Hogyan nézheted online a The Big Bang Theory (12. évad) játékot

Megpróbálom nézni Az ősrobbanás elmélet online? Ebben a bejegyzésben elmagyarázza, mely webhelyek engedik megnézni Az ősrobbanás elmélet élő és igény szerint. Megmutatjuk azt is, hogy a virtuális magánhálózatok (VPN) hogyan tudják megkerülni a regionális blokkolást, és lehetővé teszik az Ön élő közvetítését Az ősrobbanás elmélet külföldön.

Hogyan nézhetjük online a nagyrobbanás elméletét

Jó futás volt, de Az ősrobbanás elmélet végre befejezi. A 12. évad premierje szeptember 24-én volt, és új epizódokat adnak csütörtökön az 1:00 óráig (5:00 PST / 8:00 EST). Már vannak néhány epizód, amelyek felzárkóztathatók, de mivel az előző sorozatnak 24 epizódja volt, még jó ideje van, mielőtt a show véget ér. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hogyan lehet az összes epizódot élőben online nézni.

Fontos megjegyezni, hogy csak hivatalos adatfolyamokat ajánlunk. Az ősrobbanás elmélet olyan népszerű show, hogy az illetéktelen élő közvetítések szinte elkerülhetetlenek. Ezeknek azonban vannak komoly hátrányaik, ideértve az alacsony minőségű videót és a hajlandóságot arra, hogy offline módba kerüljenek a szerzői jogok megsértése miatt. Számos országban a megfelelő engedéllyel rendelkező stream-ekkel nem ok arra, hogy kevesebbel számoljunk el.

A legjobb VPN a Big Bang Theory-hoz: ExpressVPN

Az ExpressVPN honlapjának képernyőképe

A VPN-k között a legegyszerűbb módja annak, hogy streaming közben biztonságban maradjanak. Titkosítják az Ön forgalmát, és így külső megfigyelők, például hackerek vagy az internetszolgáltató által olvashatatlanná teszik. Javasoljuk az ExpressVPN használatát streaminghez; nagy sebességű VPN, több mint 2000 szerverrel 94 országban. Még megbízhatóan feloldhatja a streaming platformokat is, a legtöbb VPN-vel - például a Netflix, az Amazon Prime Video és a BBC iPlayer esetében - nehézségekkel..

Az ExpressVPN használatának megkezdése egyszerű: válassza ki az előfizetési időszakot (egy hónap, hat hónap vagy egy év), és fizessen be. Ez a szolgáltatás 30 napos pénz-visszatérítési garanciával jár, így kipróbálhatja azt a kötelezettségvállalás előtt. Ha elégedetlen, egyszerűen törölje ezt az időt, és kapjon egy teljes, kérdés nélküli kérdést. A próbaidőszakot arra is felhasználhatja, hogy ingyenesen rövid távú VPN-védelmet kapjon, például ha külföldre megy nyaralni, vagy egy konkrét eseményt szeretne közvetíteni egy földrajzilag támogatott platformon..

  Hogyan nézheted le a Legacies 2. évadját online bárhonnan

KIZÁRÓ KEDVEZMÉNY: A Comparitech olvasók 49% -ot spórolhatnak meg az éves ExpressVPN előfizetéseknél. Ez a havi költségeket mindössze 6,67 dollárra csökkenti.

Olvassa el az ExpressVPN teljes áttekintését.

Hogyan továbbítja a The Big Bang Theory külföldről egy VPN-sel

Ne aggódjon, meglehetősen könnyű feloldni a földrajzilag korlátozott platformokat, még akkor is, ha soha nem használtál VPN-t:

  1. Mindenekelőtt ki kell választania a megfelelő VPN-t. Az ExpressVPN-t már röviden lefedjük, de a NordVPN és a CyberGhost két erős, olcsó alternatíva.
  2. Töltse le és telepítse a szoftvert. Számos különféle verzió lesz, ezért győződjön meg arról, hogy megtalálta a megfelelőt az operációs rendszeréhez.
  3. Válassza ki, melyik hivatalos forrás közül szeretné használni.
  4. Csatlakozzon a VPN egyik szerveréhez a megfelelő helyen. Például egy amerikai szervert használ fel a feloldáshoz HBO Max, vagy egy brit feloldásához Mind a 4.
  5. Próbálja meg betölteni egy videót a választott webhelyen. Szinte azonnal el kell indulnia, de a változások megtekintéséhez esetleg frissítenie kell az oldalt.

Erősen javasoljuk, hogy végezze el a fenti lépéseket Az ősrobbanás elmélet kezdődik. Ilyen módon, ha valami váratlanul rosszul fordul, akkor továbbra is van ideje kapcsolatba lépni a VPN ügyfélszolgálatával segítségért.

Hol nézheted meg a The Big Bang Theory-t online

Az ősrobbanás elmélet rendkívül népszerű és világszerte több tucat országban sugároznak. Az alábbiakban elmagyarázzuk, hol lehet nézni, bárhol is van.

MINKET

USA zászló

Az ősrobbanás elmélet sugárzásra kerül HBO Max. Az összes epizód igény szerint elérhető.

Szóval hogyan lehet megnézni a Az ősrobbanás elmélet online? A DirecTV Now az elmúlt néhány évszakban létezik, és hasonlóan az Amazon, az iTunes és a Google Play Store számára lehetővé teszi a régebbi epizódok külön-külön történő megvásárlását. A TBS-en a közelmúltban megjelent újratöltések streamingjét szintén streamálhatja, de ezek csak rövid ideig érhetők el..

UK

Brit zászló - union jackBritoni zászló - union jack - Egyesült Királyság

12. évad Az ősrobbanás elmélet az október 18-ig nem premierje az Egyesült Királyságban. Ezután minden csütörtök este 8.30-kor az E4-en repül. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen és minden új epizódot élőben nézhet meg a Mind a 4-en. Először is létre kell hoznia egy fiókot. A regisztráció során fel kell kérni egy brit irányítószámot, de nincs érvényben ellenőrzési folyamat.

Jelenleg mind a négy nem engedélyezi a felhasználók számára a régi epizódok megtekintését Az ősrobbanás elmélet igény szerint. Ez azonban nem jelent problémát, mivel az 1–11. Évad teljes egészében elérhető a Netflix UK-n. Ha még nem rendelkezik Netflix előfizetéssel, akkor havi 5,99 fontért kaphat egyet, az első hónapod ingyen.

  Претплатници на Нетфлик и приход по земљама

Kanada

kanadai zászló

A CTV minden héten készíti az epizódot szabadon elérhető online az első közvetítés utáni napon. A 12. évad előző epizódjainak megtekintéséhez vagy az élő közvetítéshez való hozzáféréshez azonban a felhasználóknak először be kell jelentkezniük a kábelszolgáltató adataival. A Comedy Network új epizódokat is élőben mutat, de a CTV-hez hasonlóan kábel előfizetésre van szükség a nézéshez.

Sajnos nincs olyan nagy streaming szolgáltatás, amely lehetővé tenné a kanadai nézők számára, hogy minden korábbi évadát megnézhessék Az ősrobbanás elmélet. A Crave 1-7. Évadot kínál, és havonta 9,99 USD CAD-t fizet, de későbbi epizódok esetén az egyetlen lehetőség, ha külön-külön megvásárolja azokat az iTunesban vagy a Google Play Áruházban. Ne feledje, hogy ha nem az otthoni országában tartózkodsz, akkor is beállíthatsz, hogy a szokásos szolgáltatójától származó élő közvetítéseket nézzen meg egy VPN segítségével.

Új Zéland

Hogyan nézheted online a The Big Bang Theory (12. évad) játékot

Az új-zélandi rajongók minden epizódot megnézhetnek The Big Bang Theory for ingyenes tovább TVNZ. Először létre kell hoznia egy fiókot, de ehhez csak az e-mail cím megerősítését kell tennie.

Érdekes módon úgy tűnik, hogy ezen a webhelyen eltérő geo-blokkoló intézkedések vannak a megtekinteni kívánt tartalom típusa alapján. Pontosabban, az élő stream-eket fel lehet oldani külföldről több fő VPN-fel, de a lekérhető epizódok nem képesek, és hibát eredményezhetnek: “Az adathordozót nem lehetett betölteni, mert a szerver vagy a hálózat meghibásodott, vagy mert a formátum nem támogatott”.

Franciaország

Flag_of_France-e1527750876576

12. évad Az ősrobbanás elmélet élőben közvetíthető és ingyenesen NRJ 12. Az élő streameket a régió blokkolja, így Franciaországban tartózkodnod kell vagy csatlakozniuk kell egy francia VPN szerverhez a nézéshez. Vegye figyelembe, hogy valószínűleg nem fogja betölteni az adatfolyamot hirdetésgátló használata közben.

Sajnos a korábbi epizódokat igény szerint nem lehet megnézni az NRJ 12-en. A MyCanal előfizetői online közvetíthetik az első évadot, de ez a szolgáltatás havi 19,90 euróval kezdődik, ami egy kicsit drága. Az MTV France szinte minden este a korai évszakokból visszatelepítést mutat, de ezek megint nem tekinthetők meg online.

  Как смотреть Family Guy 17 сезон онлайн

Egyéb helyszínek

Az ősrobbanás elmélet valójában sokkal több országban játszik, mint a fentiekben felsoroltak. Noha nincs hivatalos nemzetközi műsorszolgáltatók listája, a rajongók, akik a show Wikia oldalán találkoztak, saját maguk hoztak létre. Bár nem tudjuk megerősíteni, hogy ez a lista 100% -ban naprakész, mégis számos ország jelenlegi hivatalos forrásait tartalmazza.

Nézhetem egy ingyenes VPN segítségével a The Big Bang Theory-t?

Az ingyenes VPN első pillantásra tűnhet vonzónak, ám valójában számos fő hátránnyal jár. Például ezekben a szolgáltatásokban hatalmas számú felhasználó van, mégis kevesebb kiszolgáló segíti a terhelés elosztását. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg hosszú töltési időket, gyakran dadogó videókat tapasztal, és esetleg akár alkalmanként is leválasztja a VPN-t. Nyilvánvaló, hogy ez nem nagyszerű azok számára, akik élő tartalmat közvetítenek, de a dolgok még rosszabbá tétele érdekében az ingyenes VPN-ket általában az első feketelistára veszik a nagyobb streaming platformok..

A globális szerverhálózatok felépítése és karbantartása drága, tehát hogy egy ingyenes szolgáltatás megengedheti magának? Az igazság az, hogy az ingyenes VPN-k profitálnak a felhasználóktól, függetlenül attól, hogy hirdetéseket fecskendez be a meglátogatott webhelyekre, vagy nyomkövető sütik segítségével tartják a tevékenységeidet. Miután elegendő információ került rögzítésre, az Ön böngészési szokásainak részletei az Ön tudta nélkül eladhatók harmadik felek számára. A VPN-k állítólag növelik az online anonimitást, ám az ilyen üzleti gyakorlatok a legjobb esetben erkölcsileg szürkék, és jelentős biztonsági kockázatot jelentenek.

A laikus számára hihetetlenül nehéz megmondani, hogy törvényes VPN-t használ-e vagy sem. Az ingyenes VPN-ként árnyékolt trójaiak nyilvánvalóan elrejtőznek a Google Play Áruházban, és még akkor is, ha letölt egy ingyenes VPN-t, amely nem tartalmazza a rosszindulatú programokat, nem garantáljuk, hogy ez valóban titkosítja a forgalmat. A jól ismert szolgáltatások nem feltétlenül biztonságosak; 2015-ben láthattunk egy nagy szereplőt ezen a téren a felhasználói sávszélesség értékesítésével, hogy segítsenek egy botnet működtetésében. Javasoljuk, hogy használjon egy jó hírű VPN szolgáltatást, amely nyitott a titkosítási módszereiről és rendelkezik az ügyfél általi első naplózási politikával.

Újdonságok a Big Bang Theory 12. évadában?

Steve Holland showrunner már kiderítette, hogy ez lesz a 2006 Az ősrobbanás elmélet. Noha a 24-epizódos futás azt jelenti, hogy sok idő van több egy-epizódos történetre, az írók középpontjában a hosszú távú tervrajzok feloldása van, amely kielégíti a közönséget.

Különösen egy olyan, amelyre kétségtelenül több epizód adódik, a műsoridőben: Sheldon „szuper aszimmetria” áttörése a 11. évad fináléjától. Láttuk, hogy a múltban jelentős felfedezéseket hajt végre, de ez lehet az, amely látja, hogy évek óta elnyeri és megkapja az elismerését. Holland szerint fontos, hogy a közönség rájönjön, hogy a karakter „olyan okos, mint azt mondtuk, hogy ő”.

About the author

Comments

  1. gen csak hivatalos adatfolyamokat ajánlunk, hogy elkerüljük az illegális élő közvetítésekkel járó kockázatokat. Az ExpressVPN használata azonban lehetővé teszi, hogy élőben nézze Az ősrobbanás elméletet bármelyik országban, még akkor is, ha a tartalom korlátozott. Az ExpressVPN nagy sebességgel és megbízható szolgáltatással rendelkezik, így biztonságban maradhat a streaming közben. Ne feledje, hogy a VPN használata nem csak a streaming közben biztonságos, hanem az internetes tevékenységek során is. Tehát, ha élőben szeretné nézni Az ősrobbanás elméletet, akkor az ExpressVPN a legjobb választás.

Comments are closed.