Hogyan nézheted online a Supergirl 4. évadot bárhonnan

Szeretnéd nézni Bombázó 4. évad online? Ebben a bejegyzésben elmagyarázzuk, hol lehet élő közvetítés Bombázó és ingyenesen nézheti meg az előző évadokat. Megmutatjuk azt is, hogyan lehet virtuális magánhálózatot (VPN) felhasználni a földrajzi korlátozások megkerüléséhez és az adatfolyamhoz Bombázó külföldről.

Hogyan nézhetem online a Supergirl 4. évadját

Bombázó A 4. évad premierje október 14-én volt. Korábban a műsor minden hétfőn volt műsorban, de mostantól új epizódok kerülnek kiadásra vasárnap az 1:00 BST (5:00 PST / 8PM EST) alkalommal. Az eddigi évadok mindegyikének 20–23 epizódja volt, tehát ez a sorozat valószínűleg 2019. májusig vagy júniusig tart. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol továbbíthatjuk a Bombázó 4. évad élőben.

Vegye figyelembe, hogy csak hivatalos forrásokat ajánlunk. Népszerű műsorok, mint a Bombázó gyakran nem engedélyezett adatfolyamok vannak, de ezek jelentős hátrányokkal járnak. Például gyakran rossz minőségűek, nem rendelkeznek feliratozás-támogatással, és hajlamosak részben offline módba kerülni. Annak érdekében, hogy annyi legitim módon nézhesse meg a filmet, nincs szükség az engedély nélküli folyamokra.

A legjobb VPN a Supergirl streamingjéhez: ExpressVPN

Az ExpressVPN felerősíti

A VPN-ek egyszerű módszert kínálnak a megvédéshez streaming közben. Ezek titkosítják a forgalmat, megakadályozva, hogy az internetszolgáltató, a hackerek vagy a hálózati rendszergazdák olvassa el. Ezenkívül a VPN-k megkönnyítik a geo-blokkolt tartalmak elérését. Javasoljuk az ExpressVPN alkalmazást: nagy sebességgel, kiterjedt szerverhálózattal és kivételes többplatformos támogatással ideális streaminghez. Ezenkívül az ExpressVPN feloldhatja azokat a fontosabb szolgáltatásokat, mint a Netflix és a BBC iPlayer, két platformon, amelyen sok más VPN küzd.

Az ExpressVPN használatának megkezdése egyszerű: csak válassza ki a kívánt előfizetési időt (egy, hat vagy tizenkét hónap), és fizessen. A következő 30 napban a szolgáltatás igénybevételéhez szabadon veheti igénybe. Nem lenyűgözte? Csak annyit töröl, hogy teljes visszatérítést kapjon, kérdés nélkül. Ezzel a próbaverzióval hatékonyan megszerezheti a rövid és rövid távú VPN-lefedettséget, például ha külföldre megy nyaralni, vagy megpróbál nézni egy adott földrajzilag blokkolt eseményt külföldön.

OLVASÓ OLDAL: Három hónap ingyenesen az ExpressVPN éves előfizetésével. 49% -os engedményt kap, ami havi költségeit mindössze 6,67 dollárra csökkenti.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan nézhetem meg a Supergirl külföldi VPN-jét?

Ön még nem ismeri a VPN-ket, és nem tudja, hogyan kezdje el? Kövesse az alábbi lépéseket a regionális korlátozások megkerüléséhez és a figyeléshez Bombázó külföldről:

  1. Kezdje a megfelelő VPN-szolgáltató kiválasztásával. A fentiekben röviden megemlítettük az ExpressVPN-t, de ha összehasonlítható olcsó opciókat keres, akkor a NordVPN és a CyberGhost erős választás.
  2. Töltse le a VPN szoftvert. Lesz néhány különféle változat, tehát feltétlenül szerezzen meg megfelelő eszközt az eszközéhez.
  3. Döntse el, melyik a tisztviselő Bombázó az alábbiakban szereplő műsorszolgáltatók, amelyeket használni szeretnének.
  4. Csatlakozzon a megfelelő hely VPN szerveréhez. Például egy amerikai szerverre van szüksége a CW-n való megtekintéshez, vagy egy brit szerverre a Sky Go feloldásához.
  5. Próbálja meg betölteni a videót a választott forrásból. Szinte azonnal el kell indulnia, de előfordulhat, hogy frissítenie kell az oldalt vagy újra kell töltenie a böngészőt.

A csalódás elkerülése érdekében erősen javasoljuk, hogy tesztelje VPN-jét a fenti lépésekkel Bombázó valójában levegő. Ez sok időt igényel, hogy kapcsolatba lépjen a VPN ügyfélszolgálatával, ha valami rosszul történik, vagy a várt módon nem működik.

Hol lehet streaming Supergirl online

Bombázó nagyon népszerű műsor, tehát nem meglepő, hogy több országban sugározzák. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet nézni Bombázó bárhol is vagy a világon.

MINKET

USA zászló

Nézni Bombázó az Egyesült Államokban szép és egyszerű: A CW nem sokkal azután, hogy megjelennek, új epizódokat fog hozzáadni a lekérhető könyvtárhoz. A felhasználóknak nem kell regisztrálniuk vagy fizetniük semmit a nézés érdekében, de mivel a webhelyet földrajzilag blokkolták, Amerikában kell lennie, vagy csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez. Ezenkívül a CW weboldala nem teszi lehetővé az élő nézést.

Van azonban megoldás. Különböző felülmúló szolgáltatások (DirecTV Now, fuboTV, Hulu, PlayStation Vue, Sling TV és YouTube TV) kínálják a CW élő közvetítését. Ezek közül a Hulu a legolcsóbb; havi 11,99 dollárba kerül, és egy hónapos ingyenes próbaverzióval jár.

Ha szeretne felzárkózni a 4. évad kezdete előtt, megtalálja a (z) minden előző évadját Bombázó a Netflix USA-n. A Netflix egy hónapos próbaverziója alatt rengeteg idő van az 1–3. Évszak megtekintésére, de ha úgy dönt, hogy megtartja, az előfizetések havi 7,99 dollártól kezdődnek..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

A brit nézők megnézhetik Bombázó élőben a Sky One-on. Az új epizódok hetente jelennek meg, október 22-én 20:00 órától. A jelenlegi Sky-előfizetők online nézhetnek a Sky Go alkalmazás segítségével. Ne aggódjon, ha nem rendelkezik kábel TV-vel (vagy más szolgáltatóval rendelkezik), akkor stream-is lehet Bombázó élni a Now TV előfizetéssel.

Pontosabban szükséged lesz a Now TV's Entertainment passre. Ez havi 7,99 fontba kerül, és hozzáférést biztosít 11 különböző csatorna számára, beleértve a Sky One csatornát. Van egy kéthetes ingyenes próbaverzió, amely különösen vonzó, figyelembe véve a Show TV igény szerinti könyvtárában szereplő műsorok számát. Nem csak a minden korábbi epizódját nézheted meg Bombázó, de szintén A vaku és A DC holnap legendái.

Kanada

kanadai zászló

Bombázó a kanadai kirakatban. Ez problémát jelent azok számára, akik a 4. évad online közvetítését szeretnék nézni, mivel csak a klipek érhetők el a Showcase webhelyén. Ehelyett a legújabb szezon online közvetítéséhez minden epizódot meg kell vásárolnia olyan platformon, mint az iTunes vagy a Microsoft Store. Érdemes megjegyezni, hogy ha csak átmenetileg Kanadában tartózkodik, akkor VPN segítségével továbbra is beállíthatja az otthoni adatfolyamokat..

Csakúgy, mint az Egyesült Államokban, a kanadai nézők megtalálhatják az 1. évadot-3 nak,-nek Bombázó a Netflix-en. Ön is képes fogni A vaku és Gotham itt, ami nem rossz, tekintve, hogy a szolgáltatás havi 8,99 USD-t fizet, az első hónapod ingyen.

Ausztrália

Ausztrália zászló

FOX8 az egyetlen hely, ahol figyelni lehet Bombázó 4. évad Ausztráliában. A meglévő Foxtel-ügyfelek bejelentkezhetnek a Foxtel Go alkalmazásba, és tovább közvetíthetnek új epizódokat, amint minden hétfőn 8: 30-kor az ADST-en megjelennek. Ha azonban még nem kapja meg a Foxtel-t, akkor helyette regisztrálnia kell a Foxtel Now's Pop Pack-ot. Ez havonta 15 AUD dollárba kerül, és egy kéthetes próbaverzióval jár, amelynek során hozzáférhet a szolgáltatás összes élő streaming csatornájához..

Sajnos, míg a Foxtel korábban volt a Bombázó igény szerint elérhető, ez már nem így van. A helyzet még rosszabbá teszi, hogy Ausztráliában sem más nagyobb streaming szolgáltatásnak nincs ez a sorozata. Ennek eredményeként az 1–3. Évszak átalakításának egyetlen módja az, hogy megvásárolja azokat az iTunesban vagy a Microsoft Store-ban.

Egyéb helyszínek

Valószínű Bombázó elérhető más országokban, de a CW nem tette közzé a nemzetközi műsorszolgáltatók listáját, így a megfelelő forrásokat különösen nehéz megtalálni. Javasoljuk, hogy először keresse meg az országának Netflix könyvtárát, majd talán keressen online, hogy kiderüljön, hogy valamelyik nagyobb műsorszolgáltató közvetíti-e a műsorot az Ön országában.

Ha nem talál semmit, akkor előfordulhat, hogy az egyetlen lehetőség az előző évadok megvásárlása az iTunesban, a Google Play Áruházban, az Amazonon vagy a Microsoft Áruházban. Ha jelenleg utazik, ne felejtse el, hogy ha VPN-hez csatlakozik, élő közvetítéseket nézhet és hozzáférhet a saját országa szerinti földrajzilag blokkolt platformokhoz..

Nézhetek egy Supergirl-t egy ingyenes VPN-sel?

Az ingyenes VPN-ek vonzó kilátások lehetnek, de a valóságban számos fő hátrányuk van. Például, ha több felhasználó rendelkezik, mint amennyit korlátozott szerverhálózata képes támogatni, az ingyenes VPN-k általában nem tudnak olyan nagy sebességet biztosítani, hogy megszakítás nélkül továbbítsák az élő videókat. Valójában azt is elvárhatja, hogy akár az igény szerinti tartalom is hosszabb ideig puffereljen. A havi adatkorlátozásokkal, a sorba rendezési rendszerekkel és a hajlandóságra, hogy a streaming szolgáltatások haladéktalanul feketelistára kerüljenek, az ingyenes VPN-k egyszerűen nem jó választás azok számára, akik rendszeresen továbbítanak adatfolyamot..

Felteheti magától, hogy egy ingyenes VPN megengedheti magának, hogy létezik. A felhasználók nem fizetnek közvetlenül, tehát ezek a szolgáltatások más módon is jövedelmet generálnak. Időnként ez hirdetések beinjektálása a meglátogatott webhelyekre. Más esetekben a tevékenységek nyomon követése a cookie-k nyomon követésével és az így kapott fogyasztói profil harmadik fél számára történő eladása nélkül, az Ön tudta nélkül. A VPN-ket úgy tervezték, hogy lehetővé tegyék az ön online biztonságának ellenőrzését, de mivel semmilyen módon nem tudja megtudni, ki ismeri a tevékenységeidet, az ingyenes VPN-k ezt ténylegesen megnehezítik..

A legtöbb ember számára szinte lehetetlen megmondani, hogy valóban törvényes VPN-t használnak-e vagy sem. Ez különösen aggasztó, ha figyelembe vesszük, hogy tucatnyi rosszindulatú szoftvert telepítő alkalmazás létezik, amelyek „ingyenes VPN-ként” jelennek meg. Még akkor is, ha talál olyant, amely nem próbálja megfertőzni a rendszerét, nem garantáljuk, hogy az valójában egyáltalán titkosítja a forgalmat. Még a jól ismert ingyenes VPN-ek is veszélyekkel járnak; láttuk, hogy egy nagyobb szolgáltató eladja felhasználói sávszélességét a botnet megkönnyítése érdekében. Online védelme érdekében azt javasoljuk, hogy használjon egy megbízható VPN-szolgáltatást, amelynek bizonyítottan áll fenn az ügyfelek magánéletének védelme.

Supergirl 4. évad - GYIK

Supergirl 4. évad - GYIK

Mit számíthatok a 4. évadra??

Míg a sorozat régóta rajongói számíthatnak arra, hogy Kara harcol a rossz fiúkkal, és idegenként találja meg helyét világunkban, a 4. évad fő húzása kétségkívül az Elseworlds crossover.

Az Elseworlds egy december 3-án kezdődő, három epizódú speciális ív, amelyen a Arrow, a Flash és a Supergirl csapata látja a Gotham City látogatását. A részletek érthetően szűkösek a pillanatban, de tudjuk, hogy az idei kereszteződés a Ruby Rose (Narancs az új fekete) Batwoman és Elizabeth Tulloch (Portlandia) mint Lois Lane.

Látnom kellett volna Nyíl vagy A vaku nézni Bombázó?

Leginkább nézni lehet Bombázó anélkül, hogy láttam volna a kapcsolódó műsorokat (együttesen: Arrowverse cím). Ezt akkor láthatja, amikor egy másik sorozat szereplője megjelenik, Bombázó általános képet ad a nézőkről arról, hogy kik ők és mit akarnak. Ennek ellenére, ha teljes történetet keres, akkor érdemes megnéznie a nézést Nyíl, A vaku, és A DC holnap legendái. Ezek a címek általában ugyanazon a platformon érhetők el, mint a Bombázó tehát ha van ideje (és türelme), hogy megnézze mindet, akkor igazán nincs ok erre.

Ki van itt? Bombázó öntvény?

Melissa Benoist (Vidámság) meglepni fogja Kara Zor-El / Supergirl szerepét. Míg az unokatestvére, Superman (Tyler Hoechlin) jelenleg távol van, tudjuk, hogy később jelenik meg ebben a szezonban, valószínűleg az Elseworlds arcán.  

természetesen, Bombázó magában foglalja a nem emberfeletti karakterek változatos szereplőit is. A rajongók számíthatnak a sorozat törzsvendégeire, Jimmy Olsenre, Alex Danversre és Winn Schottra, de az év későbbi szakaszában tervezett Gotham-beállítással ésszerű feltételezni, hogy lesz még néhány új arc is..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

96 − 87 =

Adblock
detector