Hogyan nézheted online a DC holnap legendáinak 5. évadját?

Hogyan nézhetem online DC-k legendáit a holnap 5. évadból

A DC holnap legendáinak ötödik évadja kezdődik Január 21-én 9:00 órakor (EST) (18:00 PST / 2:00 GMT). Összességében tizenhat epizód lesz, és egy hetente kerül kiadásra, azaz arra számíthatunk, hogy ez a szezon valamikor áprilisban ér véget. Mivel azonban csak a régiókhoz kötött szolgáltatásokon jelennek meg, VPN-re van szüksége a külföldre utazás közbeni megfigyeléshez. Olvassa tovább, hogy megtudja, hogyan lehet élőben közvetíteni a Legends of Tomorrow 5. évadot bárhonnan (akár külföldön is).

Ebben a cikkben, feltárjuk az élő közvetítés hivatalos forrásait Tomorro legendáiw. Nem hivatalos (kalóz) adatfolyamok is elérhetők lesznek, de nem javasoljuk ezek használatát. A nem hivatalos adatfolyamok képminősége általában alacsony, és gyakran offline módban történnek. Tudod stream A holnap legendái egyébként ingyen online, így a nem hivatalos adatfolyamokra valójában nincs szükség.

Felhívjuk figyelmét, hogy a holnap legendáit csak a régiókhoz kötött streaming szolgáltatásokon sugározzák. Ez azt jelenti, hogy ha külföldre utazik, és az országában nincs hivatalos műsorszolgáltató, akkor VPN-re (virtuális magánhálózatra) van szüksége ahhoz, hogy hazafelé csatlakozzon a streaming szolgáltatásaihoz.

Hogyan lehet a DC-ket nézni? A holnap legendái online VPN-sel

A streaming szolgáltatások gyakran csak bizonyos országokban érhetők el, és nem engedik, hogy külföldről nézzenek. Azonban ha megváltoztatja az IP-címét egy VPN segítségével, könnyen megronthatja a tartózkodási helyét és figyelheti A holnap legendái online, még külföldön is.

Így nézheti online a holnap DC legendáit: bárhonnan:

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatót. Az ExpressVPN-t már említettük, de a Cyberghost és a NordVPN szintén jó választás.
 2. Nyissa meg a VPN-szolgáltató webhelyét, és töltse le szoftverének legújabb verzióját. Győződjön meg arról, hogy az operációs rendszernek megfelelő verziót kapott.
 3. Telepítse és indítsa el a szoftvert
 4. Válasszon ki egy szervert az Egyesült Államokon belül
 5. Amint a szerver csatlakozik, használjon olyan webhelyet, mint a whatsmyip.org, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e amerikai IP-címe
 6. Keresse meg a CW hivatalos webhelyét a böngészőjében
 7. Kattintson a legújabb epizódjára A holnap legendái hogy elkezdjem a játékot

Annak érdekében, hogy ne kelljen várakoznia az új epizódok megtekintésével, javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a módszert más műsorokban vagy korai epizódokban, mielőtt az új részeket közzéteszik. Ily módon megváltoztathatja a kiszolgálókat vagy kapcsolatba léphet az ügyfélszolgálattal előre, ha valami rosszra fordul.

Hogyan kell nézni A holnap legendái ingyen az amerikai tévében

USA zászló

A holnap legendái air on the CW, egy ingyenes, műsorszóró hálózat az Egyesült Államokban. Minden új epizódot, amely a CW-n keresztül továbbítja, hivatalos webhelyükön, a CWTV.com-on, délután 11 órakor közzéteszik. EST az éjszaka, amint felszáll. Ha az Egyesült Államokban található, ez azt jelenti, hogy megnézheti az új epizódokat A holnap legendái ingyen, ha megnyit egy böngészőt, navigál a webhelyre, és rákattint a legújabb epizódra.

Ez azonban nem csak a műsor élő közvetítésének módja. Egy másik lehetőség az, hogy feliratkozzon az USTVnow-ra, egy ingyenes, legnépszerűbb televíziós szolgáltatásra, amelyet a tengerentúli katonai állomáson tartózkodó Egyesült Államok felé irányítanak. Az összes amerikai sugárzási csatorna szabványos felbontású, beleértve a CW csatornát is. Bárhonnan regisztrálhat, és csak a nevét és az e-mail címét kell megadnia.

Egy másik lehetőség az, hogy feliratkozik egy „vékony csomag” online TV-szolgáltatásra. Ez lehetővé teszi a műsor élőben, nagy felbontású nézését. Itt található néhány “vékony köteg” felsorolása, amelyek tartalmazzák a CW-t:

 • NÁL NÉL&T TV most: Havonta 65 USD / USD 65+ csatornán
 • YouTube TV: Havonta 49,99 USD 60+ csatornán
 • Hulu élő TV-vel: 54,99 USD / hónap 60+ csatornán
 • FuboTV: 59,99 USD / hónap 100+ csatornán

Ne feledje, hogy a fenti szolgáltatások régiókhoz kötöttek. Mint ilyen, VPN-re van szüksége a külföldi tartózkodás megfigyeléséhez. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál, amely lehetővé teszi a kockázatmentes figyelést és a teljes visszatérítés igénylését, ha elégedetlen..

Hol máshol nézhetem online a Legends of Tomorrow-ot?

Amellett, hogy elérhető a CW hivatalos webhelyén, A holnap legendái szintén megtalálható néhány más helyen. Itt található azoknak a webhelyeknek a felsorolása, amelyeket streamingbe helyezhet A holnap legendái az Egyesült Államokból, Kanadából, az Egyesült Királyságból és Ausztráliából.

Kanada

Kanadai zászló

A holnap legendái a HDTV-n is élőben közvetítik a CTV Sci-fi-n, ugyanakkor az Egyesült Államokban is sugározzák. Sajnos azonban a nézéshez be kell jelentkeznie a kábelszolgáltató adataival. Plusz oldalról, ha hiányzik egy epizód, néhány órával később, igény szerint továbbíthatja azt.

A CTV-t geo-blokkolták, tehát Kanadában kell lennie, vagy kanadai VPN szervert kell használnia ahhoz, hogy elérje.

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

Jelenleg nincs hivatalos megjelenési dátuma a Legends of Tomorrow-nak az Egyesült Királyságban. A korábbi évadok a Sky One-ban és a Now TV-ben rögtön az amerikai megjelenésük után mutattak be, bár úgy tűnik, hogy ez nem áll fenn az ötödik évadban.

Ausztrália

Ausztrália zászló

Ha Ausztráliában található, elkaphat A holnap legendái minden szerdán, 9: 30-kor, AEDT-n (hétfő este este 9-kor, EST) a Foxtel 8-on. Ha ez a csatorna a TV-csomag részét képezi, online közvetítés nélkül közvetítheti azt a Foxtel GO webhelyén vagy alkalmazásán keresztül. Ellenkező esetben feliratkozhat a Foxtel Now-ra havonta 25 AUD-ért.

A Foxtel szolgáltatások csak Ausztráliában érhetők el, így ha külföldön tartózkodsz, akkor VPN-re lesz szükséged.

Tudok adatfolyamot közvetíteni A holnap legendái egy ingyenes VPN-sel?

Nem javasoljuk az ingyenes VPN használatát. Bár néhány ingyenes VPN lehetővé teszi, hogy átmenetileg megkerülje a földrajzi tartalom blokkjait, gyakran nem működnek elég jól puffermentes HD streaminghez. Néhányan még az SD-patakokkal is pufferelnek.

Az ingyenes VPN-ek gyakran több ezer felhasználóval próbálnak csatlakozni elavult infrastruktúrához. Ez szerver leállásokhoz és lejárt jelekhez vezet. Ezenkívül a legtöbb ingyenes VPN korlátozza az adatfelhasználást. Az adatkorlátozás gyakran messze elmarad az SD vagy HD videó streamingéhez szükséges mértéktől.

Ezenkívül gyakran naplókat vezetnek a felhasználók tevékenységeiről, ami olyan magánélet támadásokhoz vezet, amelyeket a VPN-k állítólag kiküszöbölnek. A magánélet védelme érdekében azt javasoljuk, hogy használjon VPN-t, amely rögzíti a felhasználók adatvédelmét.

A video streaminghez nagyszerű VPN-k listáját a VPN-ek útmutatójában találja.

Mi a A DC holnap legendái?

A holnap legendái egy szuperhős televíziós sorozat, melyet Marc Guggenheim, Phil Klemmer, Andrew Kreisberg és Greg Berlanti fejlesztett ki. A show a DC képregény karakterein alapul, és a „Arrowverse” -ben zajlik, egy közös fikciós univerzumban, amely magában foglalja a CW show karaktereit Nyíl, A vaku, Nőstény róka, Bombázó, és mások.

A főszerepben Arthur Darvill (a Doctor Who „Rory Williams”), mint Rip Hunter, időutazó kalandor és a hősök csoportjának vezetője; Caity Lotz (MTV-k Death Valley) gyilkosként és éberként; Wentworth Miller és Dominic Purcell (a Szökés hírnév), mint két tolvaj, akiknek nincs szuperhatalmaik; és Brandon Routh (a 2006-os csillag) Felsőbbrendű ember) tudósként / mérnökként, aki olyan mechanikai öltönyt készített, amely lehetővé teszi számára a méret megváltoztatását.

A show cselekménye a Vandal Savage nevű gonosz halhatatlan személy fenyegetése körül forog, aki el akarja pusztítani a világot. A hősök az idő során utaznak, ellátogatnak az ókori Egyiptomba, a Szovjetunióba, az 1970-es években az Egyesült Államokba és más egzotikus helyekre és időkre, miközben üldözik és harcolnak ezzel a gonosz lényvel..

A show időutazásának aspektusa mellett sok néző élvezi a szellemes párbeszédet és a gyors ütemű fellépést A DC holnap legendái.

Ha még soha nem láttad a műsort, és szeretnék felzárkózni a jelenlegi szezonba, akkor a pilóta-epizód és a legtöbb előző évad epizódja elérhető a Netflix-en, valamint a kanadai CraveTV-n..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − = 52

Adblock
detector