Hogyan nézheted online a Black Mirror 5. évadját bárhonnan

Hogyan nézhetem online a Black Mirror 5. évadját

A teljes ötödik évad Fekete tükör A korábbi szezonokat hozzáadták a Netflixhez PST 12 órakor (3:00 EST / 8 AM BST), és nincs oka feltételezni, hogy ez idén bármi más lesz. Nem vagyok teljesen felzárkózva? Még mindig van elég idő az 1–4. Évszak megtekintésére (és természetesen az első „válassza a saját kalandját” epizód, Bandersnatch) és az alábbiakban közöljük, hogyan kell továbbadni az összes epizódot Fekete tükör online ingyen.

Csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Míg az árnyékos streaming webhelyek a népszerű műsorok nem hivatalos feltöltésein nyernek, erősen javasoljuk, hogy ne használják őket. Először is gyakran alacsony felbontású videókat kínálnak, és ami még rosszabbá teszi, tartalmát bármikor le lehet vonni a szerzői jogok megsértése miatt. Nézheted Fekete tükör egyébként ingyen, tehát nincs ok arra, hogy jogosulatlan forrásokat használjon.

Fekete tükör elsősorban a Netflix-en jelenik meg, egy régióhoz kötött streaming szolgáltatáson. Ha ez a show nem érhető el az Ön országának a Netflix verziójában, VPN-re lesz szüksége annak megtekintéséhez.

Hogyan közvetíthetem a Black Mirror 5. évadot online

A legtöbb ember számára a streaming könnyű lesz Fekete tükör 5. évad online. Amennyire mi tudjuk, Netflix világszerte megjelenteti ezt a show-t, így mindig képesnek kell lennie arra, hogy nézzen, még akkor is, ha országok között utazik.

Ne pánikoljon, ha még nem rendelkezik Netflix-fiókkal: ez a szolgáltatás egy hónapos ingyenes próbaverzióval jár. Mindössze 23 epizóddal elegendő idő áll rendelkezésére a teljes műsor megtekintéséhez. Nem jogosult ingyenes próbaverzióra, vagy van szüksége egy kicsit több időre? A Netflix árai az Ön tartózkodási helyétől függően változnak, de általában számíthat arra, hogy havi 8,35 USD fizet egy havi előfizetésért.

  Как смотреть Теорию Большого взрыва (12 сезон) онлайн

Miért nem nézhetem meg a Black Mirror-ot a Netflix-en?

A Netflix a múltban időnként engedélyezte a nemzetközi hálózatoknak, hogy műsoraikat megjelenítsék bizonyos országokban (Kártyavár például a Sky németországi mutatta). Ezen kívül néhány országban (Nettó, Kína, Észak-Korea, Krím és Szíria) a Netflix nem érhető el. Ez azt jelenti, hogy nem mindenki lesz képes nézni Fekete tükör a Netflix-en. Jelenleg a Netflix kivételével egyetlen megerősített nemzetközi műsorszolgáltató sem létezik, de az nem sérti, ha minden esetre felkészülünk.

A VPN használatával elronthatja a tartózkodási helyét, és elérheti a Netflix másik országának külföldi verzióját. Ez a módszer azt is lehetővé teszi, hogy a Netflix-hez feliratkozzon olyan országokban, ahol általában nem érhető el (bár ajándékkártyát kell vásárolnia annak az országnak a pénznemében, ahol a VPN-szerver található).

Még nincs VPN-je? Ajánljuk ExpressVPN. Ez a nagysebességű VPN több mint 3000 szervert kínál 94 országban, és felszabadíthat számos népszerű platformot, köztük a Netflix USA-t, az Amazon Prime Video-t és a Hulu-t külföldön. A legjobban, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkezik, kockázatmentesen kipróbálhatja. Ha elégedetlen vagy csak VPN-re van szüksége a megfigyeléshez Fekete tükör, egyszerűen lemondhatja, hogy teljes visszatérítést kapjon.

A Netflix feloldásának feloldása külföldön egy VPN segítségével

Ha a Netflix le van tiltva az Ön országában, vagy Fekete tükör nem érhető el a regionális könyvtárban, egyszerűen megkerülheti ezeket a korlátozásokat egy VPN segítségével. Az adatfolyam folytatásához kövesse az alábbi lépéseket Fekete tükör 5. évad bárhonnan:

 1. Először regisztráljon egy megfelelő VPN-re. Az ExpressVPN-t már említettük fent, de a NordVPN és a CyberGhost két kiváló, olcsó alternatíva.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN szoftvert. Általában vannak alkalmazások több különféle operációs rendszerhez, ezért győződjön meg arról, hogy megtalálta a megfelelőt az eszközéhez.
 3. Csatlakozás egy olyan ország szerveréhez, ahol Fekete tükör a Netflix-en található. A legtöbb fő VPN feloldhatja a Netflix USA blokkolását, ezért javasoljuk amerikai szerver használatát.
 4. Jelentkezzen be, és próbáljon lejátszani egy videót.
  Hogyan nézhetem online a Family Guy 17. évadját

Azonnal el kell kezdődnie, de hibaüzenet jelenhet meg Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra.Tisztítsa meg a sütiket és a gyorsítótárat, majd frissítse az oldalt. Ha még mindig nem működik, próbáljon ki egy másik kiszolgálót, vagy vegye fel a kapcsolatot a VPN-szolgáltatóval további támogatásért.

A Black Mirror elérhető az Amazon Prime-on?

Sajnos nincs. Jelenleg a Netflix az egyetlen streaming szolgáltatás Fekete tükör, és tekintettel a show sikerére, nem valószínű, hogy ez hamarosan megváltozik. Ráadásul a Netflix több országban elérhető, mint az Amazon Prime Video, tehát könnyebb megnézni Fekete tükör utazás közben.

Mit tudunk a Black Mirror 5. évadjáról??

A Netflix nemrég kiadott egy utánfutót a Fekete tükör és úgy tűnik, hogy ezt a sorozatot még a legnehezebb megnézni. Az új szezon, akárcsak az előtte, mikroszkóp alá helyezi a technológiával fennálló kapcsolatainkat, és kérdéseket vet fel a jövő technológiájának erkölcsével és etikájával kapcsolatban. Az alábbiakban röviden áttekintjük a következő három epizódot:

 • Megdöbbentő vipera: A randevú alkalmazások és a régi emlékek áttekintésének képessége (utoljára a teljes történelemben láttam) problémákat okoz a párkapcsolatban.
 • Szilánkok: Az ember csalódása a világ technológia iránti igényében fegyveres távozást eredményez a rendõrség ellen.
 • Rachel, Jack és Ashley Too: Az Alexa stílusú otthoni asszisztens érzetet szerez, amikor az alapjául szolgáló popsztár kételkedik önmagában.

A Black Mirror szezon öt öntvénye

Fekete tükör mindig is szerepelt felismerhető arcokat, és az ötödik évad nem különbözik egymástól. Az alábbiakban talál néhány olyan hírességet, akik megjelentek a bejelentési pótkocsikban, de biztos, hogy vannak olyan további kamatok, amiről nem tudunk, amíg az epizódok meg nem jelennek.

 • Miley Cyrus
 • Anthony Mackie
 • Andrew Scott
 • Damson Idris
 • Nicole Beharie
 • Madison Davenport
 • Pom Klementieff
 • Topher Grace

About the author

Comments

 1. magyar VPN szolgáltató, amelyeket ajánlunk.

  Telepítse a VPN szoftvert az eszközére, majd jelentkezzen be a fiókjába.

  Válassza ki a VPN szerverét azon az országon belül, ahol a Netflix elérhető Fekete tükör 5. évada.

  Indítsa el a Netflix-et, és élvezze a műsort bármilyen korlátozás nélkül.

  Ne feledje, hogy a VPN használata nem mindig legális, és a Netflix is megpróbálja megakadályozni a VPN-k használatát. Az ExpressVPN és a NordVPN azonban olyan szolgáltatók, amelyeknek sikerült kijátszaniuk a Netflix blokkolását, így biztonságosan használhatja őket a műsor megtekintéséhez.

  A Black Mirror elérhető az Amazon Prime-on?

  Sajnos nem. Fekete tükör kizárólag a Netflix-en érhető el, és jelenleg nincs más platform, amelyen megtekinthető lenne.

  Mit tudunk a Black Mirror 5. évadjáról?

  A Black Mirror 5. évada 2019 júniusában jelent meg, és összesen három epizódból áll. A sorozat továbbra is a technológia és a társadalom kapcsolatát vizsgálja, és a szokásosan sötét és megdöbbentő történeteket kínálja.

  A Black Mirror szezon öt öntvénye

  Az ötödik évad epizódjai a következők:

  1. Striking Vipers – Két barát újra összefut egy virtuális valóság játékban, és felfedezik, hogy a játékban való kapcsolatuk hatással van a való életükre is.

  2. Smithereens – Egy férfi túszul ejti egy tech-céget, és csak egy dolgot akar: beszélni a cég alapítójával.

  3. Rachel, Jack és Ashley Too – Egy tinédzser lány rajong a popdíva Ashley Too-ért, de hamarosan rájön, hogy a díva élete nem olyan rózsás, mint amilyennek látszik.

  Összességében a Black Mirror 5. évada ismét izgalmas és megdöbbentő történeteket kínál a technológia és a társadalom kapcsolatáról. Ha még nem látta, érdemes megnézni a Netflix-en.

 2. tíva lehet.

  Miután letöltötte és telepítette a VPN-t, csatlakozzon egy olyan szerverhez, amelynek az országa elérhető a Netflix-en, például az Egyesült Államokhoz vagy az Egyesült Királysághoz.

  Nyissa meg a Netflix-et a VPN-n keresztül, és élvezze a Fekete tükör 5. évadát bárhonnan a világon.

  Fontos azonban megjegyezni, hogy a Netflix folyamatosan küzd a VPN-k használatával, és néha blokkolja azokat. Ha problémái merülnek fel, próbálkozzon másik szerverrel vagy VPN-szolgáltatóval.

  Összességében, ha szeretné élvezni a Fekete tükör 5. évadát online, a legjobb és legbiztonságosabb módja az, ha hivatalos forrásokat használ, például a Netflix-et, és ha szükséges, VPN-t használ a tartózkodási helyének megváltoztatásához. Ne kockáztassa a jogi következményeket a jogosulatlan streaming oldalak használatával.

 3. A Fekete tükör ötödik évada már elérhető a Netflixen, és bár néhány országban nem érhető el a szolgáltatás, a VPN használatával könnyedén megkerülhetőek ezek a korlátozások. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk a műsor megtekintésére, mivel az árnyékos streaming oldalak nem csak alacsony felbontású videókat kínálnak, hanem a szerzői jogok megsértése miatt bármikor eltávolíthatják a tartalmat. A Netflix egy hónapos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, így ha még nem rendelkezik fiókkal, akkor is könnyedén megtekintheti a műsort. Ne használjon jogosulatlan forrásokat, és élvezze a Fekete tükör ötödik évadát a Netflixen!

Comments are closed.