államok fizetési módjaira is szükség van, még az ingyenes próbaverzió eléréséhez is, így a külföldről történő feliratkozás nehéz lehet. A Hulu Live TV-vel nem fogad ajándékkártyákat, így ez lehet választás.

Ha nem előfizet a fenti szolgáltatások egyikére, akkor havonta 5,99 dollárért megvásárolhatja a CBS All Access hozzáférést közvetlenül a webhelyen keresztül. Hétnapos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre, így megnézheti a Tony Awards díjat, és lemondhatja, mielőtt egy fillért fizetne. A CBS All Access amerikai fizetési módot igényel.

A fenti szolgáltatások földrajzilag korlátozottak, és csak az Egyesült Államokban érhetők el. Ha külföldön tartózkodik, és meglévő fiókba szeretne bejelentkezni, akkor először csatlakozhat egy amerikai VPN szerverhez.

Kanada

kanadai zászló

A tavalyihoz hasonlóan a CTV is jogosult a 2019-es Tony Awards díjainak átadására Kanadában. Nézheti élőben a CTV webhelyén vagy a CTV mobilalkalmazáson keresztül, de be kell jelentkeznie a kanadai kábelszolgáltató hitelesítő adataival..

A CTV-hez nem kínálnak online hozzáférési lehetőséget, így kábel előfizetés nélkül nem lehet nézni. A CTV élő közvetítései földrajzilag korlátozottak, tehát ha általában Kanadában él, de külföldre utazik, akkor csatlakozhat egy kanadai VPN szerverhez, és normál módon bejelentkezhet a Tony Awards megtekintéséhez..

Ausztrália

Ausztrália zászló

Az ausztrál nézők elkaphatják a 2019. évi Tony Awards díjat a Foxtel Arena csatornán. A műsor élőben, június 10-én, hétfőn 10:00 óráig lesz. A meglévő Foxtel-ügyfelek online vagy a Foxtel GO mobilalkalmazással jelentkezhetnek be és közvetíthetik az eseményt.

Ha még nincs fiókja, havi 25 dolláros AUD-ért feliratkozhat a Foxtel Now-ra, de az előfizetésekhez egy 10 napos ingyenes próbaverzió tartozik, így megnézheti a Tony Awards díjat, majd lemondhatja. A Foxtelnek a regisztrációhoz ausztrál telefonszám szükséges, így nehéz lehet külföldről feliratkozni.

Ha van Foxtel-fiókja, de Ausztrálián kívül utazik, csatlakozhat egy ausztrál VPN-kiszolgálóhoz a szolgáltatás normál eléréséhez.

Új Zéland

Hogyan nézheted online a 2019 Tony Awards díjat

Ha Új-Zélandon tartózkodik, akkor a Sky Network Arts Channel csatornán keresztül nézheti a Tony Awards televízióját, bár a sugárzás június 10-én, hétfőn 20 óráig késik..

A meglévő Sky ügyfelek a tévében vagy a Sky GO alkalmazáson keresztül nézhetnek, de vegye figyelembe, hogy előfizetésének részeként rendelkeznie kell a Sky Arts csatornával (egy speciális csatornával). Ha még nem rendelkezik Sky-előfizetéssel, akkor nem valószínű, hogy időben megkapja a 2019. évi Tony Awards díjat, mivel a regisztrációhoz otthoni látogatást kell végezni a rendszer telepítéséhez..

Azoknak az Sky ügyfeleknek, akik a Sky GO alkalmazáson keresztül szeretnének adatfolyamot külföldön tartani, egyszerűen csatlakozzanak egy új-zélandi VPN szerverhez, és nézzék normál módon.

Japán

Japán zászlaja

Japánban a WOWOW jogosult a 2019. évi Tony Awards sugárzásra. A műsort élőben a TV-ben sugározzák június 10-én, hétfőn 8 órakor, majd június 15-én, szombaton este 19 óráig. A WOWOW nem teszi lehetővé a tartalom élő közvetítését, de a felvételnek elérhetővé kell válnia közvetlenül a műsor lejárta után. sugárzott élőben. Az előfizetés havonta 2300 cost.

Ha külföldről szeretne hozzáférni a WOWOW online tartalmához, ezt megteheti egy japán VPN szerverrel.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Sajnos, amint általában, egyetlen brit műsorszolgáltató sem sugározza a Tony Awardsot. Gondolod, hogy egy brit bemutató megváltoztatja ezt, ám az Egyesült Királyság lakosainak a tény után be kell számolniuk a kiemelt eseményekkel. A Rádió 2 június 14-én, pénteken külön programot fog közvetíteni, beleértve az esti előadások némelyikét.

Ha ez csak a vörös szőnyegen végzett akció, amit lát, az élőben láthatja, mi történik a Tony Awards On CBS Facebook oldalán.

Más országok

Ha az Ön országa nem szerepel ebben a listában, akkor ellenőrizze a Tony Awards hivatalos webhelyét, hogy vannak-e frissítések, amelyekről a nemzetközi műsorszolgáltatók közvetítik a műsort.

Nézni szeretnéd a múltbeli díjakat?

Ha nem tudja megvárni az idei show indulását, vagy csak megismerkedhet a show szellemével, akkor a múlt évekből származó műsorokat közvetítheti. A 2012-től 2018-ig terjedő műsorok elérhetőek az Amazon Prime Video-on, és ugyanaz a show-sáv, a 2017. évi kiadás megtalálható az iTunes-on. Kiválasztott műsorok a VUDU-n és a Fandango Now-on is elérhetők.

Még vissza akarunk menni. Lehet, hogy élvezni fogja a Broadway elveszett kincsek gyűjteménye, a korábbi Tony Awards televíziók legjobb előadásainak összeállítása. Ez DVD-dobozként elérhető az Amazon-on.

Ki jelöli a 2019. évi Tony-díjat

Az idei díjak jelöléseit a Tony Awards YouTube csatornáján jelentették be. Összesen 24 kategória van. Az alábbiakban jelöljük ki néhány kiemelkedő kategóriát:

Legjobb zenei

 • Ain’t not Proud: A kísértések élete és ideje
 • Beetlejuice
 • Hadestown
 • A ballagás
 • Aranyoskám

Legjobb játék

 • Kórusfiú
 • Gary: A Titus Andronicus folytatása
 • Tinta
 • A Komp
 • Mit jelent nekem az alkotmány?

Legjobb eredeti eredmény

 • Beetlejuice, zene és dalszövegek: Eddie Perfect
 • Be More Chill, zene és dalszövegek: Joe Iconis
 • Hadestown, zene és dalszövegek: Anaïs Mitchell
 • The Prom, zene, Matthew Sklar; dalszövegek: Chad Beguelin
 • Tootsie, zene és dalszövegek: David Yazbek
 • Egy gyilkos madár megölésére, Adam Guettel zenéje

A játék egyik legjobb színésze

 • Adam Driver, Burn This
 • Bryan Cranston, hálózat
 • Jeff Daniels, megölni a mockingbird-t
 • Jeremy Pope, Choir Boy
 • Paddy Considine, a komp

A játék vezető színésznője

 • Annette Bening, az összes fiam
 • Elaine May, a Waverly Galéria
 • Heidi Schreck, Mit jelent nekem az alkotmány
 • Janet McTeer, Bernhardt / Hamlet
 • Laura Donnelly, a Komp
 • Laurie Metcalf, Hillary és Clinton

A zenei legjobb színész

 • Alex Brightman, Beetlejuice
 • Brooks Ashmanskas, az Prom
 • Damon Daunno, Oklahoma!
 • Derrick Baskin, Ain’t too Proud: A kísértések élete és ideje
 • Santino Fontana, Tootsie

A zenei legjobb színésznő

 • Beth Leavel, a bál
 • Caitlin Kinnunen, a Prom
 • Eva Noblezada, Hadestown
 • Kelli O’Hara, Kiss Me, Kate
 • Stephanie J. Block, A Cher Show
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Adblock
detector