Hogyan nézheted online a 6. évad szezonját bárhonnan

Hogyan nézhetem online a 6. évi szezonot

Erő A 6. évad premierje augusztus 25-én, vasárnap. A szezon 15 epizódból áll, és a szezon befejezését 2019 decemberében várják. A Power új évadja azonban csak a régiókhoz kötött streaming platformokon lesz elérhető. Ez azt jelenti, hogy VPN-re van szüksége ahhoz, hogy az áramellátást az Egyesült Államokon kívül megfigyelhesse.

Csak a hivatalos forrásokat ajánljuk megnézésre Erő. Noha néhány illetéktelen streaming webhely közvetítheti a 6. évadot, ezek általában rossz minőségű videókat kínálnak, olyan főbb teljesítményproblémákkal, mint a pufferolás és a késés. Ezen túlmenően az ilyen nem engedélyeztetett streameket gyakran a szerzői jogi kérdések miatt veszítik el, így megbízhatatlan választásuk lehet a 6. évadban..

Erő A 6. évad csak a régióhoz kapcsolódó streaming szolgáltatásokon érhető el. Mint ilyen, VPN-re lesz szüksége az Egyesült Államokon kívüli megfigyeléshez.

A legjobb VPN a 6. havi szezonban: ExpressVPN

ExpressVPN

Elérhető alkalmazások:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Weboldal: www.ExpressVPN.com

Pénzvisszafizetési garancia: 30 NAP

ExpressVPN a legjobb betét a 6. évad szezonjának online nézésére. Szerverei vannak 20 amerikai városban a népszerű streaming szolgáltatások feloldásához. Ide tartozik a Starz, a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video. A VPN segítségével akár öt egyidejű kapcsolatot is létrehozhat. A kiszolgálók olyan gyorsak, mint egységesek, ami nagyszerű választást jelent streaminghez valamint kínzó.

Egy másik ok, amiért az ExpressVPN-t úgy választották, hogy nézzék a 6. évadot, az az, hogy segít biztonságban maradni az interneten. A biztonságot 256 bites AES titkosítás és megszakító kapcsoló formájában kínálják, miközben a DNS és az IPv6 szivárgások ellen is védettek. Az ExpressVPN nem tárol olyan naplókat, amelyek alapján azonosítható lehet. Ezenkívül 24 órás élő csevegést és e-mail támogatást, valamint kezdőbarát alkalmazásokat kínál.

Letöltheti az ExpressVPN alkalmazásokat Windows, Mac, Linux, Android, iOS és útválasztókhoz. A Chrome és a Firefox böngészőbővítmények szintén elérhetők.

A 6. HASZNÁLATI SZABAD VPN: Az ExpressVPN a legfontosabb ajánlásaink. Gyors és rendkívül biztonságos szolgáltatás, 20 szerverrel rendelkezik az Egyesült Államok 20 városában, és feloldja a Starz, Hulu és Netflix szolgáltatásait. Használhatja akár öt eszköz egyidejű csatlakoztatásához. Titkosítást használ, és 24 órás támogatást kínál. Próbálja ki kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést.

Hogyan nézheted meg a 6. évadot a VPN segítségével online

Ha bárhol a világon szeretné megtekinteni a 6. évadot, akkor szüksége lesz egy VPN-re. Ez egy gyors és egyszerű útmutató, amely bemutatja mindent:

 1. Először is hozzá kell adnia a Starz-t a TV-előfizetéshez (lásd a Starz-weboldalon a társult szolgáltatók listáját), vagy fel kell fizetnie a Starz-re. Ha utóbbit választja, akkor egy 7 napos ingyenes próbaverzió áll rendelkezésre, amely után havi 8,99 USD dollárba kerül.
 2. Ezután VPN-t kell választania. Az USA-ban olyan szerverrel kell rendelkeznie, amely képes feloldni a Starz feloldását. Különösen az ExpressVPN-t ajánljuk. A CyberGhost és a NordVPN azonban kiváló alternatívák.
 3. Töltse le és telepítse az eszközéhez a megfelelő VPN alkalmazást vagy böngésző kiterjesztést.
 4. Nyissa meg a VPN alkalmazást vagy a böngésző kiterjesztést, és csatlakozzon egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 5. Nyissa meg a Starzt a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül, és válassza ki a Power elemet, amelyet fel kell oldani.

Ha a fenti lépések végrehajtása után továbbra is problémái vannak, akkor néhány dolgot megtehetsz. Az első dolog, amit meg kell próbálnia, törölje a böngésző gyorsítótárát és a sütiket. Ez biztosítja, hogy a webhelyek és a szolgáltatások elfelejtsék a tényleges IP-címet, és elfogadják a VPN amerikai IP-címét. Ha ez nem működik, próbáljon csatlakozni egy másik amerikai szerverhez. Ellenkező esetben érdemes felvenni a kapcsolatot a VPN ügyfélszolgálatával.

Hogyan nézhetem meg a 6. havi évadot az amerikai tévében

A 6. évad a Starz kábeltelevíziós hálózatán érhető el. Megvásárolhatja a Starzt a kábeltelevíziós szolgáltatón keresztül (az árak szolgáltatónként változnak), vagy megvásárolhatja a Starz webhelyén vagy az egyik alkalmazáson keresztül (8,99 USD USD havonta).. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodsz, akkor az a legjobb fogadás, ha előfizet a Starzre a webhelyen VPN-en keresztül (csatlakoztatva egy szerverhez az Egyesült Államokban). Az új Power epizódok a Starz alkalmazásban érhetők el ugyanazon a napon, amikor a Starz-on közvetítik. Megtalálhatja a hatalom korábbi évadjait is. Sőt, a Starz 7 napos ingyenes próbaverzióval jár.

Sajnos a Power még nem érhető el a Netflix USA-n. A jó hír az, hogy a Starz-on való nézés mellett, Az amerikai felhasználóknak lehetősége van arra is, hogy figyeljenek Hulu, amelyeken jelenleg elérhető az 1-5. évad. Az alap Hulu előfizetés havonta 5,99 USD, de van egy hirdetésmentes opció havonta 11,99 USD. A Hulu egy hónapos ingyenes próbaverziót kínál új és jogosult visszatérő előfizetők számára. Az amerikai Netflix Amerikán kívüli nézéséhez meg kell változtatnia a Netflix országát VPN-sel.

Míg a Power nem érhető el az Amazon Prime-on, az Amazon Video-ban külön epizódokat vásárolhat 2,99 USD (HD) vagy 1,99 USD (SD) áron. Alternatív megoldásként teljes szezonot is megvásárolhat. Ennek költsége 9,99 vagy 12,99 USD, attól függően, hogy mennyi a szezon.

Hol máshol nézhetem a Power-ot online?

A jó hír az, hogy az 1-5. Évad a különböző országok streaming szolgáltatásaiban érhető el.

UK

Erő 1-5. évad jelenleg elérhető a Netflix UK. Még ennél is jobb, ha az új Power epizódokat hétfőn adják hozzá az eredeti amerikai adás után. Mint ilyen, meg kell tudnod nézni a 6. évadot a Netflix UK-n. A Netflix UK havi előfizetéseinek ára 5,99, 8,99 és 11,99 GBP. A Netflix azonban 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál.

Ausztrália

Megtalálhatja a (z) 1-5. Évadot Erő mind a Netflix Australia, mind a Stan, amely egy ausztrál streaming szolgáltatás. Ezeket az epizódokat hamarosan elérhetővé tették az amerikai sugárzás után, ami azt jelenti, hogy valószínűleg a Stan 6. csatornáján is megnézheted a Power Power 6. évadot. A Stan előfizetések ára havonta 10, 14 és 17 dollár. A Netflixhez hasonlóan a Stan 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál.

Egyéb helyszínek

Ha Norvégiában, Dániában, Svédországban vagy Finnországban tartózkodik, Erő 1-5. évad van a HBO Nordic-en. Mint ilyen, a 6. évad szintén valószínűleg a közeljövőben megérkezik a HBO Nordic-be. Egy HBO Nordic előfizetés havonta 99Kr-t fizet (kb. 10 USD). Ez a streaming szolgáltatás egy hónapos ingyenes próbaverziót kínál.

Használhatok egy ingyenes VPN-t a 6. évi szezon megtekintéséhez?

Az ingyenes VPN-k nem olyan jók, hogy feloldják az olyan streaming szolgáltatásokat, mint a Starz, a Netflix, a Hulu és a Stan. Ez megnehezíti a 6. évad (vagy akár a Power bármely évének) figyelését egy ingyenes VPN-sel. kívül, a lassú sebesség ingyenes VPN szolgáltatások miatt rossz választás lehet a streamingre túlzott mértékű pufferolással és késéssel.

Az ingyenes VPN-k nem csak a teljesítmény streamingje miatt csalódást okoznak. Ismerik őket a biztonság hiánya is, ami azt jelenti, hogy az online adatvédelem veszélybe kerülhet azok használatával. Különösen, sok ingyenes VPN nem is használ titkosítást az adatok biztonságát. Mások valójában naplózza az Ön adatait és a böngészési tevékenységeit, mielőtt a legmagasabb ajánlatot nyújtónak eladnák.

Mindent összevetve, az ingyenes VPN-k nem állnak közel a Starz és a Power 6-os szezon legjobb VPN-jeihez. Sőt, az ExpressVPN, a NordVPN és a CyberGhost kedveli mindezt, hogy ingyenesen kipróbálhassák szolgáltatásaikat kockázatmentes pénz-visszatérítéssel. garancia.

Mit számíthatunk a 6. évi szezonra??

Figyelem: Az 5. évadtól kezdve spoiler spoilereket tartalmaz

Az 5. havi szezon drámai következtetése szerint Kanan a rendõrséggel folytatott erõszakos találkozás során meggyilkolt, miközben Angelt mellkasában lőtte Tommy. A 6. évad a korábbi kábítószer-partnerek és Ghost és Tommy barátok közötti, most már helyrehozhatatlan kapcsolatra összpontosít. A történet különösen a Ghost bosszút állítását követi Tommy tetteit követően.

Melyik leadott tagok térnek vissza a 6. szezonra?

Kanan (50 Cent) mellett a hatalmi szereplők többi része várhatóan visszatér a 6. évadra. Ide tartoznak Ghost (Omari Hardwick), Tommy (Joseph Sikora), Tasha (Naturi Naughton), Tariq (Michael Rainey Jr.), Dre (Rotimi Akinosho) és La La (LaKeisha Grant). Még nem tudjuk Angela (Lela Loren) sorsát, de várhatóan visszatér bizonyos fokon.

Lesz egy erõszakos idõszak 7?

Sajnos, A 6. évadnak kell lennie Erő, ahogyan azt Curtis Jackson (50 Cent) végrehajtó producer, a szociális médiában 2019. májusában jelentette be. Ugyanakkor felfedte a hírt is, hogy négy spinoff show-t terveznek. A sorozat alkotója, Courtney A. Kemp elmondta, hogy „az Ön szeretett„ hatalmi ”karakterét az eredeti sorozat hatókörén kívül fogja követni ...”

Mi mást nézhetek a Starz-on?

A Starz TV-műsorok és filmek széles választékát kínálja. Saját eredeti tartalmát is kínálja (ezek közül az egyik a hatalom). Itt található néhány lista a Starz-on megnézhető címek közül (az 1-6. Évadon kívül):

 • külföldi
 • A bástya
 • Sweetbitter
 • A spanyol hercegnő
 • Péntek esti fények
 • Toy Story 3
 • Méreg
 • A javaslatot
 • Paranormális aktivitás
 • Az Equalizer 2
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 66

Adblock
detector